Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Leleplező videó: Eszter eltitkolt énje



Eszter rajongóitól előre is elnézést kérünk, de a most következő felvételt egyszerűen nem lehet eltitkolni. Ha a megtekintése után marad neki még néhány, akkor bátran fogadjuk majd a kritikát tőlük. Az ügyvédlány már eddig is mindent megtett, hogy lerombolja jó hírnevét és tökéletesen ellehetetlenítse korábbi pályafutásának folytatását. A kamara meglehetős ellenérzéssel vette tudomásul, hogy a gáncs nélküli testület egy tagja szégyent hoz a nevükre. Hogy a továbbiakban mi lesz az álláspontjuk azt csak találgatni lehet. De, hogy nem teszik kötelezővé a hasonló viselkedést az szinte biztosra vehetjük.


Na de ne csigázzuk tovább az olvasók érdeklődését. A következő felvételen Eszter egy olyan oldalát mutatjuk be ami legalább akkorát fog ütni, mintha az általa látogatott swinger klubból találtunk volna egy pazar esemény-videót.



Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben



A cseppet sem nyugodt nap úgy kezdődődik, hogy egymásnak engedik a gladiátorokat a ketrecben. A társak esélyeit kell taglalni, az ilyesmi mindig jó alkalom a balhézásra. A kritikák anonim módon érkeznek, de éppen ezért ütnek, mint a pörölykalapács. Seherezádé egy esélytelen szilikonbaba, aki ráadásul annyira egyenes, mint a banán. Attilának, valaki szerint már vége, mint a botnak, mert barátja távozása után beszürkült és egyedül marad majd. ( hát persze, várd meg a cikk végét…)


Úgy általában mindenkibe igyekszik jól belerúgni és egy kis önbizalmat rombolni a kritikusa. Verát azonban pont egy olyan ember jellemzi, aki tökéletesen elégedett a teljesítményével és meglehetősen esélyesnek tartja a fődíjra is. Ugyan ki lehet ez a mesebeli személy? Hamar kiderül, hogy a levelet saját maga írta, így kicsit jobban érthető a hurrá optimizmus. Attila enyhe kétkedését fejezi ki, amit ribizli-gizi erősen zokon vesz, titkos véleménye szerint a folyamatos vegzálásnak csupán egy oka lehet, nevesen, hogy a fiú fél tőle, mint a tűztől. Fecó egyszerűen nem érti mi történt néhány nap óta. Vége a jó világnak, valahogy egy ideje már senki nem kajálja a műember erőltetett manírjait.  Az értékelése szerint enyhén képmutató, szenteskedésre hajlamos. Ezt mondjuk mi is tudtuk, de az érdekesség itt is a levél írója. Mert bizony a remek lélekbúvár nem más, mint Csaba, akitől ilyet hallani meglehetősen üdítő. Szakállkirály a padlón van és könnyes szemmel mereng a régi szép napokon, amikor még jobban értékelték az ő határtalan jóóóóságát.

Fecónak már csengettek, Csaba is átlátott rajta


Miután mindenki jól kiosztotta a keze ügyébe kerülő szomszédját, jön a nagy meglepetés. Vera ugye meglátogathatja a családját. Most ők is megtudják ki lesz a nézők jóvoltából a kísérője. A lány arcát kimerevítve, vámpírriasztónak lehetne használni, amikor megtudja, hogy a kellemes órákat Attila társaságában kell eltöltenie. Sok gondolkodásra nincs idő, irány öltözni, mert máris indulni kell. Mivel a kisöcsikét látogatják meg, Attila magához veszi az egyik barátjától kapott motor makettjét és azt viszi ajándékként.  A kirándulás idejére kicsit jobb a hangulat, ami még a képernyő előtt is komoly megkönnyebbülést okoz. Attila nagyon tart a fogadtatástól, de várakozásával ellentétben senki sem küldi el a jó édes mamájába. Vera unokaöccse nagyon aranyos, a kismotornak pedig kifejezetten örül. Enyhe szépséghiba, hogy az őszinte legény úgy nyilatkozik, hogy Attilát jobban várta, mint testvérét, de hát ennyi még belefér. Jó a hangulat, egészen a Villa kapujáig, ahonnan a két rivális tovább gyilkolja egymás idegeit.

Aranyos családlátogatás, pillanatnyi béke


Este Eszter vezetésével egy kis békítő shownak becézett őrjöngés veszi kezdetét. A koncepció szerint talán lenne némi esély, hogy Attilát kissé elfogadottabbá tegyék a többiek szemében. Az első alany Fecó. Innentől kezdve Eszternek, mint narrátornak a szerepe megszűnik. Attila sem nagyon jut szóhoz, a Lada rajongó mini-Ciceró csak mondja és mondja.
A következő páciens Vera, aki szintén azonnal magához ragadja a képzeletbeli mikrofont és röpke negyedórás litániában ecseteli, hogy az ő kivételes érzékenysége ellenére miért is vannak ők Attilával olyan rossz viszonyban. A szerencsétlen fickó igyekezne szóhoz jutni, de a próbálkozását ekkor sem koronázza túl nagy siker, mert az első mondatain Kinga elneveti magát, ami végleg lehúzza a rolót Veránál és a régi szép időkre emlékeztető ordítozásba torkollik a terápia.

Békülés helyett balhé ismét



Mivel szegény Attilát nem sikerült kibékíteni fő haragosaival, barátkereső partit rendez. A meghívottak között ott van Csaba is, akinek egyáltalán nincs ellenére a találka. Egyedül Vera és Seherezádé nem kap meghívót, amin Gergő özvegye rendkívül elszomorodik. Érti ő, hogy bizonyára Kinga miatt esett ki a pikszisből, de azért ez mégiscsak olyan megalázó. Amíg a többiek kokettálnak egymással, addig ő a nyugiszobában folyatja krokodilkönnyeit a megértést mímelő Verának.


Ami ezek után jön az legalább annyira szürrealisztikus, mintha két neves politikusunkról derülne ki, hogy egymás társaságában, titokban egy melegbárba járnak, kiengedni a fáradt gőzt. Attila és Csaba ugyanis barátkozni kezdenek egymással. Később még külön szobába is elvonulnak, hogy elmélyítsék a kapcsolatukat. Kellemesen, leheverednek az ágyra, hogy enyhítsék a feszültséget és kedélyes csacsogásba kezdenek. Csaba, mint egy eladó leányka irul-pirul, olykor szégyenlősen felnevet. Attila pedig isten bizony udvarol neki. Poénkodik, a szemét villogtatja és végül szinte ajánlatot tesz egy szenvedélyes taktikai barátkozásra. Úgy fonja ujjai köré a helyes pasi besorolású fiatal egyedet, mintha egy hollandiai, erre a célra rendszeresített találkahelyen lennének. Amikor végre kijönnek a szobából a féltékenyen várakozó Fecó nem kis éllel meg is jegyzi: Jóóó sokáig bent voltatok!


Attila és Csaba fergeteges randevúja

Attila és Csaba már majdnem ágyba bújnak



Péter a képernyő előtt elmorzsol egy könnycseppet. Tudta ő ezt előre. De azért legalább a gyászidőszak végét megvárhatták volna. Ah, így múlik el a világ dicsősége.


Gergőről csak annyit gyorsan, hogy az orrát annyira beverte Csaba a bokszgála alkalmából, hogy meg kell műteni. A sittes fiú, addig is igyekszik elfoglalni magát. A januárban szabaduló Ambrus Attilának szeretne tanácsokat adni, hogyan lehet minél olajozottabban visszailleszkedni a társadalomba. Egy jó tanács a szerkesztőknek. Ha ősszel indul a VV6, akkor már a kapuban be kellene szervezni a híres rablót.

VV Gergő v. whiskys rabló



A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

18 Tovább

Pétert súlyosan megfenyegette Cristofel



Ez a csávó olyan, mint egy rosszindulatú daganat! Nem is értem, miért vagyok én rá féltékeny! Ronda is, dagadt is, de akkor sem szeretném Veronika közelében látni. Tisztában vagyok azzal, hogy amikor először találkoznak, megölelik egymást, de bízom abban, hogy ennél több nem történik. Én beszélni sem akarok vele! Azt sem ajánlom neki, hogy elkezdjen magyarázkodni, mert akkor kap a pofájára.

Lehet, hogy Pétert utálták a nézők, de van bizony olyan is, aki a vérére szomjazik. Az ország negatív IQ bajnoka a forróvérű kubai macsó rögtön a kiesése után kis híján élő egyenes adásban vett elégtételt, azért, hogy az ő gyönyörűséges kiskacsáját idegen kéz is érintette.
Pétert még este, azon melegében, mint szokás berángatták a Belevaló stúdiójába és a még teljesen kába fiúra egyből rászabadították az agyhalottat és kedvesét. Veronika kétségbeesve nézte, ahogyan jelenlegi pasija egyre jobban felcukkolja magát és látszott, hogy rendkívül kínosan érinti az egész beszélgetés. Cristofel eleinte még igyekezett jópofán oltani riválisát, de minden perc elmúltával egyre vörösebb lett a feje és rövidesen elkezdett verést ígérni, ha az álnok kígyó nem fejezi be az állítólagos nyomulást. Péter ugyan elkérte Veronika telefonszámát, de az, mint mondta nem válaszolhat a hívásra, mert kedvese azonnali elhagyással fenyegette meg. Csőrike láthatólag alaposan be van már fenyítve az új kapcsolatban és szinte meg sem mert szólalni, a félőrült fiú társaságában.


Haragszom Péterre, mert gusztustalan, amit tett! Az egyik pillanatban még hatalmas barátok voltunk, a másikban mindennek lehordott Veronika előtt. Megsértett, megalázott, és még a csajomra is ráhajtott. Hát  ezek után ne várja, hogy én jópofizok vele. Köszönök, ennyire megadom a tiszteletet, de ezenkívül egy mukkot sem vagyok hajlandó hozzá szólni.

Az eredeti felvételeken Cris egyáltalán nem fogja vissza magát és csak annak köszönhetően maradt el a fizikai atrocitás, hogy Olivér végül szétültette az érdekelt feleket. Aki őrültet akar látni, az kattintson bátran.

Cristofel rátámad Péterre


Veronika barátként és nőként is megérintett, nagyon megszerettem. A kiesése fejbe kólintott, kellett néhány nap, hogy feleszméljek: nem halt meg senki. Most, hogy én is kinn vagyok, nem állok le egy tizennyolc éves fiúval kakaskodni-nyilatkozta utólag Péter, aki azért jobb, ha a háta mögé néz, mert az biztos, hogy egyelőre nincs vége a történetnek. Egyelőre Veronika nem hajlandó kettesben találkozni vele a kilátásba helyezett szankciók miatt, de a lányt ismerve a helyzet maximum két héten belül gyökeresen megváltozhat.


Rettentően sajnálom, ha valóban így gondolja ezt az egészet, de megértem a döntését. Tény, hogy mi a játék alatt iszonyatosan egymásra hangolódtunk, éppen ezért nem meglepő számomra, hogy alig pár héttel ezelőtt Veronika még azt vallotta, hogy belém szeretett. Jó lett volna beszélni, és ezért is nagyon sajnálom, hogy Veronika nem akar találkozni velem, mert fél attól, hogy Cristofelt megbántja. Szívből sajnálom, hogy Veronika most elutasít, de remélem, hogy nagyon boldog. Kívánom neki, hogy annyi megbecsülést kapjon Cristől, amennyit ő ad neki.


Péter tojással támad Cristofelre, aki aztán majdnem összeveri

(Villajelenet)


A legtöbb kérdés mióta kijött Verával kapcsolatban kapta.


Vera a játék elején még normális volt, de aztán bolonddá tettem. Ő abba hülyült bele, hogy nem viszonoztam az érzéseit és nem tudott engem elkerülni. Iszonyatosan röhögtem, mikor megtudtam a pornófilmjét. Bearanyozta az egész napomat, nagyon tetszik, álmomban sem mertem gondolni. Az elképesztő képmutatás és harcosság mellett fogalma sincs arról, hogy kijöttek ezek a videók. Ha ő tényleg azt gondolta, hogy ez nem derül ki, amikor bement a villába, akkor nagyon buta.


VV Vera pornófilmje


Verával kapcsolatban Péter a búcsúlevelében bevallotta a legnagyobb titkot is.



Kinga miután visszatért győztesen a párbajról picit piheg a megkönnyebbüléstől, majd felolvasásra kerülnek a titoklevelek. A néző ilyenkor már előre dörzsöli a tenyerét, mert a remek újításnak köszönhetően mindig óriási botrányok várhatók. Attila kicsit magánkívül, van még, de már kezd valamennyire megnyugodni. Barátja kiesése rendkívül megviselte az érzéketlen fickót, még könnyet is hullatott, amikor rájött, hogy egyedül marad a továbbiakban.

Attila bizony sír Péter elvesztése miatt


Összegyűlnek hát a lakók, heten, mint a gonoszok és kissé idegesen várják, hogy Seherezádé elolvassa a szörnyű titkokat. Péter vallomása az első. A levélből kiderül, hogy eleinte még eléggé tetszett neki Vera és akár valami komolyabb is összejöhetett volna közöttük. Aztán a lány elméje fokozatosan kezdett elborulni, ami miatt ő gyorsan kihátrált a kapcsolatból. Igen ám, de a lényeg! Hókuszpók nem hagyta el úgy a Villát, hogy egy jó alaposat ne rúgjon az életét megkeserítő lányba. A levél végén ugyanis bevallja, hogy bár eddig nem beszélt róla, de a magát erkölcsösnek beállító Vera már a játék elején megvolt neki és bár biztosan tagadni fogja majd, de bizony a bugyi lekerült róla. Az érintett szemöldöke az egekbe szökik és kétségbeesetten tagadni kezd. Ő ugyan aztán nem. A többiek kissé tamáskodva hallgatják a szabadkozást. Attila szerint Péter neki már régen elmondta a dolgot, így nem is érte meglepetésként a bejelentés.

Örülök neki, hogy felfedte, mert én elhiszem neki. Szerintem ilyennel nem viccelne. Vera azért tagadja, mert baromira kellemetlen neki, hogy bejött ide, papolt dolgokról és bizony, már az elején bekapta a legyet.

Az olvasó a rendelkezésre álló információkból döntsön maga.

Vera és Péter az ágyban 18+

(frissítve)

Vera és Péter szenvedélyes csókja


Péter első találkozása a "rajongókkal" is megvolt. Kemény kérdésekre válaszolt, az első szerelmes hölgy is előkerült.

Péter beszélget a rajongókkal, már randiajánlatot is kap



Kinga levele Fecóról szól, aki szerinte egy kétszínű alak és őt is többször hátba támadta. A megvádolt szakállmodell ezek után közel másfél órán át tagad. Verán és Csabán kívül azonban a többieknek már nagyon elegük van és szisztematikusan darabokra tépik a szerencsétlen fiút. A bejátszás csak a lényeget emeli ki, de abból is egyértelműen látszik, hogy a gerinctelen taktika végül megbukott és elérkezett Szent-Fecó trónfosztása.  A jelenet kihagyhatatlan, mindenkinek érdemes megnézni, amikor megszületik a hamarosan legendássá váló mondat, a magát Cicerónak gondoló fiú szájából: Miért bántotok engem, a jóóóóóságomért??


Kiderült Verát lefektették, Fecót ízekre szedik a többiek

Fecó renoméja megrendül, nagyon kínos magyarázkodás


Az ínyenceknek a teljes éjszakai online adást is elérhetővé tesszük, ott hosszasabban is megtekinthető a hatalmas balhé. A jelenet 00:48:00 - nál kezdődik.

A teljes éjszakai online adás


A holnapi adásban Verát Attila kíséri el családlátogatásra. A nézők akarata nem egyszerű helyzetet teremtett.


Előzetes: Vera és Attila különös látogatása

Kinga, a párbaj előtt, napi szinten tett róla, hogy a nézők megcsodálhassák testének rejtett zugait. A királylány anatómiai bemutatójának, amint látjuk, meglehetősen nehéz ellenállni.

Kinga aktuális napi meztelenkedése

Kinga minden irányból megmutatja fedetlen testét

Meztelenség és kivillanó zegzugok

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

17 Tovább

A hisztérika leterítette a gyűlölt Pétert


Az éhség, a párosodás iránti vágy és a gyűlölet az ember legősibb és egyben legerősebb mozgatórugói. Ideig-óráig elnyomhatóak ugyan, de egyedül az intelligencia az, aminek segítségével a bolygónk főemlőse képes ezeken az ösztönszintű késztetéseken uralkodni. Ez a műsor a kétségkívül szórakoztató volta mellett olyan mennyiségű indulatot volt képes felszabadítani nap, mint nap, ami messze túlmutat az eredeti funkcióján. Az előző szériában szintén voltak hasonló megnyilvánulások, de akkor még többnyire győzött a józan ész. Tegnap este véglegesen bebizonyosodott azonban, hogy az ötödik sorozatban gyülöletszavazás folyik. Jelentős többségben vannak azok, akik nem valaki mellett, hanem valaki ellen küldenek akár komoly anyagi áldozatok árán is SMS-eket.

Kinga nyerte a párbajt, Péter veszített

VV péternek ez volt a harmadik valóságshow-ja amiben szerepelt


Ezen a fórumon és sok másikon is szegény Kinga kapott már annyit, hogy ha egyszer elolvassa, tuti biztos a szanatóriumi kezelés. De annak ellenére, hogy alig akadt támogatója a párbajon, mégis ömlöttek rá a szavazatok pusztán azért, mert ellenfele egy olyan ember volt, akit még nála is jobban utáltak a nézők. Részünkről egyáltalán nem szimpatikus a tendencia. Nem tetszik az utálkozás, nem tetszik, hogy Péter családját életveszélyesen megfenyegették. A homo ludens már csak egy halvány emlék és helyette egy cro-magnoni ősünk rázza a lándzsáját és eltorzult arccal üvölti az igazságát. Alekosz idejében tudtunk még nevetni egy nyilvánvalóan megrendezett viselkedésen és jó előre eltervezett taktikán. Akkor ez a szimpátia a görögöt a győzelemhez vezette. Tudjuk, hogy később a többség jelentősen csalódott benne és sokan érezték becsapva magukat, pusztán azért mert a jelleme koránt sem egyezett meg a műsorban látott olykor jópofának tűnő figuráéval. Akkor és most egy jelentős réteg valóságnak vélte, amit a dobozban látott, így elkerülhetetlenül veszteség érte, veszteség éri majd. Kiégve búcsúztathatja a pénzt, az illúziókat és emberi méltóságot.


Oké, ha valaki megérintette a szívünket és képes volt szerezni egy jó pillanatot, hát isten neki fakereszt, áldozzon rá, akinek futja, 330 forintot. De pusztán azért, mert az indulatainkat már máshol egyre nehezebben tudjuk levezetni, ne képzelt figurák, megjátszott karakterek ellen menjünk hadba kezünkben egy telefonnal és billentyűzettel.


Engedje meg a kedves Olvasó, hogy mint elrettentő példát, idelinkeljük VV Anikó nekedvalóbeli szereplését, amikor a magáról teljesen megfeledkezett „rajongó” kis híján összeverte.
 

VV Anikót majdnem megverik a Nekedvalóban


Véget ért a álrendőr-hét és a tanulók számot adnak tudásukról. A háromtagú bizottság fogja elbírálni, ki legyen tiszteletbeli Columbo. Fecó jó szokása szerint nagyon igyekszik, de a nyelve nem akarja a jót. Csaba is bezavarodik kicsit, annak ellenére, hogy már évek óta hasonló dolgokról tanul. Kinga szintén nem erőlteti meg magát, így az egyetlen, aki örömet tud szerezni a marcona férfiaknak, az egyedül Vera.  A bizonyítványosztáskor kiderül, hogy a jelest azért mégis csak megkapták, kivéve egyvalakit. Őkirályi felsége Kinga borzadva veszi tudomásul, hogy neki egyedül hármast adtak. A szörnyű tragédia okozta feszültséget egy kellemes enyhülést hozó 10 perces hisztivel vezeti le. A hét nyertese Vera lett, aki jutalmul hazalátogathat a családjához. Persze senki nem szeretné, ha ott túlzottan jól érezné magát, ezért párhuzamosan Balázs gyorsan meg is hirdet egy nézői szavazást. Ugyan ki kísérje el a szalma lányt? A vicces kedvű szavazók persze rögtön izzítják is a gépeket és az adás végére meg is születik a végeredmény: a lovag Attila legyen. Nem mindennapi látogatás lesz, az már bizonyos.

Lezárandó a nyomasztó hetet, végletekig próbára teszik receptorainkat a szerkesztők. Meg kell választani a legszebb rendőri testet, ezért lányok- fiúk egyaránt szexi táncokkal kápráztatnak el minket. Ha valaki esetleg nem gerjedne a lányok produkcióira, akkor azért nézze meg a jelenetet, mert Attila és Csaba ritka pillanatainak lehetnek tanúi, amikor ikerpárként egyetértésben ropják táncukat és mutogatják kívánatos vonalaikat.

Szexi táncok a legszebb testű rendőr címért


Este a párbajozók választhatnak valakit, akivel együtt alszanak. Persze  olyat kellene, akihez érzelmileg közel állnak. Péter egyértelműen Esztert szeretné ágyba vinni. Kinga sem gondolkodik sokáig. Fecó talán reménykedik néhány pillanatig, hogy a sok órás hisztihallgatás meghozza gyümölcsét, de sajnos hamar kizárják a paradicsomból: Attila lesz a kiválasztott, aki persze igent mond, ezzel véglegesen megpecsételve Péter sorsát. Annyi értelme mindenképpen volt a döntésének, hogy végre olyan helyzetbe és közelségbe kerülhetett vágyai illékony tárgyához, mint még sohasem.

Kinga Attilával akar aludni



A párbaj előtt Kinga búcsúzik és arra az esetre, ha kiesne, megkéri a fiúkat, hogy csinálják ki a kedvéért a rivális nőstényeket. Azután rövid ölelkezés és balra el. Péter állítása szerint megszeretett mindenkit, de ez nem fogja befolyásolni abban, hogy ha visszatér, sorban kiejtse őket. A stúdióban baráti a hangulat és ez egészen a végéig így is marad.  Kinga a fontos célra való tekintettel most kibírja röpke félórán keresztül anyázás nélkül. Péter pedig, mint aki a vesztét érzi, egy jóllakott napközis módjára foglal helyet és kedélyesen elviccelődik mindenkivel.  Mi ekkor már tudjuk az állást: 58%-42%. Egyértelműen érezni lehet, hogy a veterán percei meg vannak számlálva. Balázs jópofán előhozza a sorozatos nőügyeit, a mini Casanova irul-pirul, de hát mit tegyen, ha ennyire kapós. Kinga sorozatos hisztijét is megcsodálhatjuk, aki ezekben a percekben SMS-t küld rá, annak azért belenéznénk a Rorschach-teszteredményébe.

Peti hihetetlen nőügyei, öt lánynál volt kisebb, nagyobb sikere

Kinga őrjöngés-zanzája, csak erős idegzetűeknek!

Gyors kapcsolás után a bentiek elmondják, kit várnak vissza. Attila a lényeg, aki végül Péter nevét mondja ki. Kinga arca a párbaj óta először elborul. Végezetül kiderült a végeredmény. Ahogy várható volt, Petit elsöpörte az a tömeg, amely okkal, vagy ok nélkül, de úgy érezte, hogy az eddigi játékával arcul köpte őket.

Kit várnak vissza a bentiek? Attila nehezen,de végül Péter nevét mondja


Kinga vidáman tér vissza a Villába, ahol Attila reakciója vászonra kívánkozik. Eszter zokog. Fecó üvölt.  A szőke lányt nem sikerült kiszavazni, folytatva ezzel a töretlen hagyományokat.  Péter búcsúzásképpen megkéri a bentieket, hogy ne felejtsék el, hogy díszletek között élnek és tartsák szem előtt, hogy csak egy játékot játszanak.

Péter legjobb pillanatai

Kinga visszatérése, Attila és a többiek reakciója

Ne haragudj Attila, hogy cserben hagytalak

Kinga nyerte a párbajt, Péter veszített

Balázs a párbaj előtt beszédes kedvében volt és elmondott néhány olyan dolgot is, ami egyébként nem szokása.

Balázs a párbaj előtt elmond néhány érdekes kulisszatitkot



Még egy érdekesség: Tegnap óta számtalan orgánum átvette a videónkat, amiben jól látszik, hogy Vera leköpte Attilát az online adásban. Úgylátszik csak nekünk tűnt fel ezidáig.

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga, a párbaj előtt, napi szinten tett róla, hogy a nézők megcsodálhassák testének rejtett zugait. A királylány anatómiai bemutatójának, amint látjuk, meglehetősen nehéz ellenállni.

Kinga aktuális napi meztelenkedése

Kinga minden irányból megmutatja fedetlen testét

Meztelenség és kivillanó zegzugok

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

29 Tovább

Már pszichiáter figyeli Attilát



Kicsit meglepődtek az alapos szerkesztők, amikor Attila nagymamája nemrégen megemlítette, hogy unokája egykor öngyilkosságot kísérelt meg. Ráadásul az összeférhetetlen már a játékban is célzott rá, hogy adott esetben simán végezne magával. Természetesen a casting során mindenkit szigorúan kivizsgálta,k nem csak testileg, de lelkileg is egyaránt. Az persze már nem okoz meglepetést, hogy a szakembereknek nem sikerült észrevenniük a mostani problémára utaló jeleket. Mindenesetre biztos, ami biztos alapon most már folyamatosan figyelik a prominens személyiséget. Ez, ha emlékszünk, a korábbi szériában Lacinál is hasonlóképpen volt, ennek ellenére a kemény fickó egyik pillanatról a másikra feladta a játékot, mert állítólag pszichikai alapon sokkot kapott. A jelenlegi állás szerint Attila teljesen rendben van és nem mutat önpusztításra utaló jeleket. A szakemberek szerint egyelőre annak a veszélye sem áll fenn, hogy másokra támadna.


Attila sokkal nyitottabb lett, ez a játék kifejezetten jó hatással volt a pszichéjére. Minden lakó előzetes pszichológiai vizsgálaton esett át, semmiféle öngyilkosságra utaló jegy nem volt az eredményeiben, a játék során sem mutatott semmiféle ilyen késztetést. Lelkileg az egyik legstabilabb játékos. Minden lakóra nagy figyelmet fordítunk folyamatosan, függetlenül attól, hogy milyen előélete volt. 

 
A többi játékost természetesen szintén óvó figyelemmel kísérik, hátha náluk is megjelennek óvatosságra intő tünetek. Bár Vera és Kinga viselkedése folyamatosan igényelné a kényszerzubbonyt, az ő esetükben nem különösebben nyugtalanok az illetékesek.

Találtunk egy felvételt, ami nem került adásba, de nagyon jól mutatja a bent feszülő indulatokat. Az online adásban történt, hogy Vera hátulról leköpi Attilát. A lány szerencséje kétségkívül az volt, hogy a beterített fiú azt hitte, hogy a kezében lévő itallal öntötte le. Anno VV Éva köpte le Jerzyt, szintén illuminált állapotban. Az ezt követő indulatokból okulva a szerkesztők ezt a jelenetet már nem vágták be az összefoglalóba.

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát


Tegnap fél tizenegyig kellett várni az összefoglalóra, addigra sikerült csak Bruce Willis-nek megmenteni a világot. Ilyenkor már tényleg csak az elvakult rajongók nézik a műsort. Talán nem is baj, hogy az érzékeny lelkűek nyugovóra tértek, mert a Villában ismét csak beindult az élet.  Attila és Péter nem bírnak a vérükkel és az éjszakai őrségen lévő Fecó-Eszter páros idegeire mennek. Az éber járőrök először meghiúsítanak egy betörési, majd egy biciklilopási kísérletet. A két huligán ezután rájuk támad és sikerül a fegyvereiket is megszerezniük. Mikor  a rend őrei végül mégiscsak felülkerekednek, Attilát jó erősen odacelluxozzák egy székhez, Petire pedig bilincs kerül.

Attilához remekül illik a betörőszerep, ezúttal azonban megbukik

Íme a Fakabát, a Villa rendőrmagazinja

A nyugalom csak addig tart, amíg a garázdák ki nem szabadulnak, ezután Péter ismételten ellopja Vera vállapjait, ami persze nem marad következmények nélkül.
Kovi kedvence indulna őrségbe, de már megint hiányos az egyenruhája. Sorra kikérdezi a lehetséges bűnösöket, de nem sikerül értékelhető nyomra bukkannia. Mivel már nagyon elege van egy órát ad az ágyban alvó Péternek, hogy kerítse elő a holmiját. Sajnos szegény Peti keresés helyett aludni merészelt, ezért a határidő elteltével egy jó nagy bögre vizet önt a nyakába, hátha attól megered az emlékezete. A jeges ébresztő ugyan nem oldja meg a tolvaj nyelvét, de ahhoz elég, hogy szörnyű bosszúterveket kezdjen el forgatni a fejében.

Péter ismételten ellopja Vera vállapját, Attila röhög


Nem rendőr a rendőr, ha nem tud elég gyorsan a menekülő bűnözők nyomába eredni, ezért egy vezetéstechnikai oktatás keretében mindenki kiélheti dúvad hajlamait. Irány a Hungaroring. Attila az egyetlen, aki nem rendelkezik jogosítvánnyal, így kénytelen Csaba mellett asszisztálni a szépfiú egyéni vezetési stílusához, aki a bójákkal szépen megrajzolt táblát különös gondossággal tarolja le. Attila most érzi először, hogy közelebb kerültek egymáshoz, mert a tuja végre kicsit hajlandó szabályt szegni és ez egyszer engedi, hogy elragadja a hév. Fecó is igyekszik jó teljesítményt nyújtani a vizes pályán és képességei teljes skáláját felhasználva túljutni az akadályokon. Sajnos eredményesség tekintetében ő is messze elmarad az értékelhető szinttől. Mint később elmondta, a probléma fő oka talán a rengeteg bizgentyű, meg a sok modern ketyere volt, mert ő a Ladákhoz szokott és nem is érzi megfelelően a gépet, ha az nem nyikorog  itt-ott egy kicsit. És persze 50 kiló színesfém is hiányzott a csomagtartóból. Vera, bár állítása szerint remekül vezet, szintén nem tudott épségben végigérni a pályán. Ez azért is rendkívül bosszantó, mert Peti viszont sebészi pontossággal hajtja végre a gyakorlatot és meg is kapja a legjobb sofőrnek járó vállapot a lelkes oktatótól.

A vezetésen mindenki kiélhette hajlamait, akinek nincs jogsija az csak magyaráz


Jó buli volt a vezetés, de most már irány a Villa. Mindenki fáradt, éhes és pihenni vágyik. Sajnos, amíg távol voltak, betörők jártak a házban és nyomokat kell rögzíteni. Két csoportra oszlanak: Peti és Attila vezényletével kellene megtalálniuk a tetteseket. Vera nem jár jól, mert azonnal partvonalra állítja a parancsnoka és megnyúlt képpel kénytelen őrködni, amíg a többiek ujj- és lábnyomokat keresnek. Attila szerint a behatolók nem hagytak megfelelő rögzítenivalót, ezért, hogy örömet szerezzen elöljáróiknak, egy méretes bakancslenyomatot kreál a saját lábbelije segítségével. Eszter viszont megtalálja Vera féltve őrzött levelét, amit még mentorától kapott. A buzgó ügyvédlány azonnal össze is keni, hátha talál rajta néhány ujjlenyomatot, ezzel gyakorlatilag tönkre is téve azt. Az értékelés ezek után tökéletes botrányba fordul. Vera, amikor meglátja, hogy mit tettek egyetlen kincsével, kirohan és a szaunában keserves sírásra fakad. Úgy látszik, már az ő idegei sem a régiek, egyre nehezebben viseli a folyamatos szívatást. Később a parancsnok visszahívja és megbeszélik, hogy tulajdonképpen a reggeli vízöntés folyamánya volt a levél dicstelen sorsra. Péterék bevallják, hogy ők az állandó vállaptolvajok. Így most már mindenki tiszta lelkiismerettel tekinthet a jövőbe.

Betörtek a Villába, Eszter tönreteszi Vera levelét, aki zokogni kezd


Estefelé a párbajozókat kicsit megszorongatták az ellenfél emberei. Péter legnagyobb bűne az, hogy nyíltan felvállalja, hogy őt bizony örömmel tölti el, ha egy játékos kiesik. Verát ez természetesen mély undorral tölti el. Kinga kikérdezése eléggé parodisztikusra sikerül, mivel a konkurensek nem szeretnének durva kampányt, ezért csak amolyan könnyű alibikérdésekkel operálnának. Igen ám, de Fecó, az intelligencia bajnoka szóvá teszi ezt. Kinga elképedve hallja, hogy szövetségese nem elégedett az őt támadók hatékonyságával. Péterék tátott szájjal nézik, ahogy a páros egymásnak esik. Hátradőlnek és páholyból nézik, ahogy Fecó elvégzi helyettük a párbajhős inzultálását.

Fecó sérelmezi, hogy Kingát nem támadják, a két szövetséges egymásnak esik



Ma este párbaj és kiderül, hogy kit utálnak jobban a nézők. A két ellenfélen kívül Attila sorsára is döntő befolyással lehet a végeredmény, éppen ezért nem kizárt, hogy az ő rajongói is beszállnak a szavazásba.

Kinga, mióta kifelé áll a rúdja, napi szinten tesz róla, hogy a nézők megcsodálhassák testének rejtett zugait. A királylány anatómiai bemutatójának, amint látjuk, meglehetősen nehéz ellenállni.

Kinga aktuális napi meztelenkedése

Kinga minden irányból megmutatja fedetlen testét

Meztelenség és kivillanó zegzugok

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:


Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

40 Tovább

Attila cserbenhagyta a barátját


Jézusom, mi folyik itt?! Én egy Jerzy lettem a VV5-ben? És még csak nem is feküdtünk le, mint Jerzy a Gigivel. (Attila)

.

.

_______________________________________________________________________________________

Friss hír, hogy Pétert és családját életveszélyesen fenyegetik. Szétverjük a fejedet egy ásóval, legalább abba beledöglesz, de ha ez sem elég, akkor anyád fejét verjük szét, és akkor biztosan kijössz végre a villából. Ezt az üzenetet küldték testvére Facebook oldalára, valamint Péter autóját is megrongálták. A szervezettség miatt nem valószínű, hogy 1-2 ember állna a háttérben. A fejlemények tükrében talán el kellene gondolkodnia a médiahatóságnak, hogy IQ teszthez kössék a műsor nézését.
_______________________________________________________________________________________


Ezúttal Csaba és Attila járőröznek, Utóbbi már előre nyíltan kijelentette, hogy részéről tehetnek egy szívességet a kreatívok, mert igen csak kevés esélyt lát rá, hogy az ufók betámadják a Villát, éppen ezért ő aludni fog. Társa egy idő után szintén úgy dönt, hogy a szép arcbőr a legfontosabb és ő is nyugovóra tér. Reggel Eszter, mint ügyeletes jelenti az elöljáróknak, hogy az éjszaka folyamán semmi különös nem történt. Azt elfelejti megemlíteni, hogy bepálinkázott az őrségen és, hogy a csapat nagy része átaludta az éjszakát. Csakhogy a nagy testvér mindent lát, így a parancsnok jogos felháborodásának egy ismételt kollektív büntetéssel adott hangot.
Felelés következik. Senki nem tud semmit, ráadásul Kinga olyan erotikus szófordulatokba keveredik, hogy az idős oktató végül le is ülteti, mert vélhetőleg rájött a kangörcs a szőkeség csacsogásától. A helyszínelést kellene ezután elsajátítani a tudásra nem annyira szomjas nebulóknak. Csaba vesztére az UV lámpa különleges képességeit az ő ágyán tesztelik, aminek egy össznépi röhögés lesz az eredménye, mert a lepedőn talált foltok alapján némi önszerelme tényére derült fény.
 

Ellazsált őrség, erotikus felelés és az a fránya UV lámpa


Kinga mindent megtesz, hogy Attilát maga mellé állítsa a párbajig. Még az sem derogál neki, hogy az első adandó alkalommal rebegő, könnyes szempillái alól vágyódó pillantásokat lövelljen feléje  és bevallja, mennyire hiányozna neki, ha esetleg kiesne.

Kinga tehetségesen bolondítja Attilát

Kicsivel később az ellenfelek toborzást tartanak. Eljött az igazság pillanata. Attilának el kell döntenie ki mellé áll. Szerelem vagy barátság? A gond az, hogy Kinga táborában ott van Csaba és Fecó, ami már alapból kizár bármilyen csatlakozást, meg hát ugye azért ő is érzi, hogy a lánynál maximum akkor lehetne esélye, ha ötöse lenne a lottón. Az ambivalencia szerencsétlen áldozata végül úgy dönt, hogy csatlakozik Verához és ő is semleges lesz, mert egyszerűen nem tud kettészakadni. Igen ám, de a lelkiismeret nagy úr. És most mardosni is kezd kegyetlenül. Attilánk kezdi úgy érzi, hogy mégis csak etikátlan dolog az, hogy az általa romlásba taszított Pétert magára hagyja a bajban. Így aztán rövid tusakodás után visszatér a toborzó irodába és felvételét kéri Hókuszpók csapatába. Kinga megtapasztalva az árulást, látványosan, ámde rendkívül lesújtva a szörnyű csalódástól, elvonul és áldoz egy kicsit a sírás oltárán. Az ősi női fegyver ezúttal is beválik. Attilát ismételten furdalni kezdi a lelkiismeret, csak most az ellenkező oldalon. Lassan olyan lesz, mint egy jobb fajta ementáli sajt. Hogy a teljes tudathasadást elkerülje végül ismételten úgy dönt, hogy semleges lesz és kilép Peti stábjából. Szíve hölgye azonban nem tudja megtagadni magát és azonnal tesz is róla, hogy immár sokadszorra megbánja döntését.

Attila nem tud dönteni, aztán dönt, de végül mégis csak magára hagyja Pétert


A királylány búcsúbuliján felölti koronáját és kiosztja alattvalói között a szerepeket. Az, hogy Fecót udvari bolondnak választja különösebb meglepetést senkinek nem okoz. Csaba lesz a királyfi, ami már valamelyest vitathatóbb. Attilának viszont a szolga szerepet szánja, ami véglegesen ráébreszti az szerencsétlenkedő fiút, hogy hol a helye Kinga szívében. Kinga úgy osztotta le a szerepeket, ahogy négy hónapja itt élünk! Péter természetesen nem rejti véka alá véleményét, így végül megegyeznek abban, hogy lehetne bármilyen kapcsolatuk maximum a szolga szerepet osztaná rá a lány.

Fecó udvari bolond, Attila szolga lesz, nem mindenki örül


A nézői szavazáson arról kellet dönteni, hogy ki a legjobb rendőr a Villában. Az érdekes és talán parányit részrehajló végeredmény szerint az érzéseiben csúnyán megbántott Attila a legtökéletesebb tanuló, kívánni sem lehetne jobbat nála. Az immár teljesen egyértelmű, hogy a nézői szavazásnak az égadta világon semmi értelme nincsen, mert mostanra az informatikus hajlamú rajongók csataterévé vált. Nyílt titok, hogy az ellentáborok egy speciális program segítségével automatikus szavazatokat generálnak.  Ezúttal úgy látszik Csaba szimpatizánsai lustábbak voltak.


Csabáról az a hír járja, hogy hasonló bajban van, mint az előző szériában Laci. Ő akkor elbukott egy fontos vizsgát, mert nem tudott megjelenni a játék miatt. Most a szépfiúnál is az a helyzet állt elő, hogy talán hosszú idők munkájának gyümölcsét teszi kockára, ha végig bent marad a Villában. A NOL információi szerint ugyanis Csaba 2007-ben sikeresen felvételezett a Rendőrtiszti Főiskolára. Majd halasztott, most viszont február 3-ig le kellene tennie az összes vizsgáját, különben a hatályos tanulmányi és vizsgaszabályzat szerint törlik a főiskola hallgatóinak sorából.
Ha ez így ebben a formában igaz, akkor vagy a rengeteg pénzért szavazó rajongók, vagy maga Csaba fog hatalmasat koppan a jövő hónap elején. Talán ő maga sem számított rá, hogy ilyen messzire juthat a játékban és ezért most meg kell hoznia élete egyik legnehezebb döntését.

Kinga mióta kifelé áll a rúdja, napi szinten tesz róla, hogy a nézők megcsodálhassák testének rejtett zugait. A királylány anatómiai bemutatójának amint látjuk meglehetősen nehéz ellenállni.

Kinga aktuális napi meztelenkedése

Kinga minden irányból megmutatja fedetlen testét

Meztelenség és kivillanó zegzugok

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:


Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

18 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek