Ismét sikerült egy akkora öngólt rúgni, hogy a konkurencia sírt örömében. A legminimálisabb empátiával elkerülhető lett volna, hogy tegnap a fórum hozzászólások jelenetős része ne arról szóljon, hogy spórolásból, vagy inkább kapkodás miatt az adománygyűjtő hét kisfilmje pontosan ugyanaz volt, mint a tavalyi. A zseniális kreatívok nem éltek azzal a lehetőséggel, hogy megmutassák milyen hasznot hoztak az SMS-ek a kérdéses családoknál, akár csak azért is, hogy így is fokozzák az adakozó kedvet. Egyszerűbb volt a már legyártott szívhez szóló üzenetet egy az egyben újra leadni.

Mi a baj ezzel? A jelenség továbbra is létezik-jöhet a jogos felvetés. Igen. Csak a néző egyáltalán nem ostoba. Egyrészről többségüknél kifejezetten visszás érzést okozott az újra betolt DVD, amitől automata módjára ismét be kellene indulnia az adakozó gépezetnek. Másrészről olyanokkal is reklámozzák a szerencsétlen sorsú családokat, akik azóta egy másik műsor keretében már igen komoly támogatásban részesültek. Nevesen egy házat kaptak.

A bizonyíték, ami az illetékesek figyelmét már elkerülte

Persze akárcsak a Villába bevitt büntetett rendőr előéletéről, erről sem kellett tudniuk az illetékeseknek. Meg arról sem, hogy a villanyszámlát érdemes kifizetni. Így elképzelhető, hogy a jól megfizetett munkatársak jóvoltából a VV6 már konzerv bejátszásokból fog állni. Mert az áramot már rég kikapcsolták, mi meg úgy is annyira hülyék vagyunk, hogy teljesen mindegy mit is löknek elénk, azt gondolkozás nélkül úgy is belapátoljuk. Eláruljuk, hogy a legegyszerűbb brazil szappanoperák részei sem az első folyamatos ismétlései. Persze hatalmas üzlet lehetne, ha a kukacos néző hajlandó lenne a 2523. epizódig újra és újra ugyanazt a nyitójelenetet megtekinteni, de ilyen az emberi természet, feleletekre vágyik. Először arra, hogy mi is lett Don Akárki unokahúgának szeme világával, aztán meg, hogy mit értünk el a tavalyi összefogással? És végül, de nem utolsósorban arra is, hogy egy milliárdos költségvetésű műsorban miért szükséges archivált bejátszásokkal érzelmeket kelteni?

Higgyék el kedves illetékesek, nem vagyunk fából, de pudingból sem.

________________________________________________________________________________________

Mostantól a gyűjtés és az egészséges étkezés jegyében minden játékos csak olyan ételt kap, amit majd a rászorulók között is szétosztanak. A kalória csökkentett étkezés néhányaknak még előnyére is válhat. Az mindenesetre egy elég érdekes gondolatmenetre adhat alkalmat, hogy akadt olyan lakó, aki nem ismerte meg azt a furcsa formájú fehér zöldséget, amit egyébként reteknek hívnak. Vera, mint aktuális séf, úgy dönt, hogy nyúl húst készít, igen ám, de az tuti biztos, hogy a finnyás társaságnak esze ágában nem lenne elfogyasztani a tapsifülest. Ezért a kedves szakács egyelőre nem köti a vendégek orrára, hogy mi kerül majd a szájukba. Még szerencse, hogy egykoron ő nem került ilyen kellemetlen helyzetbe.

A furcsa pár főz

A főzőtudományához nem szólunk hozzá, mert az ízes-szagos televíziót még nem találták fel, de a többiek reakcióiból ítélve biztosan a főzéshez is ért a lány. Valami oknál fogva sajnos ahhoz késztetést érez, hogy a teljes műveletet végigkommentálja, mintha csak egy TV műsorban szerepelne. Attila, mint kukta kényszerül a szakács kezei alá dolgozni, aki enyhe fenntartással figyelnie eleinte a segéderőt. Csak, hogy az összeférhetetlen már régen tudja, hogy Verával jóban kell lenni, mert már három embert már ledarált a párbajon, ezért még csak fel sem merül benne, hogy répa helyett karalábét tisztítson meg egy kis obstrukció gyanánt. Hogy megfelelően kedélyes legyen a hangulat még udvarol is egy kicsit. Sajnos vannak, akik nem szokták meg az ilyen különleges figyelmet. Attila ne fogdosd a fenekem! – utasítja helyre a szakács a magáról megfeledkező kuktát,

Attila bizony Vera fenekét fogdossa

Mielőtt a titkos összetevőkből készült gasztronómiai bombát elköltenék, néhány percre ugorjunk el az Arénába. Ideje eldönteni kié is legyen a lila kendő. A múltkori esetből kiindulva azért kíváncsiak lennénk, hogy mennyire szárad ki az a sült, mire felvették a jelenetet. A játék során először Attila is igényét jelenti be a kendőre. Jogos, mert még a végén Vera, vagy Fecó úgy döntene, hogy itt az ideje egy kis számadásnak. Csaba sem bánná, ha győzedelmeskedne, mint a régi szép időkben. De hát ember tervez, kreatív végez. Leesett állal vesszük tudomásul, hogy lám Attila nyeri meg a védettséget. Így sajnos a két szőke ciklonnak jó esélye van rá, hogy végre élő egyenes adásban kaparhassák ki egymás szemét. Kinga nem is örül túlságosan, hogy ott áll teljesen védtelenül egy szál lila kendő nélkül. Seherezádéra vett néhány lapos pillantást, aki szintén meg van győződve róla, hogy délidőben a harangok alatt találkoznak majd.

Attila nyeri meg az Aréna győzelmet, akad néhány irigye

Ihaj, csuhaj dínom-dánom, amit Vera főzött, azt meg is kellene enni. A különleges vacsoracsata keretében, mindenki magyaros viseletbe öltözik. Fecó „jelmeze” nem okozott semmi törést az eddigi megjelenésében, az enyhén karót nyelt lókupec megformálása zsigerből, elsőre sikerült neki. Summa summárum az étkek remek, Vera igazi bűbájos tündi-bündi, csicsergő hangon ajánlja a mellecskét és combocskát. Hogy ezek most miféle teremtmény porcikái azt többszöri kérdés ellenére is elmismásolja. Kinga, mint általában megfelelő mennyiséget fogyaszt és még ha férne belé újra szedne. Ő is el van ragadtatva az ízek orgiájától, nem különben Seherezádé és a többiek. Attila már viszont alig várja, hogy láthassa a reakciót, mit szólnak a teli hasú vendégek, hogy megették Tapsi Hapsit. Enyhe provokációjára végül Vera bevallja, hogy ma kicsit eltért a hagyományos városi normáktól. Seherezádé szájában pillanatra megáll a falat és elindul felfelé. De sejti, hogy ha az összefoglalóban kidobja a taccsot, akkor az nem feltétlenül segíti a várható párbaján. Kinga szintén mély levegőt kell, hogy vegyen és a sokk hatására egy fél liter borral öblíti le a már nem is annyira vonzó falatokat. Az est végén a többség el van ragadtatva a végeredménytől, mi pedig Vera elképesztő színészi képességeitől.

A vendégek megtudják mit is ettek valójában

Tegnap hatalmas érdeklődés kisérte Szandika fantasztikus új erotikus karrierjének képi bizonyítékait. Ha valaki lemaradt tóla ma is megtekintheti, az élményt csak és kizárólag felnőtt nézőknek ajánljuk.

Szandika olyat mutat, amit még mi sem vártunk tőle

A műsor és egy másik produkció

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés