Csabi korán reggel arra ébredt, hogy ez a nap más lesz, mint a többi. Hangszálai kellemesen bizseregtek és számtalan keményebbnél keményebb kritika fogalmazódott meg benne ellenfeleivel kapcsolatban. Még mielőtt a többiek magukhoz tértek volna a tegnap esti ivászat után, ő felkelt és kitakarította a villát, majd átszűrte a medence vizét. Munkája végeztével szemei megakadtak a két satnya tuján, amik a fal mellett árválkodtak. Ti vagytok az én életem megrontói! – kiáltott fel haragosan és a gonosz növényeket nagy ívben belehajította a pont most megtisztított habokba. Csaba ezután reggelit készített a többiek számára. Kinek-kinek érdemei szerint. Fecó és Kinga narancsdzsemes piritóst kapott apró szívecskékkel, Gergő rántottát  Alcatraz módra, Attila és Péter tujaturmixot, Annamari birkafejet rántva. Seherezádé főtt fürjtojást. Eszter, Vera és Veronika fogyókúrára ítéltetett.

A nap hasonlóan tevékenyen és maradandó élményekkel folytatódott. VV Csabi megnyerte az összes játékot, még azt is, amiben időhiány miatt el sem tudott indulni. Néhány keresetlen szóval helyrehozta Seherezádé és Gergő kapcsolati válságát, aminek eredményeként a szerelmespár estig ki sem bújt a takaró alól. Attila ismételten szemtelen és goromba volt a többiekkel. Csaba ezt természetesen nem tűrte és felszólította a garázdát a meghunyászkodásra. Villogó tekintetével és tekintélyt parancsoló tartásával pillanatok alatt megmutatta, ki az alfahím a házban. A teljes férfi lakosság ezek után elé járult, rövid kézcsók után keresztapának szólítva.

Don Csaba este sem hagyta élmény nélkül a nézőket.

Mint a legszebb és legkívánatosabb férfiegyed, sorban kegyeiben részesítette a hölgyeket. Annamarinál láthatólag habozott kissé, de annál tiszteletreméltóbb, hogy viszolygását legyűrve őt sem hagyta pártában a szuperhím. Ezek után az elégedett lányok megmanikűrözték és csábos táncaikkal szórakoztatták a megfáradt VV Csabát. Attila és Péter nem tanult a délutáni esetből és pimasz módon túl vastagon pucolták a krumplit az esti lepcsánkához. Büntetésük szigorú volt és könyörtelen: a főzés befejeztével ezerszer kellett leírniuk, hogy VV Csaba.

A nézői szavazás eredményeként a nap hőse választhatott randipartnert magának. Rövid tusakodás után Csaba úgy ítélte meg, hogy választottja Pamela Anderson lesz, akit az RTL Klub különgéppel még aznap este le is szállított a becsvágyó fiatalembernek.

Felhívom a rajongók figyelmét, hogy amennyiben a beszámoló több, mint 999 lájkot kap, akkor a következő napokban hasonló figyelemmel kisérem VV Csabi napi cselekedeteit. Tehát csak rajta, tessék csak nyomogatni az egeret, megosztani a cikket bátran.

Valowriter