Eljött Annamari és Csaba ideje. Kis szerencsével ugyan, de nemrégen megnyerték a táncversenyt így most indulhatnak meglátogatni Annamari családját. Illetve utólag kiderül, hogy csak azt a részét, amelyik kíváncsi rá, ugyanis a találkozóra a szülei nem mentek el, csak a tesó, sógor, gyerekek várják őket. Az nem derül ki, hogy mennyit autóznak, mire odaérnek a földutas portára, de a miliőből ítélve nem a szomszédba mentek. Annamari örül a sok kisgyereknek, ölelés, puszi, egyebek.

A néző szíve kicsit elszorul a látottaktól, nem éppen ideális környezetbe érkeznek a látogatók. A vendéglátók a tőlük telhető legjobb módon fogadják őket, a gyerekek félénkek, de kedvesek. Csaba még gitározni is tanítja egyiküket. Annamari megkéri nővérét, aki meglepően hasonlít rá, hogy szerezzen neki egy férjet mire kijön a játékból. Elfogyasztják az ünnepi ebédet, jól esik végre egy kis házi koszt. A búcsú hamar eljön, a testvérek remélik, hogy legközelebb minél később fognak találkozni.

Annamari meglátogatja a családját

A vágóképen Kinga jó szokása szerint bömböl, mint a vadszamár, szegény ha tudná mennyire ronda amikor ezt csinálja, inkább egy párnahuzatot húzna a fejére, de hát nincs, aki felvilágosítsa. Így öleltem volna őket! – zokogja Fecónak. Itt természetesen a saját családjára gondol. Már ha nem hisztizte volna szét a táncversenyt és esetleg meg is nyeri azt. Ha jól belegondolunk komoly esély van rá, hogy valamelyik álságos szerkesztő azt ültette el a fejében, hogy a napi 2-3 órás siránkozás kiemelten népszerűvé teheti. Más logikus magyarázat nem létezik arra, hogy valaki egy szórakoztatónak szánt és nézői szimpátiát igénylő műsorban folyamatosan így viselkedjen.  

Fecó is kedvet kap a síráshoz

Levelet hoz a posta. Seherezádé és Veronika, mint a két legtutibb háziasszony (vicces nem?) megnyerték a CKM címlaplány fotózást. A két lány örömében visít, mint a vett malac. Attila a levél végére odabiggyeszt egy pikírt megjegyzést: A tökéletes eredmény érdekében holnapig le kell fogynotok 22 kilót! – de a tomboló örömöt semmi sem tudja elrontani.

Kinga ma már a második csodás lehetőségről marad le. Halálra vált arccal jelenti be, hogy neki is minden vágya az, hogy egy férfi magazin címlapján szerepeljen. Közben megérkeznek Annamariék, de a beszámolójukat elsodorja az izgalom. A lányok tombolnak. Csodálatos dolog, hogy végre megmutathatják pőre testüket a sok ezer éhes hím számára.

Még férfi szemmel is kiábrándító látni, hogy a bent tartózkodó huszonéves lányok az életük csúcspontjaként tekintettek egy eseményre, ahol fillérekért majdnem meztelenül fotózzák majd őket. De a lényeg, hogy a hölgyek vágya teljesült, az izgalmas fotózás néhány pillanatát már meg is tekinthetik az érdeklődők.

Seherezádét és Veronikát meztelenül fotózzák

Később Vera megpróbálkozik a nagy machinátor szerepével és Attilát a nyugiszobába invitálva információkat szeretne kiszedni a hüledező fiúból. Elsősorban Péter és Veronika kapcsolata érdekelné, de bármi jöhet, ami segítheti őt a játékban. A beidézett nem érti, ugyan miért kellene neki bármilyen titkot is megosztania Verával, főleg a barátjáról? De, hogy ne fulladjon totális kudarcba a beszélgetés egy kis információ morzsát azért lök a kiéhezett kérdezőnek. Te ebben a történetben egy alkalmatlankodó személy vagy.

A beszélgetés két alanya azután a konyhában nyúzza az idegeinket. Veronika még mindig nem érti, hogy Peti miként érthette félre az ő jelzéseit. Azért mert aligbugyiban dörgölőzött és együtt aludt barátjával az ő részéről ez csupán a szimpátia kifejezése volt. Péter mit is mondhatna erre? Egy hiábavaló kísérletet tesz arra, hogy vázolja az emberi, de főleg a férfi természetet az értetlenkedő lánynak. A fontos beszélgetés közben folyamatosan feltűnik Vera, fülei akkorák, hogy a NATO radarjai közepes fenyegetésként érzékelik. A vitatkozók kimennek az udvarra, de a kém két percen belül ott is megjelenik. Vissza a házba, ahol végül is megállapodnak abban, hogy szakítanak, mert zsákutcába jutott a kapcsolatuk.

Vera faggatózna, majd fülelne, Veronika sem érti most miiiii van

Ezután kiválasztás. Lilu menstruációs őrjöngéséről tegnap már megemlékeztünk, így a lényeg csak az most, hogy Vera megkapja a zöld kendőt. Veronikának rögtön baljós érzete támad. Biztos benne, hogy őt viszi majd párbajra a kiválasztott és szerinte mivel ő olyan kis szeleburdi a nézők haza is fogják küldeni. Péter igyekszik nyugtatni, a riportszobában pedig mindenki számára deklarálja, hogy mindent megtesz majd barátnője bennmaradásáért. Borítékolható, hogy a szakítás ellenére komoly szexuális tevékenységnek álcázott nézőbefolyásolási kísérleteknek leszünk majd szem és fültanúi.

Vera alig, hogy megkapta a jelet, el is fecsegi a többieknek, hogy tényleg Veronikát fogja párbajra hívni. Mint tudjuk ez abszolút tilos. Kinga igyekszik is menteni a menthetőt. De ettől függetlenül nem kis büntetés néz ki a magáról megfeledkezett hölgynek.


Vera elszólja magát, hiába mentenék a többiek

Újra levél érkezik. Egyáltalán nem meglepő módon Kinga káromkodott élő adásban, ezúttal Annamari sem tett lakatot a szájára. Nem is kellene ezen már fennakadni, a nézők talán már akkor tennének panaszt, ha egy jó kis ízes ba*dmegolást nem hallhatnának a szőkeség tolmácsolásában.

Az RTL viszont nem akarja a büntetés megkockáztatni, ezért a pénztárcájuk védelme érdekében ők szabják ki azt. Egy lepedő nagyságú kartonra kell aprócska betűkkel a lányoknak felvésniük az: élő adásban nem káromkodom – ígéretet. Persze nem egyszer. Kingáék elkövetkező két napjára biztosítva van a szórakozás és az ínhüvelygyulladás.

A postás ma szorgalmas, újabb levél érkezik.  A héten bokszedzések és összecsapások lesznek. A lakóknak el kell dönteniük hajlandóak-e szórakoztatási célzattal szétverni egymás fejét?

Saját magamat p*sálnám pofán, ha ebbe belemennék- berzenkedik Annamari, aki az erőszak minden formáját elutasítja. Na ezt pont őróla gondoltuk volna legkevésbé, de lehet csak nem szeretné, hogy jól megverjék. A többiek viszont egy emberként élnek a lehetőséggel.

A jelenet külön érdekessége, hogy megszólal Csaba. Természetesen ő is támogatja a közös pankrációt, annál is inkább, mert van odabent néhány arc, amit szívesen kiklopfolna.  


 Bokszhét, avagy Csaba begorombul


Itt szeretnénk törzsolvasóink figyelmébe ajánlani a szerkesztőség jövőbelátási képességeit. Ebben a cikkben pár napja már előre jeleztük micsoda elképesztő metamorfózison fog Csaba átesni. Arra már gondolni sem merünk, hogy a szerkesztők lenyúlták az ötletünket, de ha mégis így lenne, akkor minimálisan fél tucat jegyet igényelünk a Vera-Veronika és az Attila-Csaba összecsapásra.

Ja és a végére maradt a leggusztusosabb dolog. A nézői szavazás értelmében vajon kik fognak egy teljes hétig egy tányérból eszegetni? Bizony, Attila és Csaba. A kreatív ötlet nem akármilyen távlatokat nyit meg. Legközelebb az ellentétek feloldására a WC-t is közösen használhatnák, így ha a módszer a gyakorlatban is beválik, akkor, mint legújabb kori vívmányát a konfliktuskezelésnek, a való életben is meghonosíthatnánk.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és így nem maradnak le egyetlen hírről sem. A cikk megosztásáért pedig külön köszönet jár. Kommentelni a cikk alatti Facebook dobozban is lehet. Várjuk a hozzászólásokat!



Videó ajánló:

VV5 Online közvetítés

Dyát a Playboyban meztelenül fotózzák - kisfilm

Eszter részeg bulija, avagy így rúgatta ki magát a kamarából 

Cristofel elbukja a hazugságvizsgálatot

A titkos, rejtett kamerás felvétel, hol Gigi tárgyal a pornózásról

14 test a zuhany alatt

VV Vera botrányos felnőttfilmes képei

Újra lecsúszott a bugyi (vágatlan verzió 18+)

Veronika furulyaművésszé lépett elő, a hangszer Cristofel lett

Cristofel és Veronika, szex a közös hálóban

Vera és Cristofel a zuhany alatt egy szál szivacs társaságában

Vera! Ne csináld már, áll a fa...om!

Cristofel ledobja a gatyáját

(szigorúan 18+)

Mutasd a popsid Dya!

Seherezádé titkos fotói

A lányok a zuhany alatt