Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Meztelen fogócska és disznóvakargatás

 

 

 

A történések lassan kezdenek szürrealizmusba hajlani.

Kezdjük ott, hogy a békésen alvó Attilát kinézték maguknak a lányok. Kinga és Veronika  partizán kúszásban közelítették meg a mit sem sejtő szendergőt és rövid idő alatt majdnem teljesen kilakkozták a lábkörmeit. Tulajdonképpen már ez a látvány is elég lett volna ahhoz, hogy egy koreai művészfilmben érezzük magunkat – csakhogy a folytatásban a delikvens magához tért, és amikor ráébredt, hogy mit tettek vele, iszonyatos tervet eszelt ki a visszavágásra.

Megjelölte Dyát, mint szerinte a csoport leggyengébb láncszemét, akitől megtudhatja, ki tervelte ki, hogy hülyét csináljanak belőle. Na de hogy lehet egy nőt szóra bírni, ha az nem kívánja kifecsegni a titkát? Attila tudni vélte a megoldást.  Na most levetem az alsónadrágomat! – villogtatta szemeit a sikoltozó lányra. „Egy nevet szeretnék hallani!” – jelezte a meztelenre vetkőzött kéjenc. Ezután egy lepedőbe burkolva magát üldözni kezdte a szerencsétlen Dyát, aki nem hitt a szemének látva, hogy mi fog a történni hamarosan. „Vagy megmondod, ki volt az, vagy előveszem a…”

 

 

Ekkor már az összes lány eszeveszett menekülésbe kezdett, menedéket Gergő ágyán reméltek találni. Ő azonban ahelyett, hogy megvédte volna őket, szintén letolta a gatyáját. A lányok visítva rohantak tovább.

A bosszú édes volt Attilának, de nem elegendő. Éjszaka a sötétben ugyanabban a felszerelésben ismét elindult a hálóban, hogy kikényszerítse az igazságot. Mikor Freddy Krueger hangján  elsuttogta magát: „Szervusztok kislányok, rettegjetek, mert jövök!”, a sötétben pillanatok alatt újra iszonyatos menekülés támadt. A középkori vallatás természetesen adásba is került.

A történet biztosan az egyik csúcsjelenete lesz  a VV5 –nek.

 

Attila pucéran üldözi a lányokat

 

Később megérkezett a kismalac is a villába. VV Zizi szintén teljes jogú lakó lett. Igen ám, de mivel rendkívül érzékeny a természete, nem bírja a kiabálást és nem szabad simogatni sem, kizárólag vakargatni.

Zizi a kismalac beköltözése

 

A disznófelelős Annamária lett, aki nagyon is komolyan vette a szerepét. Ezentúl foggal-körömmel fogja őrizni a lábasjószág testi épségét.

Csakhogy Attila lehányta magáról a kulturált viselkedés utolsó morzsáját is és a tilalom ellenére bizony simogatni kezdte a kis állatot. Ezen a szellemileg kissé rokkant disznófelelős irtózatosan felháborodott és elkezdte földbe döngölni a szabotőrt.

Okfejtésében két perc alatt eljutott odáig, hogy Attilának kb. 2 centiméteres szerszámával kellene foglalkoznia és úgy egyébként is annyira utálja, hogy tűnjön el a közeléből.  A fiú igyekezett szót érteni a dühöngővel, de hiába. Végül is bement az udvarról, mielőtt az őröknek be kellett volna jönni a nyugtató injekciókkal.

 

 Balhé a malac körül

 

A beszavazón a szűzfiúk kategóriában Bandi nyert. Tulajdonképpen mindhárom srác érdekes volt a maga módján. Nem szégyellték felvállalni nyomiságukat és szerencsétlenkedéseiket. Az, hogy ez mennyire lehet elég a játékban, az még később elválik. Bandi 20 évesen a szüzességet elveszíteni érkezett a villába. Egy barna hajú lányt ki is nézett már magának Talán a halál angyalát Annamariát.

 

A halál angyala zuhanyozik



Itt véget is érne a poszt. ha nem lett volna este is online adás. Jelen sorok írójában az új lakó olyan mély nyomot hagyott, hogy muszáj még pár sor erejéig megemlékezni az estéről. Bandi meglepetése a többiek számára az volt, hogy megkérte Dyát vetkőzzön fürdőruhára és menjen be a riportszobába, ahol majd ő megvárja. Ott aztán ő is levetkőzött, köpenyt öltött és a meglepett lánynak felajánlott egy masszázst. Az örömmel fogadta a „kedves” gesztust.  Az ezután következő fél órában a szűz fiúk kategória győztese masszírozás ürügyén a lány minden porcikáját összefogdosva folyatta a nyálát. Az áldozat igyekezett leállítani és jó pofát vágni a dologhoz de kevés sikerrel járt. A látvány valamiért kifejezetten gusztustalan volt. Meglátjuk, mit vágnak be a mai összefoglalóba, de 18-as karika nélkül túl sokat nem is lehetne. Bár a két új lakója is van a villának – a kismalac és VV Bandi, – a nagyobb disznó kettőjük közül toronymagasan az utóbbi lett.

 

 VV Bandi bemutatkozása

A szűz fiú tapizza a playmatet

 

 

Videó ajánló:

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül mert nem látott még olyat

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

0 Tovább

Az IQ szint veszélyesen csökken

 

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence 

 

 

 „Ha már bent van Seherezádé, akkor kell oda egy Jose Armando!”


Annyira de annyira készültünk valami eget rengetően felemelőt és pozitívat írni a legújabb villalakóról. Kezdés előtt hegyesre köszörült ceruzákat, jegyzettömböket helyeztünk készenlétbe a képernyő elé, hogy megalkothassuk a készülő dicshimnusz kereteit.

Azután megkezdődött a harmadik beszavazó és azon nyomban folyni kezdett a tapéta a falról a jobb sorsra érdemes cerkák pedig repültek a kukába.

Bocsássuk is előre a végeredményt, hogy az olvasónak ne keljen véresre rágni a körmét: Jose Armando lett a villa új IQ császára.

Három olyan srác versenget tegnap a nézők kegyeiért, akiket valamiféle szerkesztői baklövés folytán dumagépnek tituláltak. Kettőjük azonban egész egyszerűen bamba volt, ezért a harmadik, aki szándéka szerint szeretett volna megfelelni csoportja definícióinak, olyan produkciót nyújthatott, amivel sikeresen elvarázsolta a viszkető ujjú sms-ezőket. Dumagép mivoltát sajnos nem sikerül bebizonyítania, de azt hogy 3 és fél mondatot tökéletesen tud üvöltve ismételgetni önmagát hergelve, azt viszont hitelesen.

 

  A bambák bevonulása v. üvöltés - videó

 

Az új VV hős a bemutatkozásában elmondta, hogy stílusát, megjelenését és szókincsének javarészét a jelenleg futó szappanoperákból meríti. Érzése szerint mind a fizimiskája mind a belső értékei adva is vannak a figura autentikus formázásához. ( és tényleg…)

 

 

Jose Armando felejthetetlen bemutatkozása - videó

 

 

- FECÓ EREJE ELNYOMTA RICSIT ÉS MÁRIÓT-

Ezzel a szalagcímmel adták tudtunkra a hivatalos weblapon az új lakó fenomenális képességeit. A nyertes egyébként egyházi segédlettel jutott túl a megmérettetésen, amit kissé igazságtalannak érzünk. A pofátlan fickó előzetesen megáldatta a fellépő ingét. Így persze, hogy gond nélkül mosta le a pogányokat a pályáról.

Brazíliában már most szívják a fogukat, hogy ezt a fantasztikus karaktert elhappolták előlük. Valóban van is mit sajnálni, mert az új sztárunk több vasat is tart a tűzben, miközben a hírnév felé menetel.

 

 

Elmondása szerint imádja a nőket. Ez okozta a vesztét is nemrégen. Mivel sem ő sem egyik kiszemeltje nem tudott ellenállni a csábításnak megcsalta menyasszonyát, aki sajnos nem tolerálta az az apró kilengést. Pedig a pedáns  Jose Armando alias Fecó minden reggel kivasalja a zokniját.

Valakinek támadt egy olyan érzése, hogy egy Alekosz klónt látott a képernyőn? Némi hasonlóság csakugyan fellelhető.

 

Balogh Ferenc egyébként raktáros, kedvence a cigánypecsenye. Választott sportága a szájkarate. A népes család természetesen a stúdióban szurkolt a hatalmas fölénnyel nyerő Fecóért. Búcsúzáskor egyikük felkiáltott: Megcsináltuk! Talán még emlékszünk Gombi hogyan jutott be az előző szériában. Persze ez esetben a hatalmas erő és az áldás is elég lehetett.

 

Fecó a nyertes és ami utána történt - videó

 

 

Videó ajánló:


A valaha volt legbutább valósághősök

 

 

 Cikkajánló:

 

Újabb lány hagyja ott az Aranypartot?

Már most visszasírjuk Szandikát. Seherezádé az új villalakó

Börtönből szabadult az első beszavazott

VV Laci elbukta mindenét, albérletbe kényszerül

 

 

 

 

8 Tovább

Seherezádé fotói

 Seherezádé "szende" fotói

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

 

 

 Seherezádé "szende" fotói

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

 

 Seherezádé "szende" fotói

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

Seherezádé "szende" fotói

0 Tovább
12
»

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek