Az éhség, a párosodás iránti vágy és a gyűlölet az ember legősibb és egyben legerősebb mozgatórugói. Ideig-óráig elnyomhatóak ugyan, de egyedül az intelligencia az, aminek segítségével a bolygónk főemlőse képes ezeken az ösztönszintű késztetéseken uralkodni. Ez a műsor a kétségkívül szórakoztató volta mellett olyan mennyiségű indulatot volt képes felszabadítani nap, mint nap, ami messze túlmutat az eredeti funkcióján. Az előző szériában szintén voltak hasonló megnyilvánulások, de akkor még többnyire győzött a józan ész. Tegnap este véglegesen bebizonyosodott azonban, hogy az ötödik sorozatban gyülöletszavazás folyik. Jelentős többségben vannak azok, akik nem valaki mellett, hanem valaki ellen küldenek akár komoly anyagi áldozatok árán is SMS-eket.

Kinga nyerte a párbajt, Péter veszített

VV péternek ez volt a harmadik valóságshow-ja amiben szerepelt


Ezen a fórumon és sok másikon is szegény Kinga kapott már annyit, hogy ha egyszer elolvassa, tuti biztos a szanatóriumi kezelés. De annak ellenére, hogy alig akadt támogatója a párbajon, mégis ömlöttek rá a szavazatok pusztán azért, mert ellenfele egy olyan ember volt, akit még nála is jobban utáltak a nézők. Részünkről egyáltalán nem szimpatikus a tendencia. Nem tetszik az utálkozás, nem tetszik, hogy Péter családját életveszélyesen megfenyegették. A homo ludens már csak egy halvány emlék és helyette egy cro-magnoni ősünk rázza a lándzsáját és eltorzult arccal üvölti az igazságát. Alekosz idejében tudtunk még nevetni egy nyilvánvalóan megrendezett viselkedésen és jó előre eltervezett taktikán. Akkor ez a szimpátia a görögöt a győzelemhez vezette. Tudjuk, hogy később a többség jelentősen csalódott benne és sokan érezték becsapva magukat, pusztán azért mert a jelleme koránt sem egyezett meg a műsorban látott olykor jópofának tűnő figuráéval. Akkor és most egy jelentős réteg valóságnak vélte, amit a dobozban látott, így elkerülhetetlenül veszteség érte, veszteség éri majd. Kiégve búcsúztathatja a pénzt, az illúziókat és emberi méltóságot.


Oké, ha valaki megérintette a szívünket és képes volt szerezni egy jó pillanatot, hát isten neki fakereszt, áldozzon rá, akinek futja, 330 forintot. De pusztán azért, mert az indulatainkat már máshol egyre nehezebben tudjuk levezetni, ne képzelt figurák, megjátszott karakterek ellen menjünk hadba kezünkben egy telefonnal és billentyűzettel.


Engedje meg a kedves Olvasó, hogy mint elrettentő példát, idelinkeljük VV Anikó nekedvalóbeli szereplését, amikor a magáról teljesen megfeledkezett „rajongó” kis híján összeverte.
 

VV Anikót majdnem megverik a Nekedvalóban


Véget ért a álrendőr-hét és a tanulók számot adnak tudásukról. A háromtagú bizottság fogja elbírálni, ki legyen tiszteletbeli Columbo. Fecó jó szokása szerint nagyon igyekszik, de a nyelve nem akarja a jót. Csaba is bezavarodik kicsit, annak ellenére, hogy már évek óta hasonló dolgokról tanul. Kinga szintén nem erőlteti meg magát, így az egyetlen, aki örömet tud szerezni a marcona férfiaknak, az egyedül Vera.  A bizonyítványosztáskor kiderül, hogy a jelest azért mégis csak megkapták, kivéve egyvalakit. Őkirályi felsége Kinga borzadva veszi tudomásul, hogy neki egyedül hármast adtak. A szörnyű tragédia okozta feszültséget egy kellemes enyhülést hozó 10 perces hisztivel vezeti le. A hét nyertese Vera lett, aki jutalmul hazalátogathat a családjához. Persze senki nem szeretné, ha ott túlzottan jól érezné magát, ezért párhuzamosan Balázs gyorsan meg is hirdet egy nézői szavazást. Ugyan ki kísérje el a szalma lányt? A vicces kedvű szavazók persze rögtön izzítják is a gépeket és az adás végére meg is születik a végeredmény: a lovag Attila legyen. Nem mindennapi látogatás lesz, az már bizonyos.

Lezárandó a nyomasztó hetet, végletekig próbára teszik receptorainkat a szerkesztők. Meg kell választani a legszebb rendőri testet, ezért lányok- fiúk egyaránt szexi táncokkal kápráztatnak el minket. Ha valaki esetleg nem gerjedne a lányok produkcióira, akkor azért nézze meg a jelenetet, mert Attila és Csaba ritka pillanatainak lehetnek tanúi, amikor ikerpárként egyetértésben ropják táncukat és mutogatják kívánatos vonalaikat.

Szexi táncok a legszebb testű rendőr címért


Este a párbajozók választhatnak valakit, akivel együtt alszanak. Persze  olyat kellene, akihez érzelmileg közel állnak. Péter egyértelműen Esztert szeretné ágyba vinni. Kinga sem gondolkodik sokáig. Fecó talán reménykedik néhány pillanatig, hogy a sok órás hisztihallgatás meghozza gyümölcsét, de sajnos hamar kizárják a paradicsomból: Attila lesz a kiválasztott, aki persze igent mond, ezzel véglegesen megpecsételve Péter sorsát. Annyi értelme mindenképpen volt a döntésének, hogy végre olyan helyzetbe és közelségbe kerülhetett vágyai illékony tárgyához, mint még sohasem.

Kinga Attilával akar aludni



A párbaj előtt Kinga búcsúzik és arra az esetre, ha kiesne, megkéri a fiúkat, hogy csinálják ki a kedvéért a rivális nőstényeket. Azután rövid ölelkezés és balra el. Péter állítása szerint megszeretett mindenkit, de ez nem fogja befolyásolni abban, hogy ha visszatér, sorban kiejtse őket. A stúdióban baráti a hangulat és ez egészen a végéig így is marad.  Kinga a fontos célra való tekintettel most kibírja röpke félórán keresztül anyázás nélkül. Péter pedig, mint aki a vesztét érzi, egy jóllakott napközis módjára foglal helyet és kedélyesen elviccelődik mindenkivel.  Mi ekkor már tudjuk az állást: 58%-42%. Egyértelműen érezni lehet, hogy a veterán percei meg vannak számlálva. Balázs jópofán előhozza a sorozatos nőügyeit, a mini Casanova irul-pirul, de hát mit tegyen, ha ennyire kapós. Kinga sorozatos hisztijét is megcsodálhatjuk, aki ezekben a percekben SMS-t küld rá, annak azért belenéznénk a Rorschach-teszteredményébe.

Peti hihetetlen nőügyei, öt lánynál volt kisebb, nagyobb sikere

Kinga őrjöngés-zanzája, csak erős idegzetűeknek!

Gyors kapcsolás után a bentiek elmondják, kit várnak vissza. Attila a lényeg, aki végül Péter nevét mondja ki. Kinga arca a párbaj óta először elborul. Végezetül kiderült a végeredmény. Ahogy várható volt, Petit elsöpörte az a tömeg, amely okkal, vagy ok nélkül, de úgy érezte, hogy az eddigi játékával arcul köpte őket.

Kit várnak vissza a bentiek? Attila nehezen,de végül Péter nevét mondja


Kinga vidáman tér vissza a Villába, ahol Attila reakciója vászonra kívánkozik. Eszter zokog. Fecó üvölt.  A szőke lányt nem sikerült kiszavazni, folytatva ezzel a töretlen hagyományokat.  Péter búcsúzásképpen megkéri a bentieket, hogy ne felejtsék el, hogy díszletek között élnek és tartsák szem előtt, hogy csak egy játékot játszanak.

Péter legjobb pillanatai

Kinga visszatérése, Attila és a többiek reakciója

Ne haragudj Attila, hogy cserben hagytalak

Kinga nyerte a párbajt, Péter veszített

Balázs a párbaj előtt beszédes kedvében volt és elmondott néhány olyan dolgot is, ami egyébként nem szokása.

Balázs a párbaj előtt elmond néhány érdekes kulisszatitkot



Még egy érdekesség: Tegnap óta számtalan orgánum átvette a videónkat, amiben jól látszik, hogy Vera leköpte Attilát az online adásban. Úgylátszik csak nekünk tűnt fel ezidáig.

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga, a párbaj előtt, napi szinten tett róla, hogy a nézők megcsodálhassák testének rejtett zugait. A királylány anatómiai bemutatójának, amint látjuk, meglehetősen nehéz ellenállni.

Kinga aktuális napi meztelenkedése

Kinga minden irányból megmutatja fedetlen testét

Meztelenség és kivillanó zegzugok

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


 Legnézettebb videók:

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

 A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés

VV Vera pornófilmje

Habos testek a zuhany alatt, vérforraló képsorok

Fantasztikus cicimustra

 Ami az adásból kimaradt: Seri Gergőn lovagolt!

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm