Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cristofelt végleg kitiltották a műsorból

 

Soha ne mondjuk, hogy soha, de most tényleg úgy néz ki a kubainak sikerült teljesen lejáratnia magát a szerkesztők szemében. Az eddig sem az agykapacitásáról híres fiú ugyanis még azt az egyetlen egy kitételt sem volt képes betartani, ami alapvető feltétele volt annak, hogy időnként visszatérhessen a Villába. Minden tekintetben szabad volt számára a pálya, beleértve Veronika erényének nyilvános vizsgálatát is. Csak arra nem volt felhatalmazása, hogy bármilyen információval lássa el a bentieket a külvilágról. Sajnos ezt a mások számára egyszerűnek tűnhető szabályrendszert nem volt képes Cris a gyakorlatba átültetni. Az RTL-es munkatársak elképedve nézték, ahogy sorban mondja az általa ravasznak hitt megjegyzéseit arról, hogy odakint mennyire is népszerű egyik-másik játékos a nézők körében. Sikerült is nem kevésbé elbizonytalanítania Attilát és Pétert is egy rövid időre. Persze felmerül az ember fejében a gondolat, hogy miért nem szóltak rá a hangosbeszélőn az agyatlan macsóra, hogy ugyan fogja már be és inkább udvarlásra használja fel kiemelkedő szónoki képességeit.  Tény mindenesetre az, hogy a határozott döntés értelmében Cristofel többé biztosan nem lépheti át a Villa küszöbét, sem mint vendég, sem mint játékos. Ideje, hogy a rajongók új imádnivalót keressenek maguknak.

Belepusztulok a saját hülyeségembe, nem tudom elmondani, mennyire sajnálom, hogy nem gondolkoztam. De az emberek hibáznak! Hogyan lehetnék jó pincér, ha nincs gyakorlatom. A nagy izgalomban úgy éreztem, hogy én is újra játékos vagyok, és nem gondoltam át, mi az, amit mondhatok, és mi az, amit nem-szomorkodott a kitiltott szupersztár.

 

Nyilvános videóüzenetében mondta el ezek után, hogy csak és kizárólag Veronikát szereti és, hogy mennyire bánja a történteket, ebben talán az is szerepet játszott, hogy Csőrike barátnői megfenyegették, baseballütővel verik szét a fejét, ha meg meri csalni a lányt. Na ez aztán az igazi vágylohasztó pirula. Cris állítólag valóban megijedt az ígéret miatt és mindenhol fennen hangoztatja, hogy esze ágában sincsen más nőre vetni szenvedélyes kubai pillantásait. Veronika egyelőre nem tudja, hogy már csak a kiesése után láthatja kedvesét.

 

Cristofel videóüzenete a kitiltása után

 

A Vilában is különös dolgok történtek. Kinga hosszas tanakodás után úgy döntött, hogy Gergőt választja partnernek a külső helyszínen tartandó, kis kirándulással egybekötött forró randevúhoz. A hoppon marad Attila természetesen szörnyű haragra gyúlt. Amíg Gergő és Kinga egymással voltak elfoglalva ő sem maradt tétlen. A visszavágás gyors volt alapos és rendkívül kegyetlen. Némi szerkesztői instruálás után a teljes gárda úgy döntött, hogy Kinga „megtréfálására” a legjobb módszer az lesz, ha Attila megjátssza, hogy feladta a játékot.

Kinga a randevún bevallja szívesen lefeküdne Gergővel

A megalkotott Kész átverés show valóban lenyűgöző volt. Attila, de főleg Fecó színészi képességei tényleg megdöbbentően hitelesek voltak. Amikor a randizók visszatértek halálos csend fogadta őket. Péter elmondta, a hitetlenkedő párosnak, hogy Attila feladta a játékot és harminc percet kapott a csomagolásra. Kinga berohant a hálóba, hogy a saját szemeivel győződjön meg a hír hitelességéről. És valóban. Fecó úgy bőgött, mint egy valódi Jose Armando a 323. részben. Remegve kérleli Attilát gondolja meg magát. a csomagoló fiú dühösen rázza le a marasztaló kezeket a válláról. Kinga rémülten jön rá, hogy perceken belül elveszíti udvarlóját. A jelenet tényleg szenzációs. Odakint Gergőt egyáltalán nem érdekli a dolog, ő nem fogja kényelmetlenül érezni magát emiatt. Aki menni akar, az menjen, legalább ennyivel is kevesebben vannak. Kinga eközben sírva próbálja marasztalni a bőszen csomagoló Attilát. Most miattam mész ki, miattam? Azért mert Gergőt választottam? – zokogja

Fecó sem bírja tovább elviselni a barátja elvesztése miatti traumát és magából kivetkőzve üvölti: Akkor én is kimegyek veled! Kinga szörnyű halálsikollyal válaszol. Fecó neeee! Szegény lány tökéletesen elhiszi a kegyetlen játékot. Utolsó kísérletében behívja Attilát a födőszobába és megkérdezi, hogy az belészeretett-e? Belenézve a könnyes szemekbe Attila ridegen nemet, mond és nem engedi magát megölelni. Ezek után a hangosan zokogó lány kíséretében Attila és Fecó elhagyja a Villát. Kinga összetörik. Néhány másodperc múlva a két „viccmester” pezsgővel tér vissza és a többiek hatalmas ujjongásban törnek ki. Gergő velük röhög, talán kicsit csalódottan. A szőke lány azonban tökéletesen magába omlik és zokogva elrohan a mosókonyhába. Attila utána és próbálja megnyugtatni. Ez csak egy vicc volt nem érted? –magyarázza. A tréfa hatására Attila és Kinga közelebb került egymáshoz, mint eddig valaha. Az átverés erős érzelmeket váltott ki belőlük, és most először láthatóan vibrált köztük a levegő. Attilának, aki eddig soha nem mutatta ki az érzéseit, most minden pillantásával elárulta magát, és elkezdett reménykedni a viszonzásban. Kinga pedig megtapasztalhatta milyen lesz majd egyszer elveszíteni a kevésre becsült udvarlóját.

 

A szörnyű tréfa és a fantasztikus színészi alakítások

A továbbiakban egy nem mindennapi erotikus masszázs részesei lehettünk amit igazán intim tesztrészekkel végzett el vagy Veronika, vagy Seherezádé. Hogy ki volt már megint, akinek sikerült levetkőznie a gátlásait, az legyen meglepetés.

Erotikus masszázs a szép este végén

Az est második legerotikusabb pillanata

 

Szép este volt. Kegyetlen tréfa. Boldog befejezés. Forró desszert a végére. A bentiek biztosan sokáig emlegetik majd.



A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár.


Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős


 

2 Tovább

Furcsa körülmények között esett ki Cristofel

 

 

„Bombameglepetés született” – írhatnám, ha már két napja nem értesültünk volna a szavazás pillanatnyi állásáról. Csakhogy mi már azóta tudjuk, hogy valami oda nem illő került a palacsintába. A háttérben komplexebb dolgok történnek, mint amit mi a kis egyszerű elménkkel megérthetnénk. Az viszont biztos, hogy valakik záloghitelt vettek fel a Mercikre, mert ennyi  SMS-t biztosan nem a szél fújt rá Csabira, aki toronymagas fölénnyel, könnyedén nyerte meg az első párbajt.

Az élő műsorban nyújtott produkciójuk hűen példázta a riválisok benti teljesítményét. Ezen felül nagy meglepetésre Csaba még egy új oldalát is megmutatta: nevezetesen azt, hogy képtelen két mondatot értelmesen összefűzni. Az azonnali feleleteket igénylő párbeszédekben rendre felsül. Vihorászik és néhány egyszerű gesztikuláláson kívül nem is képes komolyabb kommunikációra. Cris viszont azt nyújtotta, ami elvárható volt tőle.  Az ő kubai macsó szintjén ismét nagy showt mutatott be, amit kitörő örömmel fogadtak a rajongói.

Aki nem nézte volna az esti adást, döntse el maga az alábbi képsorok láttán, ő kire szavazott volna, ha szórakozási és nem mondjuk diplomavédési szándékkal ül a képernyő elé.

 

Csaba nyerte a furcsa párbajt

Cristofel legszebb pillanatai

 

Az tény és való, hogy a kubai furcsa és megosztó személyiség, de ha cirkuszba megyek, akkor elvárom, hogy a bohóc csörgősapkát viseljen és folyamatosan hányja a bukfenceket. Ha pedig szórakoztatási céllal a direktor Hiller Istvánt küldené be a porondra, akkor előbb dobok irányába egy tojást, majd visszakérem a jegy árát.

 

 

A későbbi nyertes Lilu kérdésére maga is elismerte, hogy többnyire remekül szórakozik vetélytársán. A műsorvezetőnek már csak a következőt kellett volna megkérdeznie:

Csaba, ha te lennél a néző, kit szeretnél a továbbiakban nyomon követni? Magadat vagy a melletted lévő srácot, akin állításod szerint sírsz a röhögéstől?

 

Cristofel balhéi

Csaba konfliktusai

 

A párbaj végül a várt eredménnyel végződött: a kétségbeesett Cristofel  rajongók nem tudták felvenni a versenyt a titokzatos pénzeszsákokkal. A végeredmény 59-41% lett. Csaba őrjöngött, a vesztes teljesen összetört. Az utolsó szó jogán Veronikától búcsúzott el könnyes szemekkel – és megígérte neki, hogy megvárja. Veronika zokogva köszönt el egzotikus kedvesétől.

 

Cristofel és Veronika fájó búcsúja

 

Nincs is mit tovább elemezni a tegnap történteken. A szálak elvarrásának érdekében írtam a ValóVilág5 sajtófőnökének, néhány kérdést tisztázandó. Reméljük közösen, hogy választ is kapunk.

 

Kedves Adrienn!

Csaba visszajutása több kérdést is felvet. Tudsz esetleg infót adni arról, hogy az egykori Gombis esethez hasonlóan a mai párbajnál volt-e kiugró szavazati arány egyes telefonszámoknál? Ha ez nem publikus egyelőre azt is megértem, az viszont mindenkinek nyilvánvaló, hogy nem a nézői akarat érvényesült az este. Van az RTL- nek szándékában bármilyen lépést tenni az ügyben szerinted?

Köszönöm:

Valowriter

valovilag5.postr.hu

 

A válasz időközben megérkezett az RTL-től, a levél itt olvasható.

 

Érdekes felvetést küldött nekem valaki a Facebook oldalunkon. Mi van akkor, ha a Cristofel nevet a szavazók nagy arányban rosszul írták az sms-ben? – valóban jó lenne azt is tudni mennyi volt az érvénytelen szavazatok száma.

Cris az esti BeleValóban már jobban érezte magát, hamar kiheverte a vereséget. Lubickolt a reflektorfényben, terveiről beszélt és talán még jobban elemében volt, mint a Villában.

 

Cristofel első interjúja a kiesése után, itt sem tagadja meg magát

 

Nem tudjuk már meg mire vitte volna a kubai IQ-bajnok, ha tovább bent tud maradni, mindenesetre talán van előnye is a távozásának. Így biztosan nem fognak fél év múlva egységesen Na mi van öcsém?-mel köszönni a tizenévesek a tanáraiknak reggelente.

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

 

Búcsúzóul Cristofel néhány emlékezetes jelenete:

 

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Cristofel fején Péter szétver egy tojást, aztán majdnem összeverik

 Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

 Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

 Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

 Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Cristofel gipszbe önti férfiasságát, Veronika segédkezik

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

 

 

Cikkajánló: Pornófilmben szerepelt VV Vera

 

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

 Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

56 Tovább

Elkészült a Villa szexnaptára

 

 

Attila fotósként vett részt az izgalmakban, mert korábban fotóstúdiója volt és ezzel predesztinálva érezte magát, hogy ő legyen a nagy vetkőzés koordinátora. Némelyek kaptak az alkalmon, hogy elkápráztassák a nézőket vélt vagy valós testi adottságaikkal. Szokás szerint Cristofel volt az, aki a legnagyobb arccal járt kelt az előkészületek alatt. Sőt nem volt szégyellős és mindenki előtt tolta le az alsóját a hálóban, vígan meglengetve himbi-limbijét. A tényleg alpári viselkedésért meg is kapta a magáét.

 

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

 

Volt, aki síruhában képzelte el az erotikus képeket,  de a többség nem rejtette el testi adottságait. Cristofel persze tökéletes alanynak gondolta magát az ilyen munkához, hiszen véleménye szerint minden megvan benne a szexis nézéstől kezdve az imádnivaló testig. Ami biztos az a biztos alapon azért nyomott néhány fekvőtámaszt is, had dudorodjanak még jobban azok az izmok. Párja Dya lett, aki természetesen még csak nem is ér a közelébe. Ezért a képeket feljavítandó nem ártana egy kis mellnyalás és popsi fogás. Már az ő részéről természetesen.

 

Mutasd a popsid Dya!

 

 

Fecó úgy gondolta, hogy ha megjelenésben nem is tud versenyre kelni narcisztikus lakótársával akkor  viccesre veszi a figurát és nőnek öltözött. Bikini-felsőt, magas-sarkút húzott, majd alaposan kirúzsozta a száját és egy óriási nagy kalapot csapott a fejébe.

Bandika a szűzfiú Veronikát kapta párnak, akinek mellei közé behajolni az utóbbi tíz év non plus ultrája volt számára.

 

Veronika: Kifittyednek a melleim

 

A képek elkészültek, nemsokára bárki megcsodálhatja őket. Jövőre lekerülnek a műhelyek falairól a Pamela Anderson naptárak és helyettük szűz Bandika Fecó és Cristofel fogadja majd a megfáradt melósokat.

 

Így készült az erotikus naptár

 

Este megtudta a csapat, hogy egy hét múlva ketten repülni fognak. Tökéletes kétségbeesés. Seherezádé Dya nyakában eregeti krokodil könnyeit.

„De hát mi lesz ha olyan esik ki, akit én nagyon szeretek? Azt nem bírnám ki!”

Az fel sem merült benne, hogy esetleg ő lesz az, akit máris meguntak a nézők.  Cristofel feje egy tanulmány volt a bejelentéskor. Látszott, hogy nagyon érzi a vesztét. Most az egyszer valóban jók az érzései, mert komoly esélye van a távozásra.

 

 

Attila szerint érdemes lenne néhány vérbő ágyjelenettel elkápráztatni a nézőket, ez esetben biztos a bent maradás.Fel is ajánlotta Kingának, hogy azon nyomban essenek is túl a dolgon. Sajnos a szőke lány nem vette elég komolyan a veszélyes határidőt és elutasította az önfeláldozó hímet. Ő azonban nem keseredett el, hanem azonnal ott termett Veronikánál és a takaró alatt máris neki látott az aktus imitálásának. Gergő sem akart kimaradni a tuti buliból, így ő meg Attilát kapta el hátulról. Hogy teljes legyen a gruppen Fecó is beállt a sorba.

 

Szex a bentmaradásért

 

Annamari és Vera a teljes nap folyamán marta egymást. Mindketten sanszosak a jövő heti kiesésre, de ha mégis megmenekülnének, jó esélyünk lehet látni az első női hajtépő bajnokság élő közvetítését. A szándék és a hajlam erősen megvan mindkettőjükben.   

 

Vera és Annamari marja egymást

 

 

Cikkajánló: Másodszor vetkőzött le a szégyellős Miss Hungary

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Vera és Bandi rúdja

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

0 Tovább

A Villa szüze stílust vált

 

 

Megtelt a ház, az utolsó lakó is megérkezett, most már teljes erővel indulhat a helyezkedés. A szó átvitt és valódi értelmében is szükség van erre, mert a szavazás értelmében újra fel kellett osztani a hálóhelyeket. Csabát találták a leghelyesebb fiúnak a nézők a tegnapi beszavazón, így neve mostantól a keresztségben VV Csaba lesz. A kategória szűkös keretein belül szerencsésen alakult a választás, sikerült ezúttal a normálisabb játékost választani. Állítása szerint a legőrültebb dolog, amit eddigi életében tett: gördeszkával fék nélkül Normafától a Déli-pályaudvarig gurult éjjel az Istenhegyi úti forgalomban. Legrosszabb álma, hogy egy égő házból menekül, majd megfullad a tűzoltók vízágyúitól. Ez mondjuk tényleg egy reális és komoly veszély.

 

A fantasztikus testű Csaba bemutatkozása

 

Cristofel a nap folyamán úgy döntött, hogy VV perverz Bandi külseje elfogadhatatlan. Ezért ha tényleg arra hajt, hogy Dyát vagy bárki mást az ágyba cipelje, akkor egy radikális stílusváltásra lesz szüksége. A kubai fiú ideiglenesen tanítványává fogadta a szűz fiút, és igyekezett átadni átfogó tudását és életfelfogását. Talán más korban egy mentor olyan ostobaságokkal terhelte volna az ifjú padawan fejét, mint filozófia, művészetek, esetleg Shakespeare szonettjeinek rövid áttekintése. Ebben a szerencsés esetben viszont mind a tanár tudása, mind a tanítvány igénye kimerült a hajzselézés technikájában és a szűk pólók előnyének megismerésében.

 

 

Az átváltozás gyors volt és ütős. Szemüveg le hajzselé föl. Sietős átöltözés és máris kész szívtipró Bandi. A lányok szája tátva is maradt a csodálkozástól. Azt azonban kijelentették, hogy a szűzfiúval összefüggésben másra továbbra sem kívánják használni.

 

Cristofel megpróbálja feljavítani Perverz Bandit

 

 

Volt még össznépi kényeztetés. A fiúk egyenként választottak egy lányt maguknak, akinek egy kis masszázzsal vagy egyébbel kedveskednek majd. Szerencsétlen Attila húzta a rövidebbet, így utolsó lett a sorban, aki választhatott ezért sajnos neki már csak a selejt jutott. Amikor tudatosult benne, hogy Annamari testét kellene fél óráig masszíroznia tökéletes sokkot kapott. Először a többi fiút vonta felelősségre, hogy miért hagyták meg neki a rémet. Azután a lánnyal csapott össze, kölcsönösen biztosítva egymást utálatukról. De feladat az feladat, büntetést senki sem szeretne. Ezért kis idő elteltével már szorgalmasan kente a krémet utálata tárgyának hátsó felére.

 

Attila kénytelen megmaszírozni a Halál angyalát

 

Melinda a mosókonyhában meglepetésszerűen szerelmet vallott Fecónak, aki vasalás közben majdnem lenyelte a zsinórt a meglepetéstől. Később osztott szorzott, végül még baráti segítséget is kért ahhoz, hogy megállapítsák a vallomás kamu voltát. Aztán ki is derült, hogy Melinda csupán fogadásból szórakozott a dumagéppel.

 

Melinda szerelmet vallot Fecónak

 

Vera az új lakó hamar megtalálta a helyét. Van is bent egy titkos imádottja, akinek szívesen odaadná magát, de a mázlista kilétét egyelőre homály fedi. A többség szerint ez csak Gergő lehet. Cristofel természetesen inkább önmagára voksolt.

Titkos információnk szerint ma komoly fordulat történik a játékban, ami a szerkesztők szerint nagyban befolyásolja majd a ValóVilág további menetét.  

 

 

Cikkajánló: Osztás és szexhiány az Aranyparton

 

Videó ajánló:

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

 

3 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Utolsó kommentek