Vera, mint várható volt csak kapkodta a fejét kiesése után. Már az első percekben sem volt hiány jelentkezőkben, akik alig várták, hogy az orra alá dörgölhessék az idekint történteket. A jó egy órával később kezdődött Belevalóban, Anikó és Olivér szintén tűkön ült már, hogy szembesíthessék a lányt a múltjával. Mire a műsor megkezdődött azonban már módja volt tájékozódni és ha felkészülni nem is tudott, azért legalább derült égből villámcsapásként nem érte az élő adásban feltett kérdés. Ettől függetlenül a felvételeken jól látszik, hogy mennyire kínosan érzi magát, amikor kénytelen az eddigi eltitkolt múltjáról beszélni. Kegyetlen a média világa, Vera mégis ott szeretne boldogulni, mint mondta, ha ezen a pályán sikerülne megtalálnia a betevőt, akkor szívesen próbálná ki magát valamilyen szerepben.

 

Vera: Szexfilmmel akartam foglalkozni

Vera teljes vallomása a BeleValóban

Amikor beköltöztem a villába, tényleg változtatni akartam mindenen, mert ezt megelőzően olyan sok negatív dolog történt velem egyszerre. Olyan szinten változott meg az anyagi helyzetem, hogy konkrétan azon kellett gondolkodnom, hogy miből fogok holnap kaját venni. A családomhoz pedig nem mentem oda kérni, mert mindig elláttam saját magamat. Ez az egész dolog tavaly történt, nem is akarom mosni magam, hogy egy tizennyolc éves butus kislány voltam, mert nem igaz. Ez egy hibás döntés volt, de egyetlen videó készült csak. Úgy indultam neki, hogy én pornósztár leszek öt éven belül, onnantól kezdve ezzel fogok foglalkozni. Ez egy hatalmas ballépés volt, utána hetekre nagyon mély depresszióba estem, kezelni kellett.

Az egy évvel ezelőtti felvételek azóta már közkincsé váltak.

>>VV Vera pornófilmje<<

A másik sikamlós téma, ami mindenkit érdekelt, hogy most vajon akkor volt szex Péterrel, vagy sem. Vera a pornózást nem tagadta, de azt már tényleg cikinek érezte, hogy elismerje valaha is lett volna komolyabb köze a Villa ganajtúrójához. Az tény, hogy volt egy kis petting a takaró alatt és ez éppen elég volt neki, hogy felmérje a rendelkezésére álló szerszám mérete alapján a liezon folytatásának nem lenne sok értelme.

Vera szerint Péter szerszáma szót sem érdemel

Vera első találkozása a rajongókkal. Kap hideget-meleget

A folytatás továbbra is izgalmasnak ígérkezik. Ma beköltöztek újra a kiesők. Arra azért nagyon kíváncsiak leszünk, hogy Attila milyen arcot vág, amikor meglátja a visszatérő Verát. Cristofel a félig sem normális fenegyerek pedig őrültebbnél őrültebb terveket sző a számára nemkívánatos személyek likvidálására.

 

Cristofel ecseteli beteges terveit

De a lényeg csak most jön. A visszaköltözés után az első sokk mégis Fecót érte, akinek Vera bevallotta mit is tett tavaly nyáron és ezzel bizony totális döbbenetet váltott ki a régi szövetségesből. Erről a videó már meg is van. A zsebkendőket kéretik előkészíteni.

Vera bejelentése a múltjáról sokkolja Fecót

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés