Egyelőre fiúk egyikének sem sikerült az őket régóta mardosó hormonális éhségét csillapítania. Csaba ugyan jól irányba indult el, amikor már a finálé alatt összeszedett egy hoszteszlányt magának, de a folytatásból nem lett semmi. A szépfiú ugyan még a lány lakásába is eljutott, de mire odaért már olyan pocsolya részeg lett, hogy elmondása szerint már képtelen volt bármilyen lényegi dologra a hányáson kívül.

Az egyik hoszteszlánnyal már a párbajon is összemosolyogtunk, flörtölgettünk. A finálé után összehaverkodtunk, és együtt csaptunk bele az éjszakába. A lánynál is iszogattunk, de ott már nagyon bódult voltam. Az az igazság, hogy a nagy csajozásból nem lett semmi, mert rosszul lettem, és az egész hajnalt a mosdóban töltöttem

A magunk részéről annak ellenére, hogy az eredmény megint csak kicsit langyosnak találjuk, mégis tapsolunk a történtekhez, mert talán csak kiderül a végére Csabáról, hogy mégsem alszik meg a szájában olyan könnyen a tej. Lehet egyszer még ő lesz a bulvárlapok hőse, a második Alekosz, akinek különös tetteivel tele lesznek a lapok. Az elvakult rajongók azért most kicsit lehet ledöbbentek, hogy kedvencükkel ilyen is megtörténhet. Csaba egyébként, most már bevallottan, kicsit át is verve a nézőket tudatosan játszotta szerepét a Villában is.

Csaba most összetöri néhányak illúzióját

Attila már más eset. Ő megfontoltan halad előre és nem felelőtlenkedik a lányokkal, mint volt riválisa. Igaz lehetősége sem volt semmi hasonlóra, szóval lehet, hogy örömmel esett volna ő is hasonló csapdába, csak a várt hölgykoszorú roham egyelőre elmaradt.

33 évesen már nem vágyom arra, hogy a következő éveket végig csajozzam. Egyelőre nem tapasztaltam, hogy rajonganának értem a nők, de ha így is van, nem fogom habzsolni az életet. Nyilván kihasználok egy-két kínálkozó alkalmat, de inkább azt szeretném, hogy minden reggel ugyanaz mellett ébredhessek fel.

Nem kell azért elkeseredni. Péter amit ígért, azt be is tartotta. Csodanőket gyűjtött össze barátjának, több modellt és reménybeli szépségkirálynőt is kötött a csokorba. A lányokat láttuk és tényleg gyönyörűek. A többségük feltételezhetően ugyan nem a hirtelen gyomortáji szerelem motiválja a rajongásban, de hát ilyen ez a világ. Attila csapj bele a lecsóba és csak arra vigyázz, hogy ne járj úgy, mint elődöd, a süket görög, aki fél év alatt képes volt arra, hogy sokak irigyelt kedvencéből egy nevetséges ripaccsá váljék. A rajongók egyelőre mindhármukért oda vannak. Seherezádé kezét már meg is kérte az egyikük.

 

Attilának sem jutott nő az éjjel, erről és másról is beszélnek a finalisták a rajongókkal

A nyertes legelőször az adóságait szeretné kifizetni, mert az bizony van neki bőven. Kb. 1.2 millió forintot sikerült összehoznia az elmúlt időszakban. Már csak ezért is igen jól jött a fődíj. Ha egyszer végre majd elkészül a nyereménylakás az sem lesz baj, mert jelenleg hontalanként néz a következő napok elébe. Sebaj, talán a sok jelentkező lány közül lesz egy, aki befogadja arra a néhány hónapra, amíg megkapja a kulcsokat. Attila alig várja már, hogy végre normális életet élhessen.

Amíg nem kapom meg a lakást, addig gyakorlatilag hajléktalan vagyok, nem tudom, a következő napokban hol fogok aludni.

Boldog vagyok attól, hogy lesz kivel nyáron meginni egy sört. Mert eddig az én életemből ez hiányzott. Előfordult, hogy elindultam egyedül, beültem valahova, megittam egy-két pohárral, de ezt egy idő után annyira szánalmasnak tartottam, hogy inkább úgy alakítottam ki az életem, hogy még csak a munka miatt se kelljen kimozdulni otthonról. Bízom benne, hogy ez a jövőben másképp lesz.

Végezetül pedig néhány kulisszatitok a párbaj napjáról. A következő riportban látható, hogyan történtek az események a függönyök mögött, sőt később megszólal maga a győztes is. Ekkor még annyira hiányoztak neki a megszokott falak, hogy ragaszkodott hozzá, hogy a Villában adjon interjút. Elmesélte, mit bánt meg az elmúlt hat hónapban, hogyan változott meg az élete, és, hogy mi a helyzet most Kingával.

Kulisszatitkok színfalak mögül, Attila is kiönti a szivét

És végezetül a sokakat izgató kérdésre is megjött a válasz ugyan mit is akart eltakarni Attila az óriási nagy tetoválásával a beköltözése előtt:

Egy gyerekkori hülyeséget takar, a haverommal Hobo Blues Band-dalszöveget tetováltattunk magunkra.

 

Attila örömmármora, ő lett a VV5 nyertese


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát