Annyi ma a téma, hogy nem győzzük végigvenni mindet: bár a nap fő attrakciója a visszatérő Őszandikasága volt, aki egyből megtisztelte Attilát némi untyulipuntyulival, az újságírót verő VV Zsuzsi és a szvingerklubokkal baráti kapcsolatba kerülő Eszter mellett sem mehetünk el szó nélkül.

Haladjunk hát szépen sorjában! Hullott a hó és hózott, a sok villalakó meg (po)fázott. Ennek örömére a műsorszerkesztők kitalálták, hogy a harmadik osztályos tornaórákat idéző havas sorversennyel indítják a szórakoztató eseménysort. Meg kell hagyni, mindenki jól érezte magát, kivéve az egy szem Kingát, aki még mindig gyomorgörcsbe oltott befositisszel várja, hogy vajon őt viszi-e ki az egyébként remekül szórakozó Seherezádé.

Ha már az Ezeregyéjszaka hősnőjéről beszélünk, fogadóórát tartott, avagy szokás szerint mindenkivel megbeszélte, kit lenne érdemes kihívnia. Attila Kingát és Ferencet hívná ki Seherezádé helyében. Fecó önmagát és Kingát javasolta, de azt tippelte, hogy a szőkeség győztesen térne vissza vele szemben. Vera a dumagépet látta a leggyengébbnek, de Csabát is gyengének gondolja. Csaba Kingát tartaná ésszerű választásnak, de ő is Fecót ítélte a legesélytelenebbnek vele szemben. A rettegő Kinga szerint Fecóval szemben van esélye a táncoslánynak. Seherezádé meghányta-vetette a hallottakat, és arra szomorú következtetésre jutott, hogy azt szűrte le, hogy Kingát erősebbnek tartják nála, ennek pedig nem nagyon örült.

Fecó lehet Seherezádé ellenfele? (Csak el ne sírja magát!)

A visszatérő Olivér-Ildi-Szandika-Gombi négyesfogat egyből feldobta a bentlakók hangulatát. Lehet, hogy ebben szerepet játszott a hektoliternyi elfogyasztott alkohol, de hát nem vagyunk mi olyan gonoszak, hogy ezt feltételeznénk. Szandika Attilával flörtölgetett, Gombi pedig rástartolt Seherezádéra. Szandikánál azonban hamar elszakadt a cérna, miután lenge öltözéke miatt Csabáék rögtön arról fantáziáltak, hogy tennék magukévá. Egyből elmúlt azonban a mérge, amikor megtudta, miről is beszélnek.

Olivérék visszatértek, mindenki kiütötte magát

Lehet, Csaba hormonai megállíthatatlanokká váltak, mert az este folyamán végül Kinga csókolgatásánál kötött ki. Lefekvés előtt felosztották egymás közt a fekhelyeket az exlakók az újakkal, így került Olivér Vera ágyába, Szandika Attiláéba, Gombi pedig Seherezádé mellé. A sírós fodrászfiú az ágyban sem adta fel a megcélzott szőke oltogatását, amit csak Olivér bélgázai zavartak meg. Szandika sem tétlenkedett sokáig: hamarabb hódította meg Attilát, mint az a furcsa bajszos figura Lengyelországot.

Szandika kényeztet, Attila meg élvezi

Az ember csak kapkodja a fejét, ha mindent meg akar tudni a mai nap eseményeiről. Olyan ez, mint az ismert dalban, here’s a VV, there’s a VV, everywhere’s a VV… Lényeg a lényeg, nem mehetünk el amellett sem, hogy a ValóVilág előző szériájában szereplő Zsuzsi újra reflektorfénybe került, mivel ismét kijött belőle a Norman Bates: konkrétan véresre verte a Blikk egyik újságíróját.

Az újság megírja, hogy megverték újságíróját - videóriport

Brutális videó: véresre vert újságíró, őrjöngő Zsuzsi

Persze mindannyian emlékszünk, hogy annak idején hasonló okokból zárták ki a játékból, de ez lazán übereli a régi történetet.

Zsuzsi sérelmezte a róla megjelent cikket, és kedd délutánra találkozót beszélt meg a Blikk újságírójával – mert képesek voltak megírni róla azt, amit elmondott nekik: Szandikával együtt dolgozva havi félmilliós árcédulát tapaszt a testére. A találkozó nem úgy alakult, ahogy azt civilizált kultúrákban megszokhattuk volna: az egykori VV-s telefonjával (néhány szemtanú szerint a pénztárcájával) szájon vágta az újságírót, aki vérző szájjal a földre került, hogy ezek után fájdalmas rúgásokat kapjon.

Most jön a legjobb rész: a verekedő lány barátnője videóra vette az eseményt, majd feltöltötte Facebookra. A videót ki más lájkolta volna, mint…: VV Éva.

VV Éva ismét őrjöng, mert nem engedik vissza

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat

Éva részegen titkokat fecseg ki Dopemannak (Alekosz egy buzi, stb.)

VV Eszter sem tűnt még el a színről: emlékszünk még swingerklubos élménybeszámolójára? A szende arcú ügyvédnőnek probléma nélkül belefér az imidzsébe, hogy nyíltan beszéljen róla, hogyan elégítette ki egy harmadik fél orálisan párját a szeme előtt és beleegyezésével.Eszter még decemberben mesélte el villatársainak kaladjait a lenti budaörsi swingerklubban. Ez állítólag részéről kimerült abban, hogy gyönyörködött a történtekben. Most további szaftos részletek kerültek nyilvánosságra, az ügyvédnő ugyanis interjút adott élményeiről.

Ebbe a swingerklubba járt VV Eszter

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Másfajta szaft: Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eszter bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából

Holnap kiválasztás, kíváncsian várjuk, kit hív ki Seherezádé. Reméljük, nem keveri össze választottját az étolajjal, bár azt megnéznénk, ha az előző széria egyik játékosát hívná ki csak a poén kedvéért.

Elnézést kérünk a tegnapi Facebook-sötétségért, lehet, valaki kihúzta a villanykapcsolót Zuckerberg házában. Ma már remélhetőleg nem lesz szükség "zseblámpára" a kommentek elolvasásához. :)

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés