Péter, aki bármilyen népszerűségi listán egyértelmű utolsó helyezett, egyre jobban szárnyal a játékban. Remekül kihasználja az adandó alkalmakat, bár nem sejti, hogy egy ország utálja, töretlenül nyomul előre.

A leginkább kézenfekvő megoldás a folyamatos szereplésére és továbbjutására, ha minél többet pátyolgatja Veronikát. Egyrészről kedvező a fogadtatás, aztán meg ennyi idő után mégis csak pezseg egy férfiembernél a libidó. Az ártatlan kislány meg csak egy kis törődésre vágyna, miután Cristofel olyan rútul kihasználta testileg és lelkileg.

Még egy-két hét és megdugom – jelentette be sátáni vigyorral tegnap a riportszobában a köpcös liliomtipró. És ne is legyen kétségünk, mert amit Péter eltervez, azt végre is hajtja. Vera távolról elszörnyedve figyeli az eseményeket, amikor a féltékenység már félig kimarta az oldalát elkapja Pétert az udvaron és kérdőre vonja, ugyan mit akar ettől a csitritől, amikor egy egészséges és kívánatos nő is a rendelkezésére állna.

Péter: Két héten belül megdugom Veronikát

Veronika már Péterben sem bízik

Kicsit keresztülhúzták a szerkesztők Peti max kéthetes célkitűzését. Veronika ugyanis randi partnert választhat magának, akivel idekint is andaloghat egy kicsit. Csakhogy a választható hímek közé bekerült Cristofel is. Na ez kellett csak! Hókuszpók mindenesetre mindent megtesz, hogy a lányt ne engedje régi szerelme közelébe, olyan lejárató kampányba kezdett, hogy Veronika csak kapkodja a fejét az információk hallatán.


Péter mindent megtesz, hogy Veronika megutálja Cristofelt

Előzetes: Péter szerelmet vall Veronikának

Cristofel eközben reszket idekint, mi is lesz majd a sorsa. Veronika bármelyik opciót is választja, lesznek nehéz pillanatai a kubainak. Tegnap ugyanis kiderült, hogy már megint csinált egy hozzá méltó ostobaságot. Vállalta, hogy hazugságvizsgálót kössenek rá egy televízió műsorban és annak segítségével derítsék ki, hogy megcsalta-e Veronikát. A mérések hatására megtört és bevallotta, hogy igenis két lánnyal került már közelebbi viszonyba.

Sajnos beleestem a saját csapdámba, azért csókolóztam két másik lánnyal, mert megpróbáltam Veronikát elfelejteni. Egyszerűen már nem vagyok képes őt nézni a tévében, iszonyatosan fáj, hogy Péter telebeszéli a fejét azzal, hogy én kint úgyis megcsalom, és hogy élvezem a csajokat meg az életet. Ez nem igaz! Én őt szeretem, és ezt a hazugságvizsgáló is bebizonyította.


Cristofel elbukja a hazugságvizsgálatot


Nagyon szeretem őt, és nem akarom elveszíteni. Bízom abban, hogy sikerül meggyőznöm Veronikát erről, elmondtam neki, hogy minden porcikája hiányzik, és hogy így nem vethet véget a kapcsolatunknak. Adnia kell nekem még egy esélyt!

Bocs Cris, de ezt már kommentálni sem érdemes. Ha vaj van a fejeden, minek mész a napra?

Kinga és Attila menetrendszerűen egymásnak esett ezúttal a táncverseny kapcsán. Az ok tulajdonképpen nem is érdekes, mert valamit mindig találnak, amiért lehet szidni a másikat. A mostani eset viszont azért fontos és kiemelendő, mert ez vezetett, ahhoz, hogy egy bomladozó barátság végleg megszakadt. Amikor a vita befejezéseként Kinga néhány szitokszó kíséretében bevágja maga mögött az ajtót, Attila azt látja, hogy az alfahím elégedett gúnyos vigyorral követi az eseményeket. Te mit vigyorogsz ezen, te sittes?!- vágja oda és még a képernyőn kívül is megfagy a levegő. Gergő mosolygó arca kifehéredik és most tényleg érezni, hogy nagyon sikerült a lelkébe taposni. Tudja ő, hogy sittes, nagyon is. Nem is szégyelli magát emiatt, hiszen már felvállalta ország- világ előtt. De az, hogy egy ilyen béna fickó így megpróbálja lealázni az tűrhetetlen. Látszik, hogy pörögnek a gondolatok a fejében.

Amikor te összevesztél Seherezádéval, ott ittam veled a kertben, és simogattam a fejedet, te meg kárörvendően vigyorogsz?

A féltékeny Attilából most már minden kijön. Elege van az egészből. A randiból, amiről lemaradt ezek meg ketten ki tudja mit csináltak. Elege van az alfahím kisugárzásából és abból, hogy minden nő őt akarja, őrá meg nem bagózik egyik sem. Folyamatosan provokálja Gergőt, aki mint egy terminátor, amelyiknek lemerült az eleme mozdulatlanul mered rá és igyekszik megzabolázni az indulatait. Nem kis erőfeszítés árán végül sikerül úgy tennie, mintha lenne más gondolata is, mint földbe döngölni Attilát. Később bevallja, hogy igen csak közel járt ahhoz, hogy lecsapja volt szövetségesét.

Attila egy patkány. Innentől kezdve az én szememben egy patkány. Bunkó volt! A börtönös sztorimmal lehet viccelődni, egy bizonyos szintig. Azért, mert ő egy érzelmi debil, lehet nekem beszólogatni, de az első ütésig! Nekem senki ne dumáljon semmit. Azon gondolkodtam, hogy magamra pakoltatom a jeleket és kiviszem – mondja a többieknek kicsivel később a kertben.

Gergő nehezen érti meg, hogy olyan helyen van, ami bár hasonló korábbi lakhelyéhez, de teljesen más szabályok működtetik. Attila ezt remekül látja és mindent meg is tesz azért, hogy riválisát belehajszolja egy kizárásba. Egy héttel ezelőtt már lefektette a taktika irányvonalát, miszerint inkább bevállal egy álkapocs törést, de megszabadul Gergőtől.


Attila majdnem nagyon meg lesz verve

Gergő már egyszer majdnem nekiment Seherezádénak
 

Kapcsolódó cikk:

Gergőn durván kiütközik a sittes múlt

.

Igen komoly a feszültség odabent. A börtönviselt fiúnak láthatólag nagyon nehezen megy, hogy nyugalmat erőltessen magára. Ezt már bebizonyította a Seherezádéval történő vitái kapcsán is. Most fogadhatnak a nézők, hogy mi történik meg hamarabb: Veronikát lefektetik harmadszor, vagy Attilát szájon vágják először?

.

Csaba úgy döntött, hogy szakít a tuja élettel, legalábbis megmutatja milyen a meztelen tuja és, hogy mekkora is van neki. A hölgyek örömére itt egy videó ahol Csabi teljesen meztelenül zuhanyozik.

Elsőként a lányok, majd Csaba mutatja meg, milye is van

A kommentelni és csevegni a cikk alatti Facebook dobozban is lehetséges.


A nap további érdekes eseményei:

Annamari tényleg szerelmes Csabába?

Csaba undorodik Annamaritól - Attila fel akarja adni a táncversenyt


Mai cikkajánlónk:

Alekosz 2 millióra perli VV Veronikát

Alekosz a rendőrségen gyerek zaklatásáért

 

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár.



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter hátulról izgatja Cristofelt

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Forró szenvedély a WC-ben

Cristofel őrjöng, majdnem elcsattan a pofon

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé elolvadt a medencében

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős