Utolsó szakaszába érkezett a VV5, és ezt a szerkesztők is érzik. Négy emberrel, hármas döntőre készülve nem annyira egyszerű ám fenntartani az izgalmakat, így hát visszaküldtek mindenkit, akit csak tudtak: ismét benépesült a Villa, már megint tizennégyen boldogítottak minket. Ez persze számtalan zamatos vitára adott lehetőséget.

Csaba és Fecó némi udvari hóturkálással igyekezték elütni az időt, így ők voltak az elsők, akik szembesülhettek a beáramló emberhalommal. Először persze mindenki örült, aztán néhányan elkezdtek gondolkodni is: Attilában felmerült a kérdés, meddig is maradnak itt ezek, akiket a nézők már kiselejteztek.

Mondanunk sem kell, egyáltalán nem örült a hírnek, hogy az öt hónap alatt kemény munka árán kiebrudalt játékosok visszatérnek és belezavarnak a játék utolsó hetébe.

Ismét benépesült a Villa

Volt nagy barátság és öröm. Kinga igaz barátságról tanúskodó igibari feliratú pólót hozott Csabának. Mondanunk sem kell, ennek sem örült a párbajgyőztes összeférhetetlen. Annak már igen, amit Veronika hozott neki: egy CTBT feliratú pólót, ami a régi szép időkre, a Cinkostárs Bt.-re utalt.

Mások meg összekaptak persze, Seherezádé például akut pofai bőrlesülést ajánlott Christofelnek. Mint már említettük, Vera meg elébe ment a legrosszabbnak és félrehívta Fecót, na nem azért, hogy gyakorlatban is megmutassa, mit csinált a pornóforgatáson, hanem, hogy közölje vele a rettentő tényeket idevágó munkásságáról.


>>VV Vera pornófilmje<<

Vera megvallja pornós múltját

Vera: Szexfilmmel akartam foglalkozni

Vera teljes vallomása a BeleValóban

Fecó trademark tulajdonságát vette elő és sírni kezdett. Ó, összetört benne a Veráról alkotott kép. Persze most mindent jól át kell gondolnia. Meg jó sokat sírnia. Majd odamennie Csabához, és elmondania neki mindent. Aki majd közli az egészet Attilával. Ő egyébként kijelenti, hogy büszke Vera színészi képességeire. Egyik dolog a másikat követi, s pár percen belül boldogult Magdi nénin kívül már mindenki tudja, mit és hogyan csinált Vera.

Ezek után olyan szinten támadták le, hogy a Villából való újbóli távozást fontolgatja, de végül pont Attila az, aki mellé áll, „most már mindegy” alapon.

Nagy szerelmi történeteket is bogozgatott a társaság, Veronika Cristofellel vonult félre, hogy a végén arra jusson, hogy igazából nem is akar semmit, majd a srác kérdésére meglebegtesse, hogy lehet, a fene se tudja, igazából hmhmhm, hogy lefeküdt-e Péterrel. Cristofel most szembesült azzal, hogy volt rá alkalom, amikor Veronika Péternél aludt. Érdekes módon mind a két fél másként emlékezett az ágybéli eseményekre.

Péter ágyában vigasztalódik Veronika?

Péter állította, hogy Veronika hazudik, ő pedig végül annyit bevallott, hogy egyszer valóban ott aludt Petinél, majd elsírta magát, hogy boldogtalan a kapcsolatban. Vera is rákérdezett, hogy miért nincsenek jóban Péterrel. Péter akkor is azt állította, hogy időről-időre magáévá teszi Veronikát és ez érhető okokból nem tesz jót a kubai kollégával való viszonyával.

Az utolsó kiválasztás is megesett, mondanunk sem kell, hogy ilyenkor kiesni az extra szívás kategória. Sírógépünknek már van 50% esélye, hogy ez lesz a sorsa: Seherezádé és Attila jeleivel meg is kapta a minősített többséget. Fecó úgy gondolta, hogy Ő lesz a kiválasztott és megy párbajozni.Igaza is lett. Nagy, nagy sírás várható. Most az egyszer nem biztos, hogy ő fog sírni…

Fecót küldik az oroszlánok elé

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés