Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kinga megásta a saját sírját



Szegény lány végleg elvetette a sulykot és most aztán Attilánál is betelt a pohár. Napok óta nem volt egy tisztességes veszekedés és már a nézők többsége azt hitte, hogy Misi mókus kalandjait közvetítik felnőtt kiadásban. De végre tegnap a biztos pont gondoskodott róla, hogy véget érjen a szünidei matiné. A történések a szokásos sorrendben folynak. Attila villamesteri tisztségéből adódóan egyet és mást szeretne elintéztetni, de királykisasszony a nem megfelelő hangnemre hivatkozva megtagadja a munka felvételét. A főnök persze nem hagyhatja, hogy egy renitens megtépázza a tekintélyét ezért a létező legszörnyűbb fegyverét veteti be. Többször is megsimogatja és megpuszilja szegény lányt, aki ettől pillanatok alatt a teljes idegroham határára jut.

Kinga nem takarít, Attila megfogadja, hogy kicsinálja, tombolnak az indulatok


Szerencsére éppen időben megérkezik Vastag Csaba, akinek az érintése éppen ellenkezőleg hat az izgatott hölgyre. Néhány percnyi ölelés kivált egy teljes doboz Xanaxot. Sajnos egyszer minden jónak vége szakad és a próba véget ér. Kinga ismételten úgy érzi, hogy a világ egy pöcegödör és Attila a legnagyobb szilárd elem benne. Fecónak sírja el bánatát, aki természetesen bőszen helyesel mindenre.

Még a mentorok sem tudták megnyugtatni a hisztiző Kingát


Sajnos az érzéketlen villamester idő előtt véget vet a siránkozásnak és kiparancsolja az ágyból nyafikát, mert van, aki próbálni akar. Telik múlik az idő és Attilában megfogalmazódik a gondolat, hogy elege van a vérszívásból és talán még az is lehet, hogy imádottja egyszerűen csak kihasználja őt. Hosszas filozófiai fejtegetése végén arra a következtetésre jut, hogy akkor szabadulhat fel legbiztosabban a lelki rabszolgaság alól, ha Kingára rakja a jelet. A pixisből kiesett lány ezalatt éppen a szaunában Csabát szórakoztatja szörnyű helyzetének elemzésével. A beszűrődő hangokból rájön, hogy Attila ellene fordul és egy pillanatra komoly verekedhetnékje támad. Legszívesebben jól elgyepálná az árulót.

Attila végleg leveszi a kezét Kingáról, aki kihallgatja a beszélgetést


Hogy a nap továbbra is ebben a hangulatban teljen a lakók egy remek játékot kezdenek játszani. Néhány kényes kérdést bedobnak egy dobozba, amit az érintetteknek meg kell válaszolniuk. Természetesen ez a feladat tökéletesen alkalmas arra, hogy tovább mérgesítse az amúgy is katasztrofális hangulatot.

Kemény titkok derülnek ki, egy kivételével


Paranormális előadók sziporkáznak a színpadon, avagy az élő adás eseményei:

Végre sikerült megértenünk mi végre tolták az arcunkba egy teljes héten át a kornyikáló kórust. Hogy is nem gondoltunk erre, hiszen 330 Ft-ért lehet SMS-t küldeni. Pontosan ez a bevétel hiányzott a csatorna kasszájából. De lássuk mire is vártunk egy teljes héten át:


Eszter úgy visít, mint egy óvatlan kismalac, amelyik szögbe lépett és eme remek dallamra kápráztatja el a kecses mozgásával a páros a közönséget. Péter a nóta végén az ügyvédnő felkínált szépséges tőgyei közé temeti elégedett fejét.  Ezzel véget is ér az első produkció.

Eszter és Péter - Cotton eye Joe

Vera és Csaba következik. Az előadás egy fokkal elviselhetőbb, de azt azért itt sem lehet mondani, hogy a tehetség a falakat döngetné.

Vera és Csaba - Színezd újra

Balázs a szünetben megkéri a rajongókat, hogy szavazzanak folyamatosan azokra a párosokra is, aki még nem léptek fel. Hogyan? Azokra, akik még nem is szerepeltek? Akkor most tulajdonképpen miről is szól ez a szavazás? A játékosok teljesítményének az értékeléséről vagy az RTL házikasszájának a lehető legalaposabb megtöméséről?


Kinga és Fecó folytatja a műsort, Balázs már előre alázza őket. A felkonferálással és az előzetes kritikával ellentétben eddig messze ők a legjobbak. Kingának sikerül elkerülnie, hogy lebucskázzon a lépcsőről, Fecó pedig olyan beleéléssel énekel, hogy még sírni is elfelejt.

Kinga és Fecó - Boldogság, gyere haza

A végére marad a főprodukció. Attiláék közösen döntik meg a katasztrofális nyávogás rekordját. Országos sugárzású TV-ben ilyen hangokat még soha nem mertek közönség elé kínálni, és főleg pénzt várni érte. Enikő szerint a produkció zseniális volt és rengeteget tanult belőle. Attila összeszedi a bátorságát és ország-világ és a közönség előtt randira hívja mentorát, sajnos a beképzelt hölgy nem olvad el túlságosan a kitüntető figyelemtől és lazán lepattintja a megilletődött udvarlóját. Balázs közbenjárására végül megígéri, hogy majd a VV után esetleg hajlandó egy találkozóra.

Seherezádé és Attila - Keserű méz


Erősen bízunk benne, hogy az esti produkció SMS bevétele nem haladta meg a világítás költségeit és az illetékesek észbe kapnak és felidézik milyen mélyről tekintette meg Hajdú Péter a béka fenekét csupán azért, mert a nézőknél is jobban vélte tudni, mi is kell nekik.


A nézők a Csaba-Vera párosra szavaztak a legtöbbet, így mindketten meg is kapták a védettséget jelentő kendőt. A nap méltó befejezéseként megtörténik a kiválasztás. Attila, mint emlékszünk levette a kezét patronáltjáról, így Péter, Eszter és Seherezádé is Kingára szavazott. A nagy kérdés most már csak az, hogy szerdáig milyen gondolatok játszódnak le a kiválasztott fejében. Ugyanis eddig mindig az jött vissza a párbajról, akit a játékosok nem szerettek volna tovább bent tartani. Csakhogy nagy valószínűséggel az állandó hisztizése miatt a legtöbb lakóval szemben teljesen esélytelen lenne. Egyedül talán Fecót tudná legyőzni, de kérdés, hogy az együtt töltött duett hét után lesz-e arca kihívni a zsepikirályt.


Kinga szabad préda lett, rögtön párbajra is küldik

Vera és Csaba nyeri a duett hetet




24 Tovább

Férjhez megy Veronika?

Fotó: Birton Szabolcs

Veronika, aki pár napja még körbekürtölte a teljes hazai sajtót Péter iránti reménytelen szerelmével, most újabb hihetetlen bejelentést tett. Már nem kínozza a zöldszemű szörnyeteg, ha a képernyőre tekint és Esztert látja, amint a kis ganajtúrójára veti lapos pillantásait. Veronika ugyanis már mást szeret. Hihetetlen ez a lány. Gyakorlatilag képes hetenként megújulni és bármilyen szörnyű érzelmi válságból könnyedén feláll szinte napok alatt. Na de ki az a „szerencsés” fickó, aki ilyen rövid idő alatt képes volt Csőrikével elfeledtetni a szomorú valóságot? Természetesen a jeles egyéniség Cristofel, aki már oda is költözött Veronikához és hatalmas terveket forgat az ő kubai agyában.


Tényleg szépen alakulgatnak a dolgok. Már kilencedik napja nála alszom.Az nonszensz lett volna, ha Ronika szívében most Peti lenne, mert ő csak egy rosszindulatú daganat. Persze csak akkor mondhatjuk el, hogy igazán együtt vagyunk, ha már eltelt háromnégy hónap, de azért úgy nem megyünk le az utcára, hogy ne fognám meg a kezét. Nagyon megszerettem, és ha így folytatjuk, feleségül is veszem.


Igazuk van, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Talán, ha nem várnak a végtelenségi, akkor még ők is beleférnek az idei ValóVilág költségvetésbe és Fecóékhoz hasonlóan az ő lakodalmukat is megszponzorálja az RTL és az így megspórolt összeget sokkal értelmesebb dolgokra is lehetne költeni. Például egy közös OKJ-s tanfolyam finanszírozására.


Péter tehát mégis elbukta az esélyt, hogy beteljesedjen kapcsolata Veronikával, akit már egyébként is elfelejtett. Az irigylésre méltó regenerációs képességű lány pedig már szintén a boldog jövőt tervezi.

Veronika magyarázkodik a három férfi-három szex miatt


Négy hónapja nem randiztam és nem is csókolóztam mással, csak Cristofellel, ezután vessen rám bárki követ Peti miatt. Mióta kijöttem, csak Crisszel lógok, mindennap együtt vagyunk. Alakul a szerelem.


Csőrike teljes média karrierje alább nyomon követhető

 Péter az ágyban kényeztette Veronikát

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Veronika és Alekosz forró éjszakája



Végre ma nagyrészt befejeződik a szánalmas X-faktor hét.  A versenyzők lassan már képesek egy–egy hangjegyet véletlenül eltalálni és ennél többet nem is igen várhatunk tőlük. Az a szerény véleményünk, hogy ezek a produkciók bármilyen tökéletesre csiszolódnak is majd, egyszer is bőven sok lenne gyönyörködni bennük. Ennek ellenére egy teljes héten át tolták az arcunkba a szerencsétlenkedésüket így elérve azt, hogy a nézők többsége már lehalkítva nézte az összefoglalókat. Lilu szerint ne felejtsük el, hogy a játékosok nem profi zenészek és csak azért gyakorolnak, hogy bennünket szórakoztassanak. Minket speciel jobban felvidított volna inkább, ha a szigorú műsorvezető hölgy megfelelő ruházatban napi rendszerességgel nádpálcás fenyítéssel kényeztette volna Attilát, akit amúgy is olyan nagy szenvedéllyel aláz, ha módja van rá. Ez olcsóbb és mindenképpen szórakoztatóbb lett volna, mint a hátunk mögött lévő egy hét.  


Gergő üzent a Villába. A szerkesztők szerettek volna egy kis vihart kavarni a biliben, ezért egy nézői szavazásnak álcázott ravasz terv segítségével elérték, hogy az omegahím néhány mondat erejéig visszatérhessen a Villába. Videó üzenete azonban messze nem érte el a kellő hatást, még csak egy tisztességes veszekedés sem lett belőle. Egyedül Seherezádé szomorkodott kicsit, mert az elmondottak megerősítették a gyanúját, hogy volt pasija mások irányában is disznó gondolatokat forgatott a fejében. Gergő persze azt is elmondta, hogy semmiféle kalandja nem volt Kingával, még ha el is játszott talán a gondolattal, így egyelőre ez a sztori is véget ért.

Gergő üzen, Seherezádé kiborul

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!


Mivel a Villa alfahím nélkül maradt kellett választani egy újat. Erre a legtökéletesebb módszer az lesz, ha nem a falakon belül döntik el a dolgot, hanem az erre legalkalmasabbak mondják meg ki a legkeményebb fickó az összes közül. Attila magabiztosan és reménykedve állt a próba elébe, ami következett arra rémálmában sem számított.
A teljes gárda elindult a veresegyházi állatparkba, ahol mindenkit belöktek a farkasok közé. Ha kicsit szerencsésebben alakulnak a dolgok, akkor néhány párbajt meg is spórolhattak volna a szerkesztők, de ezek a jószágoknak megalszik a tej a szájukban. Állítólag ők fogják kiválasztani az új alfahímet. Majd mindenki megszagolgatnak és megnyalogatnak és az ösztönük megmondja nekik és persze nekünk is, ki a legpotensebb személyiség a játékosok közül. A végeredmény nem csak Attilát lepte meg alaposan, hanem magukat a kiválasztottakat is. A buta farkasok hosszas válogatás után végül ugyanis zsepikirály Fecót és a gerinc nélkül is remekül meglévő Esztert azonosították falkavezérként.

Igazi farkasok között, avagy, hogyan lett Fecó az allfahím


Seherezádé és Attila egy szép estét tölthettek együtt a jeges udvaron. Hogy ne fagyjanak meg kaptak meleg teát és forralt bort. Három rendkívül bonyolult minigolf pálya is rendelkezésükre állt amivel aztán el is foglalták magukat. A játék közben Attila, mint bármely tisztességes golfozó egy kis beszélgetést kezdeményezett. Néhány ügyes szófordulattal beláttatta Serivel, hogy nem lenne érdemes Kingával párbajoznia. A hosszas beszélgetés végén aztán az ügyes kezű lány megnyerte a golfversenyt ezért megkérte partnerét, hogy néhány mondatban méltassa tehetségét. Pont Attilától kérsz ilyet? A fiú nem rest és néhány torokköszörülés után dicsérni is kezdi a nyertest:


Serike! Ezennel szeretnék gratulálni golf pályafutásának legnagyobb győzelméhez. Meglátszik, hogy nagyon jól ért azokhoz a dolgokhoz, amik egy rúddal, egy pár golyóval és egy lyukkal kapcsolatos.


Seherezádé golfozik, Attila zseniálisan lealázza


Ennél frappánsabban képtelenség lenne megfogalmazni Seherezádé ambivalens megítélését. A lány a továbbiakban már nem szeretett volna egyéb kommentárt hallani.





 

 Legnézettebb videók:

Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.

.

Videó ajánló:


Gergő kintről alázza Seherezádét és válaszol a kínos kérdésekre

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

15 Tovább

Seherezádé anyja elkapta Gergőt



Gergő a többség véleménye szerint kihasználta Seherezádét és csupán a reménybeli győzelemért szédítette hónapokon keresztül a csinos lányt. Az anyuka álláspontja ennél, ha lehet még inkább sarkított volt, és kifejezetten készült rá, hogy egy alkalommal majd személyesen is odamondogasson annak a piszok fráternek, akinek ugyan nem sikerült leszakítania az illatos virágszálat, de azért megszentségtelenítette azt. A beszélgetés érdekessége az, hogy a mama egy rövid mondat erejéig megemlékezik a volt szeretőről, Claudióról is, akiben szerinte erős ferde hajlamok munkálkodnak és Gergő csupán ezért tudott sikereket elérni gyönyörű kislányánál, aki ugye más férfit ne ismervén rácsodálkozott, hogy ilyen is van. Gergő, ha nem is röhögte el magát, de azért óvatosan kétségbe vonta az eddig csak egy pasija volt sztorit, amit a nézők általában szintén tamáskodva fogadtak.


Szerencsére kamera is jelen volt, amikor Seri anyukája nem kis feszültséggel a hangjában sorolni kezdte a család sérelmeit. A vádlott szerepét nem túl jól tűrő sittest azonban nem olyan fából faragták, hogy csak úgy hagyja kiosztani magát. A hölgy egyébként csak a barátjával mert megjelenni, aki előre jelezte Gergőnek nem akar nagy balhét, hogy az alfa mennyire ijedt meg az persze látható. Jó szórakozást!

Gergő megkapja a magáét, de véleménye neki is van


Kapcsolódó videók:

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Gergő kintről alázza Seherezádét és válaszol a kínos kérdésekre



Folytatódik az X-faktor hete. Nagy öröm ez mindnyájunknak. Attila továbbra is nyomul és lassan már olyan vágyódó boci szemekkel csüng imádottján, hogy megfelelő modell lehetne egy trappista reklámhoz. A szerkesztők is érezhetik mekkora öngólt lőttek a macskazene-héttel, mert furcsa módon órák alatt két komoly szerelem is született. Kinga már szinte bepisil a gyönyörűségtől, ha deli mentora hozzászól és a közelében úgy viselkedik, mint egy múlt századi fejőnő, ha az uraság véletlenül letévedt az istállóba és figyelemre méltatja egyszerű személyét. A játékosok epekednek a kívánatos vendégek után, mi meg igyekszünk elhitetni magunkkal, hogy amit látunk az a valóság. Ezek az újfajta „szerelmi” szálak egyértelműen megrendezettnek tűnnek, ami még nem lenne akkora katasztrófa, de legalább valamilyen minimális életszerűséget próbálnának belecsempészni a kreátorok.

Kingát és Attilát is elbűvölte a mentora



Fecót szörnyű sokk érte. Szundikálás közben ugyanis arra figyelt fel, hogy a lányok róla beszélnek. Talán abban reménykedett, hogy majd egyikük kifecsegi mennyire odavan férfias jelleméért és gyönyörű szakálláért. Ehhez képest elképedve értesül, bizonyos méltatlan vádakról, hogy ő nem öltözne elég elegánsan. De hát mi ez? Ezért fényesíti napi 3 órában a cipőjét és vasalja az ingjeit? Már miért ne lehetne pulóvert felvenni zakó alá? Jó, hogy nem a gyönyörű makkoscipőjét kritizálják. Seherezádé volt az a tapintatlan nőszemély, aki szerint egy enyhe stílusváltás megváltás lenne a megkínzott érzékszerveiknek, de sajnos nem volt elég figyelmes és emiatt durván bele is gázolt szegény fiú szívébe. Kinga, aki tulajdonképpen kirobbantotta az esetet azt nehezményezte, hogy a portfolió fotózáson partnere egyéni öltözete nem rezonált megfelelően az ő harmonikus megjelenésével. Fecó szomorú panasszal élt a riportszobában a hálátlanság eme visszataszító megnyilvánulása miatt, Csabának pedig kifejtette a véleményét, hogy  azért bántják, mert őt tartják a leggyengébbnek és a vérére szomjaznak.

Fecót szörnyű kritika éri, összetörik egy szív


Attila természetesen folyamatosan udvarol Enikőnek, mert érezheti, hogy hangjával vagy tánctudásával nem biztos, hogy elegendő figyelmet kaphat a nézőktől. Ráadásul a lány egy aranyhallal is megajándékozza, amire már régóta vágyik. Hatalmas az öröm a szerelmes ifjú ki is használja az alkalmat és hálanyilvánítás okán többször is alaposan megölelgeti a kívánatos leányt.


A szerelmesek egyre kívánósabbak, Attila még egy aranyhalat is kap

Muri Enikő már többször is kinyilvánította, hogy szingli és úgy általában szívesen fogadja a férfinem közeledését. Tegnap találtunk egy videót, ahol beszél Attiláról és arról, hogy milyen tervei vannak vele a jövőre nézve.

Muri Enikő titkos tervei Attilával


Kinga el sem hiszi a szerencséjét. Mentora ez a fantasztikus férfi nem csak, hogy tanácsokkal látja el és tanítgatja, hogyan is énekeljen, hanem mintha egy kis flörtre is hajlandó lenne. Ha egy hőkamerával pásztáznánk az izgatott lány testét már messziről láthatnánk a tüzelő forróságot és a pocsolyát alatta, amit az erős gerjedelme okoz. Attilának persze ilyenre nincsen szüksége, mert az ő szemei mindent észrevesznek. Elmondása szerint nem féltékeny, de néhány pillanat erejéig még Csabával is egy platformra lép, amikor megtárgyalják, hogy nekik négy hónap alatt nem sikerült elérniük, hogy Kinga így olvadozzon, ahogy a Vastag gyereknél öt perc alatt. Ráadásul rögtön robban is a bomba. Jön a levél amit Attila olvas fel. Nem is hisz a szemének és többször is nekifut, de elakad a szava. A nézői döntés alapján Kinga és mentora egy teljes órát együtt tölthetnek. És így is lesz. Egyszerűen idegek kellenek hozzá, hogy a néző kövesse az eseményeket. A randevú annyira édeskésre és „cukira” sikerül, hogy a felvétel terjesztésével korlátozni lehetne a szaporodási szándékot a férfiak körében.

Kinga "cuki" randevúja

Nekem van tetoválásom, ott lenn: „Love”, és van egy szívecske is!


Attila érzi a lehetőséget a sztoriban ezért bevallja Péternek, hogy szintén randevúra szeretné hívni mentornőjét. De megkéri ne szóljon senkinek, mert ha beég és visszautasításra talál, akkor legalább ne röhögjenek rajta.


Csaba nem zavartatja magát senkitől és semmitől táncolni szeret, és mondjon bárki bármit is a stílusáról ő kedélyesen gyakorol. A nap folyamán még egy koreográfus is érkezett a házba, hogy csiszolja kissé a pompás mozdulatokat. Travoltánk örömmel mutatta meg mit is tud és teljes beleéléssel produkálja magát a szakember előtt. Az elhűlt ítész szerint Csabát már csak pár lépés választja el attól, hogy valami korszakosat alkosson és egyéni véleménye szerint a fiú úgy mozog mintha beszedett volna valamit.

Csaba úgy mozog, mint aki beszedett valamit


Csaba tegnapi táncos mozdulatait kifigurázó paródia nagy sikert aratott ezért itt a folytatás. A következő kisfilmben Attila az áldozat, ahol nem mindennapi képességeit veszi górcső alá a videó készítője.

Attila titka leleplezésre kerül

Csaba táncos paródiája
 

Egy régi kívánságot is szeretnénk teljesíteni, íme egy különleges beállítás Attiláról, a rajongó hölgyek örömére és Fehér Györgyinek szeretettel:

VV Attila erotikus fotója

 Legnézettebb videók:

Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.

.

Videó ajánló:


Gergő kintről alázza Seherezádét és válaszol a kínos kérdésekre

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

9 Tovább

Már mindenki szerelmes mindenkibe



Új szponzort kapott a Valóvilág5 és ezzel a lakók sorsa is megpecsételődött. Tegnaptól az egyik üzletlánc fantasztikus termékeit kell fogyasztaniuk. Tudjuk már egy ideje, hogy van az a pénz, amiért ha kell, akkor korpás lesz az ember haja, de, hogy ilyen szinten a képünkbe tolják a jobb sorsra érdemes cég termékeit, már nem is nagyon minősíthető. A Tesco gazdaságos termékcsaládhoz kísértetiesen hasonló megjelenésű cuccok annyira vonzóak, hogy tegnap már az esti órákban erős kísértést éreztünk, hogy elrohanjunk és egy őrült vásárlás folyamán a lehető legtöbbet megszerezzük belőle magunknak. Vélhetően ezzel mások is így vannak, ezért mára már üresen konganak az üzletek. Azt már csak remélni merjük, hogy a producerek nem érzik szükségét, hogy egy hasonlóan remekül fizető toalett papírt gyártó fantasztikus termékét használat közben jelenítsék meg számunkra.

Fecó végre talált egy okot, hogy kihátrálhasson a számára is egyre kínosabb barátságból. Érezhette ő már egy ideje, hogy Vera iránti elkötelezettsége mind inkább kitaszítja a többiek közül, de csak miután Csaba is úgy nyilatkozott, hogy a lány egy állatorvosi ló, azóta kezd nyiladozni a szeme.
Kölcsönösen parodizálták egymást a játékosok és bizony Vera túlzásba esett. Persze csak Fecó szempontjából, mert egyébként bár bénán, de meglehetősen találóan figurázta ki szövetségesét. Érthetetlen módon Fecó napok óta nem pityeredett komolyan el. A kifejezetten számára megrendelt raklapnyi papír zsebkendő ott penészedik a raktárban. A mostani sértésnél sem tört el a mécses, hanem újdonság erejével ható módon az alany könnyek nélkül vette az akadályokat. Úgy döntött, hogy valami nem kerek kettőjük kapcsolatában és komolyan elkezdett gondolkozni rajta, hogy megvonja értékes személyiségét a hálátlan teremtéstől.

Vera kiparodizálja Fecót, vége a barátságnak


Parodizálásban egyébként Fecó sincs a toppon. Ő Kingát próbálta kifigurázni. A végeredmény ismételten annyira kínos lett, hogy szinte szégyelljük idelinkelni.

Fecó siralmas előadása


Csabáról viszont találtunk egy fergeteges videót, amit minden rajongónak és antifannak kiemelten ajánlunk megtekintésre.

Csaba táncos paródiája


Attila, mint villamester egy új szellemet igyekszik meghonosítani. A mostanában egyre simulékonyabb fiú inkább szép szóval tereli a többieket egy jóízű kis takarítás irányába. A meglepő változás miatti sokkot talán csak Peti tudja kezelni, mert ő az egyetlen, aki obstruál, amikor a csúcsgóré a WC kitakarítására szeretné rávenni. Te sz*rsz legtöbbet – biztatja kedvesen a valamikori összeférhetetlen a lázadót, aki mit is mondhatna erre, szomorúan beletörődve sikálni kezdi a fajanszot.


Fecó porszívózik. Igazi szürrealisztikus jelenet, ahogy hegyes cipőjében és zakóban erotikus csípőmozgással elmélyülten rángatja a gégecsövet. Kinga és Seri alszanak, de a nyelvmágus röpke fél perc alatt ráveszi őket, hogy a mosókonyhát kezdjék takarítani. A két lány se nem hisztizik, se nem ordít, hanem felveszik a munkát. Ez szintén annyira hihetetlen, hogy a nézőnek olyan érzése van, hogy nemsokára valami borzalmas dolog fog történni. Gergő kiesése után Attila egyértelmű igényt nyújtott be az alfahím szerepkörre, egyelőre a többség csendben be is hódolt neki.

Attila lett az alfahím, új szellők fújdogálnak a Villában


Épen csak, hogy vége a rendrakásnak, megérkeznek az énektanárok. Muri Enikő fantasztikusan kiöltözött. Attila szeretné remélni, hogy az ő kedvéért történt a puccparádé. Delejes pillantásokkal igyekszik a bűvkörébe vonni szépséges mentorát. A lány óvatlanul megdicséri a tetoválását, amitől még inkább tűzbe jön a szerelmes ifjú és felajánlja, hogy készítsenek közösen egy-egy fél szívecskét, prezentálva összetartozásukat. Később a romantikus hangulatba az érzéketlen Seherezádé rondít bele, amikor felszólítja Casanovát, hogy ne bámulja olyan feltűnően Enikő ülőgumóit. Ekkor villatörténeti pillanatnak vagyunk szemtanúi. Attila elpirul. Még szerencse, hogy kiderül, hogy vágyainak tárgya jelenleg szingli és egyáltalán nem veszi rossz néven az altesti mustrát.


Fecó érzelmei is magasabb fokozatra kapcsolnak. Megérkezik Vastag Csaba, aki előszeretettel csókolgatja a fiúkat is üdvözlésképpen. Ez egyvalakinek biztosan nagyon bejön. Don Alejandró szerint mentorának a legvonzóbb tulajdonsága, hogy gyakran átöleli és puszilgatja őt. Mielőtt megkérnék egymás kezét, dalra fakadnak Kinga aktív közreműködésével, aki szintén vágyódó pillarebegésekkel igyekszik jelezni vonzalmát.

Attila szerelmes, Kinga szerelmes, Fecó szerelmes


Balázs gyorsan meg is szavaztatja a nézőket, ugyan döntsék már el, melyik énekes-mentor párosnak kellene egy órára elvonulniuk, hátha lesz valami extra látnivaló. Az online szavazás mostanában már külön csatatér. A rajongók mindkét oldalon egy külön ilyen célra tervezett program segítségével próbálják meg manipulálni a szavazást. Erről majd egy másik alkalommal részletesen írunk. Most a lényeg az, hogy ezúttal Kinga rajongói (már ha vannak ilyenek) győzedelmeskedtek és ő kapta a lehetőséget, hogy egy teljes órán át nyafoghasson udvaroltatás ürügyén a szemünk láttára.


Attila hazudik, ha kell és keményen nyomul Enikőre


Példátlan módon a tegnapi összefoglalóban egyetlen egy összezördülés sem volt, amit komolyan nehezményezünk is. Tipikus módszer. Az embert hozzászoktatják a napi adagjához, aztán meg megvonják tőle. Ha az a terve a szerkesztőknek, hogy ezentúl majd emelt díjas SMS-ben lehet csak igényelni egy jó kis anyázást, akkor kénytelenek leszünk erre külön keretet nyitni. A magunk részről már függőek lettünk ezért a jövőben hajlandóak vagyunk akár 315 Ft+ áfát is áldozni egy Kinga és Vera közötti jóízű ordítozásra. De aztán akkor legalább öt percig tartson és köpködés is legyen!

 Legnézettebb videó:



A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.

Videó ajánló:


Gergő kintről alázza Seherezádét és válaszol a kínos kérdésekre

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából


8 Tovább

Nyújt-e orális szolgáltatást Gigi?


Elnézést kedves olvasók, hogy finoman ignoráljuk az X-faktor hetet, de hogy tapintatosan fogalmazzunk az eddigi hivatalos adag is már kicsit több volt, mint elegendő. Természetesen azért nem feledkezünk meg a napi történésekről, de előtte nézzük meg mit is csinálnak mostanában az előző széria lányai.


Rácz Gigit egy álnok ember lefényképezte amint éppen becsekkol egy Dubaiba induló járatra. Az eset közvetlen azután történt, hogy viharos hirtelenséggel megszüntették a NekedValót, aminek egyik műsorvezetőjeként emelte a műsor színvonalát. Igen ám, de valamiért a mai napig egy ország figyeli árgus szemekkel ezt a lányt és ritkán tud olyat tenni, ami nem kelti fel azonnal a szigorú ítészek gyanúját. Felháborító módon vannak olyan alpári elemek, akik úgy vélik, hogy az eset hátterében nem csupán egy szimpla nyaralás áll, ugyanis a lány még testvérének is hazudott úti célját illetőleg.


Valójában a mai napig senki nem tudja, hogy hová ment. Ez még egy karácsony előtti sztori. Akkor említette nekem, hogy Marokkóba megy táncolni, mert akkor már tudta: vége lesz a NekedValónak. De ne értse félre senki, ez nem erotikus tánc! A divat- és a fehérnemű- bemutatót is táncnak hívjuk itt Magyarországon. Én ebben a tudatban voltam, majd a lapokból értesültem róla, hogy Dubajban van.

Gigi sajnos az eset kipattanása óta már a telefonját is kikapcsolta és így még Béci sem tudja elérni. Tökéletesen életszerű helyzet, hogy valaki elutazik sok ezer kilométerre, akkor még a családjának sem ad életjelet magáról. Mielőtt még a hírbe hozott lány egyoldalúan megszakította volna a kapcsolatot az óhazával egy újságíró SMS-ben megkérte, hogy küldjön már egy bizonyító erejű fotót, hogy tényleg állítólagos barátjával együtt nyaral és nem egy arab herceg fehér lován múlatja az időt megfelelő ellentételezés fejében. Sajnos a Rácz lány elutasította a bizonyítás ezen módját, így most továbbra is teljes a bizonytalanság a címben szereplő kérdést illetőleg. Azaz mégsem, mert van egy ember, aki egészen biztos abban, hogy a különös körülmények ellenére szó sincsen a feltételezett könnyű pénzkeresetről.


Teljes mellszélességgel kiállok mellette. VV Éva fújta fel ezt az egészet, s azért csámcsog most rajta mindenki. A Dubaj-ügy óta, ha bárki elutazik egy arab országba, akkor kikiáltják prostinak. Nem szopni ment a húgom, már elnézést a kifejezésért.


Gigiben mi a magunk részéről teljesen megbízunk, amikor pornófilmezésről tárgyalt akkor sem lett a dologból semmi.

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+


Valami gáz tényleg van a VV4 lányaival. Éva a napokban felháborodott nyilatkozatban fenyegette meg Somogyi Andrást, aki elváltoztatott hangon magát Verebes Istvánnak kiadva egy kis műsorra kérte fel a lányt. Sajnos a beszélgetést rögzítették és most ország világ láthatja, hogy Évi alapból igent mondott egy erotikus produkcióra megfelelő díjazás ellenében. Azóta áll a bál.


Megvágták a felvételt, így ez egyáltalán nem a valóságot tükrözi! Visszaéltek a nevemmel. Beszéltem az illetékesekkel, ha nem veszik le az internetről a felvételt, akkor szólok az ügyvédemnek és per lesz belőle - tombol a lány a kínos gikszer miatt.


A videót még nem sikerült eltávolíttatni ezért most mindenki megnézheti miiként fogadta el Éva a különös ajánlatot. A felvételen Somogyi András bepalizza még Alekoszt és rágógumis Zsófit is.

Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra


Szandikáról sajnos nincsen új hír, ő vélhetően azóta is abban a svájci bárban teszi boldoggá a férfiakat, ahol fél évvel ezelőtt nyíltan visszatért eredeti mesterségéhez.

Szandika svájci munkahelye

Szandika árlistája

Szandika bemutatkozó képei 18+



A dalos hét keretében a mentorok megpróbálták a megfelelő nótákat kiosztani a fahangú lakóknak, hogy röpke négy nap alatt majd elkápráztassanak vele bennünket. Vera nem tagadja meg magát és még Kocsis Tiborral is sikerül összebalhéznia, mert az szerinte nem megfelelő stílusú előadásra akarja rákényszeríteni. Attila nem szeretne szerelmes dolgokról énekelni. Elég neki már a tény is, hogy hangjával kell kínoznia a hallgatóságot, legalább ne kelljen még a témával is égetnie magát. Seri pityereg egy sort, mert még mindig Gergő hatása alatt van és a dalolászás lehetősége túlságosan is feltépte az éppen csak behegedő sebeket. Kinga és Fecó egy Cserháti dalt kap, aminek az első soráig jutnak, mert ezúttal Kingát borítják az érzelmek, amit természetesen ki kell adnia magából.

A fantasztikus előadások és a kapcsolódó síránkozás



Vasárnap élő gála lesz és akkor mindenki számot adhat tudásáról. A nézők dönthetik majd el ki is a legjobb és az aranytorkú páros a következő kiválasztáson védettséget élvez majd. Borítékolható, hogy a szavazás legkevésbé a produkcióról fog szólni, de ez legyen a legkisebb baj.

Hogy a művészeti véna minél jobban kifejlődjön a versenyzőkben aktokat készítenek egymásról. A gond csupán az, hogy a rajztudás körülbelül egyenes arányban áll a zenei tehetséggel, így frenetikus művek készülnek. Kinga megmutatja, hogy nem csak érzelmileg, de ceruzakezelésben is egy 3 éves szintjén mozog. Vera inkább a Csaba csúnyájával van elfoglalva, míg Peti kifejleszti Eszter segítségével a horror-akt teljesen új irányzatát. Seherezádé rémülten konstatálja, hogy Attila mintha punci szőrt rajzolt volna neki. Ez manapság már annyira égőnek számít, hogy felháborodva tiltakozik a megalázó ábrázolás ellen.

"Művészi" aktok készülnek


Végezetül a bentiek elmondják egymásnak miként vélekednek Vera kiszivárogtatott titkáról és állást is foglalnak abban, hogy kinek is hisznek a két fél közül. Az általános vélemény szerint valami igazság biztosan van a dologban, főleg azért mert Kinga elképesztő kiborulásával önmagát járatta le. Ha egyszerűen nevet egyet az egészen akkor talán mindenki elsiklott volna a vádak felett.

Csak Lilu és Balázs hisz Kingának

 


Balázs ismételten fontosnak tartja megerősíteni Lilu előző napi kijelentését, hogy Vera hazudott az ügyről és Kinga szeme egyáltalán nem csillogott és nem akart lefeküdni Gergővel. Sajnos mi megtaláltuk azt a leleplező felvételt, ami erősen kétségessé teszi a hivatalos álláspontot.

Update: Néhány olvasó szerint Balázs nem Lilu verzióját erősítette meg. Valóban nem egyértelmű, de véleményünk szerint azzal, hogy a műsorvezető kijelentette, hogy a nézők mindent láttak, nem arra utalt, hogy a randevút látták, hanem a Kinga visszatérése utáni jelenetet. Döntse el mindenki maga. Köszönjük a jelzéseket.

Kinga leleplező videója


A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.

Videó ajánló:


Gergő kintről alázza Seherezádét és válaszol a kínos kérdésekre

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából


13 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek