Veronikát sokként érte a felismerés, hogy Péter nőként néz rá. Közel két hét elteltével leesett neki a tantusz, hogy egy felnőtt egészséges férfi talán nem azért lóg rajta napi 24 órában, mert a malmozás legújabb vívmányait szeretné megvitatni vele.

Csőrike miután végérvényesen megbizonyosodott róla, hogy itt bizony többről van szó, mint öribariról keserves sírásra fakadt. Hiszen neki ez az ember nem tetszik! Csak egy kis szeretetre és ölelésre vágyott, de azt soha nem tudná elképzelni, hogy több legye közöttük, mint egy baráti puszika. Seherezádé megértően bólogatott. Ő már csak tudja, hogy is mennek ezek a dolgok.

Soha sem kéne, akkor sem ha utánam dobnák. Soha nem kéne, ilyen nagy bőrkeményedés van a talpán, undorodom, ha csak ránézek. Soha nem kéne nekem mint pasi mert csúúúúúúúnya!!

Ez van Peti, te sem gondoltad volna, hogy azért fog megbukni a terved, mert hanyagolod a pedikűröst?

Veronika kiakad a szörnyű igazságon

A borzasztó és szívbemarkoló szakítás előszele már a nap folyamán érezhető volt.

Délelőtt ugye záróvizsgán adtak számot tudásukról a nebulók. Fecó nyitotta meg az agytrösztök sorát, majd Attila következett. Összetett számok, amikor az egyszerű számok klikkekbe tömörülnek- határozta meg csípőből az új matematikai irányvonalat a tanár viszonylag egyszerű kérdésére.

Sajnos a vizsgáztatók nem értékelték kellőképpen a reform elképzeléseit, de azért egy kegyelem kettessel átengedték. Mindenki volt itt már másnapos…kivéve az illemtanárnőt! –szabadkozott Attila és megkönnyebbülve hagyta maga mögött a nehéz hetet.

Seherezádé sem először mutatta meg, hogy a go-go táncoláshoz könnyen nélkülözhető volt a lexikális tudás. A Nemzeti dal szerzőjének neve hírtelen nem jutott eszébe, mert rendkívül rossz sajnos a névmemóriája. Szegény Petőfi fordult egyet a sírjában, de a vizsgán azért csak átengedték a feledékeny lányt. Péter valamiért úgy gondolta, hogy a felelés a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy tájékoztassa a tanárokat és a nézőket Veronikával kapcsolatos perverz szándékairól. Szegény annyira kevés adásidőt kap, hogy minden alkalmat meg kell ragadnia a szereplésre. Végül mindenki átment valahogy, Gergőt még meg is dicsérte a tanári kar kiemelkedő szorgalmáért.

Nagyon megizzadtak a lakók a vizsgán

Az iskolahét legjobb pillanatai

Vera mikor felismerte, hogy Péterék között jeges lett a viszony, azonnal aktivizálta magát és meghívta egy kávéra a számára még mindig nagyon kívánatos pufi hímet. Veronika viszont nem szeretne semmi komolyat, de az évadzáró banketten elhűlve látta, hogy egykori hódolója immár másnak csapja a szelet, őt meg szinte észre sem veszi. Nem is bírta a látványt és elvonult a fürdőszobába, ahol egy olyan igazi ajakcsücsörítős Veronikás zokogásba kezdett. Ha azt várta, hogy Peti megvigasztalja alaposan tévedett. Ezek után jött a felismerés, hogy ez a bűn ronda hapsi, bizony nem érdek nélkül tette neki a szépet. Egy ilyen ganajtúró Pasi lenne az álmaim pasija?!- merengett.

Veronika Veronikásan zokog a fűrdőben

Vera kávézni (is) csábítja Pétert

Petit szétszedik a nők

Kinga hasonlóan kevés toleranciával fogadta, hogy a biztonsági tartalék Attila nem őt, hanem Seherezádét szemelte ki báli partneréül magának. Ha szemekkel ölni lehetett volna, akkor a rossz névmemóriájú lányon ott helyben diagnosztizálják a lépfene legsúlyosabb alfaját.

Mint várható volt Vera elkezdheti vágni a centit, mert igaz szorosan, de megkapta a kiválasztó kendőt. A ceremónia vezénylője Lilu volt, aki tegnap enyhén szólva furcsán viselkedett. Mint egy feleség, akinek nem elég, hogy küszöbön a soron következő menzesze, de még a féltékenység is mardossa. Attilán csapódott le a furcsa rosszkedv és amikor a fiú nem válaszolt neki megfelelő módon, gyakorlatilag megfenyegette.

Ehhez hasonló esetre mi magunk nem emlékezünk sem ebben, sem a régebbi szériákban. Ugye az ilyen elfenekelésekre van ott a riportszoba, de valamiért Lilu úgy érezte, hogy nyilvánosan kell Attilát megfenyítenie. Később már szándékosan bele is fojtotta a szót, hogy a renitens tudja, hogy hol a helye.


Lilu Kingánál még csak ideges, Attilánál már hisztizik

A kis intermezzótól eltekintve olajozottan ment a kiválasztás Vera három jelet kapott, ami elegendő volt ahhoz, hogy elgondolkozzék az elkövetkező három napban, hogy ki merje-e hívni Veronikát. Ez esetben biztos vesztes lesz. És szembesülni fog vele, hogy idekint már mindenki értesült pornós múltjáról. Ha esetleg győzni tud az indulatain és Annamaria teszi a voksát, akkor lehet még némi esélye a folytatásra. A mi szempontunkból igazából nincsen rossz választás, mindenképpen egy gyenge és érdektelen játékos fog kisétálni a Villából.

Vera lett a 4. kiválasztott

VV Vera nem kicsit erotikus képei

Vera boldoggá teszi Pétert


Zárszóként és a feszültség levezetésére két kisfilm következik. A jelenetekben a lakók egy pillanatra elfeledik, hogy milliónyi szempár tapad rájuk, ez némi vágói segédlettel a meztelenségnek és a bambaságnak egy olyan egyvelegét tárja elénk, amilyet talán a majomketrecben láthatunk a déli melegben, banánosztás után. Jó szórakozást!

A meztelen valóság

A meztelen valóság 2

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából 

Cristofel elbukja a hazugságvizsgálatot

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt