Egy királylányból sohasem lesz szolga. Kingát sikerült már korán reggel megalázni egy szerepajánlattal. Aki a kárörvendezést még hírből sem ismeri annak is széles mosoly kerül az arcára, amikor Őfelsége értesült a színészoktatók lealacsonyító tervéről. Tulajdonképpen ez már olyan fokú tiszteletlenség, amit még a két prominens vendég sem engedhetne meg magának. Hát nem néznek ezek tévét? Nem követik az eseményeket? Pont Kingát találják alkalmasnak a szolga szerepére? Felháborodásunkban mi is a levegőt kapkodtuk, akárcsak a méltatlan sorsra jelölt kékvérű leány. Vera persze rögtön érzi a ziccert és buzgón ajánlkozik, hogy majd ő átveszi és gond nélkül megformázza a szerepet. Ebből viszont az lesz, hogy Kinga, mint bármelyik kisgyerek hirtelen már másként kezdi látni a dolgokat és végül mégiscsak úgy dönt, hogy bár enyhe repedés keletkezett nemesi patináján, de azért hajlandó lesz leereszkedni a pórnép közé.

Kinga nagyon, de nagyon megalázó ajánlatot kap


A helyzetgyakorlatok is folytatódnak. Fecó továbbra is mintha kicsit küszködne néhány alapvető talentum bizonyításával, jóban szeretné inkább verselés helyett néhány Úúúúristeeen! De dúúúrrvaaaa!–combóval szórakoztatni a társaságot. Eszter mondaná a versét szívesen, de Vera az örök elégedetlen fontosnak érzi, hogy elmondja építő kritikáját. Ebből sajnos enyhe perpatvar támad, ami néhány röpke percre megakasztja a gyakorlatozást.

Nők ha begurulnak még egy vers ürügyén is egymásnak esnek


Egymás között jó lenne tisztázni, ki a legnagyobb színész a Villában. A nézők is megkapják a lehetőséget a véleményformálásra, ők végül Fecót választják elsöprő arányban. Vélhetőleg nem azért, mert lassan már Sir Laurence Olivier-i magasságokba szárnyal a tudása. Egymás között is tisztázásra kerülnek a viszonyok, a jelenet tényleg érdekes, azt előre megsúgjuk azért, hogy túl nagy egyetértést senki ne várjon.

Ki a legnagyobb színész a Villában?


Van még egy jól begyakorolt elem, amikor a kihívónak ötleteket adnak a többiek, kit vigyen párbajozni. Ez mindig érdekes, mert jól megmutatja az egyes jellemeket. Ez most sincsen másként, ráadásul ezúttal a nyíltan, az ajánlottal egy légtérben kell a véleményüket felvállalni.

Eszter elé járultak lehetséges ellenfelei


És végre eljön a várva várt pillanat. Kihívás. A bő tízpercben lezavarható eseményt szokás szerint a végletekig nyúzzák. Lassan már inkább a reklámot szakítják meg a műsorrészletekkel. Egy ideje mintha folyamatosan nőne a hirdetésekre szánt idő.


Eszter kicsit ideges, de elszánt. Az eddigi két győzelme után erősnek érzi magát. Igaz nem a két legfajsúlyosabb versenyzőt vadászta le, de két párbajgyőzelem azért mégiscsak valami.
Szokás szerint először néhány kisfilmet látunk, ki hogyan és miért balhézott már össze Eszterrel. Kiderül, hogy ez az átok Csaba mióta csak bent van, folyamatosan rá pakolja a jeleket és ez már több mint apró szerelmi évődés. Verával természetesen sokkal komolyabb gondok vannak. Kezdve a bokszhéttől, ahol jól megverte, majd ki is gúnyolta őt. Kingával is számtalan összetűzése volt, de hát neki kivel nem? Attila bizony kemény dió, ráadásul mintha túl magabiztos is lenne. Esztert felháborítja, hogy a fiú rátette a jelet (ő meg rá) és főleg az, hogy láthatólag fel sem merül benne, hogy párbajra merné hívni.  

Eszter és Vera összecsapása a ringben


Amikor már mindenki tűkön ül végül is az ügyvédlány megkapja a szót. Lássuk ki lesz az ellenfele! Rövid háromnegyedórás monológ veszi kezdetét. Aminek a végén jön egy kis egy kis csavar. Már nagyon úgy tűnik, hogy Vera lesz a kiszemeltje, amikor a szónoklattól felhevült lány odalép Attilához és meglobogtatja a zöld kendőt, mire az engedelmesen nyújtja is a kezét. Na jó, ez csak azért járt, hogy ne legyél már annyira magabiztos. Természetesen Eszternek több esze van annál, hogy ilyen bizonytalan párbajba menjen bele. Ő azt választja, aki ellen számtalan jobbnál jobb érvet tud majd felhozni és akiből vélhetőleg a nézőknek is már nagyon elegük van. Erre a legjobb alany pedig Vera, aki már egy pillanatra leeresztett, mert álmai megvalósulni látszottak. Attila párbajozni megy! De az ébredés gyors és kegyetlen. Ő kapja a kendőt, mehet megint párbajozni.

Eszter jó kis műsort csinál, majd párbajra hívja Verát


Most aztán tényleg fel van adva a lecke. Egyik oldalon a végletekig idegesítő, szinte már mániákusan balhét generáló Vera, akinek múltján már egy fél ország mulat. De az ellenfél sem éppen fedhetetlenség mintaképe. Eszter, ha lehet ilyet mondani még ellenfelénél is jobban lejáratta magát és mára már a nagymamák és háziasszonyok kedvencéből az ügyvédi kamara rémévé küzdötte le magát. Nehéz is állást foglalni, szerencsére ez nem is a mi tisztünk. Lesznek, akik megteszik helyettünk. Vasárnap kiderül, a pornós idegbeteg, vagy a bizarr hajlamokkal rendelkező bukott ügyvéd folytathatja a játékot tovább. A tét egyre nagyobb.

A hölgyek egyikére sem lehet mondani, hogy az a kifejezett szende szűzike lenne, a következő jelenetekből árnyalt képet lehet nyerni eddigi munkásságukból. A videók kivétel nélkül korhatárosak!

Eszter lejárató, rendkívül kínos videója

Eszter nem szégyenli a dolgokat: Egy büdös ku*va vagyok!

VV Vera pornófilmje

Eszter általában párbaj előtt mutat egy kis cicit, majd rámászik valakire

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát / a köpés 05:22 nél látható

VV Vera fiatalkori képei

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés