Illusztráció: photoshop-briganti.blog.hu

.

.

Évának úgy látszik tényleg alkoholproblémái vannak. Nem kicsit nagyon. Eddig már több videó is szárnyra kapott, amiben kissé illuminált állapotban mond olyan dolgokat, amit józanul nem feltétlenül fecseg el az ember. A szerdai BeleValóban viszont a műsorvezető és a nézők legnagyobb megdöbbenésére már az adás elején láthatólag teljesen be volt állva. Kezdésként üzent egy jóízűt Bécinek, ami máris megalapozta a hangulatot. Hiába kérlelte Olivér kétségbeesetten és emlékeztette, hogy az adás elején megbeszélték, hogy bizonyos dolgokról nem beszél. A láthatólag valamilyen szer hatása alatt lévő lány egyre kevéssé tudott uralkodni magán. Később betelefonált Vera testvére és ez volt az igazán súlyos szerkesztői hiba. Mármint nem az, hogy beadták adásba a telefonhívást, hanem az, hogy Éva mikrofonját nem keverték le időben. Borban az igazság, tartja a mondás és tényleg. A pornózástól kezdve Éva magánvéleményéig minden adásba került, miközben Olivér véres verejtéket izzadva próbálta megfékezni a vendéget. Ennyi ideig, ilyen állapotú ember még nem szerepelt magyar televízióban. Lehet, hogy az esetből okulva ezentúl szondás beléptető rendszert alkalmaznak majd a stúdió kapujában.

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat


A ValóVilághoz kapcsolódó elképesztő eseményeknek nincs vége. Ugyanis VV Péter megfogadta, hogy talál egy Kinga hasonmást Attilának. El is indult egy kamera kíséretében egy vidéki szórakozóhelyre. Az eredmény valami döbbenetesre sikeredett. Ha akar a kedves Olvasó ízig-vérig szalonna-discót látni, akkor ne hagyja ki ezt a fergetegesen hátborzongató élményt. A felvételek valahol egy olyan értelmi feketelyukban készültek, ami példa nélküli még a VV történetében is.

Ez a videó még az Évásat is übereli, IQ katonák támadása


Kapcsolódó videó:

Éva részegen titkokat fecseg ki Dopemannak

(Alekosz egy buzi, stb.)


Vera szívének nem esik jól, hogy Eszter párbajra hívta. Idegei percről-percre ziláltabbak. Éjszaka már Fecóval is összeveszik, mert az túl hangosan röhög a hálóban. Másnap újra előkerülnek a szerepek, igen ám, de Lady Kinga mégis meggondolja magát. Alaposan átgondolta ő ezt a dolgot és mégsem szeretne szolgáló lenni. Na puff neki! Kezdődhet a győzködés elölről. Attilának a rendezéssel vannak problémái. Számára a színdarab legfontosabb koncepciója az, hogy ne kelljen Verához három méternél közelebb kerülnie. Az érintett megint kiakad és ezúttal már Fecó szerint is túlzás, amit művel.

Már Fecó is kivan Verától


Kezdődne a próba, kiosztják a szövegkönyveket. De sajnos a nemzet színészeinek ismét fenntartásaik vannak. Attila is azon a véleményen van, hogy Brad Pitt sem vállal el akármit, ezért őket is megilletné egy jobb, markánsabb, jobban fizető, hősiesebb szerep. Kinga Jolie természetese minden szavával egyetért.

A színészpalánták, Attila és Kinga már komolyabb megbecsülést igényelnek



Valahogy eltelik az idő a kihívásig, a többség eléggé ideges. Nehéz eldönteni, hogy kire teszi a kendőt a folyamatosan vigyorgó Eszter. Végül, mint tudjuk Vera lesz a vasárnap másik főszereplője, aki később Fecónak panaszkodik, hogy az ügyvédek szégyene milyen csúnyán megfenyegette őt.

Vera nagyon fél a párbajtól (vajon miért...?)

A hűséges barát természetesen bőszen helyesel. Emlékszünk még a régi szép időkre, amikor minden Wartburg hátsó szélvédője alatt ott lapult egy bólogató kiskutya? Mekkora biznisz lenne most ugyanezt megcsinálni Fecó kiadásban. Csoda, hogy még senkinek nem jutott eszébe.

Fecó bólogat, nemsokára Suzuki-dísz lesz belőle


Egy napja komoly hír, hogy Fecó „felesége” plasztikkal javítja fel kebleit. Az ellenfél rajongói vércseként csaptak le a könnyelműen kiszivárogtatott információra. Angéla nem először tesz keresztbe meggondolatlan fecsegésével a „férjének”. Sokak számára nehéz összeegyeztetni azt a tényt, hogy a család folyamatosan rendkívül nehéz anyagi helyzetét kommunikálja és közben drága műtétet végeztet magán a hiú hölgy. Mi végül hosszas tusakodás után úgy döntöttünk nem szentelünk ennél több figyelmet egyelőre a dolognak. Az új ciciket valószínűleg ajándékba kapta valamelyik magát reklámozni kívánó orvostól Angéla. Ha lett volna annyi esze, hogy magában tartja az információt, akkor most nem szednék ízekre a kicsit sarkosabban gondolkodó szurkolók, sem őt sem a rá váró gyönyöröket nem is sejtő Fecót.

A két párpajozó hölgy egyikére sem lehet mondani, hogy az a kifejezett szende szűzike lenne, a következő jelenetekből árnyalt képet lehet nyerni eddigi munkásságukból. A videók kivétel nélkül korhatárosak!

Eszter lejárató, rendkívül kínos videója

Eszter nem szégyenli a dolgokat: Egy büdös ku*va vagyok!

VV Vera pornófilmje

Eszter általában párbaj előtt mutat egy kis cicit, majd rámászik valakire

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát / a köpés 05:22 nél látható

VV Vera fiatalkori képei


A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

>>VV Vera pornófilmje<<

Liliu: Szop*atok le mind!

Eszter megmutatja titkos énjét, avagy mit ne csinálj a tárgyalóteremben

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

Kinga leleplező videója

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

Gigi Playboynál készült erotikus videója 18+

VV5 Online közvetítés