Attila enyhén ignorálódóan vette tudomásul, hogy az előző győztes lealacsonyodott hozzá és tapasztalati tanácsokkal látta el, mit és hogyan kellene csinálnia a továbbiakban. A konkurenciához átigazolt Alekosznak természetesen mindig mindenről van véleménye. Minden körülmények között.

Azt kívánom Attilának, pihenjen, értékelje át az elmúlt hónapokat. Kicsi szálljon magába, és tudja eldönteni, mi a jó és mi a rossz, érezze azt, mit kell tenni, mit nem. Egy sakktáblán tökéletesen lehet prezentálni, mit kéne tennie Attilának. Arra kell figyelnie, ne körülbástyázza magát a tisztekkel, hanem ellenkezőleg: ki kell tárulkoznia úgy, hogy megmaradjon az intim szférája is.

Az embereket többnyire tényleg sakkbábúként kezelő görög ennyivel nem érte be, hanem komolyan igyekszik befolyásolni véleményével az új győztest.

Alekosz tanácsai utódjának

 

Attila egyelőre nem tűzte ki az örömünnep dátumát, csak mert elődje tanácsokkal bombázza.

Alapvetően gyanakvó ember vagyok, ráadásul Mérleg jegyben születtem, így minden döntésemet többször átgondolom. A rosszindulatú embereket alapból kizárom az életemből. Persze mindenki tanácsát köszönöm, bárkit meghallgatok, de tudok vigyázni magamra

Engem hiába hívna a TV2. Nagy dolog, amit nyertem, de nem szabad elfelejteni, hogy ehhez az RTL Klub adott nekem lehetőséget. De a saját tisztességem miatt se árulnám el őket. Én Alekoszra mindezek ellenére úgy szeretnék gondolni, mint az emberre, aki előttem megnyerte a ValóVilágot, nem úgy, mint az egykori győztesre, aki elárulta a csatornáját.

Attila már csak ilyen diplomatikus, a többség kicsit másképpen fogalmazna hasonló esetben.

 

Hír még, hogy egy hatalmas bulit szerveztek az összes versenyzőknek készítőknek egyaránt. Már most felsejleni látszanak az apró celebmanírok az egykori játékosokon, akik tényleg mindent megtesznek, hogy még egy kicsit a köztudatban maradjanak. Kinga például szokása szerint még az operatőrnek is mindenáron puszit akar adni, aki alig tud elbújni a kamera mögé. Megjelenik természetesen Cristofel is, aki kubai mozgásával igyekszik Verát elvarázsolni a táncparketten közepes eredménnyel, csakhogy közben megérkezik Veronika is…

 

Fergeteges bulin engedték el magukat a Villalakók

Legvégül, aki még nem látta volna most megtekinthető Attila első élménybeszámolója a BeleValóból. A műsor egyébként néhány másik szereplő miatt kifejezetten kiverte a biztosítékot a nézőknél.

 

Attila első élménybeszámolója és sok minden más

Kellemes borzongást!

 

 

Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát