Eszter rajongóitól előre is elnézést kérünk, de a most következő felvételt egyszerűen nem lehet eltitkolni. Ha a megtekintése után marad neki még néhány, akkor bátran fogadjuk majd a kritikát tőlük. Az ügyvédlány már eddig is mindent megtett, hogy lerombolja jó hírnevét és tökéletesen ellehetetlenítse korábbi pályafutásának folytatását. A kamara meglehetős ellenérzéssel vette tudomásul, hogy a gáncs nélküli testület egy tagja szégyent hoz a nevükre. Hogy a továbbiakban mi lesz az álláspontjuk azt csak találgatni lehet. De, hogy nem teszik kötelezővé a hasonló viselkedést az szinte biztosra vehetjük.


Na de ne csigázzuk tovább az olvasók érdeklődését. A következő felvételen Eszter egy olyan oldalát mutatjuk be ami legalább akkorát fog ütni, mintha az általa látogatott swinger klubból találtunk volna egy pazar esemény-videót.



Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben



A cseppet sem nyugodt nap úgy kezdődődik, hogy egymásnak engedik a gladiátorokat a ketrecben. A társak esélyeit kell taglalni, az ilyesmi mindig jó alkalom a balhézásra. A kritikák anonim módon érkeznek, de éppen ezért ütnek, mint a pörölykalapács. Seherezádé egy esélytelen szilikonbaba, aki ráadásul annyira egyenes, mint a banán. Attilának, valaki szerint már vége, mint a botnak, mert barátja távozása után beszürkült és egyedül marad majd. ( hát persze, várd meg a cikk végét…)


Úgy általában mindenkibe igyekszik jól belerúgni és egy kis önbizalmat rombolni a kritikusa. Verát azonban pont egy olyan ember jellemzi, aki tökéletesen elégedett a teljesítményével és meglehetősen esélyesnek tartja a fődíjra is. Ugyan ki lehet ez a mesebeli személy? Hamar kiderül, hogy a levelet saját maga írta, így kicsit jobban érthető a hurrá optimizmus. Attila enyhe kétkedését fejezi ki, amit ribizli-gizi erősen zokon vesz, titkos véleménye szerint a folyamatos vegzálásnak csupán egy oka lehet, nevesen, hogy a fiú fél tőle, mint a tűztől. Fecó egyszerűen nem érti mi történt néhány nap óta. Vége a jó világnak, valahogy egy ideje már senki nem kajálja a műember erőltetett manírjait.  Az értékelése szerint enyhén képmutató, szenteskedésre hajlamos. Ezt mondjuk mi is tudtuk, de az érdekesség itt is a levél írója. Mert bizony a remek lélekbúvár nem más, mint Csaba, akitől ilyet hallani meglehetősen üdítő. Szakállkirály a padlón van és könnyes szemmel mereng a régi szép napokon, amikor még jobban értékelték az ő határtalan jóóóóságát.

Fecónak már csengettek, Csaba is átlátott rajta


Miután mindenki jól kiosztotta a keze ügyébe kerülő szomszédját, jön a nagy meglepetés. Vera ugye meglátogathatja a családját. Most ők is megtudják ki lesz a nézők jóvoltából a kísérője. A lány arcát kimerevítve, vámpírriasztónak lehetne használni, amikor megtudja, hogy a kellemes órákat Attila társaságában kell eltöltenie. Sok gondolkodásra nincs idő, irány öltözni, mert máris indulni kell. Mivel a kisöcsikét látogatják meg, Attila magához veszi az egyik barátjától kapott motor makettjét és azt viszi ajándékként.  A kirándulás idejére kicsit jobb a hangulat, ami még a képernyő előtt is komoly megkönnyebbülést okoz. Attila nagyon tart a fogadtatástól, de várakozásával ellentétben senki sem küldi el a jó édes mamájába. Vera unokaöccse nagyon aranyos, a kismotornak pedig kifejezetten örül. Enyhe szépséghiba, hogy az őszinte legény úgy nyilatkozik, hogy Attilát jobban várta, mint testvérét, de hát ennyi még belefér. Jó a hangulat, egészen a Villa kapujáig, ahonnan a két rivális tovább gyilkolja egymás idegeit.

Aranyos családlátogatás, pillanatnyi béke


Este Eszter vezetésével egy kis békítő shownak becézett őrjöngés veszi kezdetét. A koncepció szerint talán lenne némi esély, hogy Attilát kissé elfogadottabbá tegyék a többiek szemében. Az első alany Fecó. Innentől kezdve Eszternek, mint narrátornak a szerepe megszűnik. Attila sem nagyon jut szóhoz, a Lada rajongó mini-Ciceró csak mondja és mondja.
A következő páciens Vera, aki szintén azonnal magához ragadja a képzeletbeli mikrofont és röpke negyedórás litániában ecseteli, hogy az ő kivételes érzékenysége ellenére miért is vannak ők Attilával olyan rossz viszonyban. A szerencsétlen fickó igyekezne szóhoz jutni, de a próbálkozását ekkor sem koronázza túl nagy siker, mert az első mondatain Kinga elneveti magát, ami végleg lehúzza a rolót Veránál és a régi szép időkre emlékeztető ordítozásba torkollik a terápia.

Békülés helyett balhé ismét



Mivel szegény Attilát nem sikerült kibékíteni fő haragosaival, barátkereső partit rendez. A meghívottak között ott van Csaba is, akinek egyáltalán nincs ellenére a találka. Egyedül Vera és Seherezádé nem kap meghívót, amin Gergő özvegye rendkívül elszomorodik. Érti ő, hogy bizonyára Kinga miatt esett ki a pikszisből, de azért ez mégiscsak olyan megalázó. Amíg a többiek kokettálnak egymással, addig ő a nyugiszobában folyatja krokodilkönnyeit a megértést mímelő Verának.


Ami ezek után jön az legalább annyira szürrealisztikus, mintha két neves politikusunkról derülne ki, hogy egymás társaságában, titokban egy melegbárba járnak, kiengedni a fáradt gőzt. Attila és Csaba ugyanis barátkozni kezdenek egymással. Később még külön szobába is elvonulnak, hogy elmélyítsék a kapcsolatukat. Kellemesen, leheverednek az ágyra, hogy enyhítsék a feszültséget és kedélyes csacsogásba kezdenek. Csaba, mint egy eladó leányka irul-pirul, olykor szégyenlősen felnevet. Attila pedig isten bizony udvarol neki. Poénkodik, a szemét villogtatja és végül szinte ajánlatot tesz egy szenvedélyes taktikai barátkozásra. Úgy fonja ujjai köré a helyes pasi besorolású fiatal egyedet, mintha egy hollandiai, erre a célra rendszeresített találkahelyen lennének. Amikor végre kijönnek a szobából a féltékenyen várakozó Fecó nem kis éllel meg is jegyzi: Jóóó sokáig bent voltatok!


Attila és Csaba fergeteges randevúja

Attila és Csaba már majdnem ágyba bújnak



Péter a képernyő előtt elmorzsol egy könnycseppet. Tudta ő ezt előre. De azért legalább a gyászidőszak végét megvárhatták volna. Ah, így múlik el a világ dicsősége.


Gergőről csak annyit gyorsan, hogy az orrát annyira beverte Csaba a bokszgála alkalmából, hogy meg kell műteni. A sittes fiú, addig is igyekszik elfoglalni magát. A januárban szabaduló Ambrus Attilának szeretne tanácsokat adni, hogyan lehet minél olajozottabban visszailleszkedni a társadalomba. Egy jó tanács a szerkesztőknek. Ha ősszel indul a VV6, akkor már a kapuban be kellene szervezni a híres rablót.

VV Gergő v. whiskys rabló



A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm