Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rátámadtak Dukai Reginára testvére miatt



A híres testvér bár megfogadta, hogy nem keveredik bele az eseményekbe a vérségi kötelék okán mégis megkérte rajongóit, hogy támogassák néhány szavazat erejéig a család fekete bárányát. Azzal persze tisztában volt, hogy nem lesz egyöntetű a vélemény, ezért kilátásba is helyezte, hogy kitiltja oldaláról a negatív kommentelőket.

Dukai Regina: Befogom a szám



Nem szerettem volna erről soha írni itt...Tudjátok,hogy mi a véleményem erről az egészről....csak akkor lépek közbe amikor úgy érzem szükség van rám, de sem előtte,sem azután egy szót sem szeretnék írni róla és szeretném,ha ti sem tennétek,de ezt gondolom már észrevettétek!Előre szólok,hogy a bukó kommentelőket azonnal kitiltom,mert bármit is tesz,bármit is mond amivel esetleg én sem értek egyet Ő a testvérem és szeretem és nem hagyom,hogy bárki bántsa!!Tehát a lényeg: mint láthattátok őt hívta párbajra Vera...szóval,ha kedveled őt és adnál neki még 1 esélyt a villában akkor kérlek szavazz a rá!


A bejelentés ellenére a rajongói oldalon azonnal elszabadult a pokol. Valamiért voltak olyanok, akik számára nem volt egyértelmű, hogy Gergőt csupán azért kellene visszaszavazni, mert Regina szerint megérdemel még egy esélyt. Néhány vélemény meglehetősen erőteljes volt, a beírások bizony gyakorta a becsületsértés határát súrolták. A híres modell kénytelen volt ismét billentyűzetet ragadni. Kijelentette, hogy nem kíván megjelenni a párbajon és akinek nem tetszik, hogy a testvére mellett kampányol az tehet egy szívességet.



Szerintem mindenki nézzen magába, aki az miatt támad, hogy itt a tesóm mellé állok!!! Gondolkodjon kicsit el, hogy ő mit tenne a helyemben! Mellesleg eddig amiatt támadtak, hogy milyen testvér vagyok , mert nem vagyok ott mellette!!! Most meg, hogy mellé állok az a baj?? Az ilyen embereknek semmi nem jó! De nem is érdekel! Tudjátok mi a véleményem és tudjátok, hogy nem fogok eztán sem ott lenni adásokban és itt sem fogok róla írni! De ha ennyit tehetek a tesóm életének az újrakezdéséért, akkor igenis megteszem!!!

Végezetül, aztán ha burkoltan is, de kifejtette, hogy mi a véleménye magáról a műsorról és testvére viselkedéséről. De hát első a család.


Köszönöm mindenkinek aki képes felfogni ép ésszel, hogy nem a Való Világot, nem is a butaságot, a csúnya beszédet vagy épp az egymással való bunkó bánásmódot támogatom ezzel a postommal, hanem egyszerűen csak a testvéremet, a családom egy szeretett tagját, aki egy ilyen dologra vállalkozott és mégha butaságnak is tartom akkor is a testvérem és bárki ugyanezt tenné a helyemben. Jöhetnek itt a szidkozódások, bunkó hozzászólások...lehet nem szeretni engem vagy őt...de a család az család. Ha valaki ezt nem fogja fel akkor inkább az ő életében kellene körülnézni nem pedig a miénkben! Tényleg köszönöm a sok pozitív kommentet!! Nagyon jól esnek!!!

Dukai Regina inkább a barátját szereti népszerűsíteni / szexi videó


Kingának kicsit nehezen indult a nap. Mintha picit feszült lenne. Sajnos nála az enyhének számító idegesség is egy enyhe zárt osztályi lázadás képeit idézi. Attilát találja meg először, aki persze nem örvendezik túlságosan, hogy imádottja úgy beszél vele, mint a kutyával. Ráadásul jön a szerkesztői levél: a lányoknak össze kell ülniük és kicsit pletyizni a fiúkról. Egyértelműen szándékosan csinálják a feszültséget, hiszen látható, hogy a kis királylánynak már csak pont az hiányzik, hogy Vera társaságában csacsogjanak csajos dolgokról.

Dr. Fecó és tanult kollégája professzor Csaba szerint Kinga az egyértelmű elmeháborodás jeleit mutatja és állapotából kifolyólag egyáltalán nem képes elviselni, ha valaki nem pontosan azt mondja, amit ő hallani szeretne. Attila él a gyanúperrel, hogy az előző napi randevúja Serivel, erős mozgatórugója lehet a mostani hisztinek. Bárhogy van is tulajdonképpen a lány eléri a célját, mert lassan a fél összefoglalóban azt tanulmányozhatjuk, hogy miként ordítja eltorzult arccal a magáét.

Kingáért lassan jöhet a mentő


Miután kicsit lenyugodtak a kedélyek mindenki nyilatkozik, hogy szerinte vajon milyen eredményt érne el Verával szemben egy esetleges párbajon. Attila, Eszter és Péter szerint őket a habitusuk egy elsöprő győzelemre predesztinálja. Vera szerint viszont csak az arcuk nagy, Eszter meg egyébként is csituljon, mert a bokszgálán is csak nyelte a pofonokat, mint kacsa a nokedlit.


Kingucinak halványan derengeni kezd, hogy a reggel folyamán talán igaztalanul támadt egy szem rajongójára, ezért békülési célzattal leheveredik a meglepett Attila mellé, sőt nem rest állítólagos undorát leküzdve, meg is ölelgetni. Szégyenlősen elrebegi, hogy megtépázott idegállapotának a legfőbb oka, hogy félti a párbajtól az egyetlen bizalmasát. Az édes csevej közben felmerül, hogy Vera szerint Attila azért vigasztalta karácsonykor, mert félt a kihívástól. Eszter örömmel megerősíti az információt. A megvádolt tajtékozva kirohan a nappaliba és lekapja a tíz körméről a most éppen ártatlan Verát. Eszter arcát nem mutatják, de nem nehéz elképzelni a gonosz kis mosolyt, amit a szokásos kavarásának eredménye okozott.

Nagy arcok és nagy pofonok, meg egy kis romantika


Van egy-két olyan szerencsés ember a Villában akit nem utál mindenki. A következő feladatban szeretet levelet írnak egymásnak az érintettek.
Kinga egy különösen érzelmes levelet kap egy ismeretlen rajongótól, aki ha nem névtelenül kellett volna írni a vallomást, akár szívesen járna is vele. Ezen csodálatos megnyilvánulás hatására rögtön ki is simultak a meggyötört idegszálak és felragyog a nap a Villában.
Attila is kapott egy levelet. Ugyan kitől jöhetett? A titokzatos hölgy biztosítja róla, hogy szereti és a bizalom és a barátság igen szoros kötelékét nagyon nagyra becsüli közöttük. Meglepő módon a levél befejezésében forró szerelmi vallomás és a testi vágyak majdani kielégítésének komplett tervezete is megtalálható. Attila széles mosollyal olvassa fel a fantasztikus programot. Kinga vörös fejjel tiltakozik, ő bizony nem írt semmi ilyesmit. Csaba szintén Kingának ír levelet, nem titkolt békülési célzattal. A hatás nem is marad el, Attila végül hallgatózásra kényszerül, mert a fiatalok újra kezdenek összemelegedni.

Attila álma valóra vált, Kingától olyan levelet kapott, hogy csak na...

Péter és Eszter szintén kölcsönösen biztosítják egymás soha el nem múló vonzalmukról, ami legalább annyira különös, mintha Donald kacsa tervezné a kapcsolat szorosabbra fonását Ursulával.

Eljön a kihívás ideje és bizony Vera tud meglepetést okozni. Gergőre köti a kendőt, aki nincs elragadtatva, hogy párbajoznia kell. Általános megdöbbenés. Senki nem számított komolyan erre, talán csak Attila reménykedett, aki szisztematikus munkával terelte össze az ellenfeleket.
Seherezádé azonnal vitába bonyolódik az enyhén sokkos állapotba lévő alfahímmel, aki persze szokásos stílusában reagál. Azután hirtelen rájön, hogy napokon belül döntenek a sorsról és elnézést is kér. Csakhogy ez már nem biztos, hogy elegendő lesz. A köztudomásúlag nagyobbrészt női szavazok ugyanis nem valószinű, hogy teljes megértéssel állnak majd az eddigi viselkedéséhez. Ha Vera térne vissza győztesen azt egyértelműen annak köszönheti, hogy felismerte bizonyos réteg szemében még az övénél is lehet antipatikusabb viselkedés.

Gergő Seherezádén vezette le a feszültségét



Az, hogy Gergő csúnyán beszél Serivel, nem hiszem, hogy negatívan befolyásolná a sorsát, mert Vera is sokszor veszekszik másokkal. Inkább az okozhat gondot, hogy az utóbbi hetekben sajnos keveset láttunk Gergőből a szerelmi vonal miatt. Bizonyos szempontból ez gyengítette a szereplését. Ha egyedül lett volna, lehet, hogy erősebb játékosnak tűnne. Azmindenesetre furcsa Vera választásában, hogy olyan emberek még bent vannak, akikkel sokkal nagyobb balhéi voltak. Ha visszamegy a testvérem, akkor neki ez a párbaj egy jó nagy pofon lesz, ami remélem, felrázza. Vera mellet szólhat, hogy az állandó piszkálódás és kirekesztés ellenére sem tudták őt megtörni a többiek - kommentálta az eseményeket Dukai Regina.

Verának egyébként 1855 követője van a hivatalos Facebook-oldalán, míg Gergő közel 14 000 rajongóval büszkélkedhet.



.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából


21 Tovább

Bombameglepetés: sittes-pornós párbaj lesz

 



Gergő akkorát koppant, mint a versbéli bogár. Vera, még ha az újévet már kint is tölti, igazi tökös leány módjára döntött. Lehetett volna persze még bátrabb, de csodát ne várjunk. A történtek tükrében azonban azt kell mondanunk, hogy nézői szempontból a lehető legjobb irányba fordultak az események.


Úgy kezdődött a nap, hogy mindenkit audiencián fogadott a sok tekintetben potenciális veszélyforrássá vált Vera.  Nehéz jól kijönni egy ilyen beszélgetésből, amikor azt kell megmondani, kit vigyen párbajozni a kiválasztott. Egy legény van talpon csak a vidéken, aki a lehető legnehezebb helyzetből is kihozza a legjobbat.


Amíg a többiek mindenféle mondvacsinált okokkal igyekeztek másokra terelni a lány figyelmét, addig Attila professzionális módon egy hatalmas piros célkeresztet festett a gyanútlan alfahím fenekére. Ehhez elég volt megemlítenie, hogy az előző szavazásnál Gergő nem éppen baráti módon, szervezkedett Vera ellen és annak a szeme rögtön felcsillant. Aha! Végre megvan a casus belli. Eddig is valami hasonlóban gondolkozhatott, de most, hogy talált hozzá a megfelelő körítés, sokkal jobban eladható lesz a választása.  Csabánál azért lecsekkolja az információkat. És tényleg igaz. Ez most már végleg megpecsételheti Dukai Gergő sorsát, aki igyekszik kimagyarázni a történteket, de hát a köréje font háló szoros, mint Seherezádén a forrónadrág.

Attila felfesti Gergőre a céltáblát


A karácsony túlságosan elpuhította a bentieket a szerkesztőség egyöntetű véleménye szerint. Ezek még a végén napi 24 órában egymás nyakába borulnak majd! Valamit tenni kellene. Nosza, a legjobb ellenszer egy kis kritizálós feladat. Mindenkinek egyenként jól meg kell kritizálnia valakit. Az elképzelés tökéletesen be is válik. Kinga kezdi a műsort, egy erre a célra rendszeresített vázából kihúzza Fecó nevét. Remek, zsepikirály úgy is a bögyében van, hát nosza! Adjunk neki!


Fecó csak néz a rengeteg kritika hallatán. Ő egyet akart elérni a játékban, hogy lehetőség szerint elkerülje a konfliktusokat és tessék: egyre jobban rászállnak. Ráadásul a következő menetben neki kellene nyilvános kritikával illetnie Esztert. Ez most megint olyan dolog, ami abszolút ellentétes az általa elképzelt karakterrel. Ezért egy negyedórás altesti nyelvcsapással indít, hátha úgy elveszi a dolgok élét. Ez persze már annyira átlátszó, hogy többen is rászólnak, hogy a nem pont ez lenne a feladat. Fecó csak kapkodja a fejét, mert a golyók úgy süvítenek el mellette, mintha a céllövöldében lenne. Még Eszter is nekitámad? Nos, igen. Az ügyvédnő még valamit megtanult az egyetemen a partizáson kívül: hogyan rántsuk ki a nadrágjából egy szélkakas módjára forgó vitapartnert. Az egyértelmű, hogy Fecó gyakran hazudik, de ezt valahogy mégis úgy csinálja, hogy elég nehéz megfogni. De most nem szabadulhat, Eszti addig nyaggatja, amíg teljesen összezavarodik és végül saját dugájába dől. Meglepő módon a hebegés-habogás ellenére sem fakadt sírva a fiú, de most azért nyilvánvalóbb lett, hogy a lavírozás olykor nem annyira célravezető.

Fecót össztűz alá veszik a többiek


Vera következik, aki érdekes módon Gergőt húzza. Próbálunk mi hinni a véletlenekben, csak egyre nehezebb. Na de a forgatóköny mindenesetre tökéletes. Az érzékeny lelkületű hölgy elmondja, hogy Gegő bizony Seherezádé bugyiját szeretné felhasználni arra, hogy jó helyezést érjen el a játékban, meg különben is az erkölcs etalonja szerint a fiú egy felszines alak.
Ezen aztán a megvádolt annyira kiakad, hogy később elgondolkozik, hogy most már tényleg ideje kiszállni a Se-here-se-zádé hintából és lepattintani a kis vérszívót. A szőkeség most már tényleg repül, főleg, hogy az alfa szerint az még szerelmes is belé. Ebből persze egyenesen következik, hogy randira már nem együtt mennek.


Rövid hezitálás után Attila lesz a szerencsés, aki megkapja a lehetőséget, hogy jégkirálynő oldalán korcsolyázni mehessen. Ő persze nem bánja, úgysem volt még kint, mások meg már többször is. Menet közben persze alázza kicsit Gergőt, biztos, ami biztos. A program remekül sikerül, a két csalódott szerelmes egymásra talál. Még ölelkezés is van.

Seherezádé és Attila izgalmas randija


Eljött a kiválasztás: Lilu a szokásos esetlen módján kikérdez mindenkit, igyekszik belemagyarázni a dolgokba, amit kell. Kicsit elemzik Vera konfliktusait. A bőség teljes zavara. Tulajdonképppen szinte a teljes benttartózkodását levetíthetnék.


Végül a kiválasztott kapja meg a szót és harciasan sorolni kezdi a sérelmeit, na ebből is van bőven. Félelmetesen lóbálva a kendőt elkezd közelíteni Attiláék felé. Péter szerencséjére a bentiek valamiféle óriási potentátnak vélik és úgy kezelik, mint a hímes tojást. Senkiben fel sem merül, hogy megmérkőzzék vele. Láthatólag ezzel Vera sincsen másképp. Az utolsó pillanatban a már megszokott dramaturgiai fordulattal Gergő felé fordul és a meglepett alfára teszi a kendőt. Lilu kérdésére a kihívott fél elmondja, hogy ő márpedig igenis számított erre, de az testbeszéde valami teljesen mást üzen. A figyelmes szemlélő láthatja, hogy pontosan úgy ingatja a fejét mint Alekosz,- amikor idegesen próbált meg kifejezni valamit.

Vera Gergőt választja, az alfa kicsit ledöbben

VV Vera pornófilmje

Vera a titokszobában elmondja mire készül


Gergő még úgy gondolta, pár hetet eltölthet nyugodtan, de nem így alakult. Nagy baj talán így sincsen, mert valami nagyon különös helyzetnek kell előállnia, hogy az eddigi szavazók a pornófilmjéről elhíresült Verát küldjék vissza ellenében. Nagy előnye lehet a továbbiakban, hogy celebnővére, Dukai Regina is kampányolhat majd mellette.
Mindenképpen izgalmas párbaj ígérkezik. Bárki is essen ki, radikálisan megváltozik majd a benti hangulat. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Érdekes módon a játék szerkesztői hirtelen úgy gondolták, hogy mégiscsak pofátlanság, amit Eszter művelt és nyilvánosan leégették a többiek előtt. Az ügyvédnő ugyanis nyíltan hazudott arról, hogy miféle szabályszegés történt. A tegnapi cikkünk pontosan hasonló dolgokról szólt. Ha a kedves szerkesztőség ilyen gyorsan reagál, mi bármikor szívesen elmondjuk nekik, hogy hol estek túlzásba.

Lilu leleplezi Esztert, aki majdnem elájul


.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából


29 Tovább

Eszter a beépített ember a játékban?



Eszter tudjuk büntetésben van és nem kaphat üzenetet, mert kicsempésztetett Veronikával egy üzenetet. A kedves szerkesztők karácsony alkalmából azonban feloldották a zárlatot és neki is lehetősége volt két perc erejéig beszélni édesanyjával. Érdekes felvetés érkezett az egyik olvasónktól az üggyel kapcsolatban. A szabályszegést hogyan sikerült egyáltalán végrehajtani? Talán a kamerák és a mikrofonok nem látnak és hallanak mindent? És ha Veronika nem kotyogja el az esetet, akkor egyáltalán kiderül a sztori? Valószínűleg nem, hiszen napokkal később került csak szóba a büntetés. Ez is azon különös esetek közé tartozik, amiért örömmel beleolvasnánk a titokzatos szabálykönyvbe, amit ugye kifejezett kérésünk ellenére sem kaptunk meg.


Két nappal ezelőtt Eszter feltette a kérdést Petinek egy éjszakai beszélgetés alkalmával: Te hogyan kerültél a játékba? A válasz nem volt meglepő, természetesen jelentkezés útján. Miért, hogy lehetett még bekerülni? – kérdi Péter. Nos, Eszter szerint erre van egy másik mód is, mégpedig az, hogy őt felkérték a játékra. Vajon miféle rejtett képessége lehet a kétszer elképesztő fölénnyel visszatért hölgynek, hogy a szerkesztők kifejezetten szükségét érezték a szereplésének? Volt az előző szériában valaki, aki szintén véletlenül a játék lezárultával elszólta magát, hogy ő nem jelentkezett, hanem a kreatív főszerkesztő kérte fel a szereplésre. Hogy vajon ki volt az? Minő meglepetés, természetesen a nyertes Alekosz.

Alekosz elszólja magát


Talán van még, aki emlékszik, hogy már a beszavazó show alkalmával Ördög Nóra kiposztolta a Facebook oldalára a kérést, hogy rajongói szavazzák be pártfogoltját. Indításnak ez elég is volt. Azóta ő az egyik legkülönösebb figurája a benti gárdának. Hiszen tulajdonképpen nem csinál semmit, csak igyekszik csapódni a fajsúlyosabb elemekhez. Ennek ellenére elképesztő fölénnyel tér vissza a párbajokról és a hatalmas lelki nyomást is mintha túlságos könnyedséggel tűrné. Ha szabályt szeg arról nem vesz tudomást a figyelő személyzet és csak akkor kap büntetést, ha a kelekótya Veronika elszólja magát. Talán a fenti nézőpontból az sem teljesen meglepő, hogy a penitenciát még azelőtt eltörölték, hogy egyáltalán életbe léphetett volna.

Eszter Gergő mellett önkielégített

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából



Fecó hazatelefonált. Utoljára akkor érzett a néző hasonló gombócot a torkában, amikor ET üzent haza a csillagok közé. Fecónak sürgősen keresünk egy papír zsebkendős reklámszerződést valamelyik multinál. Bármelyik hipermarket kapni fog a lehetőségen, neki meg nem kell mást tennie csak a hoszteszpultban órabérben pityeregni és dőlni fog a pénz. A gyerekek tényleg aranyosak voltak, néhányszor bemondták a kagylóba, hogy: Boldog karácsonyt, ne sírjál apa! - és Fecónak annyi is volt.


Kinga persze szintén pályázhatna egy hasonló állásra, azzal a különbséggel, hogy ő variálja is az előadását és olykor-olykor harciasra veszi a figurát. Tegnap persze bőven volt oka az érzelmeknek, mert megérkezett apuka. A sármos úriember imádja Attilát, aki néha úgy beszél a lányával, mint kocsis a lovával. Ez eleinte teljesen ledöbbentett bennünket, amíg hirtelen eszünkbe nem ötlött egy hasonló sztori. Aki emlékszik Shakespeare, A makrancos hölgy című színdarabjára, annak talán szintén kigyúlnak a fények. Képzeljük el Kingát, amit otthon levág egy hasonló ba*dmegelős hisztit, aminek nap, mint nap a tanúi vagyunk. Csoda, hogy a család valóságos extázissal fogad egy olyan vőjelöltet, aki képes szembeszállni vele és hajlandó talán felszabadítani őket?


Sajnos Attila nem kapott jogot arra, hogy a rajongó családfővel találkozhasson, ezért csak távolról intenek egymásnak. Egy pohár pálinkát, azért beküld Kingával, megköszönve a támogatást és a karácsonyi ajándékot.

Fecó telefonál és sír, Kingához megérkezik az Attila imádó apuka

Seherezádé nagyon el van szontyolodva, mert nem neki jutott osztályrészéül a találkozás. Mint mondja akár az egyik kezét is szívesen feláldozná, ha lehetősége lenne most hasonló családi ölelkezésre. Eljátszik az ember a gondolattal vajon mit szólna, ha felpattanna az ajtó és valamelyik lelkes munkatárs  egy méretes bárddal a kezében megjelenne, hogy teljesítse a kérését.

Hivatalosan is véget ért a karácsony és párhuzamosan ki is tört a gyalázat Vera és Kinga között. Párba kellett volna rendeződni egy kevéssé fajsúlyos feladat miatt, amikor a szőkeség meggondolatlanul kijelentette, hogy nem igazán szeretne a mostanság elviselhetetlen lánnyal egy csapatba kerülni. Na jóval kezdett ki. Mint a tyúkok a baromfiudvarban, másodpercek alatt zengett a Villa a két harcias „hölgy” összecsapásától. Kinga azt sem vette túl jó néven, hogy Fecó és Csaba, akik bölcsen próbáltak nem beleavatkozni a kárálásba, nem álltak ki mellette. Valamiért neki és Seherezádénak az a fixa ideájuk, hogy bármely hiszti esetén a férfiaknak azonnal teli szájjal velük kellene üvölteniük. Attila viszont meglátja a lehetőséget és Csabát le is kapja a tíz körméről. Mert a fiú szerinte ugyan elfogadja a támogatást, de ha arról van szó, hogy viszonozni kellene azt, akkor esze ágában sincsen kiállni a barátai mellett. A megvádolt igyekezne védeni magát a nem teljesen alap nélküli vádaktól, de hát Attila szerint csitu van. Igyekszik ő felvenni a verbális harcot, de ha valaki rászól, akkor azonnal megnémul, mint az a bizonyos kacsa és egy na jól van – nal elintézettnek tekinti a vitát.

A lányok komolyan egymásnak esnek, Attila lecsap a lehetőségre

Végül kisorsolásra kerültek a tombolanyeremények.  Péter egy filmnézést nyert, amihez a továbbra is szingli Esztert választotta. A döntés remek, mert nem meglepő módon az ügyvédnő könnyű prédának bizonyul, ha egy kis tapizásról van szó. Peti elindította a Vronika2 hadműveletet. Most nem szabott határidőt a végkifejletnek, de talán még őt is meglepheti az eredmény, ha végül teljes gőzzel rákapcsol majd.


Vera is szerencsével járt és három másik társával egy jutalom vacsorát nyert. Mintha nem ennének eleget. Egyszer már leírtuk valamikor, hogy egyre jobban úgy tűnik, mintha a szerkesztők szándékosan törekednének arra, hogy anyahajó méretűre hizlalják az unatkozó játékosokat.

Legvégül a fődíjat Seherezádé nyerte meg. Kimehet egy általa választott hímmel a Villából és valami tuti programon vehet majd részt. A nyertes jópofának érzi, hogy kicsit vacilláljon mielőtt Gergőt választja, aki viszont már távolról sem találja ennyire viccesnek a történteket. Seri persze továbbra sem képes megérteni, hogy már nem Claudióval szórakozik, aki a jelek szerint jobban tűrte a szeszélyeit. Az alfának viszont határozott véleménye van az esetről és rezignáltan elküldi melegebb éghajlatra szíve hölgyét. Végül elfogadja az ajánlatot, de az eset folytatásaként egy nappal később páros lábbal rúgja ki az elkényeztetett leányzót.

A tombola nyeremények, Peti Eszterre nyomul, Seherezádé Gegővel szórakozna

Seherezádé repül



Az előző szériához kapcsolódó hír, hogy Gigit menesztették műsorvezetői állásából, Istenes Bencével egyetemben. A NekedValó című förmedvényt, ami nemrégen még az RTL-en futott, előbb a Cool-ra majd a Prizma tévére száműzték. Végül talán köszönhetően a táncos lányból riporterré avanzsált Gigi szakértelmének, most véglegesen megszüntették érdektelenség miatt.

Nem tudom, miért szűnt meg a műsor. Velünk is csak az utolsó pillanatban közölték, hogy vége. Nagyon szomorú voltam, mert imádtam a műsorvezetést, de be kell vallanom: valójában táncos vagyok, ezért most vissza is térek az alapokhoz.

A titkos, rejtett kamerás felvétel, ahol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

.

Válogtás az ünnep alatti villantásokból:

A pőre lányok alaposan megfürdenek és bekrémezik magukat

A lányok és a fiúk egyaránt mutatnak néhány intim részletet

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából



16 Tovább

Kinga szülei imádják Attilát


Végre megjött az igazi Jézuska. Szuper dolog úgy ébredni, hogy a fa alatt ott a rengeteg ajándék. Valamelyik puha talpú segédszerkesztő az éjszaka folyamán ügyesen behordta a családi meglepetéseket. Van is nagy öröm.  Csaba láthatólag túl sokat barátkozik Fecóval, mert most már ő is elsírja magát az otthoni levélkétől. Seherezádé egy fényképalbumot kap, amelyen a família egy-egy fontosabb eseményen pózol neki. Legnagyobb meglepetésükre az egyik fotón feltűnik Annamari is. Attila rögtön analizálni kezdi a bizonyítékot. Megállapítja, hogy a fura lány nagyon meghízott mióta megszabadultak tőle. Lehet, hogy terhes. Ki dugta meg idebent? - néz körül, szigorúan vizslatva a szóba jöhető apajelölteket.


Ő egy plüss rabot kap. A mellékelt levél szerint azért, mert az elálló fülű bábú nagyon hasonlít rá. Szerinte ez inkább Gergő számára lenne autentikus ajándék, de sebaj, viszont fogalma sincs, hogy kitől érkezett a csomag. Igen ám de a mellékelt levélből kiderül, hogy Kinga szülei küldték be a babát és ráadásul nagyon bírják az összeférhetetlen fejét és szeretnék meghívni vendégségbe magukhoz. Attila el sem hiszi. Ezek szerint mégsem utálják azért, ahogyan néha leteremti Kingát? Hohó, akkor ebből még lehet is egyszer valami.


Attilának az ajándékozáskor küldtünk még egy tábla csokit is ajándékba, amit szívek díszítenek, ezzel is jelezve azt, hogy mi kedveljük őt, és 2012-ben, ha kijönnek a villából, nagyon szívesen látjuk az otthonunkban. Addig eltesszük neki azt a töltött káposztát is, amit kért.


Azt látjuk mi is, hogy marják egymást állandóan, de mi nagyon örülünk annak, hogy Kingának van bent egy ilyen biztos támasza, mint Attila. Se veled, se nélküled kapcsolatban élnek bent, de a sok vita ellenére szerintem mindig segítik egymást. Persze ez a villában egy nagy játék, és kint kell megismerniük egymást ahhoz, hogy bármi más is kialakuljon köztük, de én örülnék nekik, mert Attilában sok minden van, ami nekem nagyon szimpatikus – mondta a bősz apa, akinek ezek szerint meglehetősen könnyű beférkőzni a kegyeibe. Az apuka egyébként lehetőséget kapott, hogy élőben is láthassa egy szem lányát.

Karácsonyi ajándékok, Attila nem is hiszi a történteket

Kingához látogatóba érkezett az apukája


Újabb három ember beszélhet valamelyik rokonával telefonon. Az első Péter. Nem ragadják el az érzelmek, kedélyesen elcseveg az anyukájával. Seherezádé viszont a rendelkezésére álló két percet végig zokogja, mivel odabent nem szereti őt senki. Elköszönni sincs ideje, mert csak panaszkodik és panaszkodik. Attila bár a játék elején azt kérte, hogy ne zaklassák rokonaival, most mégis elfogadja a lehetőséget és telefonál. Őt is édesanyja hívja, aki megállapítja, hogy bizony a többség el van hízva odabent. Ez csak a képernyő miatt van – replikázik a tényleg egyre kerekebb formát öltő fiú.

Attila anyukája szerint mindenki meghízott a Villában


A karácsonyi békesség és szeretet egészen az esti, ünnepi vacsoráig tart. Vera ismételten nem vette be a nyugtatóit és a legteljesebb nyugalom közepette osztani kezdi a többieket. Ezen aztán annyira felhúzza magát, hogy sértődötten kivonul a szaunába. A szörnyű hiányt a lakótársak nagy része gond nélkül elviseli, táncolnak és egyre jobban érzik magukat. Attila azonban valamiért érzelmes hangulatban van. Túl sok pozitív impulzus érte a nap folyamán és nem képes kivonni magát a hatás alól. Neki kicsit szomorú, hogy Vera a szaunában kuksol, amíg a többiek meg itt bent mulatnak. Végül kimegy és kicsit bátortalanul, de kapacitálni kezdi a lányt, hogy térjen vissza közéjük. Egymás nyakába ugyan nem borulnak, de azért jó látni, hogy az ünnep szelleme körbe lengi őket.

Vera balhézik és elvonul, Attila megvigasztalja


Balázs szerint ennek a példa nélküli kedvességnek semmi, de semmi köze nincsen a közelgő kiválasztáshoz, ahol komoly esély van rá, hogy Vera Attilát hívja párbajozni. Mi nem vagyunk ennyire jóindulatúak és karácsony ide, karácsony oda, azért legalábbis is fenntartással kezeljük ezt a csodálatos változást. Még egy nap és megtudjuk mennyire volt hatásos Vera érzelmi kondicionálása és mekkora falatot választ majd magának a hétvégére.

.

Végezetül egy kis karácsonyi meglepetés az ünnep alatti villantásokból:

A pőre lányok alaposan megfürdenek és bekrémezik magukat

A lányok és a fiúk egyaránt mutatnak néhány intim részletet

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Alekosz karácsonyra vásárolgat a régi biszex barátnőjével

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!


Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

36 Tovább

Szenteste és ajándékozás a Villában


Érezhető, hogy karácsony van: még egy tisztességes káromkodás sem dobja fel az ünnepeket. Mindenki olyan szelíden viselkedik, mintha agylebeny-eltávolítást hajtottak volna végre rajtuk. Meglesz ennek még a böjtje. A felgyülemlett és elfojtott epe később majd egyszerre fröccsen szét, beterítve az egész udvart és a lakókat egyaránt.


Kinga és Csaba titkos feladatot kapott, persze csak képességeikhez mértet, nehogy aztán később probléma legyen. Ők készítik el a reggelit. Ez mekkora buli, Kinga úgy örül, mintha a koronagyémántokat tálalták volna fel neki díszcsomagolásban. A gond az, hogy Vera a nappaliban alszik és nehéz lesz úgy titokban ügyködni, hogy fél méterre horkol a konyhától. Fecót is rá kell venni valahogy a szauna elhagyására. Attila, a Villa szeme persze rögtön gyanakodni kezdett, mert figyelmét még a legapróbb mozzanatok is megragadják. Igyekezett a lehető legmézesmázosabb stílusával infókat szerezni, majd mikor így kudarcot vallott, kicsit keményebben is, ámde hiába. Mit akarhatnak ezek együtt közösen a nappaliban? – rágta az oldalát a súlyos kérdés. Próbált is kémkedni még, ameddig bírta, de a két gyanús szándékú egyén végül elaludt, így fel kellett függeszteni a megfigyelésüket.


Hajnalban aztán némi problémát okoztak még a vécére ki-be járó inkontinenciával küszködők, de végül nagy nehezen csak elkészült a pompás reggeli. A többség örült a potyalakomának, Attila pedig megnyugodhatott, hogy Kinga erénye sértetlen maradt Csaba által.

Kinga és Csaba titkos küldetése


Nem karácsony a karácsony ajándékok nélkül, ezért a vetélytársak megajándékozták egymást. Vera Fecónak készített egy róla készült képmontázst. Tökéletes válaszás, legalább non-stop tudja majd nézegetni magát, az egyre hiúbbá váló legény.
Eszter már rosszabbul járt, mert őt meg a bőgőmasina húzta és úgy döntött, hogy kihasználja az alkalmat és megmutatja kreativitását és egyúttal szabadjára engedi művészi hajlamait is. Sajnos azok a hajlamok kicsit túlságosan is elszabadultak és nem volt aki a karámba beterelje őket. Fecó alkotott és csak alkotott, míg végül a tökéletestől meglehetősen messzire kerülő végeredményt kellett becsomagolnia. Eszter dülledt szemmel bámulta a kutyapiszokra hasonlító produktomot. Viszont mivel nem szerette volna megbántani a büszke alkotót, csak később dobta át a kerítésen a különös ajándékot. Attila egy alvómaszkot kapott Pétertől, aki ráfestette kívülről a figyelő szemeket. Őt pedig egy napszámláló kővel lepte meg Eszter. Gergő egy első kiadású Superman képregény másolatát kapta, aminek valamiért különösen örült, olyannyira, hogy szinte már újra barátságot kezdett el érezni az ajándékozó Attila iránt. Seherezádé Csabától kapott egy stewardess-sapit, utalva a lány egykori álmára, mielőtt még jobban fizető állást talált magának.

Szenteste és ajándékozás a Villában


Telefonálás is volt. Gergő, Csaba és Vera 2-2 percet beszélhetett egyik rokonával telefonon. Nem túl nagy idő, de karácsonykor ez igazán nagy ajándék. Amíg a szerencsések csacsogtak, Kinga visszatért régi jó szokásához és sírt egy sort, mert nem lehet otthon a családdal. Persze tényleg rossz lehet ez a helyzet, de ez a folytonos és állandó siránkozás a rákfenéje a műsornak. Szólni kellene már némelyeknek, hogy nem koncentrációs táborban vannak, hanem egy játékban, ahová önszántukból mentek be komoly nyereményekért, ráadásul bármikor ki is lehet jönni.

A megható hazatelefonálás

.

Ajánlott videó:

Alekosz karácsonyra vásárolgat a régi biszex barátnőjével

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

7 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek