Mondjuk túl nagy meglepetést nem okozott senkinek, hogy szegény Kingának egykoron komoly idegi betegsége volt. Régóta kísérteties hasonlatosságot mutat az előző rész VV Évájával. Ő szintén nem a legstabilabb versenyző volt, annyira nem, hogy még néhány nyugtatót is szeretett volna becsempészni a bugyijában, amit a szemfüles őrök viszont kiszúrtak. A gyógyszerek kínzó hiányának következményeit, akkor mindnyájan nyomon követhettük.

Kinga 18 évesen szintén olyan súlyos állapotba került, aminek okán már az öngyilkosságot is fontolgatta. A súlyos pánikbetegségből éppen csak, hogy kigyógyult lányt egyetlen egy szakember sem javasolta volna egy ilyen típusú játékba, ahol a bezártság és a komoly stressz miatt folyamatos a betegség kiújulásának veszélye. Ennek tükrében tökéletesen érthetőek a gyakori hiszti rohamok és a feszült viselkedés.

Amikor pánikbeteg voltam, anyukám mindig mellettem aludt. Úgy indult az egész, hogy elmentem futni, és mire hazaértem, 180 lett a vérnyomásom, és nem ment le. Nagyon rosszul voltam és szédültem. Elmentünk az ügyeletre, ahol csomó nyugtatót kaptam. Már a kocsiban elkezdett zsibbadni a kezem, és az anyukám teljesen rosszul volt, mert az infarktus jeleit produkáltam. Nagyon rossz volt, mert annyira rettegtem mindentől, azt hittem, hogy minden félórában meghalhatok. Akkor már azt érzed, hogy inkább öngyilkos leszel, csak ne érezd azt minden egyes nap, hogy meghalsz.

A fentiek ellenére Kingát tökéletesen alkalmasnak találták a játékra. Az elvégzett pszichológiai vizsgálaton a szakemberek nem látták akadályát a beköltözésének.

 

 Kinga legkomolyabb, félelmetes örjöngése

Attila reggel kellemetlen hírre ébred. Ő lesz a szakács és kuktájául Csabát kapja. Már megint egy kiszúrás az élettől. Igyekszik ő, amennyire lehet jópofát vágni a fiúhoz, de néha úgy rátör az utálat, hogy képtelen visszafogni magát. Csaba is érzi, hogy továbbra sem a szíve csücske az összeférhetetlennek, szíve szomorúságát maximum az enyhítheti, hogy messze még a játék vége és talán egyszer majd megváltozik irányában ez az érthetetlen viselkedés. Hosszas szervezés és egyeztetés után Attila lemondatja a kuktáját és felkéri Kingát, hogy vegye át a helyét. Mindenki örül, vagy legalábbis úgy tesz, mintha örülne.

 

Attila kellemetlen hírt kap, de feltalálja magát

A szokásos visszanézés sem maradhat el. Egy újabb filmet tekintenek meg a lakók, amiben egy olyan család mondja el a történetét, akiknek a tavalyi program segített felállni. Később ajándékot is kapnak tőlük egy jó adag disznótoros kóstolót. Fecó természetesen a kultikus úúúristen-nel nyugtázza a finom falatokat, amit aztán jó étvággyal el is fogyasztanak.

 

 Ajándék disznótoros ételek (hm éhes lettem...)

Kicsivel később Attila és kuktája bevásárolni indul. Kacsa lesz a vacsora, amit ajándékba kapnak egy prominens személyiségtől. Már nem is mondjuk, hogy ezek az erőltetett manírok inkább kínosak, mint pozitívak, de ajándék kacsának mi sem nézzük a fogá… a csőrét.

A szakács is köszöni szépen a szárnyast, de minek küldtek ekkorát? A kisebb túzok nagyságú jószágot el is kellene készíteni valamiben. Kingára vár a feladat, hogy a zöldségeket előkészítse. A gondoskodó partnere szoliszemüveggel kedveskedik, hogy megóvja a gyönyörű szemeket a káros hagyma gőzöktől. Igaz így kicsit olyan érzésünk van, mintha a Marsról lenne élő kapcsolásunk, de fő a fájdalommentes aprítás. A teljes biztonság kedvéért a kukta vizet tesz a szájába, ami szintén egy jó módszer állítólag.

Kinga szoliszemüvegben, vízzel a szájában pucolja a hagymát

Tökéletes a hatás. A nagy felismerés pedig ki is kívánkozik Attilából. A kézenfekvő megoldás ezentúl Kinga elhallgattatására, ha néhány kiló vöröshagymát szétszórnak az ágya körül. Onnantól kezdve teljes lesz a villanyugalom.

Az olajozott együttműködés ellenére a végeredmény csöppet ellentmondásosra sikerül. Az előétel még csak fogyasztható, annál is inkább, mert a többiek már csillagokat látnak az éhségtől. Az óriás kacsa viszont félig nyersen került feltálalásra. A finnyás vendégek a fűszert is sokallják a félig még mozgó baromfin.

 

A nyers étrendre érzéketlen társaság leszólja a finom kacsát

Kellene egy jó kampányfilm, amivel a nézői adakozókedvet megfelelően lehet turbózni. Mindenki megírja a saját szövegét, azután kamera elé állva elő is adja a buzdító beszédet.

 

 Így sikerültek a kampányfilmek



A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés