Jézusom, mi folyik itt?! Én egy Jerzy lettem a VV5-ben? És még csak nem is feküdtünk le, mint Jerzy a Gigivel. (Attila)

.

.

_______________________________________________________________________________________

Friss hír, hogy Pétert és családját életveszélyesen fenyegetik. Szétverjük a fejedet egy ásóval, legalább abba beledöglesz, de ha ez sem elég, akkor anyád fejét verjük szét, és akkor biztosan kijössz végre a villából. Ezt az üzenetet küldték testvére Facebook oldalára, valamint Péter autóját is megrongálták. A szervezettség miatt nem valószínű, hogy 1-2 ember állna a háttérben. A fejlemények tükrében talán el kellene gondolkodnia a médiahatóságnak, hogy IQ teszthez kössék a műsor nézését.
_______________________________________________________________________________________


Ezúttal Csaba és Attila járőröznek, Utóbbi már előre nyíltan kijelentette, hogy részéről tehetnek egy szívességet a kreatívok, mert igen csak kevés esélyt lát rá, hogy az ufók betámadják a Villát, éppen ezért ő aludni fog. Társa egy idő után szintén úgy dönt, hogy a szép arcbőr a legfontosabb és ő is nyugovóra tér. Reggel Eszter, mint ügyeletes jelenti az elöljáróknak, hogy az éjszaka folyamán semmi különös nem történt. Azt elfelejti megemlíteni, hogy bepálinkázott az őrségen és, hogy a csapat nagy része átaludta az éjszakát. Csakhogy a nagy testvér mindent lát, így a parancsnok jogos felháborodásának egy ismételt kollektív büntetéssel adott hangot.
Felelés következik. Senki nem tud semmit, ráadásul Kinga olyan erotikus szófordulatokba keveredik, hogy az idős oktató végül le is ülteti, mert vélhetőleg rájött a kangörcs a szőkeség csacsogásától. A helyszínelést kellene ezután elsajátítani a tudásra nem annyira szomjas nebulóknak. Csaba vesztére az UV lámpa különleges képességeit az ő ágyán tesztelik, aminek egy össznépi röhögés lesz az eredménye, mert a lepedőn talált foltok alapján némi önszerelme tényére derült fény.
 

Ellazsált őrség, erotikus felelés és az a fránya UV lámpa


Kinga mindent megtesz, hogy Attilát maga mellé állítsa a párbajig. Még az sem derogál neki, hogy az első adandó alkalommal rebegő, könnyes szempillái alól vágyódó pillantásokat lövelljen feléje  és bevallja, mennyire hiányozna neki, ha esetleg kiesne.

Kinga tehetségesen bolondítja Attilát

Kicsivel később az ellenfelek toborzást tartanak. Eljött az igazság pillanata. Attilának el kell döntenie ki mellé áll. Szerelem vagy barátság? A gond az, hogy Kinga táborában ott van Csaba és Fecó, ami már alapból kizár bármilyen csatlakozást, meg hát ugye azért ő is érzi, hogy a lánynál maximum akkor lehetne esélye, ha ötöse lenne a lottón. Az ambivalencia szerencsétlen áldozata végül úgy dönt, hogy csatlakozik Verához és ő is semleges lesz, mert egyszerűen nem tud kettészakadni. Igen ám, de a lelkiismeret nagy úr. És most mardosni is kezd kegyetlenül. Attilánk kezdi úgy érzi, hogy mégis csak etikátlan dolog az, hogy az általa romlásba taszított Pétert magára hagyja a bajban. Így aztán rövid tusakodás után visszatér a toborzó irodába és felvételét kéri Hókuszpók csapatába. Kinga megtapasztalva az árulást, látványosan, ámde rendkívül lesújtva a szörnyű csalódástól, elvonul és áldoz egy kicsit a sírás oltárán. Az ősi női fegyver ezúttal is beválik. Attilát ismételten furdalni kezdi a lelkiismeret, csak most az ellenkező oldalon. Lassan olyan lesz, mint egy jobb fajta ementáli sajt. Hogy a teljes tudathasadást elkerülje végül ismételten úgy dönt, hogy semleges lesz és kilép Peti stábjából. Szíve hölgye azonban nem tudja megtagadni magát és azonnal tesz is róla, hogy immár sokadszorra megbánja döntését.

Attila nem tud dönteni, aztán dönt, de végül mégis csak magára hagyja Pétert


A királylány búcsúbuliján felölti koronáját és kiosztja alattvalói között a szerepeket. Az, hogy Fecót udvari bolondnak választja különösebb meglepetést senkinek nem okoz. Csaba lesz a királyfi, ami már valamelyest vitathatóbb. Attilának viszont a szolga szerepet szánja, ami véglegesen ráébreszti az szerencsétlenkedő fiút, hogy hol a helye Kinga szívében. Kinga úgy osztotta le a szerepeket, ahogy négy hónapja itt élünk! Péter természetesen nem rejti véka alá véleményét, így végül megegyeznek abban, hogy lehetne bármilyen kapcsolatuk maximum a szolga szerepet osztaná rá a lány.

Fecó udvari bolond, Attila szolga lesz, nem mindenki örül


A nézői szavazáson arról kellet dönteni, hogy ki a legjobb rendőr a Villában. Az érdekes és talán parányit részrehajló végeredmény szerint az érzéseiben csúnyán megbántott Attila a legtökéletesebb tanuló, kívánni sem lehetne jobbat nála. Az immár teljesen egyértelmű, hogy a nézői szavazásnak az égadta világon semmi értelme nincsen, mert mostanra az informatikus hajlamú rajongók csataterévé vált. Nyílt titok, hogy az ellentáborok egy speciális program segítségével automatikus szavazatokat generálnak.  Ezúttal úgy látszik Csaba szimpatizánsai lustábbak voltak.


Csabáról az a hír járja, hogy hasonló bajban van, mint az előző szériában Laci. Ő akkor elbukott egy fontos vizsgát, mert nem tudott megjelenni a játék miatt. Most a szépfiúnál is az a helyzet állt elő, hogy talán hosszú idők munkájának gyümölcsét teszi kockára, ha végig bent marad a Villában. A NOL információi szerint ugyanis Csaba 2007-ben sikeresen felvételezett a Rendőrtiszti Főiskolára. Majd halasztott, most viszont február 3-ig le kellene tennie az összes vizsgáját, különben a hatályos tanulmányi és vizsgaszabályzat szerint törlik a főiskola hallgatóinak sorából.
Ha ez így ebben a formában igaz, akkor vagy a rengeteg pénzért szavazó rajongók, vagy maga Csaba fog hatalmasat koppan a jövő hónap elején. Talán ő maga sem számított rá, hogy ilyen messzire juthat a játékban és ezért most meg kell hoznia élete egyik legnehezebb döntését.

Kinga mióta kifelé áll a rúdja, napi szinten tesz róla, hogy a nézők megcsodálhassák testének rejtett zugait. A királylány anatómiai bemutatójának amint látjuk meglehetősen nehéz ellenállni.

Kinga aktuális napi meztelenkedése

Kinga minden irányból megmutatja fedetlen testét

Meztelenség és kivillanó zegzugok

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:


Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm