A nap tornaórával kezdődött, de jó is az reggel, amikor alig pár órai alvás után kell mindenféle elmebeteg gyakorlatot végrehajtani. A szekrény ugrásba többeknek is beletörött a bicskája. Gergőnél Attila egy gyors összehasonlító analízist végzett, alfahím, avagy egy cirkuszi kecske hasonlatosságai - témakörben. Szegény srác megérezhette, hogy a gúnyt, mert később már a szekrényre sem mert felugrani. Annamari ugyan hipp-hopp felpattant, de lefelé már orral előre érkezett. A plasztikai sebészek csak azért estek el egy jó zsíros megrendeléstől, mert a tornatanár előrelátóan egy különösen hosszú szivacsot helyezett le, így csak a lány önérzete és nem az arcberendezése szenvedett csorbát.


Annamari bemutatja a tripla leszúrt rittbergert


Zsámoly, még leírni is fárasztó!- jegyzi meg Péter, aki felmentette magát tornából, ez nem is baj, mert így legalább a levágott ujjú Attilának volt társasága. Ha előre tudom, az egész karomat levágom! – borzadt össze a megerőltető tornagyakorlatok láttán a sebesült.

Nyelvtan órán ismét az övé a főszerep, mivel továbbra is erősen nehezményezi, hogy a tanár megtagadta tőle az elmúlt alkalommal a szerinte jól megérdemelt ötösét. A bosszantás érdekében még azt is felvállalta, hogy Verának udvaroljon. Ténykedése eredménye egy szaktanári figyelmeztető lett.

Matek órán Fecó végre megmutathatta volna, milyen gyorsan tud számolni egy vendéglátós üzletvezető. Mert ugye ott nagyon fontos a precizitás. Mi lenne, ha egy tízezres helyett, húszasból adnék vissza? – kesergett aztán, mert már ott elbukott alehandró-abakusz, hogy nem tudott arra a kérdésre válaszolni - mi is az a deciméter?

Attila eközben, hogy hasznosan teljen az idő a tanár aláírását kezdte gyakorolni, hátha jó lesz az még a későbbiekben. A neki megszavazott szamárfülek függvényében valóban jól jöhet a frissen szerzett tudása, ha legalább egy jó jegyet szeretne magának az év végén.

Az iskolai büfék működésében apró zavarok támadtak. Ez annak is köszönhető, hogy amíg a többiek homlokuk verítékével áldoztak az egészség oltárán, a tornából felmentett Attila betört a raktárba és telepakolta a zsebeit. A megszerzett javakat azután féláron értékesítette a hátsó szobában. A feketéző egyelőre még nem bukott le, de reméljük, hogy lesz majd végre valaki, aki megállítja a züllésnek és a pofátlanságnak eme eklatáns képviselőjét.

Érdekes eseménye volt a napnak, amikor a többség megvitatta kit is kellene kiszavazni a játékból. Eszter most először nyugodtan nézhetett az esemény elébe. Rögtön meg is mutatta, hogy tud ő ugyanolyan lenni, mint Attila vagy Péter.

Kit kellene kiszavazni? Már Eszter is szervezkedik


Félévi záráshoz érkezett az iskola. Ugye milyen gyorsan múlik az idő? A különleges quantum eseményt persze egy jó kis partival kellett megünnepelni. Előtte a tanári kar jutalmazta a kiemelkedő teljesítményeket. Seherezádé is kapott oklevelet, meglepő módon nem az idegeket karcoló röhögéséről emlékeztek meg, hanem szorgalmáért díjazták. Gergő lett a legjobb magatartású nebuló, hogy ez mennyire dicséret egy ilyen típusú műsorban, azt majd a nézők eldöntik. Lilu szerint Csaba meglehetősen rosszul viselte, hogy ezúttal nem sikerült megnyernie valamilyen versenyt. Ez végül is teljesen érthető, hiszen mint tudjuk a jót könnyű megszokni, de annál nehezebb elfeledni. A Seherezádé-Gergő duó egy dalt is előadott a tanári karnak. A lány hangja sajnos mit sem javult a múltkori produkciója óta, így az elkínzott pedagógus gárda azonnal vissza is sírta azokat az időket, amikor a szőkeség még csak nevetésével rombolta a hallásukat.


Sherezádé megint énekel, elő a füldugókkal

Már itt a félév, beindul a buli

Ezután jöhetett a szokásos ereszd el a hajam. Az est díszvendége Szandi volt. Még véletlenül sem Szandika, akinek egyéb elfoglaltsága van, hanem az énekesnő, akinek a dallamvilága lassan egyre közelebb kerül az egykor alfahímnek titulált Gergőhöz. Egy kis tinci-tánci és dalolászás után a lakók újra a pohár fenekére néztek. Veronika az elfogyasztott italokkal arányosan egyre féltékenyebb lett Verára. Felháborodva látta, hogy a némber mióta ő dobta Petit, ismételten igyekszik becserkészni egykori szerelmét, az pedig mintha nem tiltakozna eléggé. Amikor már szomja teljesen elmúlt átszakadtak a gátak, megrohanta Pétert és lekapta a tíz körméről a viselkedése miatt.   

Féltékenység, sírás, békülés és még Szandi is megjön

Attila rögtön felismerte a remek lehetőséget. A mélyponton kell egy kapcsolatot megtisztítani a rárakódott sérelmektől. A tiltakozásra már képtelen feleket egymás elé állította és szájukba adva a szavakat, kölcsönös vallomásra kényszerítette őket. A bizarr hármas aztán bevallotta egymásnak, hogy valami igenis pezseg ott a mélyben. Az érzelem és a véralkohol szint annyira elszabadult, hogy nem sokkal később Peti sírva fakadt a meghatottságtól, ami Veronika számára tökéletes bizonyítékát adta, hogy Cristofel után megtalálta a második legmegbízhatóbb és legszeretetreméltóbb embert a világon. De legalábbis a Villában. A megbeszélés eredménye az lett, hogy Vera ismételten megnyúlt fejjel vehette tudomásul, hogy ezek már megint egy ágyban fognak aludni. Módosította is előre jelzését, egy hónapról egy hétre. Szerinte ennyi idő alatt vágja majd gerincre Veronikát Peti. A becslés megközelítőleg pontosnak mondható, magunk is kb. ennyire becsüljük a coitusig hátralévő időt.

A Csaba rajongóktól utólag is elnézést kérünk, de a tegnapi adásban nem találtuk.

 

 

Zárszóként és a feszültség levezetésére két kisfilm következik. A jelenetekben a lakók egy pillanatra elfeledik, hogy milliónyi szempár tapad rájuk, ez némi vágói segédlettel a meztelenségnek és a bambaságnak egy olyan egyvelegét tárja elénk, amilyet talán a majomketrecben láthatunk a déli melegben, banánosztás után. Jó szórakozást!

A meztelen valóság

A meztelen valóság 2

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm



Cikkajánló:

Az egyik anyós ráizgult Alekoszra (szaftos képekkel)

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából 

Cristofel elbukja a hazugságvizsgálatot

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt

Vera és Bandi rúdja

Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős