Éva feje felett összecsaptak a hullámok. Ezt már ő is érzi, és igyekszik mindent megtenni megtépázott nimbuszának reparálása érdekében. Soha nem állította ő, hogy konyhakéssel támadna arra, aki megkínálja egy pohár remek évjáratú Chateau de Montfort-al, de ennyi és nem több. Azokban a ritka és különleges esetekben, amikor picit mégis felönt a garatra továbbra is a tökéletes önkontroll birtokában van.  Jó-jó van néhány kandi kamera, ami akkor forgott, amikor nem kellett volna, de a lónak is négy lába van mégis iszik.

Éva részegen titkokat fecseg ki Dopemannak


Most viszont már tényleg gáz van. A rossz hírbe hozott hölgy úgy érezte a kamerák elé kell állnia, mert a volt gazdacsatornája ki akarja csinálni mondvacsinált okokra hivatkozva. A felvételen Éva őszintén beszél az alkohollal való viszonyáról és arról is, hogy mekkora teher neki, hogy mindeni őt hibáztatja a történtekért. A probléma viszont az, hogy az interjúban már megint nagyon furcsán beszél. Vagy maradt még tegnapról valami benne a ritka alkalmak egyikéről, vagy előzetesen be kellett dobnia néhány szíverősítőt, mert annyira izgult a kamerák előtt.

Az interjú annyira felemásra sikeredett, hogy pont az ellenkező hatást érte el, mint amit a készítői és a riportalany szeretettek volna. Itélje meg mindenki maga, hogy a felvételen minek a hatása alatt nyilatkozik Éva.

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

Mint tudjuk Évát az RTL kitiltotta a székházból és megszakította vele a kapcsolatot, miután az éjszakai BeleValóban Olivér sem bírt vele, mert erősen illuminált állapotban átvette a hatalmat és elkezdte „szerkeszteni” a műsort.

Éva részegen botrányt rendez a stúdióban
 

Ezek után Éva megtudta, hogy nem mehet be a VV Villába, mert a szerkesztők alkalmatlannak és megbízhatatlannak találták, valamint féltek, hogy Vera orra alá dörgöli mekkora népszerűségre tett szert idekint a filmje.

Mikor megtudtam, hogy végül lemondtak rólam teljesen kiborultam. Elvégre finalista voltam. Nem titkolom, hogy teljesen padlóra küldött a dolog. Nem akarok semmi rosszat mondani, de azért ez nagyon szíven ütött, hogy pont Tordas az, aki esélyt kap. Egyszerűen nem értem, miért pont ő. Tény, hogy nem tettem lakatot a számra, de nem is egy ilyen típus vagyok. Állítólag attól is tartottak, hogy ha bemegyek, elkotyogok valamit. Pedig én nem vagyok ennyire hülye.

A hoppon maradt lány Facebook kampányt is indított önmaga támogatására, de a kezdeményezés süket fülekre talált a szerkesztőknél.  Éva most igyekszik új életet kezdeni, hogy ez pontosan mit jelent még nem tudni, de a szándék mindenesetre adva van.

A sz*rból is fel tudok állni. Nagyon sokszor volt már ilyen az életemben, most is megpróbálom. Fel fogok tudni állni a padlóról, mert erős nő vagyok, törtető lány, és bármennyire is fáj ez a mostani helyzet, fel fogok tudni állni.

 

A nap híre, hogy Fecó megszerezte a védettséget. Szárnyakat kapott a fiú, de ezzel sajnos megfosztott minket attól, hogy lássuk amint Attilával párbajozik. Ezért pedig igen nagy kár.

Fecó megnyeri az Arénát, ezzel rövid időre megmentve magát

A győzelem stílusos ünneplést érdemel. A nyertes kívánságára Bangó Margit érkezik a Villába és szórakoztatja kicsit a versenyzőket.  A további történéseket nem is igazán lehet prózailag visszaadni, a most következő műremek megtekintése minden rajongó számára kötelező darab. Csabáról eddig is tudtuk, hogy sok erőssége van, de ezek között nem feltétlenül áll első helyen a tánctudása. Ennek ellenére vagy éppen ezért nem rest próbálkozni. A tegnap mutatott produkciója biztosan bekerül az almanachokba.  „Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik…” az asztal mögül Csaba felemelkedik…és bemutatja frenetikus táncát, ami örökké felejthetetlenné teszi számunkra.

 

 A cigánybuli és Csaba elképesztő mozdulatai


Valentin nap alkalmából végre megtudhattuk, kiért dobog Csaba szíve. Nem is egy, hanem mindjárt három rejtélyes jelenség is van odakint, akiknek a látását és főleg tapintását már alig bírja kivárni a macsó férfiú. Hogy Marika, Éva, vagy esetleg Sára névre hallgatnak a vágy tárgyai? Esetleg valami teljesen más van a háttérben? Nos, inkább nem is mondunk semmit, Tisztázza mindenki maga a titokzatos kérdést.

Kiderül, kikhez is vonzódik Csaba valójában

A többiek is színt vallottak persze a jeles nap okán. Attila konkrét személy hiányában leendő barátnőjének üzent, rengeteg szexet ígérve neki a jövőre nézve. Hallottad Szandika?!

Fecó védettsége megint összekuszálta a szálakat, most mindent újra át kell gondolni. Egy kis beszélgetés nem ártana, ki mit gondol, ki lesz ott a döntőben. Ez persze egy remek alapot teremt arra, hogy a riválisok egymásnak essenek, mert az mégsem járja, hogy egyesek köntörfalazzanak, vagy álláspontot váltsanak, amikor ilyen komoly dolgokról esik szó.

 

Felpörögtek az események, most már nem engedheti meg a mezei néző, hogy családi elfoglaltságra hivatkozva kihagyjon egy-egy adást. Aki nem követi szorgalmasan a történteket még a végén lemarad a bomba eseményéről, Vera és Attila nászáról. A titkos felvételek természetesen most is megvannak, ahol Csaba elmondja véleményét egy Verával való intim viszony lehetőségéről, sőt Attila komoly lépéseket is tesz az ügy érdekében.

 

 Attila már ráfanyalodott Verára

.

.

A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele


>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés