Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kiesett a szűz és a szörnyeteg

 

 

 

Szegényebbek lettünk egy illúzióval. Többek egy tapasztalattal. Mégsem lehet a nézőket teljesen hülyének nézni. Szűz Bandikát és a minden pasit lehúzó Melindát kipenderítették a játékból. Sok mindent elbír a képernyő, a műsor pedig annál is többet, de szerencsére a szavazók, a közvélekedéssel ellentétben mégsem teljesen megvezethetők.

Melinda fő taktikai csapásiránya az volt, hogy kéjes örömmel ecsetelte a többieknek és vélt rajongóinak, milyen ügyesen csapja be a férfiakat, hogyan él meg első osztályúan mások pénzéből. Nehéz volt ezt összeegyeztetni azzal, hogy máskülönben baromi ronda volt. De ettől függetlenül mi elhittük neki. Szerencsére a szavazók is úgy gondolták, hogy küldjenek rá sms-t az eddig lehúzott palimadarak, ha ez a gyengéjük. Úgy látszik azonban azok mégsem voltak annyian, hogy a soft-prostituáltat tovább juttassák.

Azután Bandinak sem sikerült valamiért megélnie a nevetségesen nézek ki, de még nagyon szerencsétlen is vagyok sztoriból. Annyira nyomi volt a srác, hogy inkább kínos érzéseket keltett a nézőkben, mint sem bármilyen szimpátiát. Jobban emlékeztetett egy külvárosi szatírra, mint egy szánni való magányos srácra. A VV szüzet villámcsapásként érte a döntés, hogy távoznia kell.  Rögtön sírva is fakadt, temetve a reményt, hogy még egyszer tapintható közelségébe keveredhet Dyának, vagy bármely másik lánynak. Amikor megtudta sorsát nem is nagyon akart kimenni, Lilunak többször is fel kellett szólítania a távozásra, mire hajlandó volt megindulni kifelé.

 

 

Kemény 10 napig volt odabent. Ezalatt a rövid idő alatt azért nem kevés dolgot tett le az asztalra. Összetapizta a playmatet, perverzkedett Veronikával és Verával a zuhany alatt és részt vett a buták kétszemélyes szövetségében is. Most ha szerencséje van, akkor a minimális hírneve révén megváltozik majd a lányok hozzáállása és talál egy jelentkezőt annak a bizonyos szüzességnek az elvételére.

 

Perverz masszázs a szűzfiútól

Vera és Bandi rúdja

Bandi meztelenül riogatja Veronikát

 

Melinda igyekezett méltóságteljesen tudomásul venni a tényt, hogy nem jött be a celebélet és, hogy tovább kell majd folytatni a megélhetési pasizást. Kinga sírva búcsúztatta, ami a tegnapi csókolózásuk függvényében nagyon is érthető, hiszen ő aztán mindent megtett a lány népszerűsítéséért.

 

 Melinda és Kinga csókolózik

A VV Szüze sír és nem akar kimenni a Villából

Melindának folytatnia kell a pasizást

 

Melinda első kinti interjúja: "Bánom, hogy nem játszottm másként."

Bandi első interjúja: "Nagyon csalódott vagyok, remélem kapok nőt idekint."


 
A szimpátiaszavazás győztese egyébként Fecó lett, második helyezést ért el Dya, harmadik Gergő lett. A további sorrend: Attila, Péter, Kinga, Veronika, Cristofel, Annamária, Seherezádé, Melinda, Bandi. Tehát nagyon érdekes, hogy annak ellenére, hogy a levegőben lóg Gergő és Seherezádé románca, kevésen múlt, hogy a lányt haza nem küldték.

A megüresedett helyekre azonnal jött is két másik játékos. Ekkora hátrányból egyébként már igazán komoly fegyverténynek számítana, ha pár hétnél tovább bennmaradnának.

Az egyikük beköltözése ürügyén ismételten érdekes kérdések merülnek fel a ValóVilág és az emelt díjas szavazás kapcsán.

Eszter, aki elméletben sikeres ügyvéd és saját irodája van, kísértetiesen hasonlít VV4 Lacira, aki egy komoly vállalkozást adott fel, hogy azóta folyamatosan hülyét csináljon magából. De ez persze mindenkinek a magánügye. Ami inkább a nézőkre tartozik az az, hogy a lányért nem más kampányolt a Facebookon a szavazatokért, mint az RTL-es Ördög Nóra, akinél önbizalom tréningen járt az új Villalakó.

„Eszter élete most olyan szakaszba érkezett, amikor rettentően igényli a pozítív visszajelzéseket. Tőlünk csak megerősítést kapott, hisz minden megvan benne, amire egy igazi nőnek szüksége van. Büszke vagyok rá. A személyisége átsüt a képernyőn, és én támogatom, hogy egy ilyen lány is bekerüljön a villába. Eszter érdekes egyéniség, na és kulturált is, amihez biztosan hozzájárul, hogy diplomata szülők gyermekeként igyekezett az elvárásoknak megfelelni, több nyelven beszél, és saját ügyvédi irodája van. Már kamaszévei is a tanulásról szóltak, most viszont szeretné egy kicsit kitombolni magát.”  

Oké, csak hát azért felvetődik a kérdés, ugyan mennyire volt ilyen kampány mellett esélye a másik kettő jelentkezőnek és így mennyire etikus eltenni a rájuk küldött sms- szavazatokból érkezett pénzt? 

 

A tuti nyertes Eszter bemutatkozása

 

A másik ágon Shadi jutott be, aki nagyon szeretne egy korsó sört Attila fejére önteni, több ezer nő üzeneteként. Meglátjuk odabent is ekkora lesz-e az arca, vagy csak a füst volt nagy, mert lángot nem sokat nézünk ki a fiúból.

 

Shadi, a kemény legény bemutatkozása

 Nem túlzottan örültek az új Villalakóknak a többiek

 

 

Cristofel tovább folytatja a nyomulást Veronikára, aki óráról-órára többet enged meg az állítólag utálatos srácnak.

 

 Cristofel imád nyögni és Veronika is

Veronika végül megadja magát Cristofelnek

Veronika: nem csepp alakú a mellem

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

 

A nap „érdekes” híre még hogy Annamari kinti testvérének gyermekeit verik az iskolában a társai, mert híres rokonuk állítólag annyira antipatikus az osztálytársaknak. A tanárok és az igazgató valamiért tehetetlenek a jelenséggel szemben, ezért az anyuka már az elköltözés fontolgatja. Nehéz erre bármit is mondani. Biztosan lesz még folytatása a dolognak.

 

A halál angyala zuhanyozik

 Annamari fél, hogy elveszíti Pétert

 

 

 Cikkajánló: Leszbicsók és leszaggatott fürdőruha

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

Veronika: nem csepp alakú a mellem

Cristofel letolta gatyáját, Veronika küzd az erényeiért

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

 Seherezádé elolvadt a medencében

Seherezádé: Jaj lecsúszott a melltartóm!

 Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

  A plázacica fürdőruhás bevonulása

 Erotikus birkózás a gumimatracon


 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem.

1 Tovább

A Villa szüze stílust vált

 

 

Megtelt a ház, az utolsó lakó is megérkezett, most már teljes erővel indulhat a helyezkedés. A szó átvitt és valódi értelmében is szükség van erre, mert a szavazás értelmében újra fel kellett osztani a hálóhelyeket. Csabát találták a leghelyesebb fiúnak a nézők a tegnapi beszavazón, így neve mostantól a keresztségben VV Csaba lesz. A kategória szűkös keretein belül szerencsésen alakult a választás, sikerült ezúttal a normálisabb játékost választani. Állítása szerint a legőrültebb dolog, amit eddigi életében tett: gördeszkával fék nélkül Normafától a Déli-pályaudvarig gurult éjjel az Istenhegyi úti forgalomban. Legrosszabb álma, hogy egy égő házból menekül, majd megfullad a tűzoltók vízágyúitól. Ez mondjuk tényleg egy reális és komoly veszély.

 

A fantasztikus testű Csaba bemutatkozása

 

Cristofel a nap folyamán úgy döntött, hogy VV perverz Bandi külseje elfogadhatatlan. Ezért ha tényleg arra hajt, hogy Dyát vagy bárki mást az ágyba cipelje, akkor egy radikális stílusváltásra lesz szüksége. A kubai fiú ideiglenesen tanítványává fogadta a szűz fiút, és igyekezett átadni átfogó tudását és életfelfogását. Talán más korban egy mentor olyan ostobaságokkal terhelte volna az ifjú padawan fejét, mint filozófia, művészetek, esetleg Shakespeare szonettjeinek rövid áttekintése. Ebben a szerencsés esetben viszont mind a tanár tudása, mind a tanítvány igénye kimerült a hajzselézés technikájában és a szűk pólók előnyének megismerésében.

 

 

Az átváltozás gyors volt és ütős. Szemüveg le hajzselé föl. Sietős átöltözés és máris kész szívtipró Bandi. A lányok szája tátva is maradt a csodálkozástól. Azt azonban kijelentették, hogy a szűzfiúval összefüggésben másra továbbra sem kívánják használni.

 

Cristofel megpróbálja feljavítani Perverz Bandit

 

 

Volt még össznépi kényeztetés. A fiúk egyenként választottak egy lányt maguknak, akinek egy kis masszázzsal vagy egyébbel kedveskednek majd. Szerencsétlen Attila húzta a rövidebbet, így utolsó lett a sorban, aki választhatott ezért sajnos neki már csak a selejt jutott. Amikor tudatosult benne, hogy Annamari testét kellene fél óráig masszíroznia tökéletes sokkot kapott. Először a többi fiút vonta felelősségre, hogy miért hagyták meg neki a rémet. Azután a lánnyal csapott össze, kölcsönösen biztosítva egymást utálatukról. De feladat az feladat, büntetést senki sem szeretne. Ezért kis idő elteltével már szorgalmasan kente a krémet utálata tárgyának hátsó felére.

 

Attila kénytelen megmaszírozni a Halál angyalát

 

Melinda a mosókonyhában meglepetésszerűen szerelmet vallott Fecónak, aki vasalás közben majdnem lenyelte a zsinórt a meglepetéstől. Később osztott szorzott, végül még baráti segítséget is kért ahhoz, hogy megállapítsák a vallomás kamu voltát. Aztán ki is derült, hogy Melinda csupán fogadásból szórakozott a dumagéppel.

 

Melinda szerelmet vallot Fecónak

 

Vera az új lakó hamar megtalálta a helyét. Van is bent egy titkos imádottja, akinek szívesen odaadná magát, de a mázlista kilétét egyelőre homály fedi. A többség szerint ez csak Gergő lehet. Cristofel természetesen inkább önmagára voksolt.

Titkos információnk szerint ma komoly fordulat történik a játékban, ami a szerkesztők szerint nagyban befolyásolja majd a ValóVilág további menetét.  

 

 

Cikkajánló: Osztás és szexhiány az Aranyparton

 

Videó ajánló:

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Veronika cicije kibuggyan

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 VV5 Online közvetítés

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

 

3 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek