Márpedig nem mész te sehová! Hogyan gondoltad te azt, hogy nélkülem akarsz a csoffadt testüket mutogató cafkák közelébe kerülni? Ha azt hiszed, hogy még egyszer beküldheted a macit a málnásba, akkor igazán nagyot tévedtél és ne legyen a nevem Angéla, ha kiteszed innen a lábad, mikor fehérmájú nők serege csak azt várja, hogy megkaphasson téged. Te csak velem foglalkozz! Mit gondolsz, miért operáltattam meg amúgy is szépséges emlőimet? Talán a saját szórakozásomra? Nem-nem, pontosan azért, mert tudtam, hogy egyfolytában kísértésnek leszel kitéve és inkább itthon igyál meg egy fél liter jó vöröset, mint valami buliban dönts meg egyet. Erről ennyit, punktum! Hallani sem akarok róla többet. Az sem érdekel, ha az egész ország rajtad fog röhögni. Különben is milyen aljas dolog az, hogy a feleséged nélkül engednének csak bulizni. Hát most nagyon mellécsapáltak.

Dyát meg egyébként is messzire elkerüljed ám, mert az unokatesók már így is ülnének be a Ladába, hogy megtépjék azt a csicsás műhaját. Tudom én, nem kell mondanod, hogy a közelembe sem érhet, ezt én magamtól is látom. De te már egyszer leszerepeltél. Ha iszol, elveszted az eszed és elfelejted, kiért kell, hogy dobogjon a szíved. Ajánlom, hogy tartsad észben ezentúl, mert kiskanállal vájom ki legközelebb.

Dya már Fecóval álmodik éjszakánként a takaró alatt

 Angéla döbbenten nyilatkozik a történtek miatt, ez nem fog ennyiben maradni

Ilyen nincs! Dya tényleg szerelmes Fecóba



Sajnos Fecó szegény megkapta az elektromos nyakörvet is, ami azonnal éles riasztást küld a gyanakvó feleségnek, ha 12 méterre eltávolodik a biztonságot jelentő kiskocsma-városháza-vasútállomás háromszögtől és párhuzamosan apró, de annál erősebb áramütésekkel figyelmezteti a kötelességére a csélcsap férjet.

Ideje visszafordulnod Fecókám, csiszolgasd inkább a hangodat, mert az énekeskarrier az, ami leginkább hozzád illő. Persze ha majd a slágereket dalolod, akkor is csak a mezőkövesdi nyugdíjasotthon igazoltan lebénult nőnemű egyedeit kápráztathatod el csalogányhoz hasonlatos zengő hangoddal.

Mert az ördög nem alszik… és Angéla sem.

 

A titkos információkat, amiket szegény Fecó egy szökésre felbíztatott házikacsa lábaira kötve juttatott el a szerkesztőségünkbe, bizony most mi is megosztjuk az olvasóközönséggel a leendő valósághősök okulására.

Amíg Dya otthon epedezik és szárad reménytelen szerelmében, mint a paszulyszár augusztusi hőségben, addig Fecó bizakodóan veti hódító pillantásait északi irányba. Nagy tervei voltak egykor őneki, de mára az asszonyi gyarlóság csak néhányat hagyott meg a pompázatos ideákból. Azt, úgy látszik még megengedi a vérmes asszonyság, hogy a invalidus matrónáknak adja elő a cigánynóták csokorba szedett kiválóságait. A CD-k is kijönnek majd hamarosan. A fotózásra persze már csak Buksi mehet el, de most minek is a képesebbik felét feltenni a borítóra az egykor VV sztárnak? A "bólogató roma-pop" úgy is akkora durranás lesz, hogy az egykori Budapest TV kiválóságai kollektív sápadnak majd az irigységtől.


Fecóról már dal is született. Megnézni egyszerűen kötelező



A hír igaz. Fecó nem mehetett el a VV5 záró bulijára, mert a féltékeny „felesége” néhány nappal ezelőtt felhúzta a nadrágot és azt a továbbiakban nem is kívánja levetni. Addig legalábbis biztosan nem, ameddig kéjes playmatek szerelmükkel ostromolják a raktárosból lett különleges szexideált.

Nekünk a hűtlenség tette próbára a kapcsolatunkat, én pedig biztos forrásból tudom, Dya érzelmei valósak Fecó iránt. Kiderült, hogy én nem is mehetnék be ebbe a buliba, Fecóval pedig annyiban maradtunk, akkor ő sem megy. Nem szívesen engedtem volna oda, ahol Dya is ott van, de belátta, és ezzel egy újabb lépést tett afelé, hogy a bizalom újra visszaköltözzön az életünkbe.

Meginvitáltak egy valóvilágos bulira a héten, ahová hivatalos volt minden játékos, de sajnos családtagot nem vihettünk magunkkal. Angélából azonnal előjött a féltékenység, de szerintem természetes, hogy nem nézte volna jó szemmel, ha egy társaságban bulizom Dyával.

Fecó igyekszik nem tudomást venni az őt körülvevő viharokról. Csak a jövőbe néz és a család boldogulására koncentrál.

Tele vagyok tervekkel, ötletekkel, ugyanakkor már látom, nekem kell tenni azért, hogy megvalósuljanak. Azt hittem, hogy mézben úszik majd minden, egymást érik a haknik, de szó sincs erről. Már látom, magamnak kell a dolgaimat intéznem, hogy egyről a kettőre jussunk.

Angéla és Fecó nyilatkozik a kiesés után


 

Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát