Csak arra tudunk gondolni, hogy a Kiszel portán az összes tükör szörnyű baleset áldozatává vált. A hölgy nemrégen büszkén bevallotta, hogy nagyon vonzódik VV Csabaához, akivel akár egy komoly kapcsolatot is el tudna képzelni. Ameddig a műsor tartott állandó csodálója volt Csaba férfias testének.

Csaba egyenes, korrekt, intelligens, és megadja a lányoknak a tiszteletet és nem utolsósorban nagyon jól néz ki.

 

Most, hogy végre kiszabadult az oroszlán a ketrecből az elszánt előnyugdíjas ígéretéhez híven rá is vetette magát és egy romantikus vacsorára hívta választottját. Hiába, profizmus Kiszel Tünde a neved. Dya még sokat tanulhatna tőled.

 

VV Csaba és Kiszel Tünde forró randevúja

Csabira egyébként Kinga is ezerrel ráhajtott. Tényleg a szerencse fia ez a srác. Az ország legjobb női epekednek érte. A királylány már annyira odavan az ifjú rendőrpalántáért, hogy komolyan féltékeny a rajongó lányokra

 

 

Nagyon-nagyon szeretem Csabit. A villában szoros kapcsolat alakult ki közöttünk, aminek elképzelhető, hogy lesz folytatása is. Nekem nagyon tetszik Csabi, mint férfi és ő sem titkolja, hogy én is bejövök neki. Arra azonban mindenképpen kíváncsi leszek, hogyan fogadja a lányok közeledését, ettől teszem függővé, hogy egyáltalán szóba állok-e vele ezután ilyen téren.

 

Ennek alapján viszont a jövendő kapcsolatnak egyre kevesebb az esélye. Kinga már azt is nagyon zokon vette, hogy a helyes pasi a kiesése után egy hoszteszlány karjaiban próbált meg vigasztalódni. Most pedig, hogy a bugyikirálynő is kivetette rá a hálóját képzelhetjük, miféle indulatok dúlnak benne.

 

A későbbiekben, ki tudja mi lesz, nem zárok ki semmit. Nyilvánvalóan ki fogom használni a lehetőségeket, ha szép lányok közelednek felém, hiszen ki vagyok éhezve- nyilatkozta a Csaba. Kinga legnagyobb bánatára és Kiszel Tünde hihetetlen szerencséjére.

Van még egy érdekes videónk, ahol a VV5 döntősei beszélnek álmaikról, vágyaikról és terveikről a jövőre nézve.


 

A döntősökkel mesélnek terveikről, vágyaikról

 

 A legszexisebb pasi verseny

 


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát