Csaba és Seherezádé elutaznak, hogy testközelből is megismerhessenek egy sokgyermekes családot, akik saját maguk termelik meg az élelmiszerek egy részét. Kiderül az is, hogy a tojást bizony a tyúk tojja és be is kell néha nyúlni alája.

Seherezádé és Csaba családlátogatáson

Kinga lép másodikként a főzőverseny arénájába. Ez mindenképpen óvatosságra inti a kóstolókat, mert a lány bevallottan nem egy főzőzseni. Fecó, segítsége sokat fog dobni a teljesítményén ez egyértelmű. A tegnapi zöldségfelismerő kvíz folytatódik, mert néhány alapvető hozzávaló beazonosítása komoly gondot okoz. Tulajdonképpen lehetne random módon is összeválogatni az alapanyagokat és úgy nem fárad le a konyhai személyzet szellemileg már a nagy feladat legelején. Az biztos viszont, hogy az előkészületek és a szakácsok ámokfutása a konyhában izgalmas jelenet és ha nem nekünk kell megenni a végeredményt, akkor önfeledten lehet is szórakozni rajta. Ha hagymapucoláskor a szakács zacskót húz a fejére az mindig hálás téma.

Kinga és Fecó ámokfutása a konyhában

Attila késztetést érez tűzrakás közben, hogy a lehető legmegbízhatóbb személynek elmondja titkos félelmeit. Így Vera megtudhatta, hogy a fiú bizony fél a párbajozástól, sőt még Seherezádé ellen is félne kimenni, mert ott egészen legbelül annyira, de annyira bizonytalan. Vagy mégsem…?

Tűzrakás, sütögetés, Attila bevallja a dolgokat

Kinga feltálalja a szuper tápot. A leves kicsit ugyan odaégett, de legalább kihűlt. Attila szerint ez egy UFO leves az íze pedig egyértelműen azt kívánja, hogy haladéktalanul térjenek át a második fogásra A sok befektetett energia nem veszett végül is kárba. A cserépben sült formás pipi combok nyuszi kedvencével ehetőre sikerül, így a társaság végül nem marad éhesen és ebbéli örömükben bőven szórják is a pontokat. Jó étvágyat mindenkinek!

Kinga UFO ízű levese

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés