Egy röpke pillanatra visszalépünk az időben és a lakók már megint a szerencsétlen énekszámaikat gyakorolják. Kinga természetesen nem tagadja meg magát és a Cserháti-számot nagy kövér krokodilkönnyek csöpögtetése közepette dalolja el,  immár ki tudja, hányadszor. A sírásra hamarosan sokkal komolyabb oka is akad a kamuladynek, mert megjelenik Attila, az isten ostora és kő kövön nem marad.

Mindenki bőg már lassan


Egy elmés feladat keretében mindenkinek el kell mondania, kiben csalódott egy akkorát, de akkorát... Fecóba természetesen egykorvolt barátja döfte a tört, de akkorát, hogy a villasebészek azóta sem tudták eltávolítani. Péter vesz egy nagy levegőt és Csabát szeretné amúgy igazán valósághősösen kiosztani, amikor a pornókirálylány közbeszól. Nem kérdezte ugyan senki, de mikor zavarta ez őt abban, hogy amúgy istenigazából elmondja véleményét?

Vera ezúttal elsősorban Péterrel kötötte össze a bajuszt, jó szokása szerint szolid idegbeteg módjára ismételgette a szokásos kliséit. Balszerencséjére ezúttal nem a legjobb alanyba kötött bele Elmebeteg Emma, mert Attilával együtt  már túl nagy falatnak bizonyult dagi-dög és néhány perces átkozódás után feladva a harcot kivonult a nappaliból. Fecó persze megpróbált ezúttal is semleges maradni, de hirtelen gyötrő fájdalmat kezdett érezni a gerince táján ezért, hogy megnyugtassa sajgó ízületeit, kirohant Vera után és ha már ott volt, jó alaposan át is beszélték  felháborító eseményeket.

Vera ismét mutatja a különös tüneteket

Fecó nem szereti a túl bonyolult kifejezéseket

Tegnap már részletesen írtunk a zenés produkciókról. Az alábbi felvételnek az az érdekessége, hogy láthatjuk benne, az előadókat, amint véleményezik saját és társaik produkcióját a műsor közben. Tanulságos élmény.

Az énekes produkciók és az utóhatásuk belső szemmel

Vera sem bírja már a folyamatos feszültséget


Attila baromira megunta, hogy Kinga ott rúg bele, ahol éri. Ez tulajdonképpen bárki megértheti még akkor is, ha néha valóban rászolgált az altesti inzultusra. Most azonban az összeférhetetlen úgy dönt, hogy leveszi a kezét a duplájára dagadt királylányról és besegíti a Taigetoszba. A piszkos munka végrehajtására több jelentkező is kínálkozik, így a szellemi koordinátor még azt is megengedheti magának, hogy ő Fecóra tegye a jelet, hátha volt szerelme visszatér a párbajról. Ez esetben ugyanis be lehet majd adni neki, hogy tulajdonképpen az ő érdekében történtek az események és mint párbajgyőztes erősen hálával tartozna a nemes kombinátornak, aminek lerovását egy forró éjszakai hancúrban kompenzálni is lehet majd.

Kinga körül végül összezáródik a csapda


A kiválasztáson, mint már tudjuk, valóban a Villa második idegbetege kapta a legtöbb jelet, így most Peti és Eszter is gondolkodhat, hogy tényleg annyira jó ötlet volt-e párbajra küldeni  a jeles személyiséget. Az ugyanis pillanatok alatt megorrontotta, hogy a kegyetlen végkifejlet mögött volt hódolója áll, aki a többieket használta fel arra, hogy őt eltávolítsa. Kérdés most már az, hogy ki lesz az, aki megfizet mindezért.


Végezetül egy kis Villaerotika a legjavából: az alábbi képsorokat szigorúan felnőtt olvasóinkanak ajánljuk.

Meztelen mentoráltak
Szigorúan 18+

-

 Legnézettebb videók:

Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.

.

Videó ajánló:


Gergő kintről alázza Seherezádét és válaszol a kínos kérdésekre

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Attila és Péter betört a riportszobába és prostituáltakat követeltek maguknak

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából