Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vesztegetésért elítélt álrendőr a Villában





Ki hinné, hogy ilyen is megtörténhet? Jó tudjuk, hogy ez egy játék, ráadásul a készítők már számtalanszor megmutatták mekkora bakot tudnak lőni, de talán valahol mégis érdemes lenne meghúzni a határt.


A mostani rendőrségi hét két oktatója közül az egyik, Bardovits Gábor már 2004 óta nem rendőr, mert szolgálaton kívüli vesztegetésért egy év nyolc hónap börtönt kapott felfüggesztve. Na puff! Erre most mit is lehetne mondani? Tehát még egyszer: nem egy rendőr szerepel a műsorban rendőrként, hanem egy jogerősen börtönre ítélt ember. A másik oktató, dr. Baranyi József a IV. kerület rendőrkapitánya volt egészen tavalyig, amikor is indoklás nélkül menesztették tisztségéből. Ez sem lehet egy teljesen kerek történet, de a kollégájához képest neki még örülhetünk is.
A csatorna szokás szerint magyarázkodik. Álláspontjuk szerint ők erről nem tudtak, mivel nincsen rá eszközük, hogy ilyen mélységben leellenőrizzék munkatársaikat. A jövőre nézve javasoljuk, hogy kérdezzék meg őket és a kapott válaszok már egy hozzávetőleges irányvonalat adhatnak a továbbiakhoz. Állítólag azért kellett ilyen fajsúlyos oktatókat alkalmazniuk, mert az ORFK illetékesei nem voltak hajlandóak együttműködni a produkcióval. A fentiek tükrében ezt az álláspontjukat csak megérteni lehet. Egyre nagyobb kár, hogy Gergő idő előtt kiesett a játékból és nem vehet részt a „rendőrségi” hét foglalkozásain. Ezek szerint több szempontból is megfelelő környezetbe lett volna a szintén jogerősen elítélt Dukai fiú. A benti játékosok továbbra is áhítattal hallgatják majd a nagy pátosszal előadott blablát és nem is sejtik, hogy akárcsak közülük néhányan, az oktatóik sem pont azok, akinek mondják magukat.


A két ominózus oktató "rendőr"


A szerkesztők egyébként megkörnyékezték Tarjányi Péter rendőrségi szakértőt is, hogy a közlekedésirányítási karjelzéseket oktassa a Villában. A felháborodott szakértő azt sem tudta sírjon-e vagy nevessen a furcsa megkeresés miatt. A Facebookra kiírt üzenete jól példázza miként mennek a VV5 szerkesztőségében a dolgok. Az eset január 8.-án történt. Ennyire dolgoznak ezek szerint előre az illetékesek... Köszönet az infóért mrskuksibuksi-nak.

Tarjányi Péter VV5 felkérése

Már megint ez a fránya őrség. Kinek lenne kedve kimászni hajnali négykor a pihe puha ágyból és mások kénye miatt a mínuszokban sétálni? Nos hát Kinga sem volt elragadtatva az ötlettől  és buzgó b*zdmegolás közepette követi Pétert, aki egy fokkal frissebben igyekszik a fejére helyezni a tányérsapkát. A nemzet királylánya ezután bevackol a szaunában és továbbra is sűrűen anyázva, a rettentő megerőltetéstől álomba szenderül.


Érzéketlen Péter két óra múlva felébreszti a horkoló őrszemet, mert azért legalább egy körutat kellene tenni, hogy nem bújik-e meg valamelyik sarokban egy ellenséges diverzáns. Kocsis továbbképző indul, Kinga szájából ismételten bő sugárban ömlik a szenny. Teljesíti a nyűgös feladatot, majd visszatér a szaunába és folytatja az egyénien értelmezett őrszolgálatot. Péter átgondolja a dolgot. Ugyan mi végre erőltesse meg magát, amikor teljesen egyedül van az őrhelyén és a kutya sem látja? Így aztán ő is kicsit átértelmezi a reggeli parancsot. Gatyára vetkőzik, tölt egy jó pohár bort magának, majd kéjesen elnyújtózik a jacuzzi forró vizében. Természetesen azért ügyel a regulára, fején marad a sapka, kezében pedig bevetésre készen a gumibot. Külső szemlélőnek kicsit egy szoft-pornó forgatásra emlékeztet a mesebeli látvány.

Kinga és Péter sajátos őrszolgálata


Reggel nyolckor véget ér a nehéz szolgálat. A duó egyik tagja kellemesen megtisztálkodott, míg a másik jóízűen átaludta az éjszakát. Vera veszi át az ügyeletet és egyből igyekszik is felkelteni a társaságot. Tekintélye a béka feneke alatt van ezért a kéznél lévő Pétert támadja le. Ki irt bele a naplómba?- kérdi éles hangon Hósötétke az ő törpéjét. Hapci tagad, de ez nem hatja meg Verát és a szokásos stílusában vegzálja a hosszú őrségtől megfáradt lakótársát. Megérkezik az ezredes. A telhetetlen tisztnek semmi sem elég jó, így rosszallását fejezi ki az éjszakai őrködés hatékonysága miatt és kollektív büntetés oszt ki az egész gárdának, amibe sajnos Vera is beleesik. Most aztán tényleg elege van. Nem elég, hogy tegnap a vállapját is ellopták, most még ez is. Jelenti is elöljárójának, hogy senki sem veszi őt komolyan, ráadásul jogos tulajdonától is megfosztották. Ez bizony főben járó vétség (akárcsak a vesztegetés) nem is lehet szó nélkül hagyni. Belső nyomozást indítanak és a kihallgatásokon Attilát és Pétert is kikérdezik a szigorú vallatók. Azonban lehetnek bármilyen rafináltak is a két fickóval nem boldogulnak. Tagadni minden áron! Ez a jelszó, így megbukik a kísérlet, hogy felfedjék tolvaj kilétét. Vera új vállapot kap.

Kemény kihallgatások, de a bűnösök nem törnek meg

Egy újabb rendőrnap és minden ami belefér


Eljön a kihívás estéje és mint tudjuk Kinga karakán módon kihívta Pétert párbajra. Attiláék számára most aztán ismételten nem pont úgy alakultak a dolgok, ahogyan eltervezték. Komoly tanácskozásba kezdenek, teljes a bizonytalanság.

Kinga szülei is megszólaltak a párbaj kapcsán. Természetesen ők kicsit másképpen látják lányuk viselkedését, mint a nézők.

Kinga szüleinek is van véleménye az aljasságról és egyebekről

Péter fél a párbajtól, vesztét érzi


Szinte biztos voltam abban, hogy nem meri kihívni Pétert. Nem így lett. Bár Kingának az utóbbi pár napban olyan határozott arckifejezései voltak, hogy olykor megfordult a fejemben, mi van akkor, ha mégiscsak Petit viszi. Sajnálom, hogy így alakult, megdöbbentem, amikor kimondta a nevét. Péter pedig még jobban, ő fél, szorong a párbajtól.

Gáz van: Attila és Péter próbálja menteni a menthetőt



Attila valószínűleg azon is elgondolkodik, hogy az eddigi kiválasztottak kivétel nélkül visszatértek. Ha most is így történik, akkor már sokadszorra dől dugába a terve és ezúttal barátja és szövetségese Peti lesz az áldozat.

Végezetül Kinga néhány adásban nem leadható felvétele. Talán kicsit megszaporodnak a rajongói leplezetlen bájai láttán.

Kinga minden irányból megmutatja fedetlen testét

Meztelenség és kivillanó zegzugok

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

23 Tovább

Médiatörténeti pillanat: Éva átveszi a hatalmat

1 Tovább

A törpe kombinátort elérte a végzete



A legújabb szupersláger ébreszteti a játékosokat. Seherezádé és Attila finoman képzett hangja ércesen csengve hirdeti a magyar ének-zene oktatás diadalát, az álom pedig eszeveszett gyorsasággal repül ki az álmos szemekből.


Folytatódik a rendőrség IQ állományának erőltetett felduzzasztása. Kezdésként az elhűlt kadétok megtudják, hogy ezentúl éjszakánként járőrözniük kell majd. Osztatlan az öröm, Kinga csak a jó modor okán nem hány rögtön az asztalra. De nincs mit tenni a parancs az parancs.


Tesztelendő mennyire figyeltek előző nap a növendékek, egy kis igazoltatási szerepjáték következik. Attila mint egy lehetséges bűnöző, Péter és Kinga pedig, mint egyszerűsített Starsky és Hutch. Alapesetben könnyű lenne egy ilyen gyakorlat. Köszönés, igazoltatás, elköszönés. Ezúttal azonban apró problémába futnak a rend őrei. Attila, mint vérbeli antiszociális figura kétségbe vonja a jogalapot az ő zaklatására és felszólítja a fegyvereseket a személyi igazolványuk átadására. Egy kis huzavona következik, de sajnos a finom meggyőzés nem elegendő a szerepek tisztázására. A következő pillanatban Péter a járőrparancsnok előkapja fegyverét és akkorát ordít, hogy Kinga két métert ugrik hátra megdöbbenésében. Igazi akciófilmbe illő jelenetek, az antiszoc is rögtön készségessé válik, az ezredes elégedetten bólogat.

Péter tombol, bár itt még nem sejti végzetét


Miután lecsillapodnak a kedélyek, a rendőrök forgalomirányítási karjelzéseinek elsajátítása kerül sorra. Kicsivel később, mint a nagycsoportos óvodások hangosan dudálva gurulnak a nebulók, Eszter pedig igyekszik koordinálni a kusza forgalmat. Csak remélni merjük, hogy az eredeti képzési tananyagban nem teljesen ebben a formában zajlik az oktatás.

Az órák végén Vera és Fecó előléptetésben részesültek. A gyanútlan rendőrezredes talán nem ismeri az előzményeket és óvatlanul Verát nevezi ki ügyeletesnek. Akik követik a műsort biztosan emlékeznek, milyen következményekkel jár az, ha a kiszemelt hatalmat kap a kezébe.

Kitüntették Verát és Fecót


Szerencsére mindig vannak olyan hős szabadságharcosok, aki felveszik a kesztyűt az önkényuralom ellen. Első lépésként megtagadják a mosogatást, majd Péter a kreatív elme ellopja Vera vállapjait és bedugja a WC csésze mögé. A tulajdonos egy ideig kétségbeesetten keresi, de végül kénytelen anélkül járőrszolgálatra indulni. Ő rendkívül komolyan veszi a feladatot, mint mindent általában. A Villa németjuhászának érzi magát és már alig várja, hogy egy külső támadás ellen megvédhesse a társait. Sajnos az őrség békéjét garázda elemek megjelenése töri meg. Először Attila apró szemét golyóbisok elhajigálásával és bútorok borogatásával teszteli az ügyeletes béketűrését. Amikor az továbbra is egy lenyugtatózott szarvasmarha pillantásaival tekint rájuk, Péterrel egymásnak esnek és egy Fradi-Újpest meccs izgalmasabb jeleneteit imitálva verik fel az éjszaka csendjét. Még mindig semmi. Vera teljes szereptévesztésben van. Valaki ezek szerint azt mondhatta neki, hogy meditációs gyakorlatok elvégzésére küldték a helyszínre. A garázdák csalódottan veszik tudomásul, hogy itt bizony nem lesz balhé és szomorúan tovább állnak. Később azért Attila még megszerzi az ügyeletesi naplót, amiben véleménye szerint kissé egyoldalúan vezette fel a kihágásokat a hatalmával visszaélő lány és megteszi benne a szükséges módosításokat. A botrány immár a levegőben lóg.

Vera túlságosan is beleéli magát a szerepébe

Péter és Attila összeverekedett Vera miatt


Egy ország várta tegnap tűkön ülve, hogy végre megtudja, vajon kit szándékozik Kinga párbajra hívni. A várakozások szerint három lehetséges személy közül választhat: Eszter, Seherezádé és Péter. Ők voltak azok, aki felvállalták érzéseiket és távozásra jelölték a hisztérikát. Attila bölcsen a háttérből irányította az eseményeket felkészülve minden eshetőségre. Eszter és Seherezádé szinte biztosak benne, hogy párbajra hívják őket, Péter azonban nem izgul különösebben, mert szerinte nagy erőt képvisel és nem merül fel benne, hogy ki merné hívni párbajra Kinga.

Kinga elmondja titkos gondolatait a riportszobában


A szertartás a szokásos ütemben zajlik. Lilu ezúttal is szeretne Attilától olyan dolgokat megtudni, amit az összeférhetetlen nem feltétlenül akar a többiek tudomására hozni. Nagy nehezen azért kierőszakol egy rejtett szerelni vallomást a fiúból Kinga irányába, aki szintén nem titkolja, hogy egyfajta szeretetet érez kínzója iránt.

Attila és Kinga szerelmi vallomása

Attila nyugodtabb lenne, ha Kinga kiesne


Kicsit taglalják még az eddigi konfliktusokat, majd a főszereplőé lesz a szó. A lehetséges jelöltek kissé összehúzzák magukat miközben a kiválasztott végigpásztázza őket. A bizonytalanság végül véget ér és Kinga pillantása megállapodik.


Sunyin és alattomosan csinálod. Most is arra ment rá az egész, hogy valamelyik lányt vigyem ki magammal, és ez nem volt fair – fordul Péter felé és legnagyobb meglepetésre őt hívja párbajra, ezzel a nézők által leginkább utált szereplőt citálva a porondra. A fiút mindenki meglehetősen erősnek tartja odabent, így a választás tulajdonképpen bátornak is mondható. A folytatás ennek ellenére erősen bizonytalan, mert Kinga szavazótáborának nagysága legalább annyira kétséges, mint Péteré. A vasárnapi szavazás egyértelműen arról fog szólni, hogy a két ellenfél közül melyiknek sikerült nagyobb ellenszenvet kiváltania az elmúlt hónapok alatt.

Kinga Pétert hívja párbajra

Péter bemutatkozása


A követkeő riportban egy pszichológus mondja el a véleményét Kinga idegállapotáról, illetve elmondják álláspontjukat a szülők is.

Pszichológus elemzi Kingát, majd a szülei is megszólalnak


Vera sorsa is végleg eldőlt. Pornófilmjének jogtulajdonosa hosszas hezitálás után csak beváltotta ígéretét és piacra dobta a filmet. Sokáig kétségesnek látszott, hogy bizonyos jogi problémák miatt ki meri-e adni a kissé vitatható módon hozzá jutott alkotást. Egyszer már vissza is vonta az internetről a promó anyagot. Tegnaptól azonban már kapható az újságosoknál az a kiadvány, amelynek mellékleteként ott lapul a DVD, amiben Vera teljes munkássága megtekinthető.

VV Vera DVD-je megjelent

VV Vera pornófilmje

________

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm


51 Tovább

Megjelent a rendőrség a Villában

Én ültem már sivatagi rabszállítóbuszban megbilincselve. Hat órán keresztül a karfához és egy kínai–indai gyerekhez voltam láncolva. (Attila)

.

.

Gigi hazatért Dubajból. Hogy mennyit keresett, vagy költött a nyaraláson, arról nem szeretett volna nyilatkozni. Annál több mondanivalója volt arról a teóriáról miszerint arab sejkek szórakoztatásával töltötte idejét távolléte alatt. Érdekes módon azonnal egy TV csatorna állt rendelkezésére, hogy kifejtse miért is nem helytállóak a róla szóló pletykák. A magyarázat szerint barátja lepte meg egy egzotikus nyaralással, de a bőkezű gavallér kilétét továbbra is jótékony homály fedi, mert egyikük sem szeretné, ha a sajtó erőszakos munkatársai zaklatnák őket.


Gondolkodtunk, hogy adunk egy képet, hogy nyaralunk, de aztán rájöttem, hogy nehogy már nekem kelljen magyarázkodnom, hogy a barátommal külföldön nyaralok akár Dubajban, akár Amerikában vagy Hongkongban. Pont ezért úgy vagyok vele, hogy nem fogok róla nyilatkozni.

Az igaztalanul megvádolt hölgy továbbra sem hajlandó válaszolni arra, hogy vajon hogyan lephette meg állítólagos hódolója az ajándék úttal, amikor Dubajba csak vízummal lehet beutazni, aminek az igényléséhez szükség van az útlevélre, aláírt igénylőlapra és fényképre. Az dubajozással kapcsolatban egyszer már rendőrségre is beidézett lány fenntartja, hogy az utolsó pillanatban tudta meg, hogy hová fognak utazni és ezért adott még a családjának is hamis információkat. Véleménye szerint az egész sztori mögött VV Éva áll, aki ilyen módon szeretne a figyelem központjába kerülni az ő rovására. A frappáns magyarázatot azért érdemes megtekinteni, mert előbb vagy utóbb biztosan lesz még módosítás rajta.

Gigi csiszolásra váró sztorija


Gigit tavaly azért hallgatta ki a rendőrség, mert korábban kapcsolatban állt azzal a modellügynökséggel, amely a gyanú szerint Dubajba is közvetített lányokat.


Mi van itt, milyen hét lesz, katonák leszünk vagy orvosok?- kérdi Vera. Az biztos, hogy tanulnunk kell valamit- válaszolja meg a kérdést lemondóan Fecó, aki azt sem tartja kizártnak, hogy egyfajta miniszteri képzést kapnak majd. A talány hamar megoldja magát, mert két nagydarab fickó nyomakodik be az ajtón. Rendőrök leszünk, b*sszátok meg! - kiált fel a kifinomult ügyvédhölgy és Gergő a falat veri odakint mérgében, hogy ő lemaradt a soha vissza nem térő alkalomról.

Az oktatás azon nyomban megkezdődik és elindul a rendőrségi hét. Attila rögtön tisztázza, hogy még az erőszakszervezetek tagjainak is joguk van pipilni menni és ezt az előadó ezredes természetesen meg is erősíti. Vera nagyon örül az elkövetkező hétnek, mert valamikor erősen gondolkodott, hogy rendőr lesz. Azt nem teszi hozzá, hogy végül inkább a filmes karriert választotta.


A szünetben egyenruhát kap mindenki. Ismeretlen okból az uniformis inkább a sarki bevásárlóközpont biztonsági őreihez teszi hasonlatossá a társaságot, de annyi baj legyen. Mielőtt a komor elöljárók visszatérnek Attila és Seherezádé bilincselős erotikus játékba kezdenek. Végezetül a pisztoly is előkerül, ami természetesen gumi, mert ki merne valódi fegyvert adni a retardált társaság kezébe.

Megjelenik a rendőrség, némelyek nem képesek komolyan viselkedni


Folytatódik az óra. A két előadó kíváncsi lenne rá, hogy ki renitenskedett már az első napon. Fecó a kijelölt ügyeletes buzgó örömmel nevezi meg a tetteseket. Ez mekkora egy spicli, esne már ki! - kommentálja az árulást Attila, akit Seherezádéval egyetemben a szauna és a jacuzzi őrzésére utasítanak büntetésképpen.


Első alkalommal az igazoltatás a tananyag, amit jó lenne ha elsajátítanának a növendékek. Péter és Kinga azonban rájön, hogy nem is olyan egyszerű egy olyan valaki személyi adatait megszerezni, aki váratlanul egy méretes késsel támad rájuk.

Mit csinál Kinga ha késsel támadnak rá?


Attila immár Csabát is megfertőzte deviáns viselkedésével. A szépfiúról egykor senki nem gondolta volna, hogy pisztollyal fog egy lányt vetkőzésre noszogatni. A gyanútlan áldozat Kinga, aki szeretné kipihenni az oktatás fáradalmait és édesdeden alszik a tábori ágyon, amikor a két járőrnek álcázott szatír felébreszti. Álljon fel és pucsítson be! Csak egy bugyi maradhat! - hangzik a felszólítás és a nézők feszült figyelemmel várják lesz-e foganatja a parancsnak. Az alany rövid mérlegelés után sajnos megtagadja a közegek utasítását, így egy fantasztikus látvánnyal leszünk szegényebbek.

Attila és Csaba pisztollyal akarták vetkőzésre bírni Kingát


Fecóval kisebb csoda történt. Egészen elképesztő módon egy héten belül már másodszor, sírás nélkül képes volt felsorolni sérelmeit. Attilával mindig is komoly problémái voltak, de mióta rá rakta a jelet végleg körön kívülre került. A járőrtársak viszonyát taglaló megbeszélésen aztán kiborul a bili és Fecó az összes haragját rázúdítja egykori barátjára, aki eleinte csak a fejét kapkodja, mert számára is nagyon furcsa, hogy viszonylag értelmes mondatok hagyják el a vitapartner száját. Többet nem sírok már miattad!- foglalja össze a lényeget a csalódott fiú és ezzel nézők millióinak szívéről gördít le mázsás köveket. Péter nem elég, hogy nem siet szövetségese segítségére, hanem később még méltatja is szónoki képességeit. Itt már minden megtörténhet.

Példátlan eset történik, Fecó kiosztja Attilát


Újra eljött a szokásos Attila show ideje. A már hagyományos műsor eddig még sohasem ért véget egy komoly veszekedés nélkül. A téma ezúttal Kinga és a kiszavazása. Érdekes momentum, hogy a jeleket rakók kivétel nélkül hazudnak, amikor a műsorvezető a motivációjukról kérdezi őket. Eszternél és Péternél ez tulajdonképpen már alapkövetelmény, de ezúttal még Seherezádé is úgy gondolja, hogy a kihívást kockáztatja, ha az igazat mondja. Vera is hozza a formáját persze, így a show méltó módon zajlik.

Attila show, pofátlanul hazudik mindenki

És végezetül a holnapi összefoglalóból egy kis előzetes, amikor is Péter egy igazoltatás során annyira bekeményített, hogy méltán felvételét kérhetné ezentúl a bármely kommandós egységbe.

Előzetes: Péter bedurvult az igazoltatáson

.

 Legnézettebb videók:

Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.

.

Videó ajánló:


Gergő kintről alázza Seherezádét és válaszol a kínos kérdésekre

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

29 Tovább

Attila elárulta Kingát


Egy röpke pillanatra visszalépünk az időben és a lakók már megint a szerencsétlen énekszámaikat gyakorolják. Kinga természetesen nem tagadja meg magát és a Cserháti-számot nagy kövér krokodilkönnyek csöpögtetése közepette dalolja el,  immár ki tudja, hányadszor. A sírásra hamarosan sokkal komolyabb oka is akad a kamuladynek, mert megjelenik Attila, az isten ostora és kő kövön nem marad.

Mindenki bőg már lassan


Egy elmés feladat keretében mindenkinek el kell mondania, kiben csalódott egy akkorát, de akkorát... Fecóba természetesen egykorvolt barátja döfte a tört, de akkorát, hogy a villasebészek azóta sem tudták eltávolítani. Péter vesz egy nagy levegőt és Csabát szeretné amúgy igazán valósághősösen kiosztani, amikor a pornókirálylány közbeszól. Nem kérdezte ugyan senki, de mikor zavarta ez őt abban, hogy amúgy istenigazából elmondja véleményét?

Vera ezúttal elsősorban Péterrel kötötte össze a bajuszt, jó szokása szerint szolid idegbeteg módjára ismételgette a szokásos kliséit. Balszerencséjére ezúttal nem a legjobb alanyba kötött bele Elmebeteg Emma, mert Attilával együtt  már túl nagy falatnak bizonyult dagi-dög és néhány perces átkozódás után feladva a harcot kivonult a nappaliból. Fecó persze megpróbált ezúttal is semleges maradni, de hirtelen gyötrő fájdalmat kezdett érezni a gerince táján ezért, hogy megnyugtassa sajgó ízületeit, kirohant Vera után és ha már ott volt, jó alaposan át is beszélték  felháborító eseményeket.

Vera ismét mutatja a különös tüneteket

Fecó nem szereti a túl bonyolult kifejezéseket

Tegnap már részletesen írtunk a zenés produkciókról. Az alábbi felvételnek az az érdekessége, hogy láthatjuk benne, az előadókat, amint véleményezik saját és társaik produkcióját a műsor közben. Tanulságos élmény.

Az énekes produkciók és az utóhatásuk belső szemmel

Vera sem bírja már a folyamatos feszültséget


Attila baromira megunta, hogy Kinga ott rúg bele, ahol éri. Ez tulajdonképpen bárki megértheti még akkor is, ha néha valóban rászolgált az altesti inzultusra. Most azonban az összeférhetetlen úgy dönt, hogy leveszi a kezét a duplájára dagadt királylányról és besegíti a Taigetoszba. A piszkos munka végrehajtására több jelentkező is kínálkozik, így a szellemi koordinátor még azt is megengedheti magának, hogy ő Fecóra tegye a jelet, hátha volt szerelme visszatér a párbajról. Ez esetben ugyanis be lehet majd adni neki, hogy tulajdonképpen az ő érdekében történtek az események és mint párbajgyőztes erősen hálával tartozna a nemes kombinátornak, aminek lerovását egy forró éjszakai hancúrban kompenzálni is lehet majd.

Kinga körül végül összezáródik a csapda


A kiválasztáson, mint már tudjuk, valóban a Villa második idegbetege kapta a legtöbb jelet, így most Peti és Eszter is gondolkodhat, hogy tényleg annyira jó ötlet volt-e párbajra küldeni  a jeles személyiséget. Az ugyanis pillanatok alatt megorrontotta, hogy a kegyetlen végkifejlet mögött volt hódolója áll, aki a többieket használta fel arra, hogy őt eltávolítsa. Kérdés most már az, hogy ki lesz az, aki megfizet mindezért.


Végezetül egy kis Villaerotika a legjavából: az alábbi képsorokat szigorúan felnőtt olvasóinkanak ajánljuk.

Meztelen mentoráltak
Szigorúan 18+

-

 Legnézettebb videók:

Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.

.

Videó ajánló:


Gergő kintről alázza Seherezádét és válaszol a kínos kérdésekre

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

27 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek