Ma minden valószínűség szerint az eddigi legkeményebb bárbaj következik. Ciceró reinkarnációját idézve: ez nagyon dúúúúrvaaaaa lesz. A rajongók vérszagra éhesen gyűlnek a stúdiók előtt és a szervezők lázasan készülnek, hogy megakadályozzák az előre bejelentett támadásokat. Például az egyik oldal Verát szeretné meglepni a műsor alatt egy kis rögtönzött anatómiai bemutatóval. A gond annyi csupán, hogy mind a közönség, mind a műsor Vera lenne. Ugyanis a filmjéből kivágott részleteket plakátokra nyomtatták és ezeket szeretnék felmutatni az éppen erkölcsi magasságokba emelkedő színésznőnek. Veronika, aki szintén nem elsőszámú rajongója, arra apellál, hogy ha a biztonságiak meg is hiúsítják a plakátos kísérletet, akkor majd ő kér egy autogramot. Egyenesen a nemrég kiadott DVD-re. Természetesen csak azután, ha az általa annyira utált lány kiesik.


Én szeretnék lenni az első, akinek autogramot ad, ezért ott leszek a párbajon, és megvárom, amíg kiesik. Ha ez megtörtént, a szemébe akarok nézni, és az orra alá akarom dugni a pornó-DVD-t, hogy írja alá nekem.

A másik oldalon Vera testvére igyekszik nyugodt maradni és kecsegtetni a szavazókat, mekkora izgalmak és meglepetések várhatnak még rájuk.


A párbaj szerintem olyan lesz, mint a bokszmeccsük. Eszternek nagy lesz a szája, vért akar látni, aztán jól kikap.Ha viszont mégis visszamenne, nem sokat vizet zavarna a villában, nem lesznek konfliktusok, míg a testvéremben legalább van élet. Ha ő bent marad, izgalmas műsort nézhetünk. A férfiak a doromboló cicákat szeretik, nem az ennyire szókimondó nőket, mint ő. Sok pasi elmenekült már a testvérem elől, pedig tud ő kedves és édes is lenni, csak keveseknek adatik meg, hogy ezt lássák.



Egy kis bennfentes háttérelemzés a lányokról


Eszternek viszont már jó világ van, mert visszatérni látszik az a csodálatos hím, akinek a megtartásáért még az orális örömök szolgáltatását is átengedte egy másik hölgynek. Igen ez a swinger klubbos eset. Csakhogy ez az önfeláldozás nem volt elég és a pár szétment. A fokozott napfolt tevékenység hatására, most azonban Fecó Angélája után már a régi pasi is, hisszük, vagy nem szintén nősülni akar. Természetesen tisztán szerelemből, ami hirtelen elementáris erővel lobbant fel és most éjszakánként szörnyen kínozza a magányos fickót, így álnéven, egy SMS-ben adott hírt a benne háborgó érzelmekről.


Eszter! Most nem szavazok rád, hogy jövő héten hozzád érhessen a szám! Epedve várlak, hogy megölelj és mindörökké engem szeress! Vasalom már az ingem, hogy méltóképpen várjalak, és ne minden este csak a beszélő dobozban lássalak. Aláírás: Posi

Azt látom, hogy nagyon sok férfinak bejön a lányom gömbölyded alakja, az irodájába is folyamatosan érkeznek a férfiak levelei-mondta a mama, aki szerint egyre kapósabb a lánya.


Még a párbaj előtt, az esti BeleValóban sikerült összeültetni a két ellenfél rokonait. Érdekes beszélgetés született.

Eszter anyja, Vera testvére egy stúdióban, lássuk mi lesz belőle


Végezetül csak annyit, hogy szegény VV Évát egyszer és mindenkorra kitiltották az RTL klub műsoraiból. Mint elsőként hírül adtuk, szegény aznap kicsit túl sok konyakos meggyet kapott be és mire Olivérhez odaért a stúdióba azt sem tudta hol van a fent és hol a lent.  Véleménye viszont így is volt, ráadásul nem is rejtette véka alá.

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat



A villában is zajlanak az események, még ha a valóság jelenleg sokkal izgalmasabb helyzeteket is produkál. Vera, mint párbaj előtt mindig, most is megpróbál egy félőrült házmesternéből fokozat nélkül átváltani egy füleivel derűsen legyezgető jóindulatú Dumbóra. Ilyenkor általában Attilán próbálja meg bemutatni, szívének hatalmas jóságát és kedélyesen próbál meg barátkozni a rémült fiúval. Azután ha visszatér ismét percek alatt képes visszaváltozni, ordít egy nagyot a kapuban és folytatódik a kényszerzubbony vadászat.

Vera próbálja behálózni Attilát



Eljön a párbaj előtti utolsó adok-kapok. A lányok szépen ráolvassák egymás fejére bűneiket. A következmények nem vártak. Mindenkinek van véleménye és az valamiért köszönőviszonyban sincs a többiekével. A csapat így hatalmas lelkesedéssel egymásnak is esik. Már csak azért is érdemes megnézni a jeleneteket, mert Fecó újra csak elemében érezte magát.

Fecó már egyszerűen képtelen befogni

Mindenkinek markáns véleménye van, tombolnak az indulatok


Megtartják a lányok a szokásos búcsúbulit. Eszterrel keményen kiszúr az élet, mert az ő bulijában egy fiú sincsen. Ez méltatlan hátrányba sodorja ellenfelével szemben. Hogyan is vegye így most elő a már egyszer hatalmas sikerrel alkalmazott nagyágyút? Csak nem a lányok előtt kell majd meztelenre vetkőznie, hogy bájos hurkácskái riszálásával noszogassa nagyobb aktivitásra a szavazókat?

Fergeteges búcsúbuli


Az este összecsapó amazonok eddig már kipucolták a fél gárdát a Villából. Mi alig várjuk, hogy megtudjuk, vajon az ország játékosabbik fele, kit szeretne továbbra is a képernyőn tartani. A szakemberek szerint, ha Vera esik ki, komoly esély van rá, hogy lelkileg összeomlik, amikor szembesül a kinti valósággal. Eszter számára pedig az lesz hidegzuhany, ha kollégái bejelentik, hogy annyira kívánják maguk közé, mint púpost a Hitlerjugendbe.

A szavazás állása egyébként szinte döntetlen. Rajta lányok!

A két párpajozó hölgy egyikére sem lehet mondani, hogy az a kifejezett szende szűzike lenne, a következő jelenetekből árnyalt képet lehet nyerni eddigi munkásságukból. A videók kivétel nélkül korhatárosak!

Eszter lejárató, rendkívül kínos videója

Eszter nem szégyenli a dolgokat: Egy büdös ku*va vagyok!

VV Vera pornófilmje

Eszter általában párbaj előtt mutat egy kis cicit, majd rámászik valakire

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát / a köpés 05:22 nél látható

VV Vera fiatalkori képei


A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés