Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Óriási balhé a lányok között

 

 

 

Egyre puskaporosabb a hangulat odabent. Amíg a fiúk békésen elvannak egymás mellett és igyekeznek megbeszélni a problémákat, a lányok egyre nehezebben viselik el egymást. A legkomolyabb utálat a Mosolygó gyilkos és a Halál angyala között van. Kinga és Annamária a kezdetektől nem csípi egymást. A kapcsolatuk óráról órára romlik. Tegnap már olyat balhét produkáltak, amilyenre a ValóVilág 4 történetében is csak alig volt példa. Lesz itt még talán igazi hajtépés és iszapbirkózás is.

Igazán férfias játékok részesei lehettek a szerencsés fiúk a nap folyamán. A csajoknak először fehérneműben kellett táncolniuk előttük. Na, az volt aztán a parádés felvonulás.  Sok mindent el lehet mondani a hölgyekről, de azt el kell ismerni egyiknek másiknak tökéletes alakja van. A zsűri élvetegen tett eleget nehéz feladatának, amikor megállapította, hogy melyikük előadása volt a legszexisebb. Ezt a részt Seherezádé nyerte, utolsó a mesebelien ronda Annamária lett.

Igen ám de a második fordulóban a továbbra is csábos ruhában lévő lányoknak az érzékiségükről kellett számot adniuk. Ki tudja a legszenvedélyesebb csókkal és simogatással legjobban levenni a lábukról a szigorú ítészeket?

 

 

Itt már rögtön meg is fordult a kocka. A pompás nőstények, mint egy darab fa próbálták meg előadni magukat. Ellenben az esztétikailag hátrányos helyzetű Annamária előadása egy emberként emelte meg a zsűri hormon szintjét. 29 pontot kapott a maximális harmincból. Az eredményhirdetés előtt a hálóban aztán elszabadult a pokol. A lányok egyszerűen nem értették, hogyan kaphatott ez a kecskebéka ilyen rengeteg sok pontot? Kinga el is kezdte parodizálni a produkcióját, ami az érzékiség bajnokának kevésbé tetszett.

Válaszában rámutatott a szőke fürtök és a műmellek az intelligenciára gyakorolt negatív hatásaira. 3…2…1…bummmm. A bomba fel is robbant azon nyomban. Kinga arcáról a mosoly -200 fokosra fagyott. Még egy kis rövid eszmecsere ahol elemzésre kerül a másik megjelenése majd jön is a gyors végkifejlet.

„Na, húzzál ki innen baz*meg!„

Izzik a szőkeség tekintete, a karmok begörbülnek. A zombi tekintetű Annamária őrült fejjel közli, hogy nem megy sehová, majd mégis elhagyja a területet.

„Ezt a karfiol seggű kibaszott kur*át!”- dühöng Kinga, majd elsírja magát. Úgy tűnik egyelőre ő vesztett. A Halál angyala odakint elégedetten veszi tudomásul, hogy ő lett a legérzékibb nő a villában és úgy tűnik fel sem veszi, hogy két centire volt egy alapos veréstől. A fiúk érzik a feszültséget, de egyelőre csak a könnyeket látják Kinga arcán, később Attila próbál meg információkat szerezni az esetről.

 

Erotikus szépségverseny, és óriási balhé

 

Ha szemmel ölni lehetne...majdnem elcsattan egy pofon

 

A kedélyek csilapodása után a lányoknak meg kellett mérkőzniük csirke kopasztásból is, ami a hosszúkörmű házi tündéreknek érthető módon kissé vontatottan ment. Annamária viszont ismételten aratott, mert megjelenéséhez méltóan, pillanatok alatt darabokra szaggatta a szárnyast. Szinte látni vélte az ember, hogy közben kéjes pillantásokat vet Kingára, akit odaképzel az asztalra. Érdemes megnézni a visító hölgyek reaakcióit, amikor szembesülnek a feladattal.

Márpedig a csirkét meg kell kopasztani

 

Este még egy fővel szaporodott a társulat. Melinda, aki szexmániásnak mondja magát, Attilát rögtön mint potenciális célpontot nevezi meg. Állítólag játszik a férfiakkal és ahol lehet kiszúr velük. Egyszerre mindig több hímmel udvaroltat magának. Hiszi, aki akarja. Mindenesetre ez a nézőknek elegendő volt, hogy harcba küldjék a tízedik villalakót. Nem sokkal később az online adásban már nem akkora az arca a lánynak, elmondása szerint egy kezén meg tudja számolni, hogy harminc évesen hány férfival volt kapcsolata.

 

Az új lakó, Melinda bemutatkozása

Melinda lemosta a többieket

Melinda egyből Attila nyakába ugrott


 

Ma este a Valóságshow veteránok közül lehet választani.

 

Cikkajánló: Leszbikus játék az anyós és a menyjelölt között (ÖsszeEsküvők)

 

Stohl októberben beköltözik a "villába"

Aranypart Ada mindenkit szívat (Aranypart)

 

 

Videó ajánló:

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

0 Tovább

Kivillanó idomok és korai balhék a villában

 

Nagyságrenddel hamarabb indult be az élet, mint a VV4-ben.  Itt most nincsenek látszatbarátságok sem ideiglenes fegyverszünetek. Egyetlen egy napba tellett és máris puskaporos lett a hangulat. Kezdetnek tökéletes sokkot kaptak a villalakók az új beköltözőtől, akit Fecó a halál angyalaként aposztrofált, meglehetősen találóan.

Annamária a magát félbolond emósnak beállító nőszemély istenesen kihúzta a gyufát a többieknél. A lány a furák kategóriájában jutott be és tökéletesen rá is szolgált erre a minősítésre. Mint egy modernkori Lucrezia Borgia lépet be a villába ahol azon nyomban meg is fagyott körülötte a levegő.

„Drágáim! Először lesz egy kis meglepetés, aztán majd meglátjuk!” – közölte üdvözlésképpen, amivel el is vágta magát a külsőleg sem túl esztétikus lány.

 

Megjött a halál angyala - videó

 

Gergő néha idegesítően próbálja hozni az alfahím szerepet, de most kifejezetten élmény volt, ahogy a vezérletével szisztematikusan felőrölték az új lakót, aki egy ideig azért megpróbált kitartani a szerepe mellett. Egyenként „beszélgetésre” hívta a többieket, ahol igyekezett egy retardált zombi nézésével sokkolni a többieket. Félig nyitott szájjal várta a válaszokat és félrehajtott fejéből kb. annyi értelem sugárzott, mint Kiszel Tündének hatványozáskor.

„Nem azért jöttem be, hogy kedveljenek.” - szögezi le. Terve tökéletesen sikerül is.

Hiába próbálta azonban az új jövevény átvenni a hatalmat, a teljes csoport megfélemlítése azért túl nagy falatnak bizonyul. A többiek láthatóan nem szeretnének asszisztálni a mesterkedéséhez és folyamatosan gúnyolják a bárgyú tekintetű furcsaságot. Láss csodát kis idő elteltével a csajszi kezd rájönni, hogy a zombistratégiának több a hátránya mint az előnye és elkezd emberi stílusjegyeket is mutatni.

Szerencséjére, mert néhány perc múlva szimpátiaszavazás, amin így legalább egy ötöst sikerül összeszednie.

 

 

A szerkesztők gondoskodtak róla, hogy már a második napon meglegyen a kukkolók napi betevője. Egy lehetetlen játékot találtak ki, melynek során egy mini gumimatracra kellett felmászni egyszerre három játékosnak az úszómedencében. A feladat telitalálatnak bizonyult abból a szempontból, hogy a két szőkeség és Veronika kénytelen kívül-belül megmutatni bájait mire nagy nehezen képesek megmászni a csúszós gumiszigetet. "Atyaúristen! Ez már szex! Mit csinálnak ezek a csajok?!" - sommázta véleményét Gergő.

 

Veronika cicije kibuggyan - videó

Erotikus birkózás a gumimatracon - videó

 

Alekosz majdnem felesége ugyan megfogadta, hogy tutira nem meztelenkedik majd a villában, de ember tervez isten végez. A fentieken túl ugye ott az a fránya zuhany. Ígéret ide vagy oda, csak nem fog ruhában fürdeni.

Veronika a zuhany alatt

A lányok a zuhany alatt – videó

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős – videó

 

A kacsacsőrű lány ajkai Gergő szerint pontosan úgy néznek ki mint egy kettéhajtott matrac. Ami valljuk be eléggé találó megfogalmazás. Ennél már csak az a nagyobb szám ahogy a kritika tárgya reagál a megfogalmazásra.

 

Veronika reakciója - videó

 

Friss hír, hogy Veronikát annyira szégyelli egyetemi tanár anyukája, hogy még régi lakóhelyéről is elköltözött, mert lánya szereplése miatt túl nagy figyelem kezdett összpontosulni rá.

A Mai beszavazón a plázacicik… akarom mondani a plázacicák adnak bele mindent, hogy bejussanak a villába. Nem mintha nem lennének bent már elegen.

 

Ajánló:


A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

Cikkajánló:

 

Kövér: Utálom a fotósokat

Sírás, részegség, intrika. Az anyósok magukra találtak (ÖsszeEsküvők)

 

 

 

0 Tovább

Seherezádé fotói

 Seherezádé "szende" fotói

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

 

 

 Seherezádé "szende" fotói

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

 

 Seherezádé "szende" fotói

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

Seherezádé "szende" fotói

0 Tovább
123
»

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek