Visszaállt a világ rendje a helyükröl kibillent erők megnyugodni látszanak. A hosszú idők óta legtöbb érzelmet (és gyanítjuk anyagiakat) megmozgató párbaj tegnap este megnyugtató módon ért véget. A versenyzők személyétől függetlenül gondoljuk ezt. Mert értsük, ők csak a képzeletünk szüleményei. Egyikük sem az, akinek látni akarjuk őket. Viszont a segítségükkel tökéletesen kivetítjük indulatainkat, félelmeinket, haragunkat a külvilágra. Azon szerencsések, akik nem ennyire komolyan nézik ezt a műsort, azok talán nem is értik mi történt itt az elmúlt hetekben. Vera viselkedés kapcsán meg kellett tapasztalnunk, hogy mennyire eltérőek a vélemények egyazon viselkedésminta megitélésekor és ez nem is különösebben probléma. Az viszont annál inkább, hogy még milyen nehezen vagyunk képesek elviselni azt, ha másoknak más a véleményük.

 Attila megnyeri a párbaj Vera ellen


Vera kiesése utáni első útja rögtön a BeleValóba vezetett, ahol már repesve várták a riporterek, hogy feltegyenek számára egy-két húsbamarkoló kérdést. Hogyan, kivel, mikor, mennyiért, miért? Utálhatta eddig bárki, bármennyire a lányt az ezután következő pillanatokat senki nem kívánta neki. A műsor forgatókönyve alapján kíméletlenül neki is szögezték sorban a megkerülhetetlen kérdéseket.

 

>>VV Vera pornófilmje<<

Kulisszatitkok a párbaj alatt, Péter és Kinga egy igazán titkos dolgot is elárul Veráról

Vera végül nem sokat mismásolt, módja sem nagyon lett volna rá. Elmondta, hogy a tavaly vett rész a pornó castingon, mivel pénzre volt szüksége, és ezt látta a megszerzéséhez a legjobb megoldásnak és nem akart a családjától kérni. Bent érzete már, hogy valami nem stimmel, de konkrétumot nem tudott.  Álmodtam is róla, hogy gáz van kinn – mondta.

Tudta, hogy bevallhatta volna a szereplést, mert az nem befolyásolta volna a jelentkezését.

Úgy mentem neki, hogy én ezzel akarok foglalkozni. Kaptam is pénzt utána, hogy mennyit, azt nem mondom meg. Ennek ellenére hatalmas nagy hiba volt, nem tudok mást mondani: vállalni kell - mondta.

Az általa csak erotikusnak hívott film forgatása után hosszú ideig depressziós volt. Elmondása szerint orvos is kezelte, mert nem tudta kiheverni a történteket. Nem derült ki, hogy maga az aktus viselte meg ennyire, vagy a puszta tény, hogy a filmesek nem tartották a továbbiakban alkalmasnak a forgatásra.

Az utóbbi napokban valóban elszakadt nálam a cérna, de Attila miatt. A rólam készült erotikus videó utáni időszakban én nagyon mély depresszióba estem, hetekig kezelni kellett. Ettől az érzéstől féltem odabent, hiszen az én idegrendszerem is véges. Már tudom, hogy így volt jó, hogy most kiestem, mert nagyon féltettem magamat.

 

Most Vera nyilván tájékozódik és a családjával, majd eldönti tehet-e valamit a kiszivárogtatott film ügyében. Jelenleg erre túl sok ideje nem lesz, mert ma megy is vissza a Villába, hogy az utolsó hetet immár tét nélkül úgy szerepelje végig, hogy esetleg megmutatja, milyen is az igazi Vera valójában.

 

Nyomottan teltek az utolsó órák mindkét leendő párbajozó számára. A feszültséget enyhítendő a szerkesztők egy kis játékautózásra hívták a versenyzőket. A szponzor széles kínálatát bemutatandó, mindenkinek lehetőség adódott, hogy kiválaszthassa, melyik gépjárművet szeretné birtokolni és vezetni. Már aki persze rendelkezik jogosítvánnyal.

Igazmondó játék is belefér még a napba. A szokásos balhégeneráló tevékenység most sem végződik másképpen. Vera a tőle jól megszokott módon válaszolgat és ehhez mérten nyomja fel a kollektív közös vérnyomást a plafonig.

 

Azon már tényleg csak röhögni lehet, amikor egy újabb feladat keretében egy mókásnak is mondható házaspárbajszerűség kapcsán Vera már veréssel is fenyegeti Attilát. Mi mondjuk ezt is szívesen megnéztük volna. Seherezádé szintén alaposan megkapja a magét, mert a vitában nem áll automatikusan barátnője mellett.

Verának már csak egy kicsi kell, hogy lecsapja Attilát.

Eljön végre a párbaj. Két embernek vitathatatlanul rendkívül meghatározó lesz a nap, de ha véletlenül Vera nyerné meg az összecsapást, az bizony egy igazán érdekes gondolatmenetet fog elindítani a nézők egy részének fejében.

Attilán látszik és nem is titkolja, hogy tele a nadrágja. Jól döntött vajon, vagy túl kemény fába vágta a fejszéjét? A stúdió hangulata hasonlatos az egykori Olivér-Béci csatánál tapasztaltakhoz. Nem lehet biztosan tudni az erőviszonyokat, de a két legnagyobb rivális összecsapása mindenképpen komoly feszültséget teremt.

A műsor alatt már senki nem szándékozik nagyon taktikát váltani. Vera ráment a szokásos áldozat vagyok, mentsetek meg!- vonalra, amivel eddig rendkívül jól elboldogult. Eszter számára is hatékony volt ez a szerep és ameddig ki nem bújt a vérbő természete a zsákból, szórták is rá az SMS-eket az önkéntes szamaritánusok. Vera érezte, hogy jó vonal ez, de szeretett volna kicsit még csiszolni rajta. Ezért ötvözte kicsit a sok bántástól már idegileg tönkrement szabadságharcos jelmezével, ami a fórumok elemzése alapján még mindig megdöbbentően jól működött.

Vajon most mi lesz, ha egy olyan valakivel kerül szembe, akinek vitathatatlanul vannak olyan vonásai, amit a nézők egy része gyakorlatilag képtelen elviselni?

Attila viszont nem szándékozik az adok-kapokba túlságosan mélyen belemenni. Minek is? Enyhe szarkasztikussággal sokkal jobban ki lehet hozni a sodrából az ellenfelet, arról nem is beszélve, hogy ki kellhetne versenyre Verával a saját területén?

Az állás, mikor megmutatják kölcsönös döbbenet vált ki mindkét oldalon. Vajon ki az, akit ennyire ignorálnak a szavazók? Fecó mondja Vera kortesbeszédét. A „dumagép” már szintén a toalett felé kacsingat annyira ideges. Ettől függetlenül bőszen buzdítja a szavazókat barátnője érdekében. Csaba, bár Attilát várja vissza, annyira azért nem ragadtatja el magát, hogy kampányoljon is érte. Így ő önmagáért mond beszédet.

 

Attila magának mondott kortesbeszédet

76%-24% a fantomképek alatt. A levegő megfagy és óriási jégcsapok potyognak a stúdióban amíg Balázs húzza az időt és az idegeinket. Végezetül csak le kell már állítani az SMS-ek fogadását. A szerkesztők vérző szívvel megnyomják a piros gombot. Bárcsak még néhány percig ömölhetnének a 315 forintos SMS-ek! De minden jónak vége szakad egyszer és elérkezik az igazság órája. A nézők végül is úgy döntöttek, hogy nem szeretnék, ha Vera tovább folytatná az ámokfutását a képernyőn és ha szükséges, akkor részesüljön orvosi segítségben. Attila néhány pillanatig el sem nagyon hiszi, hogy megúszta a kalandot és csak egy jó perccel később jelenik meg a szokásos farkasvigyor az arcán. Vera igyekezne még néhány okító jó tanácsot osztani a győztesnek, de a vevőkészség pontosan annyi az okosságokra mint eddig.

Attilát döbbenten fogadták a visszatérésekor

Vera legjobb pillanatai

Egy nagy játékos búcsúzott a műsorban, akinek sok sikert kívánunk a továbbiakban. Mert reméljük az odabent mutatott arca csupán a taktika része volt és álmában egy egészen más világban pihente ki az önmaga számára megszabott napi szigorú menetrendet. És ha esetleg annyira profi volt, hogy az egykori pornófilmjének szintén ő a jogtulajdonosa, valamint az egész hajcihőnek a legnagyobb haszonélvezője, akkor véglegesen kalapot emelünk előtte. Attila szavaival élve: Gratulálok, mert sokkal jobb taktikus voltál, mint én!     

 

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés