Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Készítik az ügyvédek a telefonjaikat




Nehéz éjszakánk volt. A kispárna látta kárát a nyugtalan álomnak, amit a tegnapi események okoztak. Végre tegnap két fontos dolog is történt. Elsőként megtudtuk, ugyan miért pityeredett el Csabi. Másodjára szembesülnünk kellett vele, hogy a bentiek gyalázatos módon ismételten szegény Eszter ellen fordultak és immár harmadszorra akarják őt visszaküldeni az ügyvédi kamara ölelő keblére.

.

.

Lásd tegnapi cikkünket: Eszter az ügyvédi szakma szégyene

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben


 


 A kollégák szerint Eszter nem praktizálhatna tovább


Leveleket írnak egymásnak a lakók. Mindig ki kell találni valami erőltetett ökörséget, ahelyett, hogy egyszerűen baseball ütőkkel összeengednék őket az udvar műfüvén. Negyedóra alatt levernék egymáson a feszültséget, mi meg teljesen jól szórakoznánk. Ehelyett most hallgathatjuk amint Seherezádé a feladat ürügyén siránkozik Fecónak, hogy ne Eszterre tegye a jelet, hanem inkább rá, mert még egy barát elvesztését már nem tudná elviselni. Emberünk olyan kéjes képet vág, mintha a szőke lány már a sliccében nyúlkálna és igyekszik elraktározni a pillanatot a későbbi nehéz időkre. Elvégre mikor lesz még egy ilyen alkalom, hogy egy go-go táncoslány térdel sírva előtte?

Fecó ezt soha nem felejted el! Seri sírva könyörög


Vera titkon már olthatatlan szerelemre gyúlt Attila iránt. Egyrészről fantasztikusan bejön neki Közép-Európa legszebb férfi felsőteste, másrészről meg ő is érzi, mekkora potenciál lenne egy közös ágyjelenetben. Egyelőre azonban beérné valamilyen fajta egyszerűbb szövetséggel is. Attilánk azonban nem akarja a jót. Akkor legalább ne hívják ki egymást párbajra-üti tovább a vasat a kitartásáról és más egyébről is híres Vera. A kelendő pasi elmereng, majd gondolkodási időt kér, hogy átgondolja, jó-e az neki, ha a nézők egy platformra teszik a Villa elmebetegével.


Ezután jön a nap legmegindítóbb jelenete. Tudtuk már, hogy mi következik, mert az előző napi előzetesben felcsigázták érdeklődésünket. Átkozták is az irodákban a műsort a főnökök, látva, hogy a hölgyek elrévedő tekintettel azon agyalnak kétségbeesetten vajon milyen trauma érhette kiskorában szegény Csabát. Na, végre jön az életvezetési tanácsadó és megtudjuk az igazságot. Előtte Fecó meséli el kegyetlen gyerekkorát.
Emlékeink szerint az előző szériában is vírusként terjedt, a borzasztóbbnál borzasztóbb rémtörténetek ecsetelése, és nehéz sorsú fiatalság részleteinek a képünkbe tolása. Na, de ez csak egy zárójeles megjegyzés volt. Fecó tehát elmeséli mi mindennel kellett megküzdenie régen és most. Ez legyen a legkisebb bajunk. Tényleg igaz, amit tegnap egy kommentelő megjegyzett. Fecó minden hibája ellenére pozitív példát ad sok embernek és az sem kizárt, hogy a maga módján akár enyhítheti is a társadalmi feszültségeket.


Csaba ragadja magához a szót és kiderül neki sem volt fenékig tejfel az élete. A szülei válása miatt a sokk máig benne él, ami a történtek felidézésekor ki is buggyan belőle egy-két kövér könnycsepp formájában. Attila egy nappal előtte már elmondta, hogy őt meg hosszú évekig a kutya sem ölelte meg, így most nem érzi szükségét ezt elismételni ezért a lelkének kifordítása helyett jóízűen durmol a nyugiszobában.

Hölgyek elő a zsepit! Fény derül Csabi szomorú titkára


Kénytelenek vagyunk röviden szót ejteni a bugyuta játékról is, amivel az RTL akarja promózni a rövidesen kezdődő műsorát. A lényege az, hogy a társadalom azon szegmense se maradjon vetélkedőn való szereplési lehetőség nélkül, akiknek az IQ-ja vállaltan nem haladja meg a retardált kategóriát. Ezért a feladatsor úgy van összeállítva, hogy azokhoz maximálisan elegendő legyen egy kakaós csiga bonyolultságú agytekervény. Mindegy, végül is akár kukoricamorzsolásban is versenyezhetnének, ha egyszer a nyeremény ennyire kecsegtető. Egy teljes napi síeléssel egybekötött welness. Szálloda meg miegyebek. Ismét pici gyanakvással fogadjuk, hogy dramaturgiailag a legjobb összeállítás nyer. Vera, Kinga és Attila a három szerencsés, aki egy kicsit kiruccanhatnak. Csaba, aki általában minden feladatott könnyedén teljesít, ezúttal hét darab tésztát nem képes felfűzni, holott eddig csípőből hozta a megoldást. Na, de mindegy ne feszegessük már mindig ezt a témát.

A komoly agyi terheléssel járó feladatok nem mindenkinek sikerülnek

A győztesek máris indulnak és ha nem is a Magas-Tátrába, de ide valahova a hegyekbe. Ott is remekül lehet pofára esni a csúszós havon, ami a nézők legnagyobb örömére elég gyakran meg is történik. A hoppon maradtak gyötrelmeit enyhítendő a szerkesztők nekik is biztosítanak csúszási lehetőséget az udvaron egy kifeszített linóleum formájában. Szegény Csabának és társainak ezen kell jópofát vágva, vidáman a nyaktörést kockáztatva remekül szórakozniuk.

A szerencsések síelnek és közben nagyokat esnek, Kinga leterít egy kerítést


Lilu az összefoglaló alatt már tűkön ül és alig várja, hogy magához ragadja a mikrofont és a szót. A játék jelen szakaszában igazán nincs nehéz dolga. Mindenki bőszen utál mindenkit és csak úgy fröcsögnek, ha módjuk van válaszolni egy kérdésre. Ezt természetesen jól ki is használja a szemfüles műsorvezető és meglehetősen provokatívan igyekszik fokozni az izgalmakat. Ennek hatására a szokás szerint négerré maszkírozott Seherezádé és a valószínűleg születése óta ideges Kinga, az élő adásban egymásnak esik. Lilu kivételesen hosszú pórázra engedi őket és percekig hagyja, hogy a két szőke atomfizikus szapulja egymást. Ezen vérszemet kapva Fecó és Attila sem tesz lakatot a szájára és ha már másnak lehet, nekünk még inkább alapon jól odamondogatnak egymásnak. A korongok sorban kerülnek fel a táblára, Eszter tényleg Attilára szavazott. Ezzel mondjuk csak azt érte el, hogy kicsit megszorította a fiút, ugyanis őrá még így is eggyel több jel került. Csaba az utolsó jelrakó, aki láttán az ügyvédlány arcára szabályosan kiül a rettegés. Reménykedik hátha nem, de mégis megkapja a harmadik jelet, ezzel ismételten párbajozni kényszerül.

Eszter hiába kapálódzik, újra mehet párbajozni

Sajnos Fecó védett így a kétszínűek csatájára nincs lehetőség. Bárki mást választ az esélyei a jelenlegi helyzetében egyáltalán nem rózsásak. Kollégái, akiknek már nagyon elegük van a szerepléséből készítik a céges telefonokat, hogy a szerencsés ellenfelének kódját nyomogatva kihívják Esztert egy jó kis beszélgetésre. Szokás szerint szerdán tudjuk meg, ki is lesz majd az illető.

Egy dologban reménykedhetnek még a rajongók, hogy Eszter megismétli a múltkori párbaj előtt parádés buliját, amit egyértelműen a szavazók megnyerése miatt eszközölt.

Eszter bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Olivér elszólja magát az éjszakai adásban

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

14 Tovább

Eszter az ügyvédi szakma szégyene


Én már attól boldog lennék, ha valaki szponzorálná a plasztikai műtétemet…
(VV Eszter)


Most már kollégái is berágtak Dr. Dadi Eszterre. Ez ugyanis VV Eszti becsületes polgári neve. Néhány ismertebb, úgynevezett sztárügyvéd már az arcát is felvállalva protestált az ellen, hogy mostanra az ügyvéd szó hallatán sokaknak egy jacuzziból kikandikáló meztelen lány ugrik be elsőnek. Többük szerint a magát gátlástalanul mutogató, saját szexuális vágyait nyíltan felvállaló, taktikai barátságokat szövő hölgy mostanra szégyenfolt lett a kamara hírnevén. A pár napja kiszivárgott és a gusztustalansági verseny első helyezését kiérdemlő videója pedig egyértelműen sokkolta a reputációjára oly kényes ügyvédtársadalmat.

 Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eszter nem szokott csúnyán beszélni, csak néha…



A kamarai vizsgálat, amit már a beköltözésekor kezdeményeztek, jelenleg is tart. Befejezéséhez szükség van az érintett meghallgatására is. Az adatok és a terhelő felvételek folyamatosan gyűlnek, így a védekezéskor tényleg meg kell majd mutatnia oroszlánkörmeit Eszternek, ha még valaha pulpitus közelébe szeretne menni a játék után. Egy darabig az a városi legenda terjedt, hogy Eszter nagy fölényű párbajgyőzelme a kollégák SMS-einek köszönhető, akik így szerették volna kicsit reklámozni hivatásukat. A pletyka már akkor is kacsának tűnt, a fentiek tükrében pedig inkább valószínű, hogy ha lenne ilyenfajta negatív szavazás, akkor a fiskális társadalom egy emberként mozdulna meg és dobna egy emeltdíjas üzenetet kikapós kolléganőjük játékból és egyben kamarából történő kizárása érdekében.

Eszter bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából


Dr. Ruttner György:
Eszternek nyilvánosan színt kellene vallania, melyik értékrendet tartja követendőnek saját maga számára. Ha fontos a hivatása, akkor ki kellene szállnia a valóságshowból. Egyáltalán nem szerencsés dolog egy ügyvédnek ilyen jellegű műsorokban szerepelni.

Dr. Hyross Virág:
Hat hónap bőven elegendő ahhoz, hogy az ember elveszíthesse mindazt, amiért korábban dolgozott. A férfiak kilengéseivel kapcsolatba inkább elnéző a társadalom, ettől függetlenül talán Eszter karrierjét sem törik ketté automatikusan a történtek.


 A kollégák szerint Eszter nem praktizálhatna tovább

Dr. Zamecsnik Péter:
Eszternek el kellett volna döntenie, hogy bohóckodik, vagy egy komoly szakmában dolgozik, és azt képviseli.  A „fiatal hölgy” viselkedése összeegyeztethetetlen az Ügyvédi Kamara hagyományaival és becsületével és a magatartása okot adhat a kizárásra.

A bősz kollégák húzzák tehát a strigulákat és szorgalmasan gyűjtik az anyagot ama bizonyos meghallgatásra, ahol majd eldől többek között például az is, hogy egy nyilvános orrváladék-fogyasztás után mennyire lehet szalonképes egy komoly szakma képviselője.


Eszter úgy döntött, hogy ő bizony nem lesz a továbbiakban jó kislány. Tud ő lázadó lenni is, ha kell. A néző pedig örömmel kiált fel: Végre! Erre vártunk már a műsor kezdete óta. Mi is lehetne nagyobb élvezet, mint megismerni Eszter egy újabb őszinte arcát? Ez most végleg a képernyőhöz tapasztja majd a rajongókat. A szót tett is követi és az új korszak jegyében Attilára szörnyű veszély leselkedik. Jelet fog kapni, méghozzá jókorát. Ez már eldöntött tény. Seri csak hallgat és csodálattal nézi az ő bátor barátnőjét, aki egymaga képes szembemenni akár a legnagyobb kihívással is.

 Lesz*rom Attilát ráteszem a jelet!


A Villa egyre inkább egyedül maradó rosszfiúja úgy dönt, hogy részt vesz az agyturkáló következő óráján. Kis noszogatás után enyhe szomorúsággal a hangjában el is mondja, hogy volt már az életében olyan négy év, hogy a kutya sem ölelte meg. A nézők egyik felének a szíve rögtön el is facsarodik, a többiek pedig felhördülve veszik tudomásul, hogy ez a piszok már készül a párbajra és sajnáltatja magát. Fecónak Vera és Csaba a két legfontosabb ember odabent. Kinga nem érti, hogy ő miért nem került említésre. Teszi ezt annak ellenére, hogy a titoklevelének hatására majdnem felkoncolták a szakállkirályt.

Szőrnyű esemény: Fecó nem viszonozza Kinga érzelmeit


Azt is jó lenne tudni, ki a leginkább kétszínű a sok színváltó között. Egy kis parodizálás sokat segíthet. A párosok többsége miért-miért nem Fecót figurázza ki, jelezve ezzel, hogy nem mindig kajálják be automatikusan a színészzseni előadását. Az érintettnek sokadjára sem esik le a tantusz és felháborodva kell önmaga védelmére. Ezzel párhuzamosan Balázs a nézőket is megkérdezi, szerintük ki a legkétszínűbb a játékosok között. Az enyhe presszionálás ellenére a szavazók azonban nem azonosulnak a benti eredménnyel és ők toronymagasan Esztert választják. Egyértelműen úgy tűnik, hogy a jobb napokat megélt lánynak meredeken zuhan a támogatottsága.

Már Csabának is elege van Fecóból

Fecó egyértelműen kétszínű státuszba került, de még mindig nem nyugszik


Attila szegény egyre depressziósabb, lassan már szájkosarat kell rá adni, mert aki a közelébe megy, abba egy jó nagyot harap. Egyelőre ugyan csak szóban, de nem kizárt, hogy napokon belül egy teliholdas éjszakán körbemegy a házban és a megfelelő konyhai eszközzel levezeti a feszültségét az általa alkalmasnak ítélt alanyokon. Ezt elkerülendő Vera azt javasolja, hogy vicceljék meg, hátha kicsit jobb kedvre derül. Kingára hárul a feladat, hogy elcsalja addig, amíg a többiek a rendelkezésre álló kevés helyen felszívódnak. Fecó kapja a legjobb helyet. Irány a mosókonyha, be a büdös szennyes alá. Itt később még a szomorú magányában pisilő hunyót is megcsodálhatja. A többiek is elbújnak, ki az ágyneműtartóba, ki a szekrény tetejére. Kinga a konyhaszekrényben keres menedéket, annak ellenére, hogy lassan kétszer akkora, mint amikor bejött, még mindig elég kis helyre képes beszorítani magát. Csak ne feszítővassal keljen majd kifeszegetni. Attila arcát filmezni lehetne, (ja, teszik is) amikor a megdöbbenéstől tátva maradt szájjal keresi a többieket, majd felderülő arccal reménykedve megkérdezi: Én kikívántam a Villából mindenkit. Akkor én most nyertem? Sajnos ez így túl szép lenne. Végül gyanakodva kezdi nézegetni az ágyneműtartót, ahol Vera és Seherezádé lapul. Akkor most a 93 kilómmal ideugrom – morfondírozik Attila és hopp máris recseg az ágy, üvöltenek a megrémült lányok. Villámgyorsan elő is bújnak, mielőtt ez az őrült agyonnyomja őket. A maradék ember is lassan előkerül. Fecó átteszi a székhelyét a nyugiszobába, ez okozza a vesztét. Gyorsan eldicsekszik vele, hogy látta Attila pipilőjét és fetreng a röhögéstől. Kinga már levegőt sem kap az apró szekrényben, de még mindig nem találták meg. Végül egy utolsó esélyt adva a kereső oda is benéz, bár nem is feltételezi, hogy barátnőjének akár csak a fele is beférne oda.


Jó volt ez a jelenet, végre, mint a régi szép időkben, őszintén lehetett nevetni a történéseken rajongói pártállástól függetlenül.

Attla egyedül marad / végre egy jó jelenet

Ma este kiválasztás lesz, kiderül, hogy Eszter csak a fogát csattogtatta vagy tényleg harapni készül. Mindenképpen izgalmas este elé nézünk.

VV Vera pornófilmje


A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

Olivér elszólja magát az éjszakai adásban

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV Vera pornófilmje

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés


16 Tovább

Vera családja igényt tart a szexfilm bevételére



Amíg Vera nem jön ki, igyekszünk tudomást sem venni erről a rémálomról
(Zsuzsa, Vera testvére)



Ha már így alakult a dolog az mégsem járja, hogy egy tök idegen fölözze le más fáradságos munkájának a gyümölcsét. Vera térden állva készített remekművének hasznából eddig csak a spekulánsok részesültek. A család szerint viszont igenis ildomos lenne megfelelően honorálni a főszereplőt is. A rokonok megdöbbenéssel vették tudomásul, hogy a film rövid idő alatt 4,5 millió forint hasznot termelt és így máris újabb sorozat kiadására kerül sor. Egy gyors szorzás eredményeképpen nem nehéz kiszámolni, hogy a várható bevétel akár a 10 milliós nagyságrendet is elérheti. Ezért már érdemes lehet harcba szállni. Még akkor is, ha eleinte elképzelhetetlennek tartották, hogy az érzékeny lelkű kategória favoritja ilyesmibe keveredhetett volna.


Visszataszító, ahogy az emberek a testvéremről beszélnek, és belegondolni is szörnyű, hányan bámulták azt a videót. Azt sem értem, hogy aki a castingot rendezte, miként adhatta el, és Vera tudta nélkül hogyan dobhatták piacra - mondta Zsuzsa, aki számára érthetetlen hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe testvére. A válasz egyszerű, úgy, hogy általában ilyenkor előzetesen lemondanak az alanyok minden jogukról, a lehetséges karrier reményében.


Azt hallottam, hogy háromezer példányt adtak el a DVD-ből, ez pedig kivételesen sok. A peranyagba belevesszük azt is, hogy ezek az emberek mennyi pénzt kaszáltak a testvérem által. Szerintem ebből Verának is részesednie kell.

Ezek szerint a pénznek tényleg nincsen szaga. Az eddig eladott 3000 db. DVD egyenként 1494 forintért került a kíváncsi tulajdonosokhoz. A bitang producer viszont mossa kezeit, miközben a búsás hasznot számolja.

Pontos elszámolást még nem kaptunk, de a kereskedők máris jelezték, olyan jól fogy a film, hogy nyomjunk még egy kört belőle - nyilatkozta örömmel. A várható per elébe viszont örömmel áll, mert véleménye szerint a jogokat megvásárolta, így a mohó család számára nem kíván részesedést adni, sem a jelenlegi, sem a továbbiakban várható haszonból. Azt azonban már régebben is elmondta, hogy ha Vera kijön, akkor szívesen készítene vele egy hasonló művet, amiért már természetesen a köszönömön kívül egyéb honoráriumot is kapna.

VV Vera pornófilmje


A tegnapi téma kapcsán, számtalan levelet kaptunk. Fecó „felesége” ugye kiszivárogtatott olyan információt, amit csak a közeli hozzátartozóknak lett volna joguk tudni. Többen kérdeztétek Angéla Facebook elérhetőségét. Mint írtuk az akkori portfólióját megszüntette, illetve őszerinte valaki megtette helyette. De a kíváncsiaknak megkerestük a jelenlegit. Itt látható is, hogy éppen az állítólagos hackertámadásról beszél. A másik linken egy érdekes beszélgetés olvasható tőle Fecó hivatalos oldalán.


Fecó "feleségének" új, titkos adatlapja

Angéla új hozzáférésével már ismét "elemzi" a játékosokat

Ezt a Facebook profilját törölte Angéla

Egy minikocsmát kapnak a játékosok, hogy megfelelő körülmények között olthassák szomjukat és bulizhassanak kicsit. Vera lesz a pultoslány. Csaba úgy tűnik rámegy a szerelmi szálra. Az egyetlen szóba jöhető lánynál, Seherezádénál próbálkozik. Udvarlási technikája nem igazán haladja meg Péterét, de legalább nem variál sokat. Egy pillanatra még egy csók lehetősége is felmerül, de szűzike úgy kapja el a fejét, mintha Drakula tekintett volna be az ablakon.

Csaba és Seherezádé között alakul valami, a csók azért még nem jön össze


Attila számára is tartogatott egy kis mámort a nap. Sikeresen kifülelte, hogy Vera számára testileg rendkívül vonzó. Ez tényleg meglepő. Lehet, hogy a sorozatos incidensek hátterébe pusztán egy elfojtott szexuális őrület áll? Gyorsan tisztázza is a kérdést. A hölgy egyelőre még bizonytalan, mert ilyen szempontból még nem volt ideje átgondolni a kapcsolatukat. Azt már csak mi jegyezzük meg, hogy mekkora poén lehetne az a kevésbé valószínű lehetőség, ha ezek ketten egy estére egymásba gabalyodnának.

Attila kihallgatja, hogy tetszik Verának


Attila egy nappal korábban még azért kampányolt, hogy Eszter és Seherezádé rátegye a jelét és kimehessen párbajozni. Az ügyvédnő eleinte ódzkodott az ilyen típusú megoldástól, de aztán átgondolva a javaslatot lázas szervezésbe kezdet. Felismerte ugyanis, hogy ellenkező esetben komoly eséllyel ő mehet megint SMS-eket kunyerálni. Nem tartja ugyan gyengének magát, de minek a fölösleges izgalom? Igaz egyelőre elképzelni sem tudja, miféle videó kering róla pár napja és, hogy mennyire elfordultak tőle a támogatói, mióta levetette a jó kislány szerepét.

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben



Így aztán mégis csak jó ötlet lehet, ha Attilát küldik párbajra. Ezért még az ősellenséggel, Verával is egyeztet, nehogy szavazategyenlőség alakuljon ki és kárba vesszen a nagy szervezés. Csakhogy közben Attila meggondolta magát, már nem annyira szeretne egy bizonytalan küldetésbe indulni. Eszter konkrét kérdésére vissza is vonja az ajánlatát. Na most mi legyen? Túl jól ki lett ez találva ahhoz, hogy veszni hagyja a tervet Eszter. Még a végén tényleg őt találják meg megint. A kissé koncepciózus véleménye szerint, ez már olyan gyávaság, ami nem is tolerálható. A gyávákat pedig ő nem szereti. Így most fennáll a lehetőség, hogy az elszánt lány, akarata ellenére lökdösi ki a bátortalan jelentkezőt a kapun, csak ezért cserébe nehogy ő legyen az aki elkíséri.

Eszter talán túlbecsüli magát: Lesz*rom Attilát ráteszem a jelet!



Péter szerint barátjának szüksége lenne egy párbajra, hogy fel tudja mérni mekkora a támogatottsága.


Attila tökéletesen jól látta: ki kell mennie párbajozni, hogy érzékelje a kinti hangulatot, mert bent nem tudja megítélni, szeretik-e vagy sem. Ez egy nagyon őrjítő állapot.Nagyon aggódom a pacákért, mert tényleg fantasztikusan jó srác, gyakorlatilag bárkit kivihet, ha rá kerül a zöld kendő, de abban bízom, hogy nem Csabit akarja ellenfélnek. Azzal még ráérünk.


A törzskommentelők jelzései alapján a blog eddigi viszonylag barátságos hangneme a Facebook kommentelési lehetősség bevezetése óta negatívan változott. Kérem, hogy jelezzétek véleményeteket, mit tegyünk. Levegyük az új platformot és maradjon minden a régiben, vagy várjunk még hátha pozitív irányba változnak a dolgok?

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

Olivér elszólja magát az éjszakai adásban

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV Vera pornófilmje

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés


23 Tovább

Botrány! Fecó felesége fecseg



Tegnap óvatlanul közzé tettük Angéla Facebook bejegyzését, amiben idő előtt Fecó védettségével dicsekszik. Nagyjából a fél elektronikus sajtó rá is kapott egy óra alatt és olyan botrány kerekedett belőle, hogy azóta az őrjöngő illetékesek többször is lekapták a pletykás hölgyet a tíz körméről.


Mrs. Andersen, most azzal védekezik, hogy feltörték a Facebook profilját és más rakta ki helyette az infókat. Ja. Amiket egyedül ő tudhatott. Csak hát a mi informátorunk már hetek óta be volt épülve abba a titkos, Kafa nevű Facebook csoportba, amelynek tagja között ott volt néhány játékos közeli rokona. Ők egymás között adják, veszik a bizalmas információkat. Többnyire olyanokat, amikhez földi halandó nem juthat hozzá. Így aztán jó néhány lementett képernyőfotó tanúskodik a folyamatos kapcsolattartásról. Sőt még az is megörökítésre került, amikor informátorunkat kidobták a csoportból, mert óvatlanul megkérdezte nem lenne-e ildomosabb az adás leadása után szellőztetni a titkos infókat. A tegnapi események után villámgyors tűzoltás folyik Angéla törölte a Facebook profilját, megszüntették a zárt csoportot és most úgy gondolja elsöpört minden nyomot maga után.  Mi szerencsére az megszűnt oldalakat lementettük így azok nem lettek az enyészeté. :)

Ezt a Facebook profilját törölte Angéla


Kérdésünkre a ValóVilág5 sajtófőnöke, Dobsi Adrienn válaszolt a leginkább mindenkit izgató kérdésre: ugyan honnan is tudhatta Angéla még az adás előtt, hogy milyen eredmény született az Arénában?  


Hogy segítsük az újságírók munkáját már az adás napján információt adunk az Aréna alakulásáról, ugyanis az az előző nap kerül felvételre. Így az adás másnapján az olvasók már megismerhetik akár a hozzátartozók reakcióit is. Úgy tűnik ez esetben Angéla annyira büszke volt a férjére, hogy sajnos nem bírta magában tartani az újságírótól kapott információt az esti összefoglalóig.



Fecó Angélája idő előtt dicsekszik "férje" győzelmével


Számtalan érdekes felvetés érkezett egyébként hozzánk a nap folyamán, amelyekben azt taglalták az olvasók miként is juthatott ki a titkos információ a falakon belülről. Hasonlóképpen izgatta a levélírók fantáziáját a magával az Aréna küzdelemmel kapcsolatos furcsaságok. Itt is van néhány olyan felvetés az éles szemű nézőktől, amik valóban erősen elgondolkodtatóak. Igyekszünk ezeknek is utána járni.

Az egyik elgondolkoztató olvasói levelet közre is adjuk:


Elmélet az Aréna küzdelem manipulálásával kapcsolatban

Olivér elszólja magát az éjszakai adásban

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát



Ha esetleg Fecó nyerné meg a játékot, amire valljuk be elég kevés esély van, akkor azért nem kizárt, hogy lesz, aki megkérdezi mennyire volt igazságos ez a győzelem. Nem először került már szóba, hogy Angéla titkos információkkal jön-megy a játékban így legalábbis egyenlőtlennek tűnnek az esélyek. Ebben a Facebook bejegyzésben a hölgy azt ecseteli, hogy milyen dolgokat szeretne elmondani Fecónak, ha majd találkozik vele az esküvőjük alkalmából.


Fecó "felesége" már az esküvő előtt tervezte, hogy átadja az infókat



A zárt csoport beszélgetéséből még egy rendkívül érdekes dolog derült ki, ami akár a végeredményt is befolyásolhatja. Ezt egyelőre nem piszkáljuk, mert nem szeretnénk senkinek az esélyét rontani, de ha esetleg az érintett nyeri meg a játékot, akkor biztosan nyilvánosságra hozzuk a furcsa beszélgetést és a különleges történetet.

Angéla kicsit közelebbről, milyen is a hölgy?

Egy másik érdekes észrevétel az Aréna küzdelemmel kapcsolatban



És egy apró megjegyzés a végére. Biztos az Olvasó is észrevette, hogy milyen fantasztikus változásom ment át Fecó egy ideje. Befejezte a sírást, ami szinte a védjegyévé vált, gyönyörű szakállat növesztett és az arisztokratikusnak szánt testtartásáról még a WC-re menet sem feledkezik meg. Vajon mi lehet az oka…?

Összefoglaló:

Attila erősen depressziós és ezen senki és semmi sem segít. Hogy Péter eltűnése, vagy Kinga elérhetetlensége okozza a letargiát nehéz megmondani. Sajnos Csaba rosszkor van rossz helyen és jól el is lesz küldve valamerre, mert meg merte szólítani a bősz oroszlánt. Ráadásul életvezetési tanácsadó érkezik a Villába, akire elég csak ránézni és spontán sírva is fakad az ember. Szemmel láthatólag neki is egy komoly terápiára lenne szüksége, de hát ez van, ajándék lónak ne nézd a fogát.

Attila depis, osztja is a jónépet


A szorgalmas hölgy aztán úgy dönt, hogy ő majd meggyógyítja az érzelmi viharoktól szenvedő Attilát, aki a tőle megszokott módon pattintja le önkéntes doktorát. A terapeuta, ha már ott van néhány társas feladaton keresztül szeretné a feszültséget a felszínre hozni. A csodálatos gyógyulás ugyan elmarad, de helyette egy kis balhét láthatnak az adrenalin függők.

Testfestés következik. A rengeteg betömött jó falatnak most meglesz az eredménye. Rendelkezésre álló felületben így aztán nincs hiány. Attilának nem pszichológusra van szüksége, hanem ilyen remek feladatokra. Fél kiló antidepresszáns nem lehetne rá jobb hatással, mit hogy Kinga majdnem meztelen testét kenegetheti. Alapos munkát is végez. Megszületik a coloratus hysterikus.

Attila végre büntetlenül tapizhatja Kinga hamvas testét


Csabát Fecó festi hasonló élvezettel. Még a nyelvét is kint felejti, ahogy az ecsetjével pingálja a csodás férfi testet. A nagy mű végül megszületik az alkotó elégedetten hátralép és megszemléli a munkáját: a Csaba hasán virító jelzőtáblát. Eszter viszont szépet alkotott, bár neki a felülete is megvolt hozzá. Seherezádé meztelen bőrén egy igazán érdekes rajz születik.


Víziló parti… illetve pizsama parti kezdődik párhuzamosan az estével. Már az előkészületek is problémásak, mert némelyek már nem is találnak megfelelő méretű erotikus hálóruhát maguknak. A hölgyek kétségbeesetten kutatnak és igyekeznek az egyre gyarapodó hurkákat begyömöszölni az átlátszó fátyol alá. A fiúk is felfedik bájaikat, ami sajnos ismételten felkorbácsolja Eszter eddig sem nagyon lappangó libidóját Attila irányában. A felhevült fiatalok egy gyors erotikus párnacsatával vezetik le a feszültséget, ami után a vesztesek ágyba fektetik a lenge öltözetű társaikat.

Erotikus víziló parti



Gyorshír: eddig 4,5 millió Ft. bevételt hozott a forgalmazónak néhány napa alatt VV Vera pornófilmje. A család perelni szándékozik. Egyrészről, mert ez disznóság, másrészről meg, ha már így alakult, akkor jusson nekik is a bevételből. A különös részletek és az ezzel kapcsolatos véleményünk holnap.

VV Vera pornófilmje

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV Vera pornófilmje

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

16 Tovább

Kiszivárgott titkos információk


Tegnap furcsa dolgok tanúi voltunk. Az előző esti BeleValóban Olivér mondott valamit, ami megütötte néhány figyelmes néző fülét. Az információ szép lassan terjedt és másnap délutánra már az érdeklődők fele tudhatta, hogy az esti összefoglalóban Kinga nyeri majd az Aréna küzdelmet. Ettől fogva a fórumokon tényként kezelték, hogy megint baki történt, előre kiszivárgott az eredmény, volt már rá példa ezelőtt is. A bomba meglepetés este ért bennünket, amikor a biztosnak hitt információ birtokában azt láthattuk, hogy az Aréna küzdelmet bizony nem Kinga, hanem Fecó nyerte meg.


Nem sok lehetséges megoldás létezik. Az egyik az, hogy Olivér egyszerűen össze-vissza beszélt, valljuk be azért erre nem sok esély van. A másik, hogy véletlenül megmondta az igazat, mert elfelejtette, hogy az csak másnap kerül adásba. Igen ám, de akkor miért nem ezt láttuk a képernyőn? Esetleg több előre leforgatott variáció is létezik? Vagy a kiszivárogtatás miatt újra megrendezték a versenyt, csak ezt titokban tartották? Mi csak abból indulhatunk ki, hogy a műsor egyik képviselője adott egy információt, ami különös körülmények között került elmondásra, majd később ennek pont az ellenkezője történt. Az biztos, hogy a történtekért valaki nagyon megkapja majd a magáét.


A felvétel két verzióban is megtekinthető az elsőben az ominózus részlet látható, a másodikban ott a teljes műsor a hivatalos RTL-es oldalról.

Olivér elszólja magát az éjszakai adásban

Olivér elszólja magát az éjszakai adásban /teljes verzió/



A tegnapi nap abszolút favoritja Eszter videója volt, amiben megmutatta eddig ismeretlen titkos énjét. Ez a videó azóta körbejárta az országot, a rajongók nem kis megrökönyödésére.

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben


A másik általunk először megszellőztetet jelenetet azóta szintén felkapták és önálló karrierbe kezdett. Ennek ellenére az illetékesek továbbra sem szándékoznak komolyabban foglalkozni vele.


Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát



Miután megfejtettük a nagy talányt lássuk, mi is történt azon a különös összecsapáson az Arénában:


A szokás szerint komoly elméleti felkészültséget igénylő, kétlépcsős feladatsorok ezúttal is megrostálták a mezőnyt. Első feladat: batyudobálás. Egyre távolabbi célpontokat kellene eltalálni a tíz dekás csomagokkal. A versenyzők egyike sem az a kifejezett Tell Vilmos, jobbára inkább a szerencse dönti el, hogy végül Fecó és Attila jut a második fordulóba. Itt aztán néhány percre félre lehet tenni a diplomákat, mert a feladat szerint csüngni kell mint egy jóllakott koala az ágon. Az nyer, aki tovább csimpaszkodik és felülről nézi, amint ellenfele a mélybe hull. Fecó hálát adhat a sorsnak, hogy több mint 10 kilót fogyott a játék alatt. Így is Csabának kell feltolni a korlátra. Attila feltornázza magát, micsoda energiapazarlás! Csak nehogy visszaüssön ez a végén.


Telik-múlik az idő a két tusakodó csak lóg és lóg. Akik azt hitték az elején, hogy Fecó percek alatt lehull, mint az érett barack, az nagyot tévedett. A fiú tudja, hogy ha itt és most veszít, akkor szinte biztosan párbajozni kényszerül. Ezért már a fogával is kapaszkodik. Ellenfele eleinte könnyedén tartja magát, de az idő múlásával egyre többet fészkelődik, fogást vált és pazarolja az energiáját. A 13. percben már mindketten az energiájuk végén járnak. Fecó ereje végső megfeszítésével úgy kapaszkodik a korlátba, mintha az egy gyönyörű Lada lenne és magában fohászkodik, hogy bírja még egy kicsit. Attila végül rezignált nyugalommal még átszól a feje felett: Fecó legyél te a védett – majd a mélybe zuhan. Lám, lám talán, ha az elején nem akrobatikázik, más véget érhetett volna az összecsapás. A fán csüngés abszolút bajnoka tehát Fecó lett, aki ezzel megmenekült egy igen kellemetlen és ránézve eléggé veszélyes szituációtól.


Hagytad nyerni? – kérdezi később Csaba a jóval izmosabb Attilát. Valóban bennünk is felmerült, hogyan is nem tudta kibírni az a pár percet még Fecó ellenében. De a vesztes nem mismásol, egyszerűen elismeri, hogy ellenfele jobb volt nála, neki pedig begörcsölt a lába és már elege volt a fájdalomból.

Kemény küzdelem csak úgy lógni lefelé



Egy óra elteltével, miután a győztes kellően kilelkendezte magát, fantasztikus dolog történik. Kinga számára elérkezett maga a mennyország. Valami jótét lélek ugyanis egy szoláriumot csempészett be a Villába. Itt a rutinosabb nézők ki is mennek egy szendvicset készíteni, mert tudni lehet, hogy 10 perces agonizálás következik. És valóban még a konyhából is hallani lehet Kinga visongását az új szerzemény feletti örömében. Fecó, mint győztes, karibi partit tarthat a barátainak, melynek legfőbb eleme természetesen a mesterséges napocska lesz. Seherezádé, aki szintén ölni tudna a napi szoli adagjáért, kétségbeesetten veszi tudomásul, hogy ők bizony nem kapnak meghívást. Érdekes módon nem is Fecóra haragszik, hogy kiűzettek a paradicsomból, hanem inkább Kingára, aki szerinte túlságosan is harsányan fejezi ki az örömét, nem törődve azzal, hogy neki mekkora szívfájdalmat okozhat vele.


A parti messze legtanulságosabb jelenete az volt, amikor Csaba és Vera feltárja rózsaszín talpuk vegytiszta állapotát. A látottakon még Balázs is felhördül, ami ismerve az ő fantasztikus toleranciáját azért elmond valamit. Jobban körül nézve lassan tényleg olyan állapotok vannak a Villában, mint egy arab kiskocsma hátsó WC-jében. A lakók szemlátomást nem preferálják túlságosan a higiéniát.  Emiatt aztán a bulizók kedélyesen lóbálják a képünkbe a hihetetlenül szutykos lábaikat.

Karibi parti: Kinga agonizál és azok a szutykos talpak

Kinga: Imááádom a szoliit, be is bújik nyomban


A nap végén Fecó éjszakai beszélgetős műsort tart Eszterrel, amit a haverok a képernyőn követnek. Csaba most már nyíltan kimondja, hogy a dumagép képtelen egy egyenes mondatot megfogalmazni és állandó mellébeszélési kényszere van. Valóban, mert Eszter azon kérdésére, hogy mennyire tartja rossz embernek őt ismételten csak a szokásos hímezés-hámozás után kap egy hozzávetőleges választ. Csaba később megpróbálja elmondani barátjának, hogy mennyire maga alatt vágja a fát a sunyi viselkedésével, de hát azért valljuk be nem egy értelmi kategóriába tartoznak. Így aztán a szakállkirály teljes értetlenséggel áll a kritika előtt és még talán az is felmerül benne, hogy barátja féltékeny lehet az ő kivételes szónoki adottságaira.

Csaba megpróbálja átadni Fecónak az információt, teljes az értetlenség



Update: Fecó Angélája viszont valahonnan tényleg értesült a "férje" győzelméről, mert még jóval az adás előtt kiposztolta a Facebookjára. Erre most mit mondjunk? Észben egyik sem bővelkedik. Egyébként jó volna tudni, hogyan szerezhetett róla tudomást?


Fecó Angélája idő előtt dicsekszik "férje" győzelmével


Update2: Angéla egy zárt KAFA nevezetű csoportban osztja meg exkluzív információit. Csak hát mi mindenhol ott vagyunk. :)


Update3: Angéla mostanra már törölte magát a Facebookról, hátha így eltünnek a nyomok. Csak hát az a fránya Google mindenre emlékezik... Mi mindenesetre lementettük az oldalakat.

Cikkajánló:

A whiskys rabló legújabb titkai

Ismételten csalási botrány a TV2-n

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV Vera pornófilmje

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

31 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek