Amennyiben vállalkozik arra, hogy egy újabb filmet forgat, akkor kész vagyok egy tízmilliós szerződést elé tenni. Vera ugyanis az a nő, akinek az utóbbi évek hanyatló pornópiacát sikerült fellendítenie, ráadásul úgy, hogy ő még mit sem tud az egészről.

A korrekt ajánlatott az előző filmet felvásároló és terjesztő producer tette. Egyelőre inkább csak a levegőbe pufogtatva, mert az érintett még nem igazán tud érdemben hozzászólni. Kérdés az, hogy ha tudná mi vár rá folytatná-e egyáltalán a játékot, vagy azonnal nekilátna a tízmillió kiérdemlésének. Vannak elpusztíthatatlan dolgok a világon a hasznát senki sem ismeri, de ettől függetlenül vidáman növekedik egyre több bosszúságot okozva pusztán a megjelenésével is. Ilyen például a parlagfű, és néhányak szerint Vera is. Egyértelmű volt, hogy ezen a szerencsétlen párbajon a két kegyvesztett csap össze és inkább a kiszavazás motiválja az SMS küldőket.

Azt már nem is kell megemlíteni, hogy a párbaj után mi is jó néhány felháborodott levelet kaptunk, amelyekből elég érdekes dolgok derülnek ki. Az egyik összeszedett és érdekes kérdéseket felvető levél alább olvasható.

Érdekes felvetés az Eszter-Vera párbajjal kapcsolatban

Az tényleg furcsa, hogy ennyi rengeteg szavazat közül, hogyan lehetséges egy tökéletes döntetlent összehozni. De ezt a témát kár is feszegetni, amíg a lebonyolítók üzleti titokként kezelik a számokat.

A párbaj során izgalmat inkább csak az állás megtekintése okozott. A két lány már előzetesen kitombolta magát, így a stúdióban elmaradt a várva várt adok-kapok. Szinte már, mint nyugdíjas barátnők a padon úgy tereferéltek egymással az ellenfelek. Érezték ők, hogy most úgysem a szavak azok, amik számítanak. Az állás végig nagyon szoros volt és amikor Lilu úgy érezte, hogy az általuk preferált lány vezet, minden előzetes értesítés nélkül le is zárta azt. Így aztán még két hétig biztosan tovább élvezhetjük VV Vera parádés alakítását és kedves fülbemászó hangját.

Vera, ha minimális előnnyel is, de megnyeri a párbajt

Verát ismét elképedve fogadják a többiek

A tanulságot nehéz levonni. Mert nem lehet azt mondai, hogy a nézőknek az erkölcsileg kifogásolható játékosok kellenének. Éppen ellenkezőleg. Vera inkább annak köszönheti minimális győzelmét, hogy ellenfele látványos gyorsasággal volt képes a jó kislány szerepéből átvennie, egykori kínzóinak a viselkedését. Sajnos ezzel a fordulattal Eszternek úgy kellett kiesnie, hogy képtelen volt egyetlen férfit is megszerezni magának, pedig ő maga is elmondta, hogy ez ügyben nem igazán szeret válogatni. Attila lassan megnyugodhat, az ő erényei sincsenek már veszélyben. Hacsak Vera komolyan nem gondolta, hogy ezentúl ők ketten legyenek egy pár. Eszter kiesése után pityergett kicsit, majd elindult felfedezni, ugyan mi történhetett azok alatt a napok alatt, amíg ő el volt zárva a külvilágtól. Vera egyelőre megúszta a szembesítést. Az ügyvédnő viszont már tudja, hogy mekkora különbség van az elképzelt és a valóságos fogadtatása között.

VV Vera pornófilmje

Eszter lejárató, rendkívül kínos videója

Eszter nem szégyenli a dolgokat: Egy büdös ku*va vagyok!

Eszter általában párbaj előtt mutat egy kis cicit, majd rámászik valakire

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát / a köpés 05:22 nél látható

VV Vera fiatalkori képei