A legújabb szupersláger ébreszteti a játékosokat. Seherezádé és Attila finoman képzett hangja ércesen csengve hirdeti a magyar ének-zene oktatás diadalát, az álom pedig eszeveszett gyorsasággal repül ki az álmos szemekből.


Folytatódik a rendőrség IQ állományának erőltetett felduzzasztása. Kezdésként az elhűlt kadétok megtudják, hogy ezentúl éjszakánként járőrözniük kell majd. Osztatlan az öröm, Kinga csak a jó modor okán nem hány rögtön az asztalra. De nincs mit tenni a parancs az parancs.


Tesztelendő mennyire figyeltek előző nap a növendékek, egy kis igazoltatási szerepjáték következik. Attila mint egy lehetséges bűnöző, Péter és Kinga pedig, mint egyszerűsített Starsky és Hutch. Alapesetben könnyű lenne egy ilyen gyakorlat. Köszönés, igazoltatás, elköszönés. Ezúttal azonban apró problémába futnak a rend őrei. Attila, mint vérbeli antiszociális figura kétségbe vonja a jogalapot az ő zaklatására és felszólítja a fegyvereseket a személyi igazolványuk átadására. Egy kis huzavona következik, de sajnos a finom meggyőzés nem elegendő a szerepek tisztázására. A következő pillanatban Péter a járőrparancsnok előkapja fegyverét és akkorát ordít, hogy Kinga két métert ugrik hátra megdöbbenésében. Igazi akciófilmbe illő jelenetek, az antiszoc is rögtön készségessé válik, az ezredes elégedetten bólogat.

Péter tombol, bár itt még nem sejti végzetét


Miután lecsillapodnak a kedélyek, a rendőrök forgalomirányítási karjelzéseinek elsajátítása kerül sorra. Kicsivel később, mint a nagycsoportos óvodások hangosan dudálva gurulnak a nebulók, Eszter pedig igyekszik koordinálni a kusza forgalmat. Csak remélni merjük, hogy az eredeti képzési tananyagban nem teljesen ebben a formában zajlik az oktatás.

Az órák végén Vera és Fecó előléptetésben részesültek. A gyanútlan rendőrezredes talán nem ismeri az előzményeket és óvatlanul Verát nevezi ki ügyeletesnek. Akik követik a műsort biztosan emlékeznek, milyen következményekkel jár az, ha a kiszemelt hatalmat kap a kezébe.

Kitüntették Verát és Fecót


Szerencsére mindig vannak olyan hős szabadságharcosok, aki felveszik a kesztyűt az önkényuralom ellen. Első lépésként megtagadják a mosogatást, majd Péter a kreatív elme ellopja Vera vállapjait és bedugja a WC csésze mögé. A tulajdonos egy ideig kétségbeesetten keresi, de végül kénytelen anélkül járőrszolgálatra indulni. Ő rendkívül komolyan veszi a feladatot, mint mindent általában. A Villa németjuhászának érzi magát és már alig várja, hogy egy külső támadás ellen megvédhesse a társait. Sajnos az őrség békéjét garázda elemek megjelenése töri meg. Először Attila apró szemét golyóbisok elhajigálásával és bútorok borogatásával teszteli az ügyeletes béketűrését. Amikor az továbbra is egy lenyugtatózott szarvasmarha pillantásaival tekint rájuk, Péterrel egymásnak esnek és egy Fradi-Újpest meccs izgalmasabb jeleneteit imitálva verik fel az éjszaka csendjét. Még mindig semmi. Vera teljes szereptévesztésben van. Valaki ezek szerint azt mondhatta neki, hogy meditációs gyakorlatok elvégzésére küldték a helyszínre. A garázdák csalódottan veszik tudomásul, hogy itt bizony nem lesz balhé és szomorúan tovább állnak. Később azért Attila még megszerzi az ügyeletesi naplót, amiben véleménye szerint kissé egyoldalúan vezette fel a kihágásokat a hatalmával visszaélő lány és megteszi benne a szükséges módosításokat. A botrány immár a levegőben lóg.

Vera túlságosan is beleéli magát a szerepébe

Péter és Attila összeverekedett Vera miatt


Egy ország várta tegnap tűkön ülve, hogy végre megtudja, vajon kit szándékozik Kinga párbajra hívni. A várakozások szerint három lehetséges személy közül választhat: Eszter, Seherezádé és Péter. Ők voltak azok, aki felvállalták érzéseiket és távozásra jelölték a hisztérikát. Attila bölcsen a háttérből irányította az eseményeket felkészülve minden eshetőségre. Eszter és Seherezádé szinte biztosak benne, hogy párbajra hívják őket, Péter azonban nem izgul különösebben, mert szerinte nagy erőt képvisel és nem merül fel benne, hogy ki merné hívni párbajra Kinga.

Kinga elmondja titkos gondolatait a riportszobában


A szertartás a szokásos ütemben zajlik. Lilu ezúttal is szeretne Attilától olyan dolgokat megtudni, amit az összeférhetetlen nem feltétlenül akar a többiek tudomására hozni. Nagy nehezen azért kierőszakol egy rejtett szerelni vallomást a fiúból Kinga irányába, aki szintén nem titkolja, hogy egyfajta szeretetet érez kínzója iránt.

Attila és Kinga szerelmi vallomása

Attila nyugodtabb lenne, ha Kinga kiesne


Kicsit taglalják még az eddigi konfliktusokat, majd a főszereplőé lesz a szó. A lehetséges jelöltek kissé összehúzzák magukat miközben a kiválasztott végigpásztázza őket. A bizonytalanság végül véget ér és Kinga pillantása megállapodik.


Sunyin és alattomosan csinálod. Most is arra ment rá az egész, hogy valamelyik lányt vigyem ki magammal, és ez nem volt fair – fordul Péter felé és legnagyobb meglepetésre őt hívja párbajra, ezzel a nézők által leginkább utált szereplőt citálva a porondra. A fiút mindenki meglehetősen erősnek tartja odabent, így a választás tulajdonképpen bátornak is mondható. A folytatás ennek ellenére erősen bizonytalan, mert Kinga szavazótáborának nagysága legalább annyira kétséges, mint Péteré. A vasárnapi szavazás egyértelműen arról fog szólni, hogy a két ellenfél közül melyiknek sikerült nagyobb ellenszenvet kiváltania az elmúlt hónapok alatt.

Kinga Pétert hívja párbajra

Péter bemutatkozása


A követkeő riportban egy pszichológus mondja el a véleményét Kinga idegállapotáról, illetve elmondják álláspontjukat a szülők is.

Pszichológus elemzi Kingát, majd a szülei is megszólalnak


Vera sorsa is végleg eldőlt. Pornófilmjének jogtulajdonosa hosszas hezitálás után csak beváltotta ígéretét és piacra dobta a filmet. Sokáig kétségesnek látszott, hogy bizonyos jogi problémák miatt ki meri-e adni a kissé vitatható módon hozzá jutott alkotást. Egyszer már vissza is vonta az internetről a promó anyagot. Tegnaptól azonban már kapható az újságosoknál az a kiadvány, amelynek mellékleteként ott lapul a DVD, amiben Vera teljes munkássága megtekinthető.

VV Vera DVD-je megjelent

VV Vera pornófilmje

________

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Somogyi András felkéri VV Évát egy erotikus produkcióra

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm