Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Katasztrófa a köbön


Egyelőre nem tisztázódott a bentieknek megnyugtatóan, hogy Vera előző napi ámokfutásának van-e bármilyen alapja. Hazudott, avagy Kinga tényleg majdnem összejött Gergővel?
Lilu szerint ezúttal taktikai füllentésről volt szó, de ezt az információt egyelőre csak a nézőkkel közölte. Így odabent most az az első számú téma, hogy mennyire fehérmájú, szegény rossz hírbe hozott hiszti-piszti. Kivételesen Attila és Péter is tanácstalan, de mindenesetre hivatalosan a Kinga féle verziót tekintik hitelesnek. Nem úgy az eset fő sértettje Seherezádé, aki szerint nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

Na most hazudott Vera?

Kinga és Seherezádé próbálja megbeszélni a történteket


Hármas tanácskozás. Kinga igyekszik megmagyarázni a az előző napi mega hisztijét. Csaba továbbra is úgy látja, hogy Verával komoly problémák vannak elmekórtani szempontból. Nem úgy Fecó, aki lassan már perverz ragaszkodással csüng kedvencén és egyértelműen visszautasítja azt a lehetőséget, hogy bármi hiba lenne nála a kréta körül. Néhány perces beszélgetés után ki is vonul a kupaktanácsból és már adja is tovább a híreket.

Mi megtaláltuk az a titkos felvételt, ami egyértelműen bizonyítja, hogy Kinga nem véletlenül hisztizett annyira, ugyanis tényleg meg voltak a tervei Gergővel.

Kinga leleplező videója

Vera természetesen kijelenti, hogy ő ugyan nem bánt meg semmit és kizárólag a jóindulat vezérelte. Seri szemét szerette volna felnyitni az állítólagos titok kiszivárogtatásával és a következő párbaj alkalmával még ennél is durvább dologgal sokkol majd.
Fecó elégedetten veszi tudomásul a választ és megnyugodva meséli később Csabának, hogy lám mekkora szíve van ennek a lánynak.

Kinga magyarázkodik, Csaba diagnosztizál, Fecó nyomoz


Az elkövetkező egy hétben X-faktor duettel rombolják az idegeinket a szerkesztők. A szenzációs ötlet keretében a játékosok egyre másra fogják a jobbnál jobb dalokat előadni. Indításképpen a többségében tökéletes antitalentumként bemutatkozó versenyzők egy-egy választott slágerrel kápráztatták el egymást és a mentorokat. Ha valaki akar egy valódi macskanyúzásra emlékeztető elképesztő kakofóniában részesülni az mindenképpen hallgasson bele a felejthetetlen produkciókba.

Na elő a füldugót!


Muri Enikő, Kocsis Tibor, Vastag Csaba és Király L. Norbi vállalták, hogy megpróbálnak valamit kihozni az alapanyagból. Attila szerencséjére az ő énektanára Enikő lett, akit már szilveszterkor is kinézett magának, így most reménykedhetünk, hogy talán lesz egy kis romantikában szegény fiúnak része, mert ha Kingára vár ez ügyben, akkor az esetleges pappá szentelésének nem lesz semmi komoly akadálya.     


A férfiak, hogy a lányok megtépázott idegeit kicsit helyre tegyék, egy meglepetés bulit szerveztek nekik. Attila továbbiakban lehetséges opcióként megemlítette egy szexbújócska lehetőségét is, de végül ő maga vetette el az ötletet a kinti hidegre hivatkozva.

Legyen hát egy kis vígasság! Kezdésképpen Csaba gitár kísérete mellett Attila előad egy nótát, amit elismerve korlátozott képességeit inkább rappelve próbál meg abszolválni. Utána Péter ez a fantasztikus zenei géniusz a fogán elpattogtatja a Boci, boci tarkát. Sőt még kérni is lehet tőle és a választott dallamot szintén hiba nélkül játssza el a protkó zongorán. Fecó úgy döntött, hogy daliás testének látványával kényezteti kicsit a lányokat és egy őrült spanyol módjára el is kezdi lehányni magáról a ruhát. A lányok elképedve és kissé kínosan nézik a produkciót. Don Alejandro már egy szál gatyában imitálja a forró mediterrán üzekedést Vera hátsó fertályán, amitől még a nehezebb helyzetekhez szokott lány is felsikolt. Angéla lehet, hogy másodszorra is parkoló pályára helyezi ezután a kedves férjeurát, aki úgy érezte maradandó élményt szerzett a közönségének.


Végezetül Csaba zárja a csodás tehetségek fiesztáját és egy olyan dalt ad elő, amire egész egyszerűen nem is lehet kifejezést találni. A szerkesztőség ezúton is várja az ötleteket milyen jelzővel kellene illetni a produkciót.

A Villafiúk simítgatták az egymást maró lányok idegeit

.

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.

Videó ajánló:


Gergő kintről alázza Seherezádét és válaszol a kínos kérdésekre

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

0 Tovább

Kinga őrjöngve megtámadta Verát


Én meg nem fogom befogni a számat, mert nekem nincs miért szégyenkeznem!

(VV Vera)

.

Tud valamit ez a Vera. Rövid idő alatt leterített egy alfát, majd gyorsan ágyelőkét is készített a bőréből. Hogy a napnak még kellemesebb vége legyen alighogy visszatért a Villába a rivális nők kétharmadát egy laza csuklómozdulattal az idegösszeomlás határára taszította. Amíg ő odabent folytatja a pusztítást, addig Gergő már igyekszik elfelejteni a történteket. Saját szóvivője van, aki szerint komoly szakember gárdával állunk szemben és heteken belül akkora sztárt faragnak majd belőle, hogy arra egyelőre még kifejezés sincsen.  A leendő celebóriás tevékenysége egyelőre kimerült abban, hogy válaszolt a rajongók cseppet sem finom kérdéseire. A kínos válaszok szünetében aztán azt is fontosnak tartotta elmondani, hogy Seherezádé a takaró alatt bizony többször is rácuppant - ahogy ő nevezte- az „Aranyszerszámára”. Úriember állítólag ilyenről nem beszél, bár ez a jelző a mostani esetben ez talán nem annyira helyénvaló.


Gergő kintről alázza Seherezádét és válaszol a kínos kérdésekre

Gergő kiesés utáni első interjúja


Nem akarok nagyképűnek tűnni, de, ha akartam volna, összejöhettünk volna Kingával is. Szimpatizáltunk egymással. Sokat beszélgettünk és aki messziről nézett minket, annak úgy tűnt, romantikusan csevegünk. Ez szúrta a többiek szemét, főleg Seherezádéét, akit most sokak sajnálnak, mert azt gondolják, kihasználtam. Pedig nem kényszerítettem semmire. Akkor használtam volna ki, ha ágyba megyünk. De a villában minden lány frigid. Ezek a csajok nem alkalmasak arra, hogy szexuálisan közeledjünk feléjük.


Nehéz volt az ébredés az előző napi enyhe alkoholmérgezés után. így az újév enyhe támolygással indult a vizeldék irányába. Persze csak óvatosan, mert a bulin keletkezett szeméthalmok között bizony szlalomozni kell. Zizi után egy újabb kismalac költözött ideiglenesen a nyugiszobába, ezúttal sonka helyett levegővel töltve. Mindenki egyenként eljárul és a farkát húzgálva kér segítséget a továbbiakhoz. Vera és Gergő természetesen a párbajon szeretne épségben túljutni, előbbi azt sem bánná, ha az egész játékot megnyerné. Attila szerényebb kívánságot terjesztett elő, ő a januárt kívánná még bent tölteni és ha lehet, akkor Péter még őelőtte távozzon a játékból. A gyanútlan kebelbarát viszont egy olyan lányt kért a 2012-es esztendőre, akinek agyvelő is van a fejében. Szegény Veronika sajnos ezáltal  ki is esett a szigorú rostán.

Újévi kívánságok és a kismalac


A két párbajozó még egy utolsó vacsorával búcsúzhat a benti élettől. Vera Attilát hívja meg a kis esti tereferére. Ilyenkor mindig felveszi pár órára a negédes stílusát, bármilyen nehezére eshet is hosszú mondathalmazokat kimondani csituzás nélkül. Igyekszik kicsit beférkőzni vacsora partnere bizalmába, amikor rájön, hogy ez még mindig lehetetlen feladat előhúzza az aduászt. Elmondja, hogy Gergő és Kinga közötti titkot fog megosztani a levelében, amit majd letétbe tesz a párbaj előtt. Ez elég is ahhoz, hogy Attilát a frász törje ki és azon nyomban mindenféle szörnyű képek kezdjenek el peregni a lelki szemei előtt.

Vera még Attilát is sokkolja


Eljött a párbaj, ami tudjuk milyen eredménnyel zárult. Szegény Gergő még azóta is hápog, mert olyan különbséggel maradt kint, amit előzetesen rémálmában sem tudott volna elképzelni.


Ezután visszatér a falak közé a többiek legnagyobb örömére a szende hölgy. Az események semmiféle nyomot nem hagytak rajta. Megrázza magát, mint a bolhás kutya és máris kész az újabb bevetésre.


Seherezádé már a párbaj során szembesült vele, hogy nagy valószínűséggel Gergő számára csak egy lépcsőfok volt a milliók felé vezető úton. Csilla, a titokzatos hölgy is feltűnik a nézők között, az alfa puszit dobál neki, és egyre szerelmesebb. Ez de ronda! - hördülnek fel a bentiek és szánakozva nézik a megvezetett társukat. Ez már bőven elég lenne egy embernek egy estére, de a java még csak most jön. Megjön a győztes és perceken belül lecsap a magába roskadt Serire és teljes részletességgel kezdi el ecsetelni a régi/új barátnő paramétereit. A lány egyre elkeseredettebb, Vera pedig, mint egy kedélyes boncmester csak mondja és mondja a magáét, közben kéjes örömmel figyeli a hatást.


Seherezádét már egy emberként sajnálják a nézők, de a vége még igen csak messze van. Felolvasásra kerülnek a titoklevelek, amelyben a Gergő nevezetű Grál-lovag bevallja, hogy azokban a ritka pillanatokban, amikor lehetősége volt alaposabban összebújniuk, ő bizony a kint hagyott Csillát képzelte el a benti barátnője helyébe. Na ez már egy teljes női kollégiumnak is sok lenne de még mindig nincs itt a vége. A volt NDK úszónők büszkesége, az érzékeny lelkű Vera, szintén a témába vágó titkot írt le: ő biztosan tudja, hogy Gergő és Kinga között a valamikori randevújukon történt egy és más. Nem szeretne azonban hiteltelen lenni, mert nem emlékszik pontosan, hogyan is újságolta el neki a felhevült lány a részleteket, nyilatkozzon hát az érintett. Na innentől aztán le is kapcsolták a villanyt Kinga fejében. A teljes VV történelmének legkomolyabb veszekedése veszi kezdetét. A vádlott először még csak finoman próbálja meg cáfolni a történteket, de Vera, mint egy modern kori vasorrú bába valami pszichopata nyugalommal csak ismétli a magáét. Kingának viszont, mint tudjuk egyáltalán nem kell sok, hogy felturbózza a modorát, olyan üvöltésbe fog, hogy ember nincs, aki elviselje, közben három markos férfinak kell lefognia, hogy ne essen neki a kéjes izgalommal várakozó pornósztárnak.  


Az őrjöngőt elvonszolják végül, de ezzel persze nincs vége a történetnek. A többség véleménye szerint tényleg lehet valami a dologban, máskülönben mi oka lehetett volna rá Kingának, hogy így felhúzza magát. Vera szerint őt felvételek igazolják és kár tagadni, mert egyszer majd kiderül az igazság. Közben mintha a nyála is lecsöppenne kicsit az elégedettségtől. Seherezádé már nem is tudja mit mondjon, ez a mai nap úgy kerek ahogy van. Négy hónapig a bolondot járatták vele és két férfi is kidobta, mióta tart a játék.

Vera kimutatja a foga fehérjét, majd óriási balhé támad

VV Vera pornófilmje


A történtek slusszpoénja viszont még mindig nem jött el. Ugyanis Lilu, kivételesen dicséretet érdemlő módon nem hagyja a gyengébb emlékezetű nézőket bizonytalanságban és elmondja, hogy a Vera által kreált sztori egyértelműen hazugság.
Ez az a pillanat, amikor a kényszerzubbony szökevény alatt recsegve, ropogva dől össze a győzelmi álom. Pontosan azt az utat járta be, mint anno Eszter, aki elég sokáig képes volt megvezetni a nézőket, de aztán mikor kiismerték népszerűsége pillanatok alatt a béka alfele alá hullott. Verának eddig sok mindent elnéztek azért, mert akárcsak az ügyvédnő egymaga kitartott a lelki terrorral szemben. Most valamiért úgy döntött, hogy átveszi a kezdeményezést és mostantól ő irányítja majd az eseményeket. A nagyszabású terv által Kinga és Seherezádé valóban az idegösszeomlás határára sodródott és ha Lilu nem tisztázza az eseményeket talán még siker is koronázza az ötletet. Így azonban Vera óriási öngólt lőtt közvetlen azután, hogy győztes hadvezérként visszatért a Villába.

Kikerestük az ominózus randi felvételét, hát meglehetősen kétértelmű a történet:


Kinga és Gergő randevúján azért történt valami


Csaba szerint eddigi kedvencük szemében mintha enyhe mentális probléma csillogott volna, amikor egyértelmű gonoszságból az őrületig hergelte Kingát. Fecóval együtt elszörnyedve nézik a szörnyet, akit eddig olyan önzetlenül melengettek a keblükön és mintha már kezdene derengeni nekik, hogy ideje átrajzolni a jelenlegi demarkációs vonalat. Az alfahölgy egyértelműen tényező lett a Villában. Kérdés már csak az, hogy miután Gergőt nyilvánosan kiklopfolta lesz-e mersze valakinek ismételten kiszavazni?

Csaba által beazonosított különös jelek



Gergőtől, illetve a fényképétől sorban elbúcsúztak a többiek. Péter az állítólagos barát egy vidám ezt megszívtad-dal köszönt el, míg Attila inkább sajnálta az alfa távozását és egy pohár sörrel is megemlékezett a hiányáról. Seherezádé igyekezett visszafogni magát bár egyáltalán nem titkolta véleményét.

Gergő búcsúztatása


Nem akarjuk a következő hét témáját minősíteni, az előzetest megtekintve véleményezze azt ki-ki maga.

A következő adás előzetese

.

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.

Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

5 Tovább

Hatalmasat bukott az alfahím

Fotó: http://photoshop-briganti.blog.hu


Tegnap este Gergő átélte, miként lehet alfától omegáig süllyedni röpke fél óra alatt. Ráadásul aki feltörölte vele a padlót, az sokak szerint egy magát teljesen lejárató, kétes múlttal rendelkező, gyenge idegállapotú ellenfél volt. Erre volt elég a híres testvér Facebookos támogatása? Vagy éppen ellenkezőleg: a kétértelmű megjegyzések verték bele az utolsó szöget a koporsójába? Ezt már nem fogjuk megtudni. Az azonban bizonyos, hogy a nézők egyértelmű üzenetet küldtek az eredménnyel: egyrészről aki ellen összezárnak a játékosok, az mellett teljes mellszélességgel kiállnak, másrészről Shadi után a második alanyt végezték ki, mert nem úgy bánt a nőkkel, mint az szerintük elvárható lett volna.
A női méltóságot szívügyükként kezelő szavazóknak az sem volt szimpatikus, hogy az alfa bevallottan két vasat tartott a tűzben, ráadásul a másik jelölt még meg is jelent a párbajon. Ha beletekint valaki a Seherezádé Facebook-oldalán zajló beszélgetésbe, itt szakadt el végleg a cérna a rajongóknál.


Seherezádé édesanyja, mint mondta örömmel váltana egy-két szót az elvérzett alfával.


Bőven lenne mit mondanom neki, lányos anyaként ugyanis borzalmas volt végignézni, hogy a gyerekemet napról napra csak sérelem éri. Gergő minden egyes szava hazugság volt, csak használta Serit, amit én már szinte az első pillanattól fogva láttam, de nem tudtam segíteni neki.


A kieséséhez talán az is hozzájárult, hogy kissé vitatható módon nyerették meg vele a bokszmeccset Csaba ellen, amiről ő nem tehetett, de végtelenül felbőszítette vele a rivális rajongókat. Gergő az első napoktól kezdve szisztematikusan rombolta le az imidzsét.  Görcsösen ragaszkodott a kategóriájához, de mikor szeretett volna neki megfelelni, maximum egy körömolló miatti handabandázásra, vagy egy Seri-alázásra telt az energiájából.

Vera nagy fölénnyel megnyeri a párbajt

Gergő legjobb pillanatai

VV Vera pornófilmje

Vera viszont annak ellenére, vagy éppen azért, hogy napvilágot látott a pornófilmje, úgy látszik, egyértelműen élvezi a szavazók támogatását. Teszi ezt annak ellenére, hogy a bent mutatott viselkedése bármilyen morál szerint legalábbis megkérdőjelezhető. Csakhogy a nézők és a szavazók halmaza messze nem fedi egymást. Így most az a helyzet állt elő, hogy a folytatásban továbbra is tanúi leszünk Vera ámokfutásának, ami tulajdonképpen pozitív is lehet, mert a lány mindenképpen több és látványos eseményeket generál, mint a plüssmacivá avult alfahím.

Gergő első interjújában beszél érzéseiről és terveiről. Többek között arról is, hogy esze ágában sincs Seherezádét megvárni.

Gergő kiesés utáni első interjúja

A régebbi villalakók is elmondták kit szeretnének látni a folytatásban. A jelenet érdekessége csupán annyi, hogy Annamarit valamilyen extra táppal etethetik, mert közel kétszer akkora, mint mióta utoljára láttuk.

Annamari óriásira hízott


Vera-Gergő: 67%- 33%


Vigasztalja Gergő rajongóit, hogy kedvencük így sokkal jobban járt. Az estét már valódi kedvese ágyában tölthette, ami meglehetősen rá is férhetett már a folyamatos Seri-petting után. A győzelemre, valljuk be, nem sok esélye volt, így viszont a haknikból talán kicsit megalapozhatja a cseppet sem rózsás anyagi helyzetét. A beköltözése előtt még ő nyilatkozott, hogy gyakorlatilag egy fillér nélkül van és főleg emiatt motiváltan indul neki a játéknak.

Érdemes megnézni Vera fogadtatását a párbaj után. Fecó ugyan szokás szerint egy szappanoperába képzelte magát, de a többiek kis híján elájultak, amikor meglátták.

Verát elképedve fogadják a többiek

.

 
Összefoglaló: Különös szilveszter


Mindenkinek lehetősége van, hogy az óévet búcsúztatva kibéküljön valakivel. Szükséges kellékek: egy darab probléma és egy lufi. Vedd a problémát, olvasd fel jó hangosan, majd kösd a lufira és enged szabadjára. Ettől biztosan helyreáll majd a béke és kitör az össznépi imádat.

Lufik és a gondok elszállnak, mint múló pillanat


A kampánystáb feladatként kapta, hogy a két alanyt valamilyen tematikus környezetben fényezzék kicsit. Péter viccesnek mondható módon egy univerzális robotként próbálta meg eladás ürügyén felhívni Gergő kiváló tulajdonságaira a figyelmet. Fecó ellenben valami bekategorizálhatatlanul szerencsétlen módon gyagyogott valamit, amivel még Vera szerint is többet ártott, mint használt.

Gergőt robotot eléggé jól promótálják, Fecó nagyon beég


Fecó, ha tanul egy kifejezést, azt addig ismételi, amíg az ember a bableves után bent maradt merőkanállal szét nem üti a képernyőt. Jaj de dúúúúrvaaa! A tegnapi összefoglalóban megközelítőleg tucatszor adta elő a bonyolult szófordulatot. A folytatásban tehát mindenki képzelje oda a megfelelő helyekre. Akkor lesz majd gáz, ha ez az aljas Attila legközelebb a dezoxiribonukleinsavat dobja be a kollektív tudatba. Fecót nyelvét azon nyomban gipszágyba kell majd öntenie a villanövérnek.


Továbbiakban meglepetésként különféle énekesek érkeznek, akik természetesen nem az TV2 Megasztár című produkcióinak a prominens képviselői. Akinek a gárda annyira nem jön be, azok számára Attila és Péter nyújthat egy kis enyhülést, mert szokásuk szerint ráugranak a trió egyetlen női tagjára. Hogy a távozását késleltessék, később még a mikrofonját is eldugják, amit a kétségbeesett dalos pacsirta meglehetősen sokáig keres is, feldúlva az ágyakat.
Ezután megérkezik DJ Valaki, akinek a hatására a lakók többsége már a bútorok tetején kezdi el ropni a táncot. Eszter kicsi túlfújt luftballonként topog a konyhapulton, akárcsak a többiek, ő is egyre kevésbé szenved a szomjúságtól.

Megjött a zenekar, Attila mint szuperhím


Végezetül, de utolsósorban megérkezik Szörnyella de Frász, aki valami énekes lehet, mert mikrofont tart a kezében és nagy ujjongás közepette rá is zendít a makarénára. Valamiért a hölgy dalainál a közönség nagy része ismét kényszert érez, hogy a bútorok tetején toporzékolva kövesse a dallamokat. (sajnos, kicsit más okból, de az előadás rám is hasonló hatást tett, így holnap lesz egy utam a kárpitoshoz. Vw.) Lilu szerint Tóth Gabi egész egyszerűen elképesztő volt. Hogy ezt a külsejére vagy az előadására értette, az nem derült ki pontosan.

Egy "elképesztő" vendég és az ő produkciója


Seherezádé az újév alkalmából bemutatja, hogy milyen koordinációs torzulásokat képes kiváltani nála az alkohol, majd hirtelen rájön, hogy érzései Gergő irányába mintha túlnőttek volna rajta. Szegényke módosult tudatállapotában kiönti a szívét Attilának, aki persze megérti, annál is inkább mert közben egyenes adásban szemlélik, amint Kinga és Gergő között pattognak a szikrák.


Attila szerint itt egy héten belül dugás lesz. Innentől kezdve nála már teljesen egyértelmű, hogy a párbaj után akár ötven Verát is nagyobb örömmel fogadna vissza, mint ezt a bájgúnárt.


Az esti online adásban Gergő kiesése után felolvasásra kerültek a titoklevelek, amiben az alfa bevallotta, hogy Serivel való együttlétekor néha Csillát képzelte maga alá, majd Vera dobott egy olyan bombát Kinga irányába, ami napokra elegendő köpködésre ad majd alkalmat. Részletek holnap.

Előzetes a következő összefoglalóból


Végezetül egy ütős videó, amit már többen is kértetek. Ez az az ominózus felvétel, ahol Eszter és Kinga orális nyelvgyakorlatokat mutat be a kameráknak. A felvételen látható még a két lány pőre zuhanyzása, valamint Seherezádé széttárt lábai közé is bepillantást enged az operatőr. A hölgyek örömére Csaba és Attila is megmutatja fürdés ürügyén a bájait.

Nyelvek, mellek és egyéb finomságok

A két párbajhős mindent megmutat teljes részletességgel a zuhany alatt

.

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.

Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

5 Tovább

Anális zaklatással vádolja Havas Henriket VV Éva

0 Tovább

Veronika őrült szerelembe esett


Gergő továbbra is enyhe sokkban van amiatt, hogy párbajra kell mennie. Ráadásul szinte dicsekszik vele, hogy mennyire tele van a nadrágja. Az már világos előtte, hogy egyáltalán nem lesz olyan könnyű fáklyásmenet a folytatás, mint ahogy eddig tervezte. Hirtelen arra is rájött, hogy valahogy nem ártana visszalopni magát az alfa és béta nőstényszavazók szívébe, ezért egy sürgős beszélgetésre hívja Seherezádét. Kicsit talán hitelesebbnek tűnt volna a bűnbánó arckifejezése, ha nem lóg ott a zöld kendő a csuklóján, de ne legyünk már ennyire rosszmájúak.  A megtért alfa elmondja, mennyire bánja már, hogy előző nap az első sokk hatására olyan csúnyán legomborította partnerét. Seri furcsamód nem hatódott meg különösebben a bocsánatkéréstől. Elfogadta persze, mert aki a kicsit nem becsüli, az alfát sem érdemli, de neki sem kerek ez a hirtelen színeváltozás. Ennyi meg egy bambi - vonta le a végső konzekvenciát Eszternek.

Gergő bocsánatot kér, bár kicsit kilóg a lóláb


Ha még emlékszünk, Attila és Péter prostituáltakat rendeltek maguknak az elmúlt héten, mert az mégsem járja, hogy egyedül Fecó kergetheti a macit a málnásba. És csak nem? Az álmok tényleg valóra válhatnak? Dörzsölik is a szemüket, amikor megnyílik a Villa ajtaja és egy lengén öltözött tökéletes testű hölgykoszorú özönlik be az udvarra. Attila katonás léptekkel közeledik feléjük és gondolatban már az estét tervezi. Vannak még szabad ágyaink – köszönti az ijedt lányokat, aki egységesen hőkölnek hátra, amikor megkapják az ajánlatot. Sajnos, mint kiderült, múló délibáb volt csak a forró éjszaka reménye, mert a vendégek csak táncolni és koktélokat keverni hajlandók. Gergő megértően bólogat, ő aztán tudja, milyen érzés a cél előtt pofára esni.


A fiúk azért örülnek így is. Jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. Legalább a szemeiket tudják legeltetni, meg úgy általában igazán kellemetes változatosság olyan hölgyek társaságában lenni, akik nem nyávognak percenként valamiért. A Villa női társadalma szerint viszont egyenesen nevetséges, ahogy a hímek nyálcsöpögtetve bámulják a tiniket. Eszter jó szokása szerint nem mulasztja el, hogy odabökjön Seherezádénak.  Gergő ugyanis láthatóan remekül érzi magát a társaságban és még csak rá sem pillant a féltékenyen bámuló exére. Kiválasztotta a legjobb csajt a villában. Nem jött be, most megy tovább – forgatja a tőrt sebészi szakértelemmel az ügyvédnő és fél szemmel kéjes örömmel figyeli társnője  fájdalmas tekintetét.

Bomba csajok érkeznek, sajnos ágyba menni nem hajlandók

Prostikat rendelt Attila és Péter a Villába


Attila és Péter bátorsága egyenes arányban nő a bedobott koktélok mennyiségével. Sajnos meg kell állapítanunk, hogy csajozási technikájuk messze elmarad egyéb képességeik mellett. Kísértetiesen emlékeztetnek arra a bizonyos vak lóra, amely pusztán érzékszervi hiányossága okán vágtázik olyan bátran a téglafal irányába. A két botcsinálta Casanova mindenesetre mindent megtesz, hogy a rendelkezésükre álló rövid idő alatt egyszerű bókjaikkal elvarázsolják valamelyik táncoslányt, de azok valamiért teljesen immunisak a sármjukkal szemben.


Seri és Attila egyre jobban megértik egymást. Ez főleg azért könnyű, mert mindketten úgy érzik, hogy szerelmi bánatuk egyre jobban elhatalmasodik rajtuk. Gergő egy kis játékban ismételten kinyilvánította érdeklődését Kinga iránt, ami páni félelemmel tölti el a hőseinket. Leroskadva a konyhapult mögé kölcsönösen vigasztalva egymást megtárgyalják a rájuk váró esetleges szörnyű élményeket. Seri nem bírná elviselni, ha Gergő rámozdulna Kingára, és ez valóban egy borzasztó lehetőség. Attila tulajdonképpen nem is bánná már, ha Vera jönne vissza a párbajról, mert mi lehetne rosszabb annál, mint hogy a szemei előtt szentségtelenítik meg a kis királylányt?

Szíven szúrt szerelmesek


A nap folyamán elkerülhetetlenné vált, hogy a lakók állást foglaljanak ki mellé állnak majd a közelgő párbaj alkalmából. A többségük nem igazán gerjedt rá a lehetőségre és meglehetősen sok üres hely maradt a kampánystábban. Ezután a két csapat és a semlegesek részvételével rövid elemzés következik a két ellenfél képességeiről. Gergő ismételten duzzog egy kicsit és szinte már Mr. Bean-szerű arckifejezésekkel ecseteli, mekkora gyengeség volt Vera részéről, hogy őt és nem valami komolyabb falatot hívott csatába.


Gergőben feléledt a Párbaj miatti félelem

A vitába persze bekapcsolódik Attila is, akinél valószínűleg elvonási tüneteket okozna, ha egy alkalommal nem fejtené ki markáns véleményét. Ezúttal is sikerül Verát megszorongatnia, akinek már egyre jobban elege van a folyamatos alázásokból. Párbaj  előtt még ő is megszelídül, ezért megpróbálja valahogy rendezni a viszonyukat. Egy gyors tisztázó beszélgetésre hívja kínzóját. A tartalmas tárgyalás eredményekét mindketten kölcsönösen megállapodnak abban, hogy a másik fél vér*eci és a közöttük lévő utálatot már fokozni sem lehet tovább.

Attila még Verát is képes kikészíteni


A nap szenzációja, hogy Veronika miután kiesett, szerelembe is esett.  Ha száz évig találgat a kedves olvasó, akkor sem fogja tudni eltalálni annak a szerencsésnek a nevét, aki ilyen viharos gyorsasággal elnyerte Csőrikénk szívét. A hihetetlen eset megértéséhez tudni kell, hogy miután Csaba olyan durván kiejtette szegényt, természetesen elkezdte követni a villabéli eseményeket és ott bizony szörnyű dolgot tapasztalt. Az ő édes kis ganajtúrója az első napi sokk után láthatólag egész jól magához tért és bizony rámozdult Eszterre. Na, ez a felháborító esemény volt az, ami Veronikában elindított valamilyen hormonális változást, amitől egyre kevésbé  tudja függetleníteni magát.

Én nem tudom, mi ez. Lehet, hogy valóban szerelem, de az biztos, hogy megőrülök attól, hogy nem tudom magamhoz ölelni. Hogy nem tudom elmondani neki, mennyire szeretem! És erre csak akkor döbbentem rá, amikor már nem volt mellettem.

A hatalmas érzelmek hatására Cristofelt is kirúgta a szenvedélyes leányzó.

Bevallom, a bizalom sincs már meg Cristofel  felé, de a legfőbb indok, az, amit Péter iránt érzek. Viszont nagyon félek attól, hogy ő már nem így érez. Látom, hogy Eszterrel egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Persze azt is észrevettem, hogy nagyon rosszul érintette, amikor én kiestem a játékból, de sajnos az idő előrehaladtával, ez változni fog. Belehalok, ha Eszter átveszi a helyem, nagyon-nagyon rosszul fog érinteni, már így is nehezen viselem, hogy ilyen jóban vannak. Én egyelőre várok Péterre, abban bízok, ha kijön, képesek leszünk megbeszélni mindent és örömmel fogadja majd, amit érzek.


Veronika intim pillanatai az ágyban

Veronika intim pillanatai az ágyban 2

VV Veronika lejárató fotói


Ha Péter  tudná, mekkora főnyeremény szakadt rá, talán hagyna csapot-papot és rohanna ki a játékból. Sajnos a kegyetlen szabályzat miatt egyelőre arra kényszerült, hogy a Villa főállású Putifárnéjának udvaroljon és talán belül eközben hasonlóképpen szenved, mint egykori választottja. Ezen két modern kori Rómeó és Júlia megpróbáltatásai és a közelgő beteljesedésük adjon nekünk is reményt az új évre és bízzunk abban, hogy románcukban történhet még pozitív változás.

A blog írója nagyon boldog újévet kíván és egy virtuális pezsgősdugó pukkanással köszönti minden kedves olvasóját!


A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából


18 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek