Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elkészült a Villa szexnaptára

 

 

Attila fotósként vett részt az izgalmakban, mert korábban fotóstúdiója volt és ezzel predesztinálva érezte magát, hogy ő legyen a nagy vetkőzés koordinátora. Némelyek kaptak az alkalmon, hogy elkápráztassák a nézőket vélt vagy valós testi adottságaikkal. Szokás szerint Cristofel volt az, aki a legnagyobb arccal járt kelt az előkészületek alatt. Sőt nem volt szégyellős és mindenki előtt tolta le az alsóját a hálóban, vígan meglengetve himbi-limbijét. A tényleg alpári viselkedésért meg is kapta a magáét.

 

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

 

Volt, aki síruhában képzelte el az erotikus képeket,  de a többség nem rejtette el testi adottságait. Cristofel persze tökéletes alanynak gondolta magát az ilyen munkához, hiszen véleménye szerint minden megvan benne a szexis nézéstől kezdve az imádnivaló testig. Ami biztos az a biztos alapon azért nyomott néhány fekvőtámaszt is, had dudorodjanak még jobban azok az izmok. Párja Dya lett, aki természetesen még csak nem is ér a közelébe. Ezért a képeket feljavítandó nem ártana egy kis mellnyalás és popsi fogás. Már az ő részéről természetesen.

 

Mutasd a popsid Dya!

 

 

Fecó úgy gondolta, hogy ha megjelenésben nem is tud versenyre kelni narcisztikus lakótársával akkor  viccesre veszi a figurát és nőnek öltözött. Bikini-felsőt, magas-sarkút húzott, majd alaposan kirúzsozta a száját és egy óriási nagy kalapot csapott a fejébe.

Bandika a szűzfiú Veronikát kapta párnak, akinek mellei közé behajolni az utóbbi tíz év non plus ultrája volt számára.

 

Veronika: Kifittyednek a melleim

 

A képek elkészültek, nemsokára bárki megcsodálhatja őket. Jövőre lekerülnek a műhelyek falairól a Pamela Anderson naptárak és helyettük szűz Bandika Fecó és Cristofel fogadja majd a megfáradt melósokat.

 

Így készült az erotikus naptár

 

Este megtudta a csapat, hogy egy hét múlva ketten repülni fognak. Tökéletes kétségbeesés. Seherezádé Dya nyakában eregeti krokodil könnyeit.

„De hát mi lesz ha olyan esik ki, akit én nagyon szeretek? Azt nem bírnám ki!”

Az fel sem merült benne, hogy esetleg ő lesz az, akit máris meguntak a nézők.  Cristofel feje egy tanulmány volt a bejelentéskor. Látszott, hogy nagyon érzi a vesztét. Most az egyszer valóban jók az érzései, mert komoly esélye van a távozásra.

 

 

Attila szerint érdemes lenne néhány vérbő ágyjelenettel elkápráztatni a nézőket, ez esetben biztos a bent maradás.Fel is ajánlotta Kingának, hogy azon nyomban essenek is túl a dolgon. Sajnos a szőke lány nem vette elég komolyan a veszélyes határidőt és elutasította az önfeláldozó hímet. Ő azonban nem keseredett el, hanem azonnal ott termett Veronikánál és a takaró alatt máris neki látott az aktus imitálásának. Gergő sem akart kimaradni a tuti buliból, így ő meg Attilát kapta el hátulról. Hogy teljes legyen a gruppen Fecó is beállt a sorba.

 

Szex a bentmaradásért

 

Annamari és Vera a teljes nap folyamán marta egymást. Mindketten sanszosak a jövő heti kiesésre, de ha mégis megmenekülnének, jó esélyünk lehet látni az első női hajtépő bajnokság élő közvetítését. A szándék és a hajlam erősen megvan mindkettőjükben.   

 

Vera és Annamari marja egymást

 

 

Cikkajánló: Másodszor vetkőzött le a szégyellős Miss Hungary

 

Videó ajánló:

 VV5 Online közvetítés

   A plázacica fürdőruhás bevonulása

Dyát a plázacicát a Playboyban meztelenül fotózzák

Vera és Bandi rúdja

Perverz masszázs a szűzfiútól - videó

 Veronika cicije kibuggyan

A halál angyala zuhanyozik

Seherezádé levetkőzi gátlásait a jacuzziban

Seherezádé titkos fotói

Veronika megrémül Cristofel meztelenségétől

Veronika: nem csepp alakú a mellem

 A lányok vonaglanak, Kinga a fiúknak sztriptízel

 Veronika a zuhany alatt

 A lányok a zuhany alatt

 Gergő a zuhany alatt sem szégyenlős

 Erotikus birkózás a gumimatracon

A valaha volt legbutább valósághősök

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

Kedves Olvasóink kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és nem így maradnak le egyetlen hírről sem.

 

0 Tovább

Seherezádé fotói

 Seherezádé "szende" fotói

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

 

 

 Seherezádé "szende" fotói

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

 

 Seherezádé "szende" fotói

 Seherezádé édesanyja videó

Seherezádé édesanyjának fotói

Seherezádé "szende" fotói

0 Tovább

ValóVilág 5

blogavatar

Valóvilág 5 Online közvetítés, különleges videók, fotók a lakók életéről. Elemzések, napi összefoglalók. VV Gergő VV Veronika VV Seherezádé VV Kinga Lilu Sebestyén Balázs

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek