Kicsit meglepődtek az alapos szerkesztők, amikor Attila nagymamája nemrégen megemlítette, hogy unokája egykor öngyilkosságot kísérelt meg. Ráadásul az összeférhetetlen már a játékban is célzott rá, hogy adott esetben simán végezne magával. Természetesen a casting során mindenkit szigorúan kivizsgálta,k nem csak testileg, de lelkileg is egyaránt. Az persze már nem okoz meglepetést, hogy a szakembereknek nem sikerült észrevenniük a mostani problémára utaló jeleket. Mindenesetre biztos, ami biztos alapon most már folyamatosan figyelik a prominens személyiséget. Ez, ha emlékszünk, a korábbi szériában Lacinál is hasonlóképpen volt, ennek ellenére a kemény fickó egyik pillanatról a másikra feladta a játékot, mert állítólag pszichikai alapon sokkot kapott. A jelenlegi állás szerint Attila teljesen rendben van és nem mutat önpusztításra utaló jeleket. A szakemberek szerint egyelőre annak a veszélye sem áll fenn, hogy másokra támadna.


Attila sokkal nyitottabb lett, ez a játék kifejezetten jó hatással volt a pszichéjére. Minden lakó előzetes pszichológiai vizsgálaton esett át, semmiféle öngyilkosságra utaló jegy nem volt az eredményeiben, a játék során sem mutatott semmiféle ilyen késztetést. Lelkileg az egyik legstabilabb játékos. Minden lakóra nagy figyelmet fordítunk folyamatosan, függetlenül attól, hogy milyen előélete volt. 

 
A többi játékost természetesen szintén óvó figyelemmel kísérik, hátha náluk is megjelennek óvatosságra intő tünetek. Bár Vera és Kinga viselkedése folyamatosan igényelné a kényszerzubbonyt, az ő esetükben nem különösebben nyugtalanok az illetékesek.

Találtunk egy felvételt, ami nem került adásba, de nagyon jól mutatja a bent feszülő indulatokat. Az online adásban történt, hogy Vera hátulról leköpi Attilát. A lány szerencséje kétségkívül az volt, hogy a beterített fiú azt hitte, hogy a kezében lévő itallal öntötte le. Anno VV Éva köpte le Jerzyt, szintén illuminált állapotban. Az ezt követő indulatokból okulva a szerkesztők ezt a jelenetet már nem vágták be az összefoglalóba.

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát


Tegnap fél tizenegyig kellett várni az összefoglalóra, addigra sikerült csak Bruce Willis-nek megmenteni a világot. Ilyenkor már tényleg csak az elvakult rajongók nézik a műsort. Talán nem is baj, hogy az érzékeny lelkűek nyugovóra tértek, mert a Villában ismét csak beindult az élet.  Attila és Péter nem bírnak a vérükkel és az éjszakai őrségen lévő Fecó-Eszter páros idegeire mennek. Az éber járőrök először meghiúsítanak egy betörési, majd egy biciklilopási kísérletet. A két huligán ezután rájuk támad és sikerül a fegyvereiket is megszerezniük. Mikor  a rend őrei végül mégiscsak felülkerekednek, Attilát jó erősen odacelluxozzák egy székhez, Petire pedig bilincs kerül.

Attilához remekül illik a betörőszerep, ezúttal azonban megbukik

Íme a Fakabát, a Villa rendőrmagazinja

A nyugalom csak addig tart, amíg a garázdák ki nem szabadulnak, ezután Péter ismételten ellopja Vera vállapjait, ami persze nem marad következmények nélkül.
Kovi kedvence indulna őrségbe, de már megint hiányos az egyenruhája. Sorra kikérdezi a lehetséges bűnösöket, de nem sikerül értékelhető nyomra bukkannia. Mivel már nagyon elege van egy órát ad az ágyban alvó Péternek, hogy kerítse elő a holmiját. Sajnos szegény Peti keresés helyett aludni merészelt, ezért a határidő elteltével egy jó nagy bögre vizet önt a nyakába, hátha attól megered az emlékezete. A jeges ébresztő ugyan nem oldja meg a tolvaj nyelvét, de ahhoz elég, hogy szörnyű bosszúterveket kezdjen el forgatni a fejében.

Péter ismételten ellopja Vera vállapját, Attila röhög


Nem rendőr a rendőr, ha nem tud elég gyorsan a menekülő bűnözők nyomába eredni, ezért egy vezetéstechnikai oktatás keretében mindenki kiélheti dúvad hajlamait. Irány a Hungaroring. Attila az egyetlen, aki nem rendelkezik jogosítvánnyal, így kénytelen Csaba mellett asszisztálni a szépfiú egyéni vezetési stílusához, aki a bójákkal szépen megrajzolt táblát különös gondossággal tarolja le. Attila most érzi először, hogy közelebb kerültek egymáshoz, mert a tuja végre kicsit hajlandó szabályt szegni és ez egyszer engedi, hogy elragadja a hév. Fecó is igyekszik jó teljesítményt nyújtani a vizes pályán és képességei teljes skáláját felhasználva túljutni az akadályokon. Sajnos eredményesség tekintetében ő is messze elmarad az értékelhető szinttől. Mint később elmondta, a probléma fő oka talán a rengeteg bizgentyű, meg a sok modern ketyere volt, mert ő a Ladákhoz szokott és nem is érzi megfelelően a gépet, ha az nem nyikorog  itt-ott egy kicsit. És persze 50 kiló színesfém is hiányzott a csomagtartóból. Vera, bár állítása szerint remekül vezet, szintén nem tudott épségben végigérni a pályán. Ez azért is rendkívül bosszantó, mert Peti viszont sebészi pontossággal hajtja végre a gyakorlatot és meg is kapja a legjobb sofőrnek járó vállapot a lelkes oktatótól.

A vezetésen mindenki kiélhette hajlamait, akinek nincs jogsija az csak magyaráz


Jó buli volt a vezetés, de most már irány a Villa. Mindenki fáradt, éhes és pihenni vágyik. Sajnos, amíg távol voltak, betörők jártak a házban és nyomokat kell rögzíteni. Két csoportra oszlanak: Peti és Attila vezényletével kellene megtalálniuk a tetteseket. Vera nem jár jól, mert azonnal partvonalra állítja a parancsnoka és megnyúlt képpel kénytelen őrködni, amíg a többiek ujj- és lábnyomokat keresnek. Attila szerint a behatolók nem hagytak megfelelő rögzítenivalót, ezért, hogy örömet szerezzen elöljáróiknak, egy méretes bakancslenyomatot kreál a saját lábbelije segítségével. Eszter viszont megtalálja Vera féltve őrzött levelét, amit még mentorától kapott. A buzgó ügyvédlány azonnal össze is keni, hátha talál rajta néhány ujjlenyomatot, ezzel gyakorlatilag tönkre is téve azt. Az értékelés ezek után tökéletes botrányba fordul. Vera, amikor meglátja, hogy mit tettek egyetlen kincsével, kirohan és a szaunában keserves sírásra fakad. Úgy látszik, már az ő idegei sem a régiek, egyre nehezebben viseli a folyamatos szívatást. Később a parancsnok visszahívja és megbeszélik, hogy tulajdonképpen a reggeli vízöntés folyamánya volt a levél dicstelen sorsra. Péterék bevallják, hogy ők az állandó vállaptolvajok. Így most már mindenki tiszta lelkiismerettel tekinthet a jövőbe.

Betörtek a Villába, Eszter tönreteszi Vera levelét, aki zokogni kezd


Estefelé a párbajozókat kicsit megszorongatták az ellenfél emberei. Péter legnagyobb bűne az, hogy nyíltan felvállalja, hogy őt bizony örömmel tölti el, ha egy játékos kiesik. Verát ez természetesen mély undorral tölti el. Kinga kikérdezése eléggé parodisztikusra sikerül, mivel a konkurensek nem szeretnének durva kampányt, ezért csak amolyan könnyű alibikérdésekkel operálnának. Igen ám, de Fecó, az intelligencia bajnoka szóvá teszi ezt. Kinga elképedve hallja, hogy szövetségese nem elégedett az őt támadók hatékonyságával. Péterék tátott szájjal nézik, ahogy a páros egymásnak esik. Hátradőlnek és páholyból nézik, ahogy Fecó elvégzi helyettük a párbajhős inzultálását.

Fecó sérelmezi, hogy Kingát nem támadják, a két szövetséges egymásnak esik



Ma este párbaj és kiderül, hogy kit utálnak jobban a nézők. A két ellenfélen kívül Attila sorsára is döntő befolyással lehet a végeredmény, éppen ezért nem kizárt, hogy az ő rajongói is beszállnak a szavazásba.

Kinga, mióta kifelé áll a rúdja, napi szinten tesz róla, hogy a nézők megcsodálhassák testének rejtett zugait. A királylány anatómiai bemutatójának, amint látjuk, meglehetősen nehéz ellenállni.

Kinga aktuális napi meztelenkedése

Kinga minden irányból megmutatja fedetlen testét

Meztelenség és kivillanó zegzugok

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:


Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm