Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy véres párbaj margójára



Ma minden valószínűség szerint az eddigi legkeményebb bárbaj következik. Ciceró reinkarnációját idézve: ez nagyon dúúúúrvaaaaa lesz. A rajongók vérszagra éhesen gyűlnek a stúdiók előtt és a szervezők lázasan készülnek, hogy megakadályozzák az előre bejelentett támadásokat. Például az egyik oldal Verát szeretné meglepni a műsor alatt egy kis rögtönzött anatómiai bemutatóval. A gond annyi csupán, hogy mind a közönség, mind a műsor Vera lenne. Ugyanis a filmjéből kivágott részleteket plakátokra nyomtatták és ezeket szeretnék felmutatni az éppen erkölcsi magasságokba emelkedő színésznőnek. Veronika, aki szintén nem elsőszámú rajongója, arra apellál, hogy ha a biztonságiak meg is hiúsítják a plakátos kísérletet, akkor majd ő kér egy autogramot. Egyenesen a nemrég kiadott DVD-re. Természetesen csak azután, ha az általa annyira utált lány kiesik.


Én szeretnék lenni az első, akinek autogramot ad, ezért ott leszek a párbajon, és megvárom, amíg kiesik. Ha ez megtörtént, a szemébe akarok nézni, és az orra alá akarom dugni a pornó-DVD-t, hogy írja alá nekem.

A másik oldalon Vera testvére igyekszik nyugodt maradni és kecsegtetni a szavazókat, mekkora izgalmak és meglepetések várhatnak még rájuk.


A párbaj szerintem olyan lesz, mint a bokszmeccsük. Eszternek nagy lesz a szája, vért akar látni, aztán jól kikap.Ha viszont mégis visszamenne, nem sokat vizet zavarna a villában, nem lesznek konfliktusok, míg a testvéremben legalább van élet. Ha ő bent marad, izgalmas műsort nézhetünk. A férfiak a doromboló cicákat szeretik, nem az ennyire szókimondó nőket, mint ő. Sok pasi elmenekült már a testvérem elől, pedig tud ő kedves és édes is lenni, csak keveseknek adatik meg, hogy ezt lássák.



Egy kis bennfentes háttérelemzés a lányokról


Eszternek viszont már jó világ van, mert visszatérni látszik az a csodálatos hím, akinek a megtartásáért még az orális örömök szolgáltatását is átengedte egy másik hölgynek. Igen ez a swinger klubbos eset. Csakhogy ez az önfeláldozás nem volt elég és a pár szétment. A fokozott napfolt tevékenység hatására, most azonban Fecó Angélája után már a régi pasi is, hisszük, vagy nem szintén nősülni akar. Természetesen tisztán szerelemből, ami hirtelen elementáris erővel lobbant fel és most éjszakánként szörnyen kínozza a magányos fickót, így álnéven, egy SMS-ben adott hírt a benne háborgó érzelmekről.


Eszter! Most nem szavazok rád, hogy jövő héten hozzád érhessen a szám! Epedve várlak, hogy megölelj és mindörökké engem szeress! Vasalom már az ingem, hogy méltóképpen várjalak, és ne minden este csak a beszélő dobozban lássalak. Aláírás: Posi

Azt látom, hogy nagyon sok férfinak bejön a lányom gömbölyded alakja, az irodájába is folyamatosan érkeznek a férfiak levelei-mondta a mama, aki szerint egyre kapósabb a lánya.


Még a párbaj előtt, az esti BeleValóban sikerült összeültetni a két ellenfél rokonait. Érdekes beszélgetés született.

Eszter anyja, Vera testvére egy stúdióban, lássuk mi lesz belőle


Végezetül csak annyit, hogy szegény VV Évát egyszer és mindenkorra kitiltották az RTL klub műsoraiból. Mint elsőként hírül adtuk, szegény aznap kicsit túl sok konyakos meggyet kapott be és mire Olivérhez odaért a stúdióba azt sem tudta hol van a fent és hol a lent.  Véleménye viszont így is volt, ráadásul nem is rejtette véka alá.

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat



A villában is zajlanak az események, még ha a valóság jelenleg sokkal izgalmasabb helyzeteket is produkál. Vera, mint párbaj előtt mindig, most is megpróbál egy félőrült házmesternéből fokozat nélkül átváltani egy füleivel derűsen legyezgető jóindulatú Dumbóra. Ilyenkor általában Attilán próbálja meg bemutatni, szívének hatalmas jóságát és kedélyesen próbál meg barátkozni a rémült fiúval. Azután ha visszatér ismét percek alatt képes visszaváltozni, ordít egy nagyot a kapuban és folytatódik a kényszerzubbony vadászat.

Vera próbálja behálózni Attilát



Eljön a párbaj előtti utolsó adok-kapok. A lányok szépen ráolvassák egymás fejére bűneiket. A következmények nem vártak. Mindenkinek van véleménye és az valamiért köszönőviszonyban sincs a többiekével. A csapat így hatalmas lelkesedéssel egymásnak is esik. Már csak azért is érdemes megnézni a jeleneteket, mert Fecó újra csak elemében érezte magát.

Fecó már egyszerűen képtelen befogni

Mindenkinek markáns véleménye van, tombolnak az indulatok


Megtartják a lányok a szokásos búcsúbulit. Eszterrel keményen kiszúr az élet, mert az ő bulijában egy fiú sincsen. Ez méltatlan hátrányba sodorja ellenfelével szemben. Hogyan is vegye így most elő a már egyszer hatalmas sikerrel alkalmazott nagyágyút? Csak nem a lányok előtt kell majd meztelenre vetkőznie, hogy bájos hurkácskái riszálásával noszogassa nagyobb aktivitásra a szavazókat?

Fergeteges búcsúbuli


Az este összecsapó amazonok eddig már kipucolták a fél gárdát a Villából. Mi alig várjuk, hogy megtudjuk, vajon az ország játékosabbik fele, kit szeretne továbbra is a képernyőn tartani. A szakemberek szerint, ha Vera esik ki, komoly esély van rá, hogy lelkileg összeomlik, amikor szembesül a kinti valósággal. Eszter számára pedig az lesz hidegzuhany, ha kollégái bejelentik, hogy annyira kívánják maguk közé, mint púpost a Hitlerjugendbe.

A szavazás állása egyébként szinte döntetlen. Rajta lányok!

A két párpajozó hölgy egyikére sem lehet mondani, hogy az a kifejezett szende szűzike lenne, a következő jelenetekből árnyalt képet lehet nyerni eddigi munkásságukból. A videók kivétel nélkül korhatárosak!

Eszter lejárató, rendkívül kínos videója

Eszter nem szégyenli a dolgokat: Egy büdös ku*va vagyok!

VV Vera pornófilmje

Eszter általában párbaj előtt mutat egy kis cicit, majd rámászik valakire

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát / a köpés 05:22 nél látható

VV Vera fiatalkori képei


A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

17 Tovább

VV Éva mattrészegen élő adásban

Illusztráció: photoshop-briganti.blog.hu

.

.

Évának úgy látszik tényleg alkoholproblémái vannak. Nem kicsit nagyon. Eddig már több videó is szárnyra kapott, amiben kissé illuminált állapotban mond olyan dolgokat, amit józanul nem feltétlenül fecseg el az ember. A szerdai BeleValóban viszont a műsorvezető és a nézők legnagyobb megdöbbenésére már az adás elején láthatólag teljesen be volt állva. Kezdésként üzent egy jóízűt Bécinek, ami máris megalapozta a hangulatot. Hiába kérlelte Olivér kétségbeesetten és emlékeztette, hogy az adás elején megbeszélték, hogy bizonyos dolgokról nem beszél. A láthatólag valamilyen szer hatása alatt lévő lány egyre kevéssé tudott uralkodni magán. Később betelefonált Vera testvére és ez volt az igazán súlyos szerkesztői hiba. Mármint nem az, hogy beadták adásba a telefonhívást, hanem az, hogy Éva mikrofonját nem keverték le időben. Borban az igazság, tartja a mondás és tényleg. A pornózástól kezdve Éva magánvéleményéig minden adásba került, miközben Olivér véres verejtéket izzadva próbálta megfékezni a vendéget. Ennyi ideig, ilyen állapotú ember még nem szerepelt magyar televízióban. Lehet, hogy az esetből okulva ezentúl szondás beléptető rendszert alkalmaznak majd a stúdió kapujában.

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat


A ValóVilághoz kapcsolódó elképesztő eseményeknek nincs vége. Ugyanis VV Péter megfogadta, hogy talál egy Kinga hasonmást Attilának. El is indult egy kamera kíséretében egy vidéki szórakozóhelyre. Az eredmény valami döbbenetesre sikeredett. Ha akar a kedves Olvasó ízig-vérig szalonna-discót látni, akkor ne hagyja ki ezt a fergetegesen hátborzongató élményt. A felvételek valahol egy olyan értelmi feketelyukban készültek, ami példa nélküli még a VV történetében is.

Ez a videó még az Évásat is übereli, IQ katonák támadása


Kapcsolódó videó:

Éva részegen titkokat fecseg ki Dopemannak

(Alekosz egy buzi, stb.)


Vera szívének nem esik jól, hogy Eszter párbajra hívta. Idegei percről-percre ziláltabbak. Éjszaka már Fecóval is összeveszik, mert az túl hangosan röhög a hálóban. Másnap újra előkerülnek a szerepek, igen ám, de Lady Kinga mégis meggondolja magát. Alaposan átgondolta ő ezt a dolgot és mégsem szeretne szolgáló lenni. Na puff neki! Kezdődhet a győzködés elölről. Attilának a rendezéssel vannak problémái. Számára a színdarab legfontosabb koncepciója az, hogy ne kelljen Verához három méternél közelebb kerülnie. Az érintett megint kiakad és ezúttal már Fecó szerint is túlzás, amit művel.

Már Fecó is kivan Verától


Kezdődne a próba, kiosztják a szövegkönyveket. De sajnos a nemzet színészeinek ismét fenntartásaik vannak. Attila is azon a véleményen van, hogy Brad Pitt sem vállal el akármit, ezért őket is megilletné egy jobb, markánsabb, jobban fizető, hősiesebb szerep. Kinga Jolie természetese minden szavával egyetért.

A színészpalánták, Attila és Kinga már komolyabb megbecsülést igényelnek



Valahogy eltelik az idő a kihívásig, a többség eléggé ideges. Nehéz eldönteni, hogy kire teszi a kendőt a folyamatosan vigyorgó Eszter. Végül, mint tudjuk Vera lesz a vasárnap másik főszereplője, aki később Fecónak panaszkodik, hogy az ügyvédek szégyene milyen csúnyán megfenyegette őt.

Vera nagyon fél a párbajtól (vajon miért...?)

A hűséges barát természetesen bőszen helyesel. Emlékszünk még a régi szép időkre, amikor minden Wartburg hátsó szélvédője alatt ott lapult egy bólogató kiskutya? Mekkora biznisz lenne most ugyanezt megcsinálni Fecó kiadásban. Csoda, hogy még senkinek nem jutott eszébe.

Fecó bólogat, nemsokára Suzuki-dísz lesz belőle


Egy napja komoly hír, hogy Fecó „felesége” plasztikkal javítja fel kebleit. Az ellenfél rajongói vércseként csaptak le a könnyelműen kiszivárogtatott információra. Angéla nem először tesz keresztbe meggondolatlan fecsegésével a „férjének”. Sokak számára nehéz összeegyeztetni azt a tényt, hogy a család folyamatosan rendkívül nehéz anyagi helyzetét kommunikálja és közben drága műtétet végeztet magán a hiú hölgy. Mi végül hosszas tusakodás után úgy döntöttünk nem szentelünk ennél több figyelmet egyelőre a dolognak. Az új ciciket valószínűleg ajándékba kapta valamelyik magát reklámozni kívánó orvostól Angéla. Ha lett volna annyi esze, hogy magában tartja az információt, akkor most nem szednék ízekre a kicsit sarkosabban gondolkodó szurkolók, sem őt sem a rá váró gyönyöröket nem is sejtő Fecót.

A két párpajozó hölgy egyikére sem lehet mondani, hogy az a kifejezett szende szűzike lenne, a következő jelenetekből árnyalt képet lehet nyerni eddigi munkásságukból. A videók kivétel nélkül korhatárosak!

Eszter lejárató, rendkívül kínos videója

Eszter nem szégyenli a dolgokat: Egy büdös ku*va vagyok!

VV Vera pornófilmje

Eszter általában párbaj előtt mutat egy kis cicit, majd rámászik valakire

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát / a köpés 05:22 nél látható

VV Vera fiatalkori képei


A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

42 Tovább

Eszter összecsap Verával



Egy királylányból sohasem lesz szolga. Kingát sikerült már korán reggel megalázni egy szerepajánlattal. Aki a kárörvendezést még hírből sem ismeri annak is széles mosoly kerül az arcára, amikor Őfelsége értesült a színészoktatók lealacsonyító tervéről. Tulajdonképpen ez már olyan fokú tiszteletlenség, amit még a két prominens vendég sem engedhetne meg magának. Hát nem néznek ezek tévét? Nem követik az eseményeket? Pont Kingát találják alkalmasnak a szolga szerepére? Felháborodásunkban mi is a levegőt kapkodtuk, akárcsak a méltatlan sorsra jelölt kékvérű leány. Vera persze rögtön érzi a ziccert és buzgón ajánlkozik, hogy majd ő átveszi és gond nélkül megformázza a szerepet. Ebből viszont az lesz, hogy Kinga, mint bármelyik kisgyerek hirtelen már másként kezdi látni a dolgokat és végül mégiscsak úgy dönt, hogy bár enyhe repedés keletkezett nemesi patináján, de azért hajlandó lesz leereszkedni a pórnép közé.

Kinga nagyon, de nagyon megalázó ajánlatot kap


A helyzetgyakorlatok is folytatódnak. Fecó továbbra is mintha kicsit küszködne néhány alapvető talentum bizonyításával, jóban szeretné inkább verselés helyett néhány Úúúúristeeen! De dúúúrrvaaaa!–combóval szórakoztatni a társaságot. Eszter mondaná a versét szívesen, de Vera az örök elégedetlen fontosnak érzi, hogy elmondja építő kritikáját. Ebből sajnos enyhe perpatvar támad, ami néhány röpke percre megakasztja a gyakorlatozást.

Nők ha begurulnak még egy vers ürügyén is egymásnak esnek


Egymás között jó lenne tisztázni, ki a legnagyobb színész a Villában. A nézők is megkapják a lehetőséget a véleményformálásra, ők végül Fecót választják elsöprő arányban. Vélhetőleg nem azért, mert lassan már Sir Laurence Olivier-i magasságokba szárnyal a tudása. Egymás között is tisztázásra kerülnek a viszonyok, a jelenet tényleg érdekes, azt előre megsúgjuk azért, hogy túl nagy egyetértést senki ne várjon.

Ki a legnagyobb színész a Villában?


Van még egy jól begyakorolt elem, amikor a kihívónak ötleteket adnak a többiek, kit vigyen párbajozni. Ez mindig érdekes, mert jól megmutatja az egyes jellemeket. Ez most sincsen másként, ráadásul ezúttal a nyíltan, az ajánlottal egy légtérben kell a véleményüket felvállalni.

Eszter elé járultak lehetséges ellenfelei


És végre eljön a várva várt pillanat. Kihívás. A bő tízpercben lezavarható eseményt szokás szerint a végletekig nyúzzák. Lassan már inkább a reklámot szakítják meg a műsorrészletekkel. Egy ideje mintha folyamatosan nőne a hirdetésekre szánt idő.


Eszter kicsit ideges, de elszánt. Az eddigi két győzelme után erősnek érzi magát. Igaz nem a két legfajsúlyosabb versenyzőt vadászta le, de két párbajgyőzelem azért mégiscsak valami.
Szokás szerint először néhány kisfilmet látunk, ki hogyan és miért balhézott már össze Eszterrel. Kiderül, hogy ez az átok Csaba mióta csak bent van, folyamatosan rá pakolja a jeleket és ez már több mint apró szerelmi évődés. Verával természetesen sokkal komolyabb gondok vannak. Kezdve a bokszhéttől, ahol jól megverte, majd ki is gúnyolta őt. Kingával is számtalan összetűzése volt, de hát neki kivel nem? Attila bizony kemény dió, ráadásul mintha túl magabiztos is lenne. Esztert felháborítja, hogy a fiú rátette a jelet (ő meg rá) és főleg az, hogy láthatólag fel sem merül benne, hogy párbajra merné hívni.  

Eszter és Vera összecsapása a ringben


Amikor már mindenki tűkön ül végül is az ügyvédlány megkapja a szót. Lássuk ki lesz az ellenfele! Rövid háromnegyedórás monológ veszi kezdetét. Aminek a végén jön egy kis egy kis csavar. Már nagyon úgy tűnik, hogy Vera lesz a kiszemeltje, amikor a szónoklattól felhevült lány odalép Attilához és meglobogtatja a zöld kendőt, mire az engedelmesen nyújtja is a kezét. Na jó, ez csak azért járt, hogy ne legyél már annyira magabiztos. Természetesen Eszternek több esze van annál, hogy ilyen bizonytalan párbajba menjen bele. Ő azt választja, aki ellen számtalan jobbnál jobb érvet tud majd felhozni és akiből vélhetőleg a nézőknek is már nagyon elegük van. Erre a legjobb alany pedig Vera, aki már egy pillanatra leeresztett, mert álmai megvalósulni látszottak. Attila párbajozni megy! De az ébredés gyors és kegyetlen. Ő kapja a kendőt, mehet megint párbajozni.

Eszter jó kis műsort csinál, majd párbajra hívja Verát


Most aztán tényleg fel van adva a lecke. Egyik oldalon a végletekig idegesítő, szinte már mániákusan balhét generáló Vera, akinek múltján már egy fél ország mulat. De az ellenfél sem éppen fedhetetlenség mintaképe. Eszter, ha lehet ilyet mondani még ellenfelénél is jobban lejáratta magát és mára már a nagymamák és háziasszonyok kedvencéből az ügyvédi kamara rémévé küzdötte le magát. Nehéz is állást foglalni, szerencsére ez nem is a mi tisztünk. Lesznek, akik megteszik helyettünk. Vasárnap kiderül, a pornós idegbeteg, vagy a bizarr hajlamokkal rendelkező bukott ügyvéd folytathatja a játékot tovább. A tét egyre nagyobb.

A hölgyek egyikére sem lehet mondani, hogy az a kifejezett szende szűzike lenne, a következő jelenetekből árnyalt képet lehet nyerni eddigi munkásságukból. A videók kivétel nélkül korhatárosak!

Eszter lejárató, rendkívül kínos videója

Eszter nem szégyenli a dolgokat: Egy büdös ku*va vagyok!

VV Vera pornófilmje

Eszter általában párbaj előtt mutat egy kis cicit, majd rámászik valakire

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát / a köpés 05:22 nél látható

VV Vera fiatalkori képei

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés




29 Tovább

Fecó szexuálisan zaklatja a többieket



Két új vendég érkezik a Villába, aki bevezetik a színészet rejtelmeibe a lakókat. Magyar Attila és Hajdú Steve a szerencsések, akik révén tanúi lehetünk a modernkori színjátszás felemelkedésének.


Első körben mindenki felolvas egy verset, amit utána meg is próbál értelmezni. Van, akinek a feladat egész jól megy, de akad olyan is, akinek nem csak a szövegértés, hanem az olvasás is tantaluszi kínokat okoz, de Fecót nem is ezért szeretjük. Szerencsére ott van Csaba a jó barát, aki készségesen elmagyarázza később, hogy miféle értelem rejtezik a rímekkel fedett mondanivaló mögött.

A színészóriások és a színésztörpék


Ezután szituációs gyakorlatokban vizsgálhatja meg mindenki, hogy mekkora tehetség rejtőzött el benne. A játék különösebb meglepetést nem okoz, egyetlen egy producer sem kezdi el döngetni az ajtót az előadások láttán. Kinga viszont ismét megmutatta, hogy a leghihetetlenebb dolgokon képes elkámpicsorodni, mit lehet tudni, mi kell a nézőknek. Történt ugyanis, hogy egy szerelmi háromszöges jelenetet kellett eljátszani, megcsalás, lebukás stb. Kinga,mint néző követi az eseményeket, de hirtelen felidéződik benne a fájó emlék, amikor őt is padlóra küldte a csalfa barátja. Igyekszik látványosan egyre szerencsétlenebb arcot vágni, de a kutya nem törődik vele, mindenki a színészek játékán nevet. Végül az egykor megcsalt királykisasszony nem bírja tovább és nagy érzelmi felindultságában, az emlékek súlya alatt rogyadozva bemegy a hálóba és ott leheveredik, lehetőség szerint úgy tartva az arcát, hogy a kamera jó vágóképet készíthessen meggyötört vonásairól.

Kingában látványosan felidéződnek a szörnyű emlékek


Attilának baromi elege van már az ilyen húzásokból. Tudja ő, hogy nem kell a lánynak, de azt mégis túlzásnak érzi, hogy azt kell néznie, amint imádottja egy másik pasi miatt szomorkodik. A titkos szeretőről egyébként már annyi kiderült, hogy eléggé agresszív volt, amit a pénztárcája vastagságával kompenzált, mert ő fizette egykoron Kinga mellnagyobbítását is. Aztán vélhetőleg az eredmény mégsem tetszett neki annyira és új alanyoknál is vizsgálódni kezdett. Az úriember állítólag kifejezetten zabos Attilára és tervezi, hogy elbeszélget vele a játék után. A bősz ex felfedve inkognitóját meg is jelent Kinga párbaján, amiből a lány azt is leszűrhette, hogy volt kedvese szíve talán mégis érte dobog. A titokzatos pasit meg is tudjuk mutatni.

Kinga barátja


Este robban a bomba, ugyanis kiderül, hogy néhányan szexuális zaklatás áldozatai lettek. Na, tessék! Alamuszi macska nagyot ugrik, tartja a mondás. A mi cicánk pedig úgy látszik, nemcsak a tejet szeretné nyalogatni, hanem titkon egészen másfajta élvezetek is járnak az agyában. Ki gondolta volna, hogy pont a szende fiú, aki hűtlenségét ment be jóvátenni, nem bír majd a vérével és furcsa módszerével az egész lakosságra a frászt hozza.


Eszter, aki aztán tényleg tudja milyen gerjedelmek kínozhatják odabent az embert, azt javasolja, hogy Fecó talán látogasson el a mosdóba és kecses kezei segítségével alaposan hűtse le magát, mielőtt elfajulnak a dolgok. Kinga csatlakozik az előtte szólóhoz és különösen furcsának tartja, hogy a szatírt ráadásul újdonsült felesége sem tartja vissza attól, hogy kétértelmű megjegyzésekkel zaklassa a lányokat. Fecó agyából egy ezredmásodperc alatt lefut a vér, de ezúttal nem áll meg középen, hanem egészen a bokájáig dübörög. Sápadtan rémlik fel előtte, mi lesz, ha az ő Angélája még a végén komolyan veszi a vádakat. Sietve deklarálja, hogy ő bizony egyetlen egy lány iránt sem érez semmilyen vonzalmat, előtte csak az ő gyönyörű madonnájának az arca lebeg napi 24 órában. De ezek csak nem hagyják abba és sorban panaszolni kezdik mennyire terhes nekik a folyamatos ostoba viccelődése. Csabi talán először a játék folyamán komolyan ideges, amikor nyomatékosan felszólítja Fecót, hogy fejezze be a szokásos szófordulatainak alkalmazását, amelyben kettőjük intim viszonyára tesz célzásokat.


Most szeretnélek megkérni téged, hogy velem kapcsolatban ezeket most zárjad le és soha többet ne említs ilyen környezetben, mert ez nekem már kurvára sok!

A helyes pasi mintha csak érezné, hogy idekint is gyakran humorizálnak esetleges hajlamaival úgy dönt, hogy egyszer és mindenkorra pontot kell tenni az ügy végére. Méla Béla nem is érti az egészet szokása szerint bambán vigyorog és próbál magyarázkodni. Mivel tényleg úgy tűnik, hogy továbbra sem esik le neki a tantusz, Attila példaként megemlíti, hogy nemrégen mondta Seherezádénak, hogy csak a száját szokta figyelni, mert nagyon jól dolgozik a szájával.  A lány szomorúan megerősíti, hogy ez már neki is sok. Úúúúúristen!- jön a válasz. Látja már a perverz hírébe keveredett fiú, hogy itt ki akarják csinálni, ezért nyel egy nagyot és bocsánatot kér mindenkitől, akit esetlegesen megbántott. Mit is tehetne mást? Attila úgy lecsapott a témára, mint kisnyugdíjas a farhátra, ha nem gyakorol bűnbánatot, még a végén rásütnek egy olyan bélyeget, amit azután évekig nem tud lemosni magáról. Vera igyekszik vigaszt nyújtani. Szerinte minden a legnagyobb rendben, a többiek egyszerűen túl éretlenek és nem értik a szerencsétlen fiú kifinomult humorát. Nem először merül fel bennünk, hogy mintha a lány igyekezne a nevetséges viselkedését erősíteni Fecóban, ezzel is a kiesés szélére taszítani „barátját”.

Fecóról kiderül, hogy túlteng benne a libidó


Az este másik lényeges eseménye szokás szerint Vera és Attila nyomasztó vitája volt. Ezt már nagyon nem is részletezzük. Verát a továbbiakban ignoráljuk, amíg a nyugtató adagját be nem adják neki a szerkesztők. Jelen állapotában már lassan élvezhetetlenné teszi a műsort. A ma esti kihíváson szívünk szerint őt ajánlanánk Eszter figyelmébe, ha nem tartanánk attól, hogy az ügyvédlány esélyei a nullához közelítenek.

Vajon kit hív ki Eszter?


Végezetül lássuk a múltkori testfestés csodás utózöngéjét. Ugyanis a klassz rajzokat le is kellett mosni. És mi lehetne szebb látvány a zuhany alatt, mint a meztelen testeken lecsorgó festék? Jó szórakozást!

Forró pillanatok a zuhany alatt




A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés


39 Tovább

Kinga bugyijához tilos nyúlni



Hiába, bunkó ez az Attila, nincs mit tenni. Már megint kegyetlenül beletaposott Vera érzékeny lelkébe. Bezzeg az életmód tanácsadó ilyenkor nincs sehol. Ez a faragatlan fickó már megint teljesen tönkretett egy pompás kirándulást. A tapasztalt nézők már előre dörzsölték a tenyerüket, amikor kiderült, hogy melyik három játékos nyerte meg a kirándulást. A kebelbarátok természetesen a várakozásnak megfelelően néhány röpke perc után egymásnak is estek. A síelés még csak lezajlik valahogy veszekedés nélkül, de elég beülni az autóba és máris kezdődik a Vera féle általános koncepció: bármiből balhét kreálok, mert akkor szerepelek és ha szerepelek, akkor nyerek.


Megbízható információnk szerint mióta ezt a NDK-s úszónőt a zilált idegrendszerével mutogatják a tévében a magyarországi házasságkötések száma drasztikusan csökkenni kezdett. A férfitársadalom ugyanis megdöbbenve szembesült vele, hogy alig néhány hónapos együttélés alatt, egy kezdettben érzékenynek tűnő lányból mekkora agyonütnivaló hárpia nőheti ki magát.


Az érintetteknek azonban nincs választási lehetőségük. Ráadásul egyetlen egy szobában szállásolják el őket, hogy a hátralévő pár órában folyamatosan marhassák egymást. Meglepő módon Kinga nem különösebben hergeli fel magát, miközben Vera folyamatosan prezentálja számukra a pszichiátriai kórtünetek széles skáláját. Attila is csak óvatosan szólogat be neki, mert láthatóan jó esély van arra, hogy az egyáltalán nem képzelt betegnek megpattanjon egy ér az agyában. Szép az este, finom a vacsora, amit hármasban költenek el, ki-ki a saját stílusában. Vera a pamlagon ágyaz meg magának, Attila és Kinga közös takaró alatt térnek nyugovóra. Legalább ennyi haszna van a kirándulásnak.

Vera ismételten otthon felejtette a nyugtatóját


Amíg a Villa rossz szellemei odakint múlatják az időt, addig a bentiek remekül érezik magukat. Micsoda megkönnyebbülés, hogy nincs egy hangos szó és a barátság szelleme lengi be a Villát! A tökéletes nirvánában egyszer csak eszébe jut Seherezádénak, hogy ő már két hete nem találja a szexi kis felsőjét. Mivel azt Kingán látta utoljára jó vadászkutya módjára megindul a szekrények felé. Érzi ő, hogy rá fog találni az elorozott ruhadarabra, ezért bátran beletúr Kinga akkurátusan összehajtogatott bugyogói közé. És lám, máris megvan az elrejtett bűnjel. Seherezádé a világért sem szeretné azt állítani, hogy egykori barátnője szándékosan dugta el az ő tulajdonát képező rucit, de hát azért ez meglehetősen fura helyzet. A corpus delicti-t mint a véres kardot körbehordozza a Villában, hogy mindenki jól lássa, milyen kegyetlen dolgoknak van ő kitéve. Ettől függetlenül nem szeretné, ha Kinga kleptomániája a figyelem középpontjába kerülne, ezért azt javasolja, hogy mondják azt, hogy a mosókonyhában volt a felsője.


A gyanútlan Kinga eközben gondtalanul áztatja habtestét Attila társaságában a szállodai jacuzziban. Vera tegnap este óta folyamatosan duzzog, azzal bünteti a másik kettőt, hogy nem hajlandó velük fürdeni és tüntetőleg egész nap egy nyugágyon üldögélve demonstrálja a nézőknek mennyire elviselhetetlen mostanában az élete. Ráadásul az ebédnél Attila még azt is kifecsegi, hogy szövetséget ajánlott neki. Ez már végképp mindennek a teteje. Meg egyébként sem úgy volt és …../na itt lett elegünk Verából. A mute gomb megnyomásával néhány percig nyugtatjuk megtépázott ideginket aztán szerencsére lekeverik a hölgyet. Kár, hogy Gogol már megírta az Egy őrült naplóját. Mert ha végre Vera kiesik, ezzel a címmel tuti kasszasiker lenne a memoárja.

Vera még mindig tombol, Seherezádé talál valamit Kinga szekrényében


A triumvirátus ezután hazafelé veszi az irányt. Aki egy kis nyugalomra vágyik az kapcsoljon át a BEBE tévére, mert itt bizony továbbra is zajlik az élet. Kinga, mint igazi nő azonnal észleli, hogy valami perverz hozzányúlt a pihe-puha bugyijához. Fel van túrva a szekrényem ba*dmeg – közli velős megállapítását Attilával. Mivel ráutaló nyomokat és foltokat nem talál, így először Esztert veszi elő, aki bőszen tagad. A magyar vizslába oltott kleptománt azonban továbbra sem hagyja nyugodni az eset ezért Csabinál próbálkozik. Ezúttal siker koronázza a vallatást, mert a szépfiú elfelejtette, hogy tagadnia kellene és felfedi, ki volt az, aki meg merte érinteni a királykisasszony batisztbugyogóját. A továbbiakat az olvasó fantáziájára bízzuk. Lényeg az, hogy adva van két szőke lány, meglehetősen kevés hajlammal a konfliktuskezelésre.    Ráadásul Kinga szerint a szóban forgó ruhácska max kétezer forintot ért és már ütött kopott is volt. Az egykor Claudió által ruházott Seherezádénak a szívébe ezzel bizony bele lett mártva a rozsdás tőr...

Kinga és Seherezádé összacsapnak a bugyi miatt


Jön a kiválasztás és a két méregtől lihegő lánynak még az élő adásban sem sikerül befogni a száját és Lilu legnagyobb örömére nyílt színen alázzák egymást. Remek, megvan a másnapi címlap. Fecó, akinek a lila kendő meglehetős magabiztosságot adott szintén eléggé agresszíven kéri számon Attilától az állítólagos családszidást. Az egyszerű emberek módján ő is azt gondolja, hogy ha naponta kétszer méltatlankodva körbenéz és elismételi ugyanazt, akkor a többiek őhozzá hasonlóan elhiszik, amit állít. A volt barát meg nehezen viseli a verbális terrort, az egyébként is az ő területe, így Lilu ismét örülhet, mert már a második páros esik egymásnak élő adásban. A veszekedés a szünetben is folytatódik, Fecó sajnos teljesen leszokott a sírásról, már csak negédes kalácsképével ismételgeti folyamatosan ugyanazokat a frázisokat.

Hazudik Fecó vagy sem?

Lilu bejelentkezésével pár percig megszakítja a hiriget és Eszter megkapja a magáét, a három jelet, amivel párbajozni lesz kénytelen. A tegnap esti online adásban elárulta, hogy lányt fog kihívni. Most aztán tényleg nehéz napjaink lesznek a hétvégéig. Ekkora izgalomra talán még sohasem volt okunk. Vajon a három hölgy közül melyiktől leszünk kénytelenek megválni? A szörnyű traumát egész biztosan nehéz lesz majd feldolgozni.

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Lilu általában hozza a szokásos formáját, aminek még örülhetünk is, mert aki emlékszik még, hogy küldte el anno a nézőket a búsba, az nem akad fenn ilyen csekélységeken.

Liliu: Szop*atok le mind!

Hogy a bugyimizériát és a Vera-sokkot kiheverjük, lássuk a múltkori testfestés csodás utózöngéjét. Ugyanis a klassz rajzokat le is kellett mosni. És mi lehetne szebb látvány a zuhany alatt, mint a meztelen testeken lecsorgó festék? Jó szórakozást!

Forró pillanatok a zuhany alatt

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés


30 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek