Én ültem már sivatagi rabszállítóbuszban megbilincselve. Hat órán keresztül a karfához és egy kínai–indai gyerekhez voltam láncolva. (Attila)

.

.

Gigi hazatért Dubajból. Hogy mennyit keresett, vagy költött a nyaraláson, arról nem szeretett volna nyilatkozni. Annál több mondanivalója volt arról a teóriáról miszerint arab sejkek szórakoztatásával töltötte idejét távolléte alatt. Érdekes módon azonnal egy TV csatorna állt rendelkezésére, hogy kifejtse miért is nem helytállóak a róla szóló pletykák. A magyarázat szerint barátja lepte meg egy egzotikus nyaralással, de a bőkezű gavallér kilétét továbbra is jótékony homály fedi, mert egyikük sem szeretné, ha a sajtó erőszakos munkatársai zaklatnák őket.


Gondolkodtunk, hogy adunk egy képet, hogy nyaralunk, de aztán rájöttem, hogy nehogy már nekem kelljen magyarázkodnom, hogy a barátommal külföldön nyaralok akár Dubajban, akár Amerikában vagy Hongkongban. Pont ezért úgy vagyok vele, hogy nem fogok róla nyilatkozni.

Az igaztalanul megvádolt hölgy továbbra sem hajlandó válaszolni arra, hogy vajon hogyan lephette meg állítólagos hódolója az ajándék úttal, amikor Dubajba csak vízummal lehet beutazni, aminek az igényléséhez szükség van az útlevélre, aláírt igénylőlapra és fényképre. Az dubajozással kapcsolatban egyszer már rendőrségre is beidézett lány fenntartja, hogy az utolsó pillanatban tudta meg, hogy hová fognak utazni és ezért adott még a családjának is hamis információkat. Véleménye szerint az egész sztori mögött VV Éva áll, aki ilyen módon szeretne a figyelem központjába kerülni az ő rovására. A frappáns magyarázatot azért érdemes megtekinteni, mert előbb vagy utóbb biztosan lesz még módosítás rajta.

Gigi csiszolásra váró sztorija


Gigit tavaly azért hallgatta ki a rendőrség, mert korábban kapcsolatban állt azzal a modellügynökséggel, amely a gyanú szerint Dubajba is közvetített lányokat.


Mi van itt, milyen hét lesz, katonák leszünk vagy orvosok?- kérdi Vera. Az biztos, hogy tanulnunk kell valamit- válaszolja meg a kérdést lemondóan Fecó, aki azt sem tartja kizártnak, hogy egyfajta miniszteri képzést kapnak majd. A talány hamar megoldja magát, mert két nagydarab fickó nyomakodik be az ajtón. Rendőrök leszünk, b*sszátok meg! - kiált fel a kifinomult ügyvédhölgy és Gergő a falat veri odakint mérgében, hogy ő lemaradt a soha vissza nem térő alkalomról.

Az oktatás azon nyomban megkezdődik és elindul a rendőrségi hét. Attila rögtön tisztázza, hogy még az erőszakszervezetek tagjainak is joguk van pipilni menni és ezt az előadó ezredes természetesen meg is erősíti. Vera nagyon örül az elkövetkező hétnek, mert valamikor erősen gondolkodott, hogy rendőr lesz. Azt nem teszi hozzá, hogy végül inkább a filmes karriert választotta.


A szünetben egyenruhát kap mindenki. Ismeretlen okból az uniformis inkább a sarki bevásárlóközpont biztonsági őreihez teszi hasonlatossá a társaságot, de annyi baj legyen. Mielőtt a komor elöljárók visszatérnek Attila és Seherezádé bilincselős erotikus játékba kezdenek. Végezetül a pisztoly is előkerül, ami természetesen gumi, mert ki merne valódi fegyvert adni a retardált társaság kezébe.

Megjelenik a rendőrség, némelyek nem képesek komolyan viselkedni


Folytatódik az óra. A két előadó kíváncsi lenne rá, hogy ki renitenskedett már az első napon. Fecó a kijelölt ügyeletes buzgó örömmel nevezi meg a tetteseket. Ez mekkora egy spicli, esne már ki! - kommentálja az árulást Attila, akit Seherezádéval egyetemben a szauna és a jacuzzi őrzésére utasítanak büntetésképpen.


Első alkalommal az igazoltatás a tananyag, amit jó lenne ha elsajátítanának a növendékek. Péter és Kinga azonban rájön, hogy nem is olyan egyszerű egy olyan valaki személyi adatait megszerezni, aki váratlanul egy méretes késsel támad rájuk.

Mit csinál Kinga ha késsel támadnak rá?


Attila immár Csabát is megfertőzte deviáns viselkedésével. A szépfiúról egykor senki nem gondolta volna, hogy pisztollyal fog egy lányt vetkőzésre noszogatni. A gyanútlan áldozat Kinga, aki szeretné kipihenni az oktatás fáradalmait és édesdeden alszik a tábori ágyon, amikor a két járőrnek álcázott szatír felébreszti. Álljon fel és pucsítson be! Csak egy bugyi maradhat! - hangzik a felszólítás és a nézők feszült figyelemmel várják lesz-e foganatja a parancsnak. Az alany rövid mérlegelés után sajnos megtagadja a közegek utasítását, így egy fantasztikus látvánnyal leszünk szegényebbek.

Attila és Csaba pisztollyal akarták vetkőzésre bírni Kingát


Fecóval kisebb csoda történt. Egészen elképesztő módon egy héten belül már másodszor, sírás nélkül képes volt felsorolni sérelmeit. Attilával mindig is komoly problémái voltak, de mióta rá rakta a jelet végleg körön kívülre került. A járőrtársak viszonyát taglaló megbeszélésen aztán kiborul a bili és Fecó az összes haragját rázúdítja egykori barátjára, aki eleinte csak a fejét kapkodja, mert számára is nagyon furcsa, hogy viszonylag értelmes mondatok hagyják el a vitapartner száját. Többet nem sírok már miattad!- foglalja össze a lényeget a csalódott fiú és ezzel nézők millióinak szívéről gördít le mázsás köveket. Péter nem elég, hogy nem siet szövetségese segítségére, hanem később még méltatja is szónoki képességeit. Itt már minden megtörténhet.

Példátlan eset történik, Fecó kiosztja Attilát


Újra eljött a szokásos Attila show ideje. A már hagyományos műsor eddig még sohasem ért véget egy komoly veszekedés nélkül. A téma ezúttal Kinga és a kiszavazása. Érdekes momentum, hogy a jeleket rakók kivétel nélkül hazudnak, amikor a műsorvezető a motivációjukról kérdezi őket. Eszternél és Péternél ez tulajdonképpen már alapkövetelmény, de ezúttal még Seherezádé is úgy gondolja, hogy a kihívást kockáztatja, ha az igazat mondja. Vera is hozza a formáját persze, így a show méltó módon zajlik.

Attila show, pofátlanul hazudik mindenki

És végezetül a holnapi összefoglalóból egy kis előzetes, amikor is Péter egy igazoltatás során annyira bekeményített, hogy méltán felvételét kérhetné ezentúl a bármely kommandós egységbe.

Előzetes: Péter bedurvult az igazoltatáson

.

 Legnézettebb videók:

Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.

.

Videó ajánló:


Gergő kintről alázza Seherezádét és válaszol a kínos kérdésekre

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából