Két új vendég érkezik a Villába, aki bevezetik a színészet rejtelmeibe a lakókat. Magyar Attila és Hajdú Steve a szerencsések, akik révén tanúi lehetünk a modernkori színjátszás felemelkedésének.


Első körben mindenki felolvas egy verset, amit utána meg is próbál értelmezni. Van, akinek a feladat egész jól megy, de akad olyan is, akinek nem csak a szövegértés, hanem az olvasás is tantaluszi kínokat okoz, de Fecót nem is ezért szeretjük. Szerencsére ott van Csaba a jó barát, aki készségesen elmagyarázza később, hogy miféle értelem rejtezik a rímekkel fedett mondanivaló mögött.

A színészóriások és a színésztörpék


Ezután szituációs gyakorlatokban vizsgálhatja meg mindenki, hogy mekkora tehetség rejtőzött el benne. A játék különösebb meglepetést nem okoz, egyetlen egy producer sem kezdi el döngetni az ajtót az előadások láttán. Kinga viszont ismét megmutatta, hogy a leghihetetlenebb dolgokon képes elkámpicsorodni, mit lehet tudni, mi kell a nézőknek. Történt ugyanis, hogy egy szerelmi háromszöges jelenetet kellett eljátszani, megcsalás, lebukás stb. Kinga,mint néző követi az eseményeket, de hirtelen felidéződik benne a fájó emlék, amikor őt is padlóra küldte a csalfa barátja. Igyekszik látványosan egyre szerencsétlenebb arcot vágni, de a kutya nem törődik vele, mindenki a színészek játékán nevet. Végül az egykor megcsalt királykisasszony nem bírja tovább és nagy érzelmi felindultságában, az emlékek súlya alatt rogyadozva bemegy a hálóba és ott leheveredik, lehetőség szerint úgy tartva az arcát, hogy a kamera jó vágóképet készíthessen meggyötört vonásairól.

Kingában látványosan felidéződnek a szörnyű emlékek


Attilának baromi elege van már az ilyen húzásokból. Tudja ő, hogy nem kell a lánynak, de azt mégis túlzásnak érzi, hogy azt kell néznie, amint imádottja egy másik pasi miatt szomorkodik. A titkos szeretőről egyébként már annyi kiderült, hogy eléggé agresszív volt, amit a pénztárcája vastagságával kompenzált, mert ő fizette egykoron Kinga mellnagyobbítását is. Aztán vélhetőleg az eredmény mégsem tetszett neki annyira és új alanyoknál is vizsgálódni kezdett. Az úriember állítólag kifejezetten zabos Attilára és tervezi, hogy elbeszélget vele a játék után. A bősz ex felfedve inkognitóját meg is jelent Kinga párbaján, amiből a lány azt is leszűrhette, hogy volt kedvese szíve talán mégis érte dobog. A titokzatos pasit meg is tudjuk mutatni.

Kinga barátja


Este robban a bomba, ugyanis kiderül, hogy néhányan szexuális zaklatás áldozatai lettek. Na, tessék! Alamuszi macska nagyot ugrik, tartja a mondás. A mi cicánk pedig úgy látszik, nemcsak a tejet szeretné nyalogatni, hanem titkon egészen másfajta élvezetek is járnak az agyában. Ki gondolta volna, hogy pont a szende fiú, aki hűtlenségét ment be jóvátenni, nem bír majd a vérével és furcsa módszerével az egész lakosságra a frászt hozza.


Eszter, aki aztán tényleg tudja milyen gerjedelmek kínozhatják odabent az embert, azt javasolja, hogy Fecó talán látogasson el a mosdóba és kecses kezei segítségével alaposan hűtse le magát, mielőtt elfajulnak a dolgok. Kinga csatlakozik az előtte szólóhoz és különösen furcsának tartja, hogy a szatírt ráadásul újdonsült felesége sem tartja vissza attól, hogy kétértelmű megjegyzésekkel zaklassa a lányokat. Fecó agyából egy ezredmásodperc alatt lefut a vér, de ezúttal nem áll meg középen, hanem egészen a bokájáig dübörög. Sápadtan rémlik fel előtte, mi lesz, ha az ő Angélája még a végén komolyan veszi a vádakat. Sietve deklarálja, hogy ő bizony egyetlen egy lány iránt sem érez semmilyen vonzalmat, előtte csak az ő gyönyörű madonnájának az arca lebeg napi 24 órában. De ezek csak nem hagyják abba és sorban panaszolni kezdik mennyire terhes nekik a folyamatos ostoba viccelődése. Csabi talán először a játék folyamán komolyan ideges, amikor nyomatékosan felszólítja Fecót, hogy fejezze be a szokásos szófordulatainak alkalmazását, amelyben kettőjük intim viszonyára tesz célzásokat.


Most szeretnélek megkérni téged, hogy velem kapcsolatban ezeket most zárjad le és soha többet ne említs ilyen környezetben, mert ez nekem már kurvára sok!

A helyes pasi mintha csak érezné, hogy idekint is gyakran humorizálnak esetleges hajlamaival úgy dönt, hogy egyszer és mindenkorra pontot kell tenni az ügy végére. Méla Béla nem is érti az egészet szokása szerint bambán vigyorog és próbál magyarázkodni. Mivel tényleg úgy tűnik, hogy továbbra sem esik le neki a tantusz, Attila példaként megemlíti, hogy nemrégen mondta Seherezádénak, hogy csak a száját szokta figyelni, mert nagyon jól dolgozik a szájával.  A lány szomorúan megerősíti, hogy ez már neki is sok. Úúúúúristen!- jön a válasz. Látja már a perverz hírébe keveredett fiú, hogy itt ki akarják csinálni, ezért nyel egy nagyot és bocsánatot kér mindenkitől, akit esetlegesen megbántott. Mit is tehetne mást? Attila úgy lecsapott a témára, mint kisnyugdíjas a farhátra, ha nem gyakorol bűnbánatot, még a végén rásütnek egy olyan bélyeget, amit azután évekig nem tud lemosni magáról. Vera igyekszik vigaszt nyújtani. Szerinte minden a legnagyobb rendben, a többiek egyszerűen túl éretlenek és nem értik a szerencsétlen fiú kifinomult humorát. Nem először merül fel bennünk, hogy mintha a lány igyekezne a nevetséges viselkedését erősíteni Fecóban, ezzel is a kiesés szélére taszítani „barátját”.

Fecóról kiderül, hogy túlteng benne a libidó


Az este másik lényeges eseménye szokás szerint Vera és Attila nyomasztó vitája volt. Ezt már nagyon nem is részletezzük. Verát a továbbiakban ignoráljuk, amíg a nyugtató adagját be nem adják neki a szerkesztők. Jelen állapotában már lassan élvezhetetlenné teszi a műsort. A ma esti kihíváson szívünk szerint őt ajánlanánk Eszter figyelmébe, ha nem tartanánk attól, hogy az ügyvédlány esélyei a nullához közelítenek.

Vajon kit hív ki Eszter?


Végezetül lássuk a múltkori testfestés csodás utózöngéjét. Ugyanis a klassz rajzokat le is kellett mosni. És mi lehetne szebb látvány a zuhany alatt, mint a meztelen testeken lecsorgó festék? Jó szórakozást!

Forró pillanatok a zuhany alatt




A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés