Hosszú ideje téma már, hogyan is lehet az, hogy az esténként kiirt online szavazáson, olykor enyhén szólva is fura eredmények születnek.  A két fő tábor, Attila és Csaba rajongói komoly kutatómunkát is végeztek, hogyan is lehetne összehangolt együttműködéssel kedvük szerint alakítani az eredményeket. Ehhez többnyire egy programot vesznek igénybe, amely automatikusan, megfelelő időközönként frissíti az oldalt és így újra és újra leadja ugyanazt a szavazatot. Természetesen a végeredménynek így már semmi köze nincsen a tényleges nézői véleményhez, de ez különösebben nem is érdekel senki. Tegnap kaptunk egy videót, amiben világosan látszik, hogy még ennyire körmönfont módszerek sem kellenek ahhoz, hogy valaki kijátssza a szavazórendszer „éberségét”. A furfangos user egy tökéletesen egyszerű ötlet segítségével úgy tűnik egymaga sikeresen képviseli a hazai teljes nézői akaratot. A videó megtekintése csak azon nézőknek ajánlott, akik utána nem szándékoznak hasonló módon tömegek helyett szavazni

A biztos módszer, ha csalni akarsz


Rövid összefoglaló:


Kinga és Attila részesült abban a szerencsében, hogy elhagyja a Villát és meglátogathat egy olyan családot, akik a múltkori adománygyűjtésből kapott javak segítségével fogtak gazdálkodásba. A megható jelenetekben is bővelkedő látogatás fénypontja mégiscsak az, amikor Kinga(!) Egy lapát segítségével harcot indít a disznóólban felhalmozódott párolgó halmok ellen.

Ezt soha nem hinnéd el: Kinga disznóólat takarít



A vacsoracsata következő párosának sincs könnyű dolga. Céklalevest terveznek főzni, de vajon mi módon lehetne megpucolni ezt a fránya zöldséget? Csaba és Seherezádé láthatólag kicsit elveszettek a tennivalók dzsungelében. Amikor végre a leves és a mézes retek, sült disznóval mégis elkészül a „hatás” nem is marad el.

Csabák megszenvedtek a konyhában



Már a lakóknak is furcsa, hogy ennyire veszekedés nélkül telnek el, a hétköznapok. A többség azt is döbbenettel vegyes belenyugvással veszi tudomásul, hogy Vera és Attila kapcsolata már lassan szövetségesi rangra emelkedik. Ezek még a végén kicsinálnak mindenkit, ha nekiindulnak. Kingának természetesen megvan a véleménye a dologról és ezt igyekszik is megosztani a többiekkel.

Eljött a világvége: Vera és Attila lassan egy pár lesznek

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

VV5 Online közvetítés