Kingát óriási sokk érte. Az odakint töltött néhány hét alatt még képtelen volt felismerni azt az egyszerű összefüggést, hogy ha a kamerák forognak, akkor, ami bent történik annak visszanézhető nyomai maradnak. Miután kiesett, ebbe valahogy nem akarta mélyebben beleásni magát. Így viszont a visszaköltözés után azzal kellett szembesülnie, hogy pusztán az ő állítása már nem elég annak cáfolatára, hogy bizony erőteljesen ráizgult az egykori alfahímre.

 

 

Szokás szerint nehezen indul a nap. Attila már megint azt hiszi, hogy rémálmok gyötrik. Hát ő tényleg képtelen valakitől megszabadulni végre?! Seherezádé sem ugrál a plafonig örömében, hogy a sok kenyérpusztító újra ellepte a házat.

Cristofel viszont szagot fogott és a dolgok mögé akar látni. Most akkor ez a piszkos alak valóban bejárást kapott az ő kizárólagos tulajdonát képező nősténybe, vagy csak porhintés az egész? Na jó igaz, néhányszor ledagizta és lecsúnyázta Veronikát, de ezért rögtön a ganajtúró ágyába kell futni?

A baj az, hogy a lány tagad, viszont a rovarvilág büszkesége örömmel dicsekszik a hódításaival. Ő egyáltalán nem rejti véka alá, hogy Csőrike már többször is megtapasztalta milyen is az ő fekhelyének kényelme és egyáltalán nem tartja szükségesnek a pompásan sikerült nász eltitkolását.

 Cristofel: Veronika tényleg megcsaltál?

Ezt viszont már a rosszhírbe hozott lány nem tűrheti és kérdőre vonja feltételezhető hálótársát, hogy ugyan mi a jó fenének teregeti ki a kettőjük között történteket. A válasz egyszerű: az önfeláldozó Péter mindezt a kellemetlenséget azért vállalja, hogy segítsen Veronikának megszabadulni a sárgakártyás barátjától. Ki vethetne több követ ezek után az irgalmas szamaritánusra?

Cristofel szembesül a szörnyű igazsággal

Seherezádé és Gergő is évődnek kicsit.  Ez persze már nem teljesen ugyanolyan, mint az elején. Gergő már mintha nem lenne annyira toleráns a Barbie babával. Néhány rövid felvezető csörteváltás után az egykori sittes előveszi a legszebb modorát úgy, ahogy azt kell, kiosztja a szemtelen leányzót.

A szerkesztő gárda ekkor hirtelen a homlokára csap. Áh! Van nekünk egy jó kis videónk éppen ide illenék. Levetítik hát a hápogó társaságnak a kedves jeleneteket, amikor Kinga és Gergő éppen csak, hogy fel nem falták egymást nagy nemi izgalmukban. Ez elsősorban a magát eddig teljesen ártatlannak valló Kinga számára kínos, aki nemrégen majdnem agyba-főbe verte Verát, aki mintha valami hasonlót állított volna.

A lelketlen szerkesztők nem átallják még azokat az ominózus fürdőszobai képsorokat is bejátszani, amikor is Gergő ádámkosztümben kínálja fel Kingának a tutit és a lányt már csak egy gyűszűnyi pálinka választja el, hogy birtokba vegye a sittes kismicsodáját.

Ezt a baromi nagy égést! Kinga, mint mondtuk valamiért azt hitte, hogy ezekben a pillanatokban éppen műszaki hiba volt, vagy az operatőrök talán sztrájkoltak. Mindesetre villámcsapásként érik a látottak.  Attila fejében hallhatóan csikorogni kezdenek a fogaskerekek. Na Gergőkém elmész te a jó nénikédbe! Hát nem megígérted, hogy nem mászol rá Kingára? Ez a kis repedtsarkú meg az orromnál vezetett öt teljes hónapon át? Hát mi vagyok én egy hatökör?

Úgy tűnik, igen a válasz az összes kérdésre, ezért aztán legalább elmondja a magáét Kingának.

Én a helyedben ezután a videó után nagyon kínosan érezném magam. Te itt átvertél engem, és átvertél mindenkit. Én hülye pedig még ki is álltam melletted Vera levelével szemben, holott tudtam, hogy neked valóban tetszik. Nem gondoltam volna, hogy vár rám még egy törés. Én egy balek vagyok, egy igazi szerencsétlen hülye!

 Kinga nagyon ég, mert a kamerák sajnos dolgoztak

A lánynak egyébként is hihetetlen módon vöröslenek óriási fülei a szégyentől, a nyíltszíni alázás fokozását már nem tudja elviselni. Ő megy most azonnal haza. Az ilyen terror már sok neki. El is kezd bepakolni a kis bőröndjébe, amikor a majdnem hapsija valahogy visszarántja a valóságba. A számtalan felsorolt érv közül feltehetően az lehetett a leginkább nyomós, hogy bizony, ha kimész, egy büdös vasat sem fogsz kapni a szereplésért. Kinga nyel tehát egy nagyot és továbbra is mutatva az orbitálius cristofelos egyértelmű jeleit, letesz a távozási szándékáról.

Fecóra is rájár a rúd, valami történhetett. A szerencseing nem lett rendesen kimosva, vagy kevés volt a hajzselé, de ezek a hálátlan bitangok kiválasztották. Hát pont itt a győzelem kapujában kell elbuknia? Mint a régi szép időkben a csalódott fiú keserves sírásra is fakad. Tegnap az óriási csalódás, ma meg ez? Hogyan is lehetne elviselni ennyi csapást lelki törés nélkül? Hiszen még azt sem tudta feldolgozni, hogy az eddig Jeanne d’Arc-ént tisztelt Verától face to face kellett megtudnia, hogy Mária Magdalénaként próbálta meg bájait aprópénzre váltani.

>>VV Vera pornófilmje<<

És most vajon kit vigyen ki párbajozni? Persze Attilát kellene, de hát nagy valószínűséggel ez egyenértékű lenne azzal, mintha a mátészalkai gyorsvonatot szeretné némi pityergéssel megállásra bírni. Azok után, hogy barátnőjét és bombaerősnek hitt harcostársát a porba alázta az előző alkalommal, ugyan mi értelme lenne felvágottat készíttetni magából?

Csaba megint csak lapáttal hordta ki az ellenfeleket, ő sem lenne valami jó alternatíva. Akkor legfeljebb marad Seherezádé, de hát ő is csak annyira tűnik vonzónak, mint Angélának vázolni a gruppenszex előnyeit. Ó bárcsak meg lehetne bújni valamelyik konyhaszekrényben még egy hétig! Eddig pedig olyan olajozottan ment a dolog. Mimikri király végül nagyot sóhajt és szomorúan tekint az elkerülhetetlen jövőbe.

 

Fecóban összetört a biztosnak tűnő világ

Hogy senki sem maradjon bizonytalanságban a szerelmi háromszög résztvevői közösen szándékoznak elkölteni vacsorájukat, hogy egyúttal megbeszéljék, hogy most akkor kié is legyen az a csodálatos kacsacsőr. Cristofelnek azonban úgy tűnik véglegesen reszeltek, mert Veronika még csak hozzászólni sem nagyon hajlandó. Ezt azért egy kubai macsóval nem lehet büntetlenül megcsinálni. Akkor ennyi is volt a triumvirátus egyeztetése, a sértett hím magára hagyja a csalfa párost és megtört szívével egyetemben új utakra indul. Peti régi motoros már a szakmában és tudja a vasat addig kell ütni, amíg meleg. Veronika most már úgy is fehéren izzik, ezért éppen ideje a támadásnak. Forró szerelmi vallomásokkal vigasztalja a lányt és bízik abban, hogy talán lehet még akkora szerencséje, hogy a képernyők előtt is megmutathassa tantrikus képességeit. Hápikacsának azonban túl sok már ez a nap és nem vevő a folytatásra. Ismételten elkezdi itatni az egereket és magára hagyja a felhevült Casanovát.

 

A két fiú megpróbálja elosztani Csőrikét

Ó, és egy fontos dolog, ami jobban megrázta a közvéleményt mint az egykori közel-keleti olajválság. Eszter terhesnek érzi magát! Hogy ki volt az a látáskárosult, aki ittasan a magját ajándékozta neki, nem tudjuk. De mit is számit ez? Lehet, hogy egy teljes szwingerklub ünnepelte az ügyvédhölgy kiszabadulását és ennek a következménye a nem várt fejlemény. A fontos az, hogy Eszter áldott állapotban érzi magát és ezt pontosan most tartja fontosnak bejelenteni és egy erre a célra rendszeresített eszköz használatával ki is deríteni. Akit érdekel, hogy mi az igazság, az szembesítse magát a jelenettel, amikor Eszti elkezdi felhasználni a gyorstesztet.

Eszter talán terhes és ezt ellenőriznie kell

Zajlik az élet odabent. Még ha tudjuk is, hogy többnyire mesterségesen generált konfliktusok szappanoperaszerű előadását látjuk, legalább nem a szú percegését kell napi 24 órában hallgatnunk a szerkesztői kreativitás jegyében.