Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vigyázat itt főznek!

Csaba és Seherezádé elutaznak, hogy testközelből is megismerhessenek egy sokgyermekes családot, akik saját maguk termelik meg az élelmiszerek egy részét. Kiderül az is, hogy a tojást bizony a tyúk tojja és be is kell néha nyúlni alája.

Seherezádé és Csaba családlátogatáson

Kinga lép másodikként a főzőverseny arénájába. Ez mindenképpen óvatosságra inti a kóstolókat, mert a lány bevallottan nem egy főzőzseni. Fecó, segítsége sokat fog dobni a teljesítményén ez egyértelmű. A tegnapi zöldségfelismerő kvíz folytatódik, mert néhány alapvető hozzávaló beazonosítása komoly gondot okoz. Tulajdonképpen lehetne random módon is összeválogatni az alapanyagokat és úgy nem fárad le a konyhai személyzet szellemileg már a nagy feladat legelején. Az biztos viszont, hogy az előkészületek és a szakácsok ámokfutása a konyhában izgalmas jelenet és ha nem nekünk kell megenni a végeredményt, akkor önfeledten lehet is szórakozni rajta. Ha hagymapucoláskor a szakács zacskót húz a fejére az mindig hálás téma.

Kinga és Fecó ámokfutása a konyhában

Attila késztetést érez tűzrakás közben, hogy a lehető legmegbízhatóbb személynek elmondja titkos félelmeit. Így Vera megtudhatta, hogy a fiú bizony fél a párbajozástól, sőt még Seherezádé ellen is félne kimenni, mert ott egészen legbelül annyira, de annyira bizonytalan. Vagy mégsem…?

Tűzrakás, sütögetés, Attila bevallja a dolgokat

Kinga feltálalja a szuper tápot. A leves kicsit ugyan odaégett, de legalább kihűlt. Attila szerint ez egy UFO leves az íze pedig egyértelműen azt kívánja, hogy haladéktalanul térjenek át a második fogásra A sok befektetett energia nem veszett végül is kárba. A cserépben sült formás pipi combok nyuszi kedvencével ehetőre sikerül, így a társaság végül nem marad éhesen és ebbéli örömükben bőven szórják is a pontokat. Jó étvágyat mindenkinek!

Kinga UFO ízű levese

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés

12 Tovább

Lusta szerkesztők égetik az RTL-t

Ismét sikerült egy akkora öngólt rúgni, hogy a konkurencia sírt örömében. A legminimálisabb empátiával elkerülhető lett volna, hogy tegnap a fórum hozzászólások jelenetős része ne arról szóljon, hogy spórolásból, vagy inkább kapkodás miatt az adománygyűjtő hét kisfilmje pontosan ugyanaz volt, mint a tavalyi. A zseniális kreatívok nem éltek azzal a lehetőséggel, hogy megmutassák milyen hasznot hoztak az SMS-ek a kérdéses családoknál, akár csak azért is, hogy így is fokozzák az adakozó kedvet. Egyszerűbb volt a már legyártott szívhez szóló üzenetet egy az egyben újra leadni.

Mi a baj ezzel? A jelenség továbbra is létezik-jöhet a jogos felvetés. Igen. Csak a néző egyáltalán nem ostoba. Egyrészről többségüknél kifejezetten visszás érzést okozott az újra betolt DVD, amitől automata módjára ismét be kellene indulnia az adakozó gépezetnek. Másrészről olyanokkal is reklámozzák a szerencsétlen sorsú családokat, akik azóta egy másik műsor keretében már igen komoly támogatásban részesültek. Nevesen egy házat kaptak.

A bizonyíték, ami az illetékesek figyelmét már elkerülte

Persze akárcsak a Villába bevitt büntetett rendőr előéletéről, erről sem kellett tudniuk az illetékeseknek. Meg arról sem, hogy a villanyszámlát érdemes kifizetni. Így elképzelhető, hogy a jól megfizetett munkatársak jóvoltából a VV6 már konzerv bejátszásokból fog állni. Mert az áramot már rég kikapcsolták, mi meg úgy is annyira hülyék vagyunk, hogy teljesen mindegy mit is löknek elénk, azt gondolkozás nélkül úgy is belapátoljuk. Eláruljuk, hogy a legegyszerűbb brazil szappanoperák részei sem az első folyamatos ismétlései. Persze hatalmas üzlet lehetne, ha a kukacos néző hajlandó lenne a 2523. epizódig újra és újra ugyanazt a nyitójelenetet megtekinteni, de ilyen az emberi természet, feleletekre vágyik. Először arra, hogy mi is lett Don Akárki unokahúgának szeme világával, aztán meg, hogy mit értünk el a tavalyi összefogással? És végül, de nem utolsósorban arra is, hogy egy milliárdos költségvetésű műsorban miért szükséges archivált bejátszásokkal érzelmeket kelteni?

Higgyék el kedves illetékesek, nem vagyunk fából, de pudingból sem.

________________________________________________________________________________________

Mostantól a gyűjtés és az egészséges étkezés jegyében minden játékos csak olyan ételt kap, amit majd a rászorulók között is szétosztanak. A kalória csökkentett étkezés néhányaknak még előnyére is válhat. Az mindenesetre egy elég érdekes gondolatmenetre adhat alkalmat, hogy akadt olyan lakó, aki nem ismerte meg azt a furcsa formájú fehér zöldséget, amit egyébként reteknek hívnak. Vera, mint aktuális séf, úgy dönt, hogy nyúl húst készít, igen ám, de az tuti biztos, hogy a finnyás társaságnak esze ágában nem lenne elfogyasztani a tapsifülest. Ezért a kedves szakács egyelőre nem köti a vendégek orrára, hogy mi kerül majd a szájukba. Még szerencse, hogy egykoron ő nem került ilyen kellemetlen helyzetbe.

A furcsa pár főz

A főzőtudományához nem szólunk hozzá, mert az ízes-szagos televíziót még nem találták fel, de a többiek reakcióiból ítélve biztosan a főzéshez is ért a lány. Valami oknál fogva sajnos ahhoz késztetést érez, hogy a teljes műveletet végigkommentálja, mintha csak egy TV műsorban szerepelne. Attila, mint kukta kényszerül a szakács kezei alá dolgozni, aki enyhe fenntartással figyelnie eleinte a segéderőt. Csak, hogy az összeférhetetlen már régen tudja, hogy Verával jóban kell lenni, mert már három embert már ledarált a párbajon, ezért még csak fel sem merül benne, hogy répa helyett karalábét tisztítson meg egy kis obstrukció gyanánt. Hogy megfelelően kedélyes legyen a hangulat még udvarol is egy kicsit. Sajnos vannak, akik nem szokták meg az ilyen különleges figyelmet. Attila ne fogdosd a fenekem! – utasítja helyre a szakács a magáról megfeledkező kuktát,

Attila bizony Vera fenekét fogdossa

Mielőtt a titkos összetevőkből készült gasztronómiai bombát elköltenék, néhány percre ugorjunk el az Arénába. Ideje eldönteni kié is legyen a lila kendő. A múltkori esetből kiindulva azért kíváncsiak lennénk, hogy mennyire szárad ki az a sült, mire felvették a jelenetet. A játék során először Attila is igényét jelenti be a kendőre. Jogos, mert még a végén Vera, vagy Fecó úgy döntene, hogy itt az ideje egy kis számadásnak. Csaba sem bánná, ha győzedelmeskedne, mint a régi szép időkben. De hát ember tervez, kreatív végez. Leesett állal vesszük tudomásul, hogy lám Attila nyeri meg a védettséget. Így sajnos a két szőke ciklonnak jó esélye van rá, hogy végre élő egyenes adásban kaparhassák ki egymás szemét. Kinga nem is örül túlságosan, hogy ott áll teljesen védtelenül egy szál lila kendő nélkül. Seherezádéra vett néhány lapos pillantást, aki szintén meg van győződve róla, hogy délidőben a harangok alatt találkoznak majd.

Attila nyeri meg az Aréna győzelmet, akad néhány irigye

Ihaj, csuhaj dínom-dánom, amit Vera főzött, azt meg is kellene enni. A különleges vacsoracsata keretében, mindenki magyaros viseletbe öltözik. Fecó „jelmeze” nem okozott semmi törést az eddigi megjelenésében, az enyhén karót nyelt lókupec megformálása zsigerből, elsőre sikerült neki. Summa summárum az étkek remek, Vera igazi bűbájos tündi-bündi, csicsergő hangon ajánlja a mellecskét és combocskát. Hogy ezek most miféle teremtmény porcikái azt többszöri kérdés ellenére is elmismásolja. Kinga, mint általában megfelelő mennyiséget fogyaszt és még ha férne belé újra szedne. Ő is el van ragadtatva az ízek orgiájától, nem különben Seherezádé és a többiek. Attila már viszont alig várja, hogy láthassa a reakciót, mit szólnak a teli hasú vendégek, hogy megették Tapsi Hapsit. Enyhe provokációjára végül Vera bevallja, hogy ma kicsit eltért a hagyományos városi normáktól. Seherezádé szájában pillanatra megáll a falat és elindul felfelé. De sejti, hogy ha az összefoglalóban kidobja a taccsot, akkor az nem feltétlenül segíti a várható párbaján. Kinga szintén mély levegőt kell, hogy vegyen és a sokk hatására egy fél liter borral öblíti le a már nem is annyira vonzó falatokat. Az est végén a többség el van ragadtatva a végeredménytől, mi pedig Vera elképesztő színészi képességeitől.

A vendégek megtudják mit is ettek valójában

Tegnap hatalmas érdeklődés kisérte Szandika fantasztikus új erotikus karrierjének képi bizonyítékait. Ha valaki lemaradt tóla ma is megtekintheti, az élményt csak és kizárólag felnőtt nézőknek ajánljuk.

Szandika olyat mutat, amit még mi sem vártunk tőle

A műsor és egy másik produkció

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés


20 Tovább

Szandika berobbant a szexiparba



Lassan eljön az az idő, amikor újra előtérbe kerülnek a régi villalakók. A jelenlegi széria kiesettjei közül hamarosan visszaköltöznek néhányan. Az előzőekből már csak alig maradtak páran a felszínen, a többség eltünedezni látszik.


Egy lány van csak „talpon” a vidéken, aki a képes volt a műsorban szerzett ismeretségétől függetlenül éteri magasságokba emelkedni. Igaz, hogy gyökeres műfajváltásra nem került sor, de a teljesítményt akkor is értékelni kell. Eleinte szó volt róla ugyan, hogy Szandika agysebészetből is doktorálna, de aztán a bokros teendők mellett a szakvizsgákra már nem maradt idő.
A lány már a beköltözésekor sem tagadta, hogy egykoron bankókért cserébe osztogatta kegyeit, így a nézők úgy fogadták el, ahogy volt. Kiesése után rövid hakni korszak következett, majd egy gyors huszárvágással, vissza a svájci éjszakába.

Szandika már a VV4 ben is megmutatott mindent

Eddig akár szokványos is lehetne a történet, ha valaki nem fedezi fel azokat a csodás képességeket, amelyek eddig kiaknázatlanul parlagon hevertek.

Néhány napja azonban kiderült, hogy mostantól egy nagynevű hírességet kell tisztelnünk a méretes ajkú leányzóban. Sandra Celebry-t alias Szandikát immár végérvényesen beszippantotta a showbiznisz. Szinte pontosan egy éve ugyan azt nyilatkozta, hogy nem térne már sohasem vissza a régi munkájához, de hát tudjuk, mindig van egy olyan ajánlat, amit nem lehet visszautasítani.

Összehasonlíthatatlan azzal, amit én korábban húsz vendég előtt csináltam. Itt esténként több ezer ember nézi a produk¬ciót, ráadásul nem egyedül vagyok a színpadon, hanem több tucat másik táncossal, úgyhogy oda kell figyelni arra, mit csinál az ember. De én nagyon élvezem.
Két hónappal ezelőtt jött a lehetőség, hogy kijuthatok Németországba, egy exkluzív erotikashow-ra táncolni. Azóta folyamatosan dolgozom. Hétről hétre más városban állomásozunk. Egy hatalmas kaliberű rendezvényről van szó, amelyen több tucat táncos áll egyszerre színpadra.

Azt, hogy végül is mit csinál pontosan Szandika, elnézést Sandra, azt most bárki megtekintheti, mert Grazban az ottani legnagyobb ilyen típusú rendezvényen teljes valójában feltárult a látvány. A kamerák és a rajongók pedig mindent rögzítettek. A képsorok megtekintése előtt mindenki kalkulálja be Szandika már jól ismert énjét, nehogy meglepetés érje.

Szandika olyat mutat, amit még mi sem vártunk tőle

A műsor és egy másik produkció

A legszürrealisztikusabb dolognak vagyunk szemtanúi a műsor kezdete óta. Messze felülmúlja a mára már elfelejtett szűz Bandika Dya-tapizását, vagy a Cristofel napi IQ bemutatóját. A kemény jelenetekhez szokott néző most nem tudja, hogyan is reagáljon. Vera és Attila ugyanis egyre inkább jóban vannak egymással. Még ha tudjuk is, hogy a kameráknak szóló színészkedésről van szó, akkor is félelmetes, ahogy a két lelki terrorista az ajkukra biggyesztett farkasvigyorral kerülgeti egymást. Egyszer már jeleztük a tökéletes receptet a döntőbe kerüléshez. Ha ez a két színészfenomén szorosabbra vonja a szálakat. Csabát úgy vágják ki a szavazók a Villából, mint a megunt alsóneműt.


Mert a két ősellenség forró enyelgésére a drámára kiéhezett néző igencsak vevő lenne. Azután a döntőt is meg lehetne ejteni, mondjuk egy maratoni nászéjszaka formájában. A győztes mindent visz. Kérdés már csak az, hogy Attilánk gyomra mekkora gombócot képes feldolgozni. Mert lenyeli ő, ha kell ez nem kétséges, akár csak Vera, de tudjuk a végén csak egyetlen egy maradhat. Kinga úgy tűnik egyre féltékenyebb a kialakulóban lévő idilli kapcsolatra. Késő a bánat, ez a vonat már elment, a jól szituált értelmiségiekre mindig hamar lecsapnak a szingli nők.

Vera-Attila-Kinga, mi lesz ebből?

Kinga egyre féltékenyebb


 
Seherezádé még kicsit bánatos Eszter elvesztése miatt, ezért Csaba vezetésével egy meglepetés reggelivel igyekeztek felvidítani. Attila inkább aludni vágyott, ezért nélküle kellett boldogulniuk.

Seherezádé vígasztaló meglepetése


Tegnap bejelentették, hogy ismételten megrendezésre kerül a tavalyi adománygyűjtés. Akkor 170 millió forintot sikerült összeszedni, meglátjuk sikerül-e ezt az összeget túlszárnyalni.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés



36 Tovább

Eszter harcolni fog a kamarával



Bár az ügyvédnő végül alulmaradt a párbajon, de a való életben nem kívánja könnyen adni a skalpját. Mint mondta, nem azért tanult tíz évig, hogy most fuccsba menjen a karrierje. Ezért megvédi magát, ha lehetőséget kap, azokkal a támadásokkal szemben, amelyek ügyvédhez méltatlan viselkedéssel vádolják. Verával kapcsolatban ő is megdöbbenését fejezte ki. Nem azért mert elítéli a cselekedeteit, amire szerinte biztosan megvolt az oka, hanem, mert a lány bent kommunikált életszemlélete kicsit más, mint ami a videó alapján kristályosodni látszik. Általában az eddig kiesettek, főleg a Vera által kiejtettek éppen ezért nem kis örömmel konstatálták a tudomásukra jutott információkat. A rajongók is elsősorban arra voltak kíváncsiak, hogy Eszter miért járatta le magát és mi a véleménye Veráról.

Eszter kap hideget, meleget, de véleménye is van



Az érzékeny lelkű megmenekült attól, hogy a számtalan jelentkező közül a leggyorsabb ráöntse a videójával kapcsolatos tömény történéseket. Ez viszont nem várat már sokáig magára, mert a megmaradt játékosokkal már valószínűleg nem lenne ennyire „könnyű” dolga egy következő párbajon. Annamari és Gergő után, Eszter lett a harmadik áldozat, akinek Vera végzetes falatnak bizonyult. Az egyelőre még a jövő zenéje, hogy lehet-e benne annyi kraft, hogy esetleg még valakit maga mögé utasítson a folytatásban.

Eszter egy kis belső információt is megosztott a pletykára éhes közönséggel. Kingával kapcsolatban sokadszorra jön fel a hír, hogy szegényke formailag kezd egy jól sikerült újévi kismalachoz hasonlítani. A szerencsétlen folyamat hátterében lelki folyamatok állnak. Ki tudhatná ezt jobban, mint Eszter, aki első kézből számol be a megrázó történet hátteréről:


Attila érzelmeit nem viszonozta Kinga, bosszúból mostanában minden este megkapja tőle, hogy milyen kis husi, milyen jól néz ki meghízva is. Atti egyébként ezt komolyan gondolja, de Kingának nagyon rosszul esik, borzasztóan sérti a hiúságát.  Bár ez is furcsa dolog: Kinga már az első hónapban iszonyatosan meghízott, mert hiába figyel napközben a súlyára, ha este, amikor már sötét van, titokban tömi magába a csokikat. Ez jellemgyengeség. Persze mindenki felszed egykét kilót, az még nem a vég. De Fecóval együtt bebizonyítottam, hogy lehet bent fogyni is, én kilenc kilótól szabadultam meg bent, míg Kinga tizennégyet szedett fel.

Kinga régen és most



Az aranyhal végre megszolgálhatta a tápot, amit naponta befalatozik. Annyi kívánságot kapott egyszerre, hogy igazi uszonyra esett pikkelyes legyen az, aki ennyivel is elboldogul. Attila Kingával szeretne szót érteni, ha már másról szó nem lehet. Ehhez pedig egy szótárt szeretne.
Kinga kívánsága rövidebb, de velősebb is. Ő csak azt szeretné, ha Attila leszállna róla. Érdekes módon a párbaja előtt mintha teljesen más hangot ütött volna meg. Hiába, gyarlóság, Kinga a neved! – Shakespeare után szabadon.  Vera kérése már összetettebb, a fináléig szeretne menetelni és ha még belefér a keretbe, akkor ő is azt szeretné, hogy Attila szakadjon már végre le róla. Eszter beérné egy kis párbajgyőzelemmel is, de mint láttuk mire ő odaért feltehetőleg már elaludt a halacska.


Eszter mintha csak érezné a vesztét, néhány komolyabb tanáccsal látja el Seherezádét. Felajánlja, hogy ha, ne adj ég kint maradna, akkor a továbbiakban bátran legyenek öri-barik Verával, hiszen régebben eléggé sokat kerülgették egymást. Seri, mint a hamarosan megözvegyülő ifjú feleség hallani sem akar ilyesmiről és esküszik, hogy soha de soha nem veheti át senki a szívében elfoglalt helyet. (két hét múlva azért majd emlékezzünk erre)

A nap legironikusabb mondata Vera szájából hangzik el. A színdarabban rendkívül kellemetlenül érintette, hogy ajkaival kellett érintenie Csabát. Mert hát ez mégis csak olyan intim dolog.

A párbaj előtt Attila felkészül arra a számára kellemetlen lehetőségre, ha a szégyenlős lány térne vissza, ezért elbeszélget vele. Perceken belül a két problémás egyed szinte már táncra perdül az egyetértéstől. Ha Vera marad, ideje lenne kikérni a D-ugó matracot és feltenni a pontot arra a bizonyos I-re.

Attila és Vera már majdnem kokettálnak



A párbaj lezajlik, Vera visszatér. Többnyire mérsékelt az öröm. A titoklevelek is felolvasásra kerülnek. Veráé csak az említésre méltó, aki a múltkori esetből okulva ezúttal is Kingát vette célba, hátha ismét lesz egy jó nagy ramazuri. A titkos információ szerint ugyanis Kinga már nem igazán bír a vérével és a súlyosan szexhiányos állapotát úgy próbálja enyhíteni, hogy alvás előtt, alatt, után Csabáról fantáziál. Képzelhetjük Attila mit szól ehhez a pompás hírhez.

Kinga Csabáról fantáziál, de mikor is pontosan?


Végezetül bejelenti Lilu, hogy idén is lesz adománygyűjtés, akár csak tavaly. Mindenki örömmel áll a dolgok elébe és meghatottan veszi tudomásul, hogy részesei lesznek a kampánynak.
Hírek szerint nemsokára néhány régi játékos visszaköltözik a Villába. Ez az előző szériában is érdekes esemény volt. Akkor Alekoszt sikerült remekül megtámogatni Olivér visszahozásával. Péter vagy Dya megjelenése, Attila és Seri számára lehetne egy remek érzelmi injekció.



A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés


13 Tovább

Eszter még az idegbetegtől is kikapott

Amennyiben vállalkozik arra, hogy egy újabb filmet forgat, akkor kész vagyok egy tízmilliós szerződést elé tenni. Vera ugyanis az a nő, akinek az utóbbi évek hanyatló pornópiacát sikerült fellendítenie, ráadásul úgy, hogy ő még mit sem tud az egészről.

A korrekt ajánlatott az előző filmet felvásároló és terjesztő producer tette. Egyelőre inkább csak a levegőbe pufogtatva, mert az érintett még nem igazán tud érdemben hozzászólni. Kérdés az, hogy ha tudná mi vár rá folytatná-e egyáltalán a játékot, vagy azonnal nekilátna a tízmillió kiérdemlésének. Vannak elpusztíthatatlan dolgok a világon a hasznát senki sem ismeri, de ettől függetlenül vidáman növekedik egyre több bosszúságot okozva pusztán a megjelenésével is. Ilyen például a parlagfű, és néhányak szerint Vera is. Egyértelmű volt, hogy ezen a szerencsétlen párbajon a két kegyvesztett csap össze és inkább a kiszavazás motiválja az SMS küldőket.

Azt már nem is kell megemlíteni, hogy a párbaj után mi is jó néhány felháborodott levelet kaptunk, amelyekből elég érdekes dolgok derülnek ki. Az egyik összeszedett és érdekes kérdéseket felvető levél alább olvasható.

Érdekes felvetés az Eszter-Vera párbajjal kapcsolatban

Az tényleg furcsa, hogy ennyi rengeteg szavazat közül, hogyan lehetséges egy tökéletes döntetlent összehozni. De ezt a témát kár is feszegetni, amíg a lebonyolítók üzleti titokként kezelik a számokat.

A párbaj során izgalmat inkább csak az állás megtekintése okozott. A két lány már előzetesen kitombolta magát, így a stúdióban elmaradt a várva várt adok-kapok. Szinte már, mint nyugdíjas barátnők a padon úgy tereferéltek egymással az ellenfelek. Érezték ők, hogy most úgysem a szavak azok, amik számítanak. Az állás végig nagyon szoros volt és amikor Lilu úgy érezte, hogy az általuk preferált lány vezet, minden előzetes értesítés nélkül le is zárta azt. Így aztán még két hétig biztosan tovább élvezhetjük VV Vera parádés alakítását és kedves fülbemászó hangját.

Vera, ha minimális előnnyel is, de megnyeri a párbajt

Verát ismét elképedve fogadják a többiek

A tanulságot nehéz levonni. Mert nem lehet azt mondai, hogy a nézőknek az erkölcsileg kifogásolható játékosok kellenének. Éppen ellenkezőleg. Vera inkább annak köszönheti minimális győzelmét, hogy ellenfele látványos gyorsasággal volt képes a jó kislány szerepéből átvennie, egykori kínzóinak a viselkedését. Sajnos ezzel a fordulattal Eszternek úgy kellett kiesnie, hogy képtelen volt egyetlen férfit is megszerezni magának, pedig ő maga is elmondta, hogy ez ügyben nem igazán szeret válogatni. Attila lassan megnyugodhat, az ő erényei sincsenek már veszélyben. Hacsak Vera komolyan nem gondolta, hogy ezentúl ők ketten legyenek egy pár. Eszter kiesése után pityergett kicsit, majd elindult felfedezni, ugyan mi történhetett azok alatt a napok alatt, amíg ő el volt zárva a külvilágtól. Vera egyelőre megúszta a szembesítést. Az ügyvédnő viszont már tudja, hogy mekkora különbség van az elképzelt és a valóságos fogadtatása között.

VV Vera pornófilmje

Eszter lejárató, rendkívül kínos videója

Eszter nem szégyenli a dolgokat: Egy büdös ku*va vagyok!

Eszter általában párbaj előtt mutat egy kis cicit, majd rámászik valakire

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát / a köpés 05:22 nél látható

VV Vera fiatalkori képei


45 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek