Fotók: Szabó Balázs/Life.hu

.

.

Egy biztos, most aztán igazán nem szeretnénk Fecó helyében lenni. Úgy kell neki hazamennie, hogy nem elég, hogy kissé furcsa módon, bár megérdemelten kipottyant a játékból, de ráadásul Angéla tíz körömmel fogja lehúzni a bőrt a képéről.

A majdnem feleség elképedve hallotta, hogy az egykor lapátra tett embere mára a bombanők ideálja lett. Jó ez talán enyhe túlzás, de az biztos, hogy a szkotofíliában (sorry :) ) szenvedő Dya, Shadi után másodikként őt is megkívánta. Illetve hát nem is csak megkívánta, hanem fülig szerelmes lett beléje. Devla márole! Hogy ördög bújna a belétek! Hát az emberi aljasságnak már nincsen határa?

 

Nem tudok ellene mit tenni! Próbáltam kiverni a fejemből, de nem megy. Nagyon sajnálom, szeretném megkérni Angélát is, ne haragudjon rám. Fecó reakcióját pedig el sem tudom képzelni, bár szerintem sejtette ő ezt, hiszen mindkettőnk részéről voltak olyan utalások, amik erre engedtek következtetni.

 


Dya már Fecóval álmodik éjszakánként a takaró alatt


A kiszemelt szuperhím csak a levegőt kapkodja, de azért ezúttal pontosan tudja, hogy mit kell mondania, miközben reszkető kézzel dugja a farzsebébe Dya telefonszámát.

 

Én ezt el sem hiszem! Soha nem fordult meg a fejemben, hogy én egyszer egy ilyen szép nőnek, aki egy igazi címlaplány, tetszhetek. De házas vagyok, ha pár évvel ezelőtt történt volna mindez, lehetett volna folytatás, most már azonban nem.

 

Fecó megtudja, hogy Dya mit tervez vele


Angéla dühe teljesen érthető. A párbajon már majdnem kezdte osztogatni a meghívókat a lakásszentelőre, amikor az ellenfél rajongói észbe kapva összetörtek egy álmot. Most meg ez is? Hát ki a jó fene az a Dya? Két óriási műmell egy darab nógrádi ropira felbiggyesztve. Ez a némber akarja az ő hites urát a málnásba csalogatni?

 

Beszélnem kell vele! Muszáj megkérdeznem tőle, ezt mégis hogyan gondolta? Mit hisz, hogy minket feltesz addig a polcra, amíg ő Fecóval van? Hihetetlen! Korábban sokat chateltünk, beszélgettünk Fecóról is, de bennem fel sem merült, hogy ő többet érez iránta. Sokkolt a hír!

 

 Angéla döbbententen nyilatkozik a történtek miatt, ez nem fog ennyiben maradni

Bizonyíték van bőven, mert a szenzációra éhes bulvár mindenhol ott van.

.

.

Angéla figyelj! A bizonyító felvételek: Fecó igenis gerjed Dyára

Ilyen nincs! Dya tényleg szerelmes Fecóba



Dya indítékait csak találgatni lehet. Elképzelhető, hogy valamiért annyira rondánk találja magát, hogy csak a szellemvasút figuráihoz hasonlatos párt van bátorsága választani. Az is lehet, hogy, mint playmate tökéletesen megundorodott a világi hívságoktól és a külső a legutolsó ami számba jöhet nála, ha egy férfi bírálatáról van szó. A legkevesebb esélye persze annak van, hogy valahogy a felszínen kell maradni és ha mondjuk Csabába lenne szerelmes, arra ki a kutya figyelne oda. Persze ha ilyen kiábrándultan állunk a kérdéshez, akkor lehet is a dologban valami. Mert ennél nagyobb hírt nehéz lenne idén kreálni. Ha Fecó elcsábul és ismételten otthagyja a nejét, hogy az óriási plasztik labdák között vigasztalódjon a kiesése miatt, akkor egyértelműen biztosítva van a címlap minimum fél évig. Szóval nem irigyelünk Fecó! Angéla vadonatúj mellei ellenére, baromi nehéz lesz a választás.

 

Ja igen és a párbaj. Elnézést, de Angélához hasonlóan mi is sokkot kaptunk ettől az egetverő, társadalmi korlátokat áthágó szenvedélytől.

 

Senki nem hitte volna, de bizony egy kis segítség kellett Attilának a győzelemhez. Mert ezek a lusta összeférhetetlen rajongók egész egyszerűen a döntőre akarták tartalékolni a pénzüket. A szerkesztők így aztán elrémülve tapasztalhatták, hogy gyakorlatilag a kutya sem szavaz, aki meg mégis az Fecóra küldi a szimpátia SMS-t. Na ez szép! Várható, hogy megint megkapják majd a magukét, de egyszerűen nincs mit tenni. A Gigi-Éva párbajhoz hasonlóan muszáj megfordítani az állást, mert tudják ők, hogy mit akar a nép, de meg is kell mutatni az ostobáknak miként kell a vízen járni. Felfedik hát az állást fényképestül, mindenestül a hüledező nézőknek. Még a hortobágyi pusztákon is felébrednek a békésen szendergő lovak a felhördüléstől.

 

A jó édes hétszentségit anyjuk! Hát Attila van hátrányban. Hiszen te azt mondtad, hogy nem kell szavaznunk, mert ez a dolog már le van játszva. Hozzad csak be gyorsan még az anyád telefonját is, mert most még a jövő heti kannás bor árát is benyomom az RTL-nek ha kell! Ne félj Atti veled vagyunk!

 

Hiszi vagy nem a kedves olvasó, de szóról szóra ez történt. Tömegek mozdultak meg és a fórumokon olvasható is, hogy voltak olyanok, akik 10.000 azaz tízezer forint értékben szavaztak ezután a veszélyben lévő kedvencükre. Tisztelet és megbecsülés az ilyen elszánt társaságnak.

 

Fecó sorsa ebben a pillanatban meg is pecsételődött. Valljuk be tényleg furcsa is lett volna, ha a bent nyújtott teljesítménye alapján legyőzi egykori barátját. Viszont bátor volt és bármikor büszkén gondolhat majd vissza az eseményekre. Nem úgy, mint elődje Béci, aki végül „sógorát” hívta ki párbajra mivel őt tartotta a leggyengébbnek.

 

Attila megfordítva az eredményt megnyeri a párbajt, Fecó közönségében totál döbbenet

Fecó küzdött és az ő tehetségéhez mérten mindent meg is tett a győzelemért. Esélye azonban annyi volt, mint egyszeri embernek az itt a piros hol a pirosban.


Fecó legjobb pillanatai

Attila végül győztesként állt fel a párbajon és vígan baktatott vissza a maradék napokra a Villába. Seherezádé kitörő örömmel és forrón simuló csípővel üdvözölte az egyre kívánatosabbá váló társát. Végre egyszer már az jött vissza, akit várt, megtört az átok. Csaba úgy tett mintha kicsit búsulna, de az előzetesen benyakalt alkohol hatására inkább csak próbálta felmérni, hogy van-e szakálla a visszatérőnek vagy nincsen. Oké Csaba tényleg tett egy ígéretet anno, hogy ő aztán ha egyszer bevadul nem lesz aki megállítsa. De akkor még senki nem gondolta, hogy a beteljesedés így fog megtörténni Balázs legnagyobb örömére.


Seherezádé erotikus izgalommal üdvözli Attilát, Csaba enyhén kábán figyeli

Csaba keményen a pohár fenekére néz 

A döntő van már csak hátra és ez a széria is véget ér. Kár, hogy ilyen hamar lezúzták a végét, de megszokhattuk, hogy a kreatívok döntései eddig csak ártottak a műsornak. Készítse mindenki a pénztárcáját a hétvégére, mert hatalmas harc várható. Seherezádé családja Uri Gellert kérte fel, hogy villámsebességgel tudják majd a szavazatokat küldeni, Csaba támogatói külön telefontársaságot vásároltak a cél érdekében. Attila egyedül abban reménykedhet, hogy a rajongóinak marad még valami pénzük a két gyors egymás utáni szavazás után.

 

Függönyt fel! Jöhet a finálé!

 

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés