Nehéz éjszakánk volt. A kispárna látta kárát a nyugtalan álomnak, amit a tegnapi események okoztak. Végre tegnap két fontos dolog is történt. Elsőként megtudtuk, ugyan miért pityeredett el Csabi. Másodjára szembesülnünk kellett vele, hogy a bentiek gyalázatos módon ismételten szegény Eszter ellen fordultak és immár harmadszorra akarják őt visszaküldeni az ügyvédi kamara ölelő keblére.

.

.

Lásd tegnapi cikkünket: Eszter az ügyvédi szakma szégyene

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben


 


 A kollégák szerint Eszter nem praktizálhatna tovább


Leveleket írnak egymásnak a lakók. Mindig ki kell találni valami erőltetett ökörséget, ahelyett, hogy egyszerűen baseball ütőkkel összeengednék őket az udvar műfüvén. Negyedóra alatt levernék egymáson a feszültséget, mi meg teljesen jól szórakoznánk. Ehelyett most hallgathatjuk amint Seherezádé a feladat ürügyén siránkozik Fecónak, hogy ne Eszterre tegye a jelet, hanem inkább rá, mert még egy barát elvesztését már nem tudná elviselni. Emberünk olyan kéjes képet vág, mintha a szőke lány már a sliccében nyúlkálna és igyekszik elraktározni a pillanatot a későbbi nehéz időkre. Elvégre mikor lesz még egy ilyen alkalom, hogy egy go-go táncoslány térdel sírva előtte?

Fecó ezt soha nem felejted el! Seri sírva könyörög


Vera titkon már olthatatlan szerelemre gyúlt Attila iránt. Egyrészről fantasztikusan bejön neki Közép-Európa legszebb férfi felsőteste, másrészről meg ő is érzi, mekkora potenciál lenne egy közös ágyjelenetben. Egyelőre azonban beérné valamilyen fajta egyszerűbb szövetséggel is. Attilánk azonban nem akarja a jót. Akkor legalább ne hívják ki egymást párbajra-üti tovább a vasat a kitartásáról és más egyébről is híres Vera. A kelendő pasi elmereng, majd gondolkodási időt kér, hogy átgondolja, jó-e az neki, ha a nézők egy platformra teszik a Villa elmebetegével.


Ezután jön a nap legmegindítóbb jelenete. Tudtuk már, hogy mi következik, mert az előző napi előzetesben felcsigázták érdeklődésünket. Átkozták is az irodákban a műsort a főnökök, látva, hogy a hölgyek elrévedő tekintettel azon agyalnak kétségbeesetten vajon milyen trauma érhette kiskorában szegény Csabát. Na, végre jön az életvezetési tanácsadó és megtudjuk az igazságot. Előtte Fecó meséli el kegyetlen gyerekkorát.
Emlékeink szerint az előző szériában is vírusként terjedt, a borzasztóbbnál borzasztóbb rémtörténetek ecsetelése, és nehéz sorsú fiatalság részleteinek a képünkbe tolása. Na, de ez csak egy zárójeles megjegyzés volt. Fecó tehát elmeséli mi mindennel kellett megküzdenie régen és most. Ez legyen a legkisebb bajunk. Tényleg igaz, amit tegnap egy kommentelő megjegyzett. Fecó minden hibája ellenére pozitív példát ad sok embernek és az sem kizárt, hogy a maga módján akár enyhítheti is a társadalmi feszültségeket.


Csaba ragadja magához a szót és kiderül neki sem volt fenékig tejfel az élete. A szülei válása miatt a sokk máig benne él, ami a történtek felidézésekor ki is buggyan belőle egy-két kövér könnycsepp formájában. Attila egy nappal előtte már elmondta, hogy őt meg hosszú évekig a kutya sem ölelte meg, így most nem érzi szükségét ezt elismételni ezért a lelkének kifordítása helyett jóízűen durmol a nyugiszobában.

Hölgyek elő a zsepit! Fény derül Csabi szomorú titkára


Kénytelenek vagyunk röviden szót ejteni a bugyuta játékról is, amivel az RTL akarja promózni a rövidesen kezdődő műsorát. A lényege az, hogy a társadalom azon szegmense se maradjon vetélkedőn való szereplési lehetőség nélkül, akiknek az IQ-ja vállaltan nem haladja meg a retardált kategóriát. Ezért a feladatsor úgy van összeállítva, hogy azokhoz maximálisan elegendő legyen egy kakaós csiga bonyolultságú agytekervény. Mindegy, végül is akár kukoricamorzsolásban is versenyezhetnének, ha egyszer a nyeremény ennyire kecsegtető. Egy teljes napi síeléssel egybekötött welness. Szálloda meg miegyebek. Ismét pici gyanakvással fogadjuk, hogy dramaturgiailag a legjobb összeállítás nyer. Vera, Kinga és Attila a három szerencsés, aki egy kicsit kiruccanhatnak. Csaba, aki általában minden feladatott könnyedén teljesít, ezúttal hét darab tésztát nem képes felfűzni, holott eddig csípőből hozta a megoldást. Na, de mindegy ne feszegessük már mindig ezt a témát.

A komoly agyi terheléssel járó feladatok nem mindenkinek sikerülnek

A győztesek máris indulnak és ha nem is a Magas-Tátrába, de ide valahova a hegyekbe. Ott is remekül lehet pofára esni a csúszós havon, ami a nézők legnagyobb örömére elég gyakran meg is történik. A hoppon maradtak gyötrelmeit enyhítendő a szerkesztők nekik is biztosítanak csúszási lehetőséget az udvaron egy kifeszített linóleum formájában. Szegény Csabának és társainak ezen kell jópofát vágva, vidáman a nyaktörést kockáztatva remekül szórakozniuk.

A szerencsések síelnek és közben nagyokat esnek, Kinga leterít egy kerítést


Lilu az összefoglaló alatt már tűkön ül és alig várja, hogy magához ragadja a mikrofont és a szót. A játék jelen szakaszában igazán nincs nehéz dolga. Mindenki bőszen utál mindenkit és csak úgy fröcsögnek, ha módjuk van válaszolni egy kérdésre. Ezt természetesen jól ki is használja a szemfüles műsorvezető és meglehetősen provokatívan igyekszik fokozni az izgalmakat. Ennek hatására a szokás szerint négerré maszkírozott Seherezádé és a valószínűleg születése óta ideges Kinga, az élő adásban egymásnak esik. Lilu kivételesen hosszú pórázra engedi őket és percekig hagyja, hogy a két szőke atomfizikus szapulja egymást. Ezen vérszemet kapva Fecó és Attila sem tesz lakatot a szájára és ha már másnak lehet, nekünk még inkább alapon jól odamondogatnak egymásnak. A korongok sorban kerülnek fel a táblára, Eszter tényleg Attilára szavazott. Ezzel mondjuk csak azt érte el, hogy kicsit megszorította a fiút, ugyanis őrá még így is eggyel több jel került. Csaba az utolsó jelrakó, aki láttán az ügyvédlány arcára szabályosan kiül a rettegés. Reménykedik hátha nem, de mégis megkapja a harmadik jelet, ezzel ismételten párbajozni kényszerül.

Eszter hiába kapálódzik, újra mehet párbajozni

Sajnos Fecó védett így a kétszínűek csatájára nincs lehetőség. Bárki mást választ az esélyei a jelenlegi helyzetében egyáltalán nem rózsásak. Kollégái, akiknek már nagyon elegük van a szerepléséből készítik a céges telefonokat, hogy a szerencsés ellenfelének kódját nyomogatva kihívják Esztert egy jó kis beszélgetésre. Szokás szerint szerdán tudjuk meg, ki is lesz majd az illető.

Egy dologban reménykedhetnek még a rajongók, hogy Eszter megismétli a múltkori párbaj előtt parádés buliját, amit egyértelműen a szavazók megnyerése miatt eszközölt.

Eszter bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Olivér elszólja magát az éjszakai adásban

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés