Bár az ügyvédnő végül alulmaradt a párbajon, de a való életben nem kívánja könnyen adni a skalpját. Mint mondta, nem azért tanult tíz évig, hogy most fuccsba menjen a karrierje. Ezért megvédi magát, ha lehetőséget kap, azokkal a támadásokkal szemben, amelyek ügyvédhez méltatlan viselkedéssel vádolják. Verával kapcsolatban ő is megdöbbenését fejezte ki. Nem azért mert elítéli a cselekedeteit, amire szerinte biztosan megvolt az oka, hanem, mert a lány bent kommunikált életszemlélete kicsit más, mint ami a videó alapján kristályosodni látszik. Általában az eddig kiesettek, főleg a Vera által kiejtettek éppen ezért nem kis örömmel konstatálták a tudomásukra jutott információkat. A rajongók is elsősorban arra voltak kíváncsiak, hogy Eszter miért járatta le magát és mi a véleménye Veráról.

Eszter kap hideget, meleget, de véleménye is van



Az érzékeny lelkű megmenekült attól, hogy a számtalan jelentkező közül a leggyorsabb ráöntse a videójával kapcsolatos tömény történéseket. Ez viszont nem várat már sokáig magára, mert a megmaradt játékosokkal már valószínűleg nem lenne ennyire „könnyű” dolga egy következő párbajon. Annamari és Gergő után, Eszter lett a harmadik áldozat, akinek Vera végzetes falatnak bizonyult. Az egyelőre még a jövő zenéje, hogy lehet-e benne annyi kraft, hogy esetleg még valakit maga mögé utasítson a folytatásban.

Eszter egy kis belső információt is megosztott a pletykára éhes közönséggel. Kingával kapcsolatban sokadszorra jön fel a hír, hogy szegényke formailag kezd egy jól sikerült újévi kismalachoz hasonlítani. A szerencsétlen folyamat hátterében lelki folyamatok állnak. Ki tudhatná ezt jobban, mint Eszter, aki első kézből számol be a megrázó történet hátteréről:


Attila érzelmeit nem viszonozta Kinga, bosszúból mostanában minden este megkapja tőle, hogy milyen kis husi, milyen jól néz ki meghízva is. Atti egyébként ezt komolyan gondolja, de Kingának nagyon rosszul esik, borzasztóan sérti a hiúságát.  Bár ez is furcsa dolog: Kinga már az első hónapban iszonyatosan meghízott, mert hiába figyel napközben a súlyára, ha este, amikor már sötét van, titokban tömi magába a csokikat. Ez jellemgyengeség. Persze mindenki felszed egykét kilót, az még nem a vég. De Fecóval együtt bebizonyítottam, hogy lehet bent fogyni is, én kilenc kilótól szabadultam meg bent, míg Kinga tizennégyet szedett fel.

Kinga régen és most



Az aranyhal végre megszolgálhatta a tápot, amit naponta befalatozik. Annyi kívánságot kapott egyszerre, hogy igazi uszonyra esett pikkelyes legyen az, aki ennyivel is elboldogul. Attila Kingával szeretne szót érteni, ha már másról szó nem lehet. Ehhez pedig egy szótárt szeretne.
Kinga kívánsága rövidebb, de velősebb is. Ő csak azt szeretné, ha Attila leszállna róla. Érdekes módon a párbaja előtt mintha teljesen más hangot ütött volna meg. Hiába, gyarlóság, Kinga a neved! – Shakespeare után szabadon.  Vera kérése már összetettebb, a fináléig szeretne menetelni és ha még belefér a keretbe, akkor ő is azt szeretné, hogy Attila szakadjon már végre le róla. Eszter beérné egy kis párbajgyőzelemmel is, de mint láttuk mire ő odaért feltehetőleg már elaludt a halacska.


Eszter mintha csak érezné a vesztét, néhány komolyabb tanáccsal látja el Seherezádét. Felajánlja, hogy ha, ne adj ég kint maradna, akkor a továbbiakban bátran legyenek öri-barik Verával, hiszen régebben eléggé sokat kerülgették egymást. Seri, mint a hamarosan megözvegyülő ifjú feleség hallani sem akar ilyesmiről és esküszik, hogy soha de soha nem veheti át senki a szívében elfoglalt helyet. (két hét múlva azért majd emlékezzünk erre)

A nap legironikusabb mondata Vera szájából hangzik el. A színdarabban rendkívül kellemetlenül érintette, hogy ajkaival kellett érintenie Csabát. Mert hát ez mégis csak olyan intim dolog.

A párbaj előtt Attila felkészül arra a számára kellemetlen lehetőségre, ha a szégyenlős lány térne vissza, ezért elbeszélget vele. Perceken belül a két problémás egyed szinte már táncra perdül az egyetértéstől. Ha Vera marad, ideje lenne kikérni a D-ugó matracot és feltenni a pontot arra a bizonyos I-re.

Attila és Vera már majdnem kokettálnak



A párbaj lezajlik, Vera visszatér. Többnyire mérsékelt az öröm. A titoklevelek is felolvasásra kerülnek. Veráé csak az említésre méltó, aki a múltkori esetből okulva ezúttal is Kingát vette célba, hátha ismét lesz egy jó nagy ramazuri. A titkos információ szerint ugyanis Kinga már nem igazán bír a vérével és a súlyosan szexhiányos állapotát úgy próbálja enyhíteni, hogy alvás előtt, alatt, után Csabáról fantáziál. Képzelhetjük Attila mit szól ehhez a pompás hírhez.

Kinga Csabáról fantáziál, de mikor is pontosan?


Végezetül bejelenti Lilu, hogy idén is lesz adománygyűjtés, akár csak tavaly. Mindenki örömmel áll a dolgok elébe és meghatottan veszi tudomásul, hogy részesei lesznek a kampánynak.
Hírek szerint nemsokára néhány régi játékos visszaköltözik a Villába. Ez az előző szériában is érdekes esemény volt. Akkor Alekoszt sikerült remekül megtámogatni Olivér visszahozásával. Péter vagy Dya megjelenése, Attila és Seri számára lehetne egy remek érzelmi injekció.



A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés