Hiába, bunkó ez az Attila, nincs mit tenni. Már megint kegyetlenül beletaposott Vera érzékeny lelkébe. Bezzeg az életmód tanácsadó ilyenkor nincs sehol. Ez a faragatlan fickó már megint teljesen tönkretett egy pompás kirándulást. A tapasztalt nézők már előre dörzsölték a tenyerüket, amikor kiderült, hogy melyik három játékos nyerte meg a kirándulást. A kebelbarátok természetesen a várakozásnak megfelelően néhány röpke perc után egymásnak is estek. A síelés még csak lezajlik valahogy veszekedés nélkül, de elég beülni az autóba és máris kezdődik a Vera féle általános koncepció: bármiből balhét kreálok, mert akkor szerepelek és ha szerepelek, akkor nyerek.


Megbízható információnk szerint mióta ezt a NDK-s úszónőt a zilált idegrendszerével mutogatják a tévében a magyarországi házasságkötések száma drasztikusan csökkenni kezdett. A férfitársadalom ugyanis megdöbbenve szembesült vele, hogy alig néhány hónapos együttélés alatt, egy kezdettben érzékenynek tűnő lányból mekkora agyonütnivaló hárpia nőheti ki magát.


Az érintetteknek azonban nincs választási lehetőségük. Ráadásul egyetlen egy szobában szállásolják el őket, hogy a hátralévő pár órában folyamatosan marhassák egymást. Meglepő módon Kinga nem különösebben hergeli fel magát, miközben Vera folyamatosan prezentálja számukra a pszichiátriai kórtünetek széles skáláját. Attila is csak óvatosan szólogat be neki, mert láthatóan jó esély van arra, hogy az egyáltalán nem képzelt betegnek megpattanjon egy ér az agyában. Szép az este, finom a vacsora, amit hármasban költenek el, ki-ki a saját stílusában. Vera a pamlagon ágyaz meg magának, Attila és Kinga közös takaró alatt térnek nyugovóra. Legalább ennyi haszna van a kirándulásnak.

Vera ismételten otthon felejtette a nyugtatóját


Amíg a Villa rossz szellemei odakint múlatják az időt, addig a bentiek remekül érezik magukat. Micsoda megkönnyebbülés, hogy nincs egy hangos szó és a barátság szelleme lengi be a Villát! A tökéletes nirvánában egyszer csak eszébe jut Seherezádénak, hogy ő már két hete nem találja a szexi kis felsőjét. Mivel azt Kingán látta utoljára jó vadászkutya módjára megindul a szekrények felé. Érzi ő, hogy rá fog találni az elorozott ruhadarabra, ezért bátran beletúr Kinga akkurátusan összehajtogatott bugyogói közé. És lám, máris megvan az elrejtett bűnjel. Seherezádé a világért sem szeretné azt állítani, hogy egykori barátnője szándékosan dugta el az ő tulajdonát képező rucit, de hát azért ez meglehetősen fura helyzet. A corpus delicti-t mint a véres kardot körbehordozza a Villában, hogy mindenki jól lássa, milyen kegyetlen dolgoknak van ő kitéve. Ettől függetlenül nem szeretné, ha Kinga kleptomániája a figyelem középpontjába kerülne, ezért azt javasolja, hogy mondják azt, hogy a mosókonyhában volt a felsője.


A gyanútlan Kinga eközben gondtalanul áztatja habtestét Attila társaságában a szállodai jacuzziban. Vera tegnap este óta folyamatosan duzzog, azzal bünteti a másik kettőt, hogy nem hajlandó velük fürdeni és tüntetőleg egész nap egy nyugágyon üldögélve demonstrálja a nézőknek mennyire elviselhetetlen mostanában az élete. Ráadásul az ebédnél Attila még azt is kifecsegi, hogy szövetséget ajánlott neki. Ez már végképp mindennek a teteje. Meg egyébként sem úgy volt és …../na itt lett elegünk Verából. A mute gomb megnyomásával néhány percig nyugtatjuk megtépázott ideginket aztán szerencsére lekeverik a hölgyet. Kár, hogy Gogol már megírta az Egy őrült naplóját. Mert ha végre Vera kiesik, ezzel a címmel tuti kasszasiker lenne a memoárja.

Vera még mindig tombol, Seherezádé talál valamit Kinga szekrényében


A triumvirátus ezután hazafelé veszi az irányt. Aki egy kis nyugalomra vágyik az kapcsoljon át a BEBE tévére, mert itt bizony továbbra is zajlik az élet. Kinga, mint igazi nő azonnal észleli, hogy valami perverz hozzányúlt a pihe-puha bugyijához. Fel van túrva a szekrényem ba*dmeg – közli velős megállapítását Attilával. Mivel ráutaló nyomokat és foltokat nem talál, így először Esztert veszi elő, aki bőszen tagad. A magyar vizslába oltott kleptománt azonban továbbra sem hagyja nyugodni az eset ezért Csabinál próbálkozik. Ezúttal siker koronázza a vallatást, mert a szépfiú elfelejtette, hogy tagadnia kellene és felfedi, ki volt az, aki meg merte érinteni a királykisasszony batisztbugyogóját. A továbbiakat az olvasó fantáziájára bízzuk. Lényeg az, hogy adva van két szőke lány, meglehetősen kevés hajlammal a konfliktuskezelésre.    Ráadásul Kinga szerint a szóban forgó ruhácska max kétezer forintot ért és már ütött kopott is volt. Az egykor Claudió által ruházott Seherezádénak a szívébe ezzel bizony bele lett mártva a rozsdás tőr...

Kinga és Seherezádé összacsapnak a bugyi miatt


Jön a kiválasztás és a két méregtől lihegő lánynak még az élő adásban sem sikerül befogni a száját és Lilu legnagyobb örömére nyílt színen alázzák egymást. Remek, megvan a másnapi címlap. Fecó, akinek a lila kendő meglehetős magabiztosságot adott szintén eléggé agresszíven kéri számon Attilától az állítólagos családszidást. Az egyszerű emberek módján ő is azt gondolja, hogy ha naponta kétszer méltatlankodva körbenéz és elismételi ugyanazt, akkor a többiek őhozzá hasonlóan elhiszik, amit állít. A volt barát meg nehezen viseli a verbális terrort, az egyébként is az ő területe, így Lilu ismét örülhet, mert már a második páros esik egymásnak élő adásban. A veszekedés a szünetben is folytatódik, Fecó sajnos teljesen leszokott a sírásról, már csak negédes kalácsképével ismételgeti folyamatosan ugyanazokat a frázisokat.

Hazudik Fecó vagy sem?

Lilu bejelentkezésével pár percig megszakítja a hiriget és Eszter megkapja a magáét, a három jelet, amivel párbajozni lesz kénytelen. A tegnap esti online adásban elárulta, hogy lányt fog kihívni. Most aztán tényleg nehéz napjaink lesznek a hétvégéig. Ekkora izgalomra talán még sohasem volt okunk. Vajon a három hölgy közül melyiktől leszünk kénytelenek megválni? A szörnyű traumát egész biztosan nehéz lesz majd feldolgozni.

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Lilu általában hozza a szokásos formáját, aminek még örülhetünk is, mert aki emlékszik még, hogy küldte el anno a nézőket a búsba, az nem akad fenn ilyen csekélységeken.

Liliu: Szop*atok le mind!

Hogy a bugyimizériát és a Vera-sokkot kiheverjük, lássuk a múltkori testfestés csodás utózöngéjét. Ugyanis a klassz rajzokat le is kellett mosni. És mi lehetne szebb látvány a zuhany alatt, mint a meztelen testeken lecsorgó festék? Jó szórakozást!

Forró pillanatok a zuhany alatt

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés