Seri megkapta a lehetőséget, hogy leszámoljon egykori barátnőjével. De előtte még egy másik csirkével is végeznie kellett.

Igen, Seherezádéra került a sor, hogy megfogja a fakanalat. Életében immár másodszor. Erre először akkor volt szüksége, amikor a nagy rohanásban nem találta a cipőkanalat és kecses lábait ezzel a furcsa konyhai eszközzel kellett csodás topánkáinak egyikébe beletuszkolnia. Akkor Claudió három napos örömünnepet tartott a jeles esemény alkalmából és remélte, hogy legközelebb már egy kis grízgaluska is kikerülhet a bájos táncoslány kezei közül.

 

Attila kukta kíséretében az újgenerációs háziasszonyok prototípusa megérkezik a raktárba és elmélyülten tanulmányozni kezdi az ismeretlen összetevők bonyolult listáját. A zellert céklaként azonosító hölgy szerint ez a zöldség rendkívül ronda. Gyakorlatilag egyetlen konyhai növényt sem ismer fel, így ha a kukta nem segít neki, már az elején dugájába dől és a széklábat kezdi el pucolni a répa helyett.  Igaz, azt is illik megemlíteni, hogy a tortához való kristálycukrot elsőre kiválasztja. Sajnos utána viszont citromlére is szükség lenne és az étolaj ilyetén felhasználása sok érdekes ízkombináció kialakulására nem adna alkalmat. Oké, persze nem lehet mindenki egy konyhatündér. Seherezádé nyilván étteremben vacsorázik egy fárasztó nap végén. Nem is lehet elvárni, hogy több órás rúdon való csúszkálás után még elinduljon a Tescóba és az akciós termékek közül válogassa ki a fagyasztott csirkeszárnyat. Ettől függetlenül erősen kíváncsiak lettünk volna a képernyő előtt ülő háziasszonyok reakcióira, amikor a szőke gyöngyszem hosszú körmeivel turkálja a zöldségeket és azon filozofál, hogy ugyan melyik lehet a petrezselyemgyökér. Anyád mivel etetett téged, vagy ki voltál tiltva gyerekkorodban a konyhából?!- ordít fel Klári néni a képernyő előtt és csalódottan nyom egy diszlájkot a Facebookon.

A töltött csirke és a többi remek étel végül el is készül. Olyan apróságok hátráltatják csak kissé a folyamatot, mint az, hogy a szárnyast 40 fokon süti a takarékos szakács. Sebaj, idő van bőven, Fecó meg úgy is mindig éhes, tanul legalább egy kis türelmet. Ha valaki nem látta volna ezt a páratlan kis előadást, akkor a világ minden kincséért sem hagyja ki.

 

A rúdtáncos főzni készül

Attila: Seri megfogod a répámat?

Eljött a kiválasztás. Ugyan ki lesz az akinek kiesése révén a győztes közelebb kerül a nyereményéhez, a csodás lakáshoz? Ja igen, azt hallottuk már, hogy a folyamatosan reklámozott fantasztikus ingatlanba legfeljebb a mókusok tudnának márciusban beköltözni? Legjobb esetben is nyárra lesz kész a kacsalábon forgó prolikastély, amelynek ablakai talán éppen a felüljáróra néznek majd. Attila, aki állítólag hajléktalanná vált úgy látszik, még egy esetleges győzelemmel sem tudná a lakáshelyzetét megnyugtatóan rendezni. Hacsak a csatorna rá nem kap a kínálkozó lehetőségre és meg nem toldja még két hónappal a benntartózkodást. Adva van az ötlet: Attila, Kinga hasonmást, vagy rabszolganőt keres…

A kiválasztás olajozottan ment. Semmi különösebb meglepetés nem történt. Vera és Csaba már bebetonozódott a végére, Fecó pedig talán a következő körben eshet majd ki Attila ellenében. Így a két szőke lány közül kellelt választani. Seherezádé  végül eggyel több koronggal kiválasztott lett.

Seherezádé kétségbeesetten fogadta a kiválasztását

Bár van három napja a gondolkodásra, de Kinga nagy valószínűséggel ismét párbajozni kényszerül. Most viszont korán sem lesz olyan könnyű dolga, mint a közutálatnak örvendő Peti esetében. A két plázaszökevény leendő párbaja egy dolgot biztosan megmutat majd, mégpedig azt, hogy a nézők a folyamatos hisztigörcsöket, vagy a szamárbőgéshez hasonlatos „nevetést” szeretnék a továbbiakban élvezni.

Seherezádé kísérteties röhögése

 

Kinga és Attila barátsága végleg megroppanni látszik. Arra van még mondjuk esély, hogy a kihívás után a nyugalom szobra ismét heves érzelmeket kezd majd táplálni az összeférhetetlen irányába, de tudjuk, hogy ez csak amolyan porhintés. A lényeg az, hogy Kinguci számára valószínűleg véget ér a játék.

Tovább bimbózik Vera és Attila szerelme

Végleg véget ért Kinga és Attila barátsága?

Ezekben az igen hideg napokban nézzük meg minként vészelik át a lányok a fagyokat, miközben megmutatják, mit is láthatnánk, ha röntgen szemeink lennének:

Meztelenkedés télvíz idején18+

.

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés