Péternek mégiscsak sikerült hát meghódítani az annyira vágyott várfokot. Tulajdonképpen fő küldetésének is volt tekinthető, hogy bejusson a baromfiudvar legszebb pekingi kacsájának alsóneműje alá. Sokan nevettek a jóslatunkon, amikor kijelentettük, hogy egyszer siker koronázza majd a próbálkozást, pedig mi éreztük, hogy egy ilyen intelligens és kifinomult férfinak biztosan tartogat még valamit az élet.

A nézők ugyan végül a csúcsjelenet élőben való élvezetéről lemaradtak, mert Csaba durván félbeszakította az alakuló románcot. De sebaj, a mi Petink sohasem adja fel, így miután őt meg kiakolbólította Kinga, újra harcba indult a legnehezebben megkapható valósághős leányzó kegyeiért.

Kitartás Peti a neved! A lehetetlen küldetés sikeresen teljesítve. Veronika végül tegnap ország-világ-Crisztofel előtt bevallotta, hogy a harmadik ValóVilág szereplőnek is megvolt. Alekosz – Crisztofel – Péter. Ez végül is egyfajta fejlődésnek is felfogható. Ha jövő héten arról értesülünk, hogy Csőrikénket a Magyar Tudományos Akadémia elnökének ágyból látták kimászni meg is nyugodhatunk, hiszen egyértelműen jó irányba halad a folyamat.

Cristofel szembesül a szörnyű igazsággal

Egy kubai macsó számára egy ilyen hír viszont maga a végzet és a pusztulás. Az ő csodálatos felépítésű testét és kiemelkedő intellektusát lecserélni egy Sancho Panza utánzatra? Mire jutott már ez a világ? Péter ráadásul azt állítja, hogy az eltelt időszakban többet szeretkeztek, mint a kenderültetvényre tévedt nyulak. Ezt add össze Criss! Veronika viszont sírva-ríva könyörög, hogy már ezt azért ne. Oké tényleg ágyba bújt egyszer egy reménytelennek tűnő hajnalon ezzel a csodapasival, de csupán azért, mert a kubai annyira, de annyira izésen viselkedett vele már napok óta, hogy egyszerűen nem bírta már tovább a megaláztatást. Viszont miután Péter visszaadta a nőiességébe vetett hitét arra is rájött párhuzamosan, hogy több nap, mint kolbász és a lehető leggyorsabban el is szerette volna felejteni az egészet.

Cristofel természetesen a megalázó hír hallatán azonnal szakít is a cédával. Ezt vele nem lehet megcsinálni. Ha esetleg Brad Pittel lett volna valami, még talán büszke is lenne rá titokban, de, hogy ezzel a vakarékkal? Na, ezt már végképp nem!

Ettől függetlenül 3 perc 16 másodperc elteltével már újra egymással csókolózik az ifjú pár és nagyobb a szerelem, mint a kezdetekkor. Hiába az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Agyat pedig sajnos egyelőre vásárolni nem lehet. Figyelem, kihagyhatatlan jelenetek jönnek!

Veronika már nem tagadhatja tovább, hogy Péter ágyába is bebújt

Szerkesztői levél érkezik. Seherezádé és Gergő beszéljék meg a közöttük történteket. Sittesünk azonban már olyan magasról tojik a plasztik lényre/lányra hogy szinte nem is látja már a célpontot. Rekordgyorsasággal osztja ki ismét a hápogó exét és ezzel el is van intézve a nagy összebékülés.

Kinga és Attila szintén kap még egy lehetőséget, hogy adásban rendezzék az elmúlt időszak kölcsönös ámokfutásának részleteit. Sajnos a jó szándék itt is hiábavalónak bizonyult. Az egykor talán szerelmes férfiú mára már inkább csak hányingerrel küszködik volt választottja társaságában és hamarosan el is menekül a legnagyobb hiszti közepette. Kingát azonban nem lehet ilyen könnyen leállítani. Őneki még elég sok minden nyomja a begyét és ezeket bizony ki kell mondani, mert a felgyülemlett feszültség zugevéshez és gyors elhízáshoz vezethet. A megoldás éppen annyira frappáns, mint a szőke lány összes korábbi cselekedete. Végül is egyáltalán nem zavartatva magát a partner távozása miatt, ott folytatva ahol abba sem hagyta barátságosan elcseverész a tehetetlen székkel, amely ha tehetné, nyilván egy rendkívül meleg éghajlatra kívánná Attilát, aki önző módon magára hagyta a nehéz percekben.

Gergő Seherezádét, Attila Kingát alázza

Kinga és egy üres szék, avagy ha elgurul a gyógyszer

Fecó sokáig őrlődött mit is kezdjen a másik kendővel. Sok választása nem lévén végül becsülhető módon úgy döntött, hogy ha már pusztulni kell, akkor legalább látványosan történjen meg az elkerülhetetlen esemény. Mi élvezet lenne abban, ha Seherezádé ellen esne ki? Kemény legény vagy ezt most nyilvánosan mi is elismerjük. Attila megkapta az újabb meghívást egy párbajra, aminek kb. annyira örült, mintha Kingát Verával látná egy produkcióban. De hát nincs mit tenni kénytelen lesz egyszer még nekidurálni magát. Ha Fecó ellen esetleg alulmaradna, akkor végül is teljesen mindegy, hogy most vagy később esik ki, mert a döntőbe már csak a nagyágyúknak van hely. Ketten máris hátradőlhetnek. Seherezádé, akinek teljes rokonsága már állítólag 1.5 millió forintot költött SMS szavazatokra és Csaba, aki szintén meglehetős anyagi kapacitással néz a megmérettetés elébe.

 

Fecó bátran döntött, enyhén összefüggéstelen szónoklata után, Attilát viszi párbajozni

Az előzetesből pedig ismét egy bombahír kandikál kifelé. Dya, aki nemrégen szakított Shadival, újra egy hozzá illő ideált választott magának. A rendkívül valószínű érdeklődés célpontja ismételten egy szuperhím, akárcsak elődje. Aki csodát akar látni, az nézze meg kit nézett ki magának

 

Dya ismét szerelmes, de ugyan kibe?

A régiek most már elbúcsúznak, az elválás bár fájó lesz, enyhítik egy kis bulizással, amikor is hirtelen kitör a kölcsönös béke és szeretet.


Retro party, béke és szeretet



A jobb oldali sávban mindenki szavazhat kedvencére.

Kedves Olvasóink, kérjük lájkolják a Facebook oldalunkat, és a napi cikket, mert ezzel a szerkesztőség napját aranyba öntik egyetlen kattintással.


Legnézettebb videók:

A titkos információk a nyertes személyéről

 VV Éva vall az alkoholizmusáról, de valami már megint nem stimmel vele

A szépséges VV4 Anikó kevéssé ismert zuhanyzós felvétele

>>VV Vera pornófilmje<<

Szaftos beszámoló a swingerklubos kalandokról

Médiatörténeti pillanat: Éva részegen átveszi a hatalmat a stúdióban

Lilu: Szop*atok le mind!

Eltitkolt jelenet: Vera leköpi Attilát

VV5 Online közvetítés